Παντως δεν ειμαι τυπος που δεν αφηνει την γκομενα να πληρωνει οποτε βγαινει μαζι μου αφενος γιατι ετσι την κακομαθαινεις ρε φιλε ασχημα.
Μαλιστα..... γαμας γενικα ?
Παντως δεν ειμαι τυπος που δεν αφηνει την γκομενα να πληρωνει οποτε βγαινει μαζι μου αφενος γιατι ετσι την κακομαθαινεις ρε φιλε ασχημα.
Μαλιστα..... γαμας γενικα ?
Ρε παιδια συγνώμη θα πας την βουβαλα την ελλεηνίδα να φάει; Ο μπολ ξέρει τι κάνει τις παει για τζοκινγκ και αλλα αθλήματα μπας και χασουν κανα κιλο
Οπου θέλει. Θελω να πάω Fridays κάποια στιγμη τωρα που το εφερε η κουβεντα
Δε σου λέει κανείς να κερνάς πάντα.Στην αρχή όμως δε θα τη βάλεις να πληρώσει,αγένεια...Στο πρώτο το ραντεβού εννοώ.
Σκέψου να έχεις βγει πρώτη φορά και να της πεις να βάλει τα μισά. :S
Γαμάω ναι , δεν με γαμάνε.
Σπονδή κι εσύ,το χοντραίνεις.Μαλιστα , δηλαδη αυτη διαλεγει , και αν σου πει σπονδη τι θα κανεις? θα πας να πουλησεις το νεφρο σου ?
βουβαλα εισαι και εσυ και τα ξερεις ?
Δεν ξερω ρε αναλογα πως θα μου την δωσει. Υποχρεωμενος ειμαι να κερασω στην τελικη? ωχουυυ
Ωραιος !!!! Γαμας, δεν πληρωνεις, δεν τις κακομαθαινεις !!!
Αν σου πουνε να τις πας και κανενα ταξιδακι εκει τι κανεις ?
οχι δεν εισαι υποχρεωμενος , αλλα αν εσυ προτείνεις φαγητο και καλεις συνήθως κερνας ...
Ωραιος !!!! Γαμας, δεν πληρωνεις, δεν τις κακομαθαινεις !!!
Αν σου πουνε να τις πας και κανενα ταξιδακι εκει τι κανεις ?
Ενα θα σου πω.... με γκομενα που λεει "Εγω δεν πληρωνω ποτε πρεπει να τα βαζει ολα ο αντρας"
θα συναντιομασταν εξω μονο για να παιξουμε φάπες
Ετσι λεει το πρωτοκολλο?
Δε μιλάμε γι αυτές ρε Βόλδε,ξεκόλλα!Ενα θα σου πω.... με γκομενα που λεει "Εγω δεν πληρωνω ποτε πρεπει να τα βαζει ολα ο αντρας"
θα συναντιομασταν εξω μονο για να παιξουμε φάπες
Σπονδή κι εσύ,το χοντραίνεις.
...και μετά πεινάνε περισσότερο
Ετσι λεει το πρωτοκολλο?