Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.011
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε που μπλεξαμε
αν δεν θες να μπλεξεις βαρα μαλακιες ή τραβα σε καμια πουτανα να ησυχασει το κεφαλι σου
Πω ρε που μπλεξαμε
Σιγά ρε Μόνικα Μπελούτσι.Κάτσε λίγάκι γιατι προσπαθω να συνελθω απο αυτο που ειπε ο πιπης... Πόσο ξενέρωτες γκόμενες πηδατε ρε πουστρικ;
Κάτσε λίγάκι γιατι προσπαθω να συνελθω απο αυτο που ειπε ο πιπης... Πόσο ξενέρωτες γκόμενες πηδατε ρε πουστρικ;
Δεν επιασες βρε χαζομαλακα το νοημα αλλα τι να σε κανω που εισαι φουφουτος
Εσυ τωρα ηρθες να μου την πεις δηλαδη ?
Κάτσε λίγάκι γιατι προσπαθω να συνελθω απο αυτο που ειπε ο πιπης... Πόσο ξενέρωτες γκόμενες πηδατε ρε πουστρικ;
αν δεν θες να μπλεξεις βαρα μαλακιες ή τραβα σε καμια πουτανα να ησυχασει το κεφαλι σου
Ε πως δεν ησυχάζει...πουθενα δεν ησυχάζει το κεφαλι σου μωρε
τεσπα παω σε λιγο να δω μια ταινια με τον Βινς Βονς
πουθενα δεν ησυχάζει το κεφαλι σου μωρε
Σου ειπα κατσε να σε πηδηξω...μου λες τον αλλο μηνα..τι να κανω πηγα στην ξενερωτη !!!
πουθενα δεν ησυχάζει το κεφαλι σου μωρε
κερνα κανα ποπ κορν τοτενες
Φευγω και εγω παω να δω μπαλιτσα
Ο ektor lopez.Ποιοι παιζουν?
καλα ξεκινα με το να κερασεις κανα φαγητο και ασε τις καρεκλες για μετα ....
Ποιοι παιζουν?
το παιχτουρι βρισκεται σε ενα κομβικο σημειο στη ζωη του οποτε χρειαζεται εξυπνη στρατηγικη η φαση. μπορει να αποφυγει τα φαγητα μονο αν τη γαμαει χωρις αυριο, τη γαμαει δυνατα να τη σπασει. και μετα να την ξαναγαμαει κιαλλο. η επομενη εναλλακτικη ειναι να βρει γκομενακι φορτωμενο να πληρωνει τα εστιατορια νταηλικι "ακου μωρο τωρα ειμαι σχολη και οταν βαζω το χερι στη τσεπη χαιδευω το μπουτι μου μονο, ξηλωσου" φαση. εννοειται δεν το κανουμε αυτο στα φτωχαδακια κοριτσακια, τζεντλεμαν τοπαμε.
Αυτό βολεύει ρε,πηδάς μόνο και πας και για κανα καφέ.Τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει μία μόδα κρυφών σχέσεων, δηλαδή άτομα που ενώ ουσιαστικά αποτελούν ζευγάρι να ντρέπονται να το δείξουν προς τα έξω και να παρουσιαστούν ως ζευγάρι, ενώ πέφτει πούτσα, συναναστρέφονται στις ίδιες παρέες κλπ. Επίσης να παριστάνουν τα κολλητάρια ενώ στην πραγματικότητα γουστάρονται και γαμιούνται με τρέλα. Παράξενες εποχές.
Τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει μία μόδα κρυφών σχέσεων, δηλαδή άτομα που ενώ ουσιαστικά αποτελούν ζευγάρι να ντρέπονται να το δείξουν προς τα έξω και να παρουσιαστούν ως ζευγάρι, ενώ πέφτει πούτσα, συναναστρέφονται στις ίδιες παρέες κλπ. Επίσης να παριστάνουν τα κολλητάρια ενώ στην πραγματικότητα γουστάρονται και γαμιούνται με τρέλα. Παράξενες εποχές.