μαγκε ςεγω απο τοτε που επαψα να ασχολουμαι με Ελληνιδες βρηκα τη χαρα μου....
ασχολουμαι μονο με ξενες τουριστριες η κ ντοπιες οταν ταξιδευω κ ολα οκ....
κ εκει καταλαβα οτι τελικα το λαθος δεν το ειχα εγω,..
εννοω αν δεν τα καταφερνα με τι ξενες θα ελεγα οκ εγω φταιω αφου δεν τα παω καλα γενικα....
αλλα ολα πηγαιναν καλα με ξενες....οποτε λεω...οι Ελληνιδες το εχουν το θεμα....
οποτε απλα επαψα να σχολουμαι...πλεον δεν τις λαμβανω σοβαρα υποψη......
απλα φταιμε εμεις που προσπαθουμε να τια καταλαβουμε..να τις αναλυσουμε κτλ.....
απλα τις υπερεκτιμαμε...μη νομιζετε οτι ειναι κ πολυ εξυπνες...απλα ακολουθουν πιστα 2-3 πιστευω που τα εχουν ακουσει απο τις μαναδες τους.....
οποτε δεν αξιζει καν τον κοπο......
εγω ισα ισα τους κανω κ χαβαλε εξω....το παιζω λεφτας.....δεν δινω μια....κ μετα τις εχω να με πρησουν στα μηνυματα κ στα τηλεφωνα...μιλαμε για τοσο βληματα...
ασχολουμαι μονο με ξενες τουριστριες η κ ντοπιες οταν ταξιδευω κ ολα οκ....
κ εκει καταλαβα οτι τελικα το λαθος δεν το ειχα εγω,..
εννοω αν δεν τα καταφερνα με τι ξενες θα ελεγα οκ εγω φταιω αφου δεν τα παω καλα γενικα....
αλλα ολα πηγαιναν καλα με ξενες....οποτε λεω...οι Ελληνιδες το εχουν το θεμα....
οποτε απλα επαψα να σχολουμαι...πλεον δεν τις λαμβανω σοβαρα υποψη......
απλα φταιμε εμεις που προσπαθουμε να τια καταλαβουμε..να τις αναλυσουμε κτλ.....
απλα τις υπερεκτιμαμε...μη νομιζετε οτι ειναι κ πολυ εξυπνες...απλα ακολουθουν πιστα 2-3 πιστευω που τα εχουν ακουσει απο τις μαναδες τους.....
οποτε δεν αξιζει καν τον κοπο......
εγω ισα ισα τους κανω κ χαβαλε εξω....το παιζω λεφτας.....δεν δινω μια....κ μετα τις εχω να με πρησουν στα μηνυματα κ στα τηλεφωνα...μιλαμε για τοσο βληματα...