Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μαγκε ςεγω απο τοτε που επαψα να ασχολουμαι με Ελληνιδες βρηκα τη χαρα μου....

ασχολουμαι μονο με ξενες τουριστριες η κ ντοπιες οταν ταξιδευω κ ολα οκ....

κ εκει καταλαβα οτι τελικα το λαθος δεν το ειχα εγω,..

εννοω αν δεν τα καταφερνα με τι ξενες θα ελεγα οκ εγω φταιω αφου δεν τα παω καλα γενικα....

αλλα ολα πηγαιναν καλα με ξενες....οποτε λεω...οι Ελληνιδες το εχουν το θεμα....

οποτε απλα επαψα να σχολουμαι...πλεον δεν τις λαμβανω σοβαρα υποψη......

απλα φταιμε εμεις που προσπαθουμε να τια καταλαβουμε..να τις αναλυσουμε κτλ.....
απλα τις υπερεκτιμαμε...μη νομιζετε οτι ειναι κ πολυ εξυπνες...απλα ακολουθουν πιστα 2-3 πιστευω που τα εχουν ακουσει απο τις μαναδες τους.....

οποτε δεν αξιζει καν τον κοπο......

εγω ισα ισα τους κανω κ χαβαλε εξω....το παιζω λεφτας.....δεν δινω μια....κ μετα τις εχω να με πρησουν στα μηνυματα κ στα τηλεφωνα...μιλαμε για τοσο βληματα...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ ΝΤΕΚΑΒΛΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ!
και μετά κατηγορούν τους ελληνάρες που πηδάνε βορειο-ευρωπαίες όλο το καλοκαίρι και μετά τις λένε και ψυχρόκωλες :idiot: :uglystupid:

Εννοείται! Η γυναίκα πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες για να κάνει σεξ μαζί σου, όχι για να το αποφεύγει. Αλλιώς δεν είναι γυναίκα...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαγκε ςεγω απο τοτε που επαψα να ασχολουμαι με Ελληνιδες βρηκα τη χαρα μου....

ασχολουμαι μονο με ξενες τουριστριες η κ ντοπιες οταν ταξιδευω κ ολα οκ....

κ εκει καταλαβα οτι τελικα το λαθος δεν το ειχα εγω,..

εννοω αν δεν τα καταφερνα με τι ξενες θα ελεγα οκ εγω φταιω αφου δεν τα παω καλα γενικα....

αλλα ολα πηγαιναν καλα με ξενες....οποτε λεω...οι Ελληνιδες το εχουν το θεμα....

οποτε απλα επαψα να σχολουμαι...πλεον δεν τις λαμβανω σοβαρα υποψη......

απλα φταιμε εμεις που προσπαθουμε να τια καταλαβουμε..να τις αναλυσουμε κτλ.....
απλα τις υπερεκτιμαμε...μη νομιζετε οτι ειναι κ πολυ εξυπνες...απλα ακολουθουν πιστα 2-3 πιστευω που τα εχουν ακουσει απο τις μαναδες τους.....

οποτε δεν αξιζει καν τον κοπο......

εγω ισα ισα τους κανω κ χαβαλε εξω....το παιζω λεφτας.....δεν δινω μια....κ μετα τις εχω να με πρησουν στα μηνυματα κ στα τηλεφωνα...μιλαμε για τοσο βληματα...
+1000

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έχουν απωθημενα απο τους προηγουμενους ρε παιδια. Καποιος τους εκανε την μαλακια και ξεσπάνε στον επομενο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έχουν απωθημενα απο τους προηγουμενους ρε παιδια. Καποιος τους εκανε την μαλακια και ξεσπάνε στον επομενο

Ναι αλλά οι περισσότερες γνωρίζουν εξαρχής ότι αυτός με τον οποίον πάνε είναι μαλάκας. Απλά νομίζουν θα τον αλλάξουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά οι περισσότερες γνωρίζουν εξαρχής ότι αυτός με τον οποίον πάνε είναι μαλάκας. Απλά νομίζουν θα τον αλλάξουν.

Θα επιμεινω σε αυτο που έγραψα χθες ... μπορεις να δεις νωρις τι ρολο βαραει η άλλη. Εγω ειχα γνωρισει μια φιλη απο μια αλλη φιλη η οποια φαινοταν να γουσταρει αλλα απο χαρακτηρα γαμησετα φαντασου οτι εκανε θεμα επειδη καποιος της ζητησε δανεικα και μας το κοπανουσε κανα μισαωρο στην καφετερια , μετα ελεγε οτι δεν μπορει να δουλεψει με αφεντικα ΓΕΝΙΚΑ και θελει να ειναι ελευθερη επαγγελματιας μονη της γενικα φαινοταν οτι η γκομενα ειναι νευρωτικη. Ε δεν μπλεκεις με τέτοιες ή αμα μπλεξεις εχεις σχεδιο να ριξεις κανενα στα γρηγορα και να φυγεις.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Θα επιμεινω σε αυτο που έγραψα χθες ... μπορεις να δεις νωρις τι ρολο βαραει η άλλη. Εγω ειχα γνωρισει μια φιλη απο μια αλλη φιλη η οποια φαινοταν να γουσταρει αλλα απο χαρακτηρα γαμησετα φαντασου οτι εκανε θεμα επειδη καποιος της ζητησε δανεικα και μας το κοπανουσε κανα μισαωρο στην καφετερια , μετα ελεγε οτι δεν μπορει να δουλεψει με αφεντικα ΓΕΝΙΚΑ και θελει να ειναι ελευθερη επαγγελματιας μονη της γενικα φαινοταν οτι η γκομενα ειναι νευρωτικη. Ε δεν μπλεκεις με τέτοιες ή αμα μπλεξεις εχεις σχεδιο να ριξεις κανενα στα γρηγορα και να φυγεις.
Καταδρομικά πράγματα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καταδρομικά πράγματα...

Aμα μπορεις να το κανεις γιατι οχι? ουτως η άλλως αμα συνεχισει έτσι η γκομενα αγαμητη θα μεινει οποτε θα της έχεις δωσει και μια χαρα παραπανω  :P μια εμπειρια παραπανω

αμα ηξεραν ποιο ειναι το καλο τους και το σωστο ορισμενες δεν θα εκαναν τοσα λαθη. Απειρες ειναι και αυτες μωρε τι νομιζετε πως ειναι? επειδη βαφονται φορανε ενα ξεκωλο και βγαινουν εξω?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Aμα μπορεις να το κανεις γιατι οχι? ουτως η άλλως αμα συνεχισει έτσι η γκομενα αγαμητη θα μεινει οποτε θα της έχεις δωσει και μια χαρα παραπανω  :P μια εμπειρια παραπανω

αμα ηξεραν ποιο ειναι το καλο τους και το σωστο ορισμενες δεν θα εκαναν τοσα λαθη. Απειρες ειναι και αυτες μωρε τι νομιζετε πως ειναι? επειδη βαφονται φορανε ενα ξεκωλο και βγαινουν εξω?
Εγώ νομίζω ότι τον παίρνουν αβέρτα Βόλδε... :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με καμιά πουτανίτσα πας?

Πληρωμενες εννοεις? μπά. Οχι πια.

Προτιμω να φάω το σκατο απο τις έξω και να κανω υπομονη μεχρι να πετυχω τον στοχο μου αλλα να ειναι τουλαχιστον καπως καθαρές και να μην κινδυνεψω σε θεματα υγειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom