Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Θυμάμαι ένα φιλαράκι συμφοιτητή Κύπριο, καλό παιδί, να μου λέει το εξής: "Οι βρωμοκύπριες πάνε στο γυμναστήριο, είναι αυτές 20-25 στον αριθμό και υπάρχουν 40-50 νέοι άνδρες. Ενώ έχουν 40-50 άνδρες γύρω τους αυτές ονειρεύονται να πηδηχτούν μόνο με ένα! Στους υπόλοιπους δεν μιλούν γιατί απλά ''δεν είναι ωραίος'', ''δεν είναι του γούστου μου''. Θέλουν και οι 20-25 να τις γαμήσει μόνο ένας από κει μέσα. Χοντρές, άσχημες, όμορφες, όλες μα όλες τρελαίνονται πάνω σε έναν. Μπορεί αυτός να είναι ο δάσκαλος του αερόμπικ, μπορει να είναι όντως ο πιο παιδαράς από τους 40-50. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο ένας από τους 40-50 να έχει γαμήσει ό,τι κινείται εκεί μέσα και οι υπόλοιποι να έχουν πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση τους. Όλες μα όλες θέλουν να τις προσέξει ο Μπραντ Πιτ του γυμναστηρίου. Κάποια πιο μέτρια ας πούμε δεν κοιτάζει να μιλήσει, να επικοινωνήσει με κάποιο άνθρωπο στα κυβικά της. Σαμπώς και η πούτσα του αυτού θα βρωμάει. Δεν κοιτάζουν να γνωρίσουν ένα άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνήσουν, να συσχετιστούν, να κάνουν σεξ και αν δεν τους αρέσει να προχωρήσουν παρακάτω. Ονειρεύονται απλά να καταφέρουν αυτόν, αυτόν τον ένα.''
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις Ελλεεινίδες νομίζω (και οι Κύπριες Ελλεεινίδες είναι). Ακόμα και η πιο μέτρια ονειρεύεται να σχετιστεί, να πηδηχτεί ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το με τον πιο ωραίο, τον ψηλό με τα λεπτά χαρακτηριστικά και το ωραίο σώμα.
οι κυπριες εκτος κυπρου δεν κλεινουν μπουτι....μαλλον δεν στα ειπε καλα ο φιλος