You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έτσι!Συμβαινουν και αυτα ρε μαν,παρτο σαν εμπειρια.
Θα μπορεί να καταλάβει έγκαιρα μια τόσο εγωϊστική γυναίκα.
Επισκέπτης
Και πριν ακούσω μαλακίες του στυλ ''καληνυχτάκιας και βλακόμουτρο'' να σημειώσω ότι ήμουν ένα 17χρονο άβγαλτο παιδί και κάποιοι άνθρωποι αργούν γενικά με τις εμπειρίες τους.
Δεν την πίεσες και δεν την απείλησες να την αφήσεις ΕΣΥ.
Σε είχε δεδομένο και θεωρούσε πως ό,τι κι αν σου έδινε , σου αρκούσε.
Έπρεπε:
1)Να της ξεκαθαρίσεις ότι αν δεν γαμηθείτε, δεν θες όχι εξόδους, ούτε να την ξέρεις.
2)Να την πιέσεις να γαμηθεί.
3)Να είχες γαμήσει πολλές πουτάνες, για να ήσουν πιο άνετος,
ώστε να μπορούσες να είχες κάνει τα 1-2
Επισκέπτης
Συγκριτικά με άλλους τυχερός είσαι που χούφτωσες βυζί στα 17. Άλλοι έφτασαν 22 για πάνε πρώτη φορά σε μπουρδέλο.
Εγώ σε μπουρδέλο γάμησα 1η φορά μετά τα 25.
Κι αυτό γιατί μου τελείωναν κάτι πακέτα που είχα έτοιμα.
Μέχρι τότε γάμαγα μόνο μασατζίδικα , βίζιτες(κυρίως) και σόλωνος(λίγες).
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ σε μπουρδέλο γάμησα 1η φορά μετά τα 25.
Κι αυτό γιατί μου τελείωναν κάτι πακέτα που είχα έτοιμα.
Μέχρι τότε γάμαγα μόνο μασατζίδικα , βίζιτες(κυρίως) και σόλωνος(λίγες).
Εσύ χαίρεσαι για όσα έζησες και δε στεναχωριέσαι για όσα δεν έζησες. Εκεί διαφέρεις από τους περισσότερους μίζερους συμπατριώτες μας που θα έπρεπε να ευχαριστούν την μοίρα τους αντί να μηρυκάζουν τις "αδικίες" που υπέστησαν.
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Και εγώ χαιρόμουν την μπουρδελιάρικη ζωή μέχρι που κόλλησα σύφιληΕσύ χαίρεσαι για όσα έζησες και δε στεναχωριέσαι για όσα δεν έζησες.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Αφού αυτή τον έβγαζε τυπε επειδή ειχε πρωτη αυτοκίνητο και δίπλωμα!1)Να της ξεκαθαρίσεις ότι αν δεν γαμηθείτε, δεν θες όχι εξόδους, ούτε να την ξέρεις.
Την ειχε δει αμαζόνα που πρόλαβε να τον βέλει στο παιχνίδι της και να επιλέξει μόνο το δάχτυλό του.
Επισκέπτης
Αφού αυτή τον έβγαζε τυπε επειδή ειχε πρωτη αυτοκίνητο και δίπλωμα!
Τεχνικό , διαδικαστικό ζήτημα , άνευ σημασίας.
Μόνη της δεν είχε κότσια να βγεί.
Οπότε αν της έλεγε ότι δεν ξαναβγαίνει , αν δεν τον αρπάξει η γκόμενα,
θα άρχιζε να το σκέφτεται ...........
Επισκέπτης
Και εγώ χαιρόμουν την μπουρδελιάρικη ζωή μέχρι που κόλλησα σύφιλη
Αλήθεια ή πλάκα ;;;;;;
Αν είναι αλήθεια, πρέπει να ήταν πακέτο ...........
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Εγώ νομίζω ότι μπορεί να με γούσταρε κάπως αλλά δεν είχα την προσωπικότητα να τη διαχειριστώ. Μιλάμε ότι ερχόταν πάντοτε φρεσκολουσμένη, αρωματισμένη, με τις στενές φορμούλες της, τα χαριτωμένα βρακάκια της. Γούσταρε πολύ τη φάση αλλά εγώ ήμουν λίγος γι' αυτήν νομίζω. Μιλάμε ξεθεωνόμουν, τα δάχτυλα μου κόντευαν να παραλύσουν μέχρι να χύσει τη δεύτερη φορά. Αυτή τρελαινόταν, ήταν αλλού. Όμως δεν έδινε ποτέ, μα ποτέ τίποτα πίσω.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Λες υπομονή, θα' ρθει, θα 'ρθει, πού θα πάει και μια καλή μέρα σου λέει ''ξέρεις θέλω να συγκεντρωθώ στο διάβασμα μου για τη Νοσηλευτική''. Και θυμάμαι στον χορό των τελειοφοίτων (ντάξει μαλακίες τώρα) ήρθε με ένα γνωστό χιπστερότυπο (σκουλαρίκι στο φρύδι και ξέρω γω) που δούλευε σε μαγαζί με τζινάκια. Καμιά 25ρια χρονών θα ήταν αυτός. Δεν ξέρω αν ήταν πιο τυχερός από μένα.
Επισκέπτης
Εγώ νομίζω ότι 1)μπορεί να με γούσταρε κάπως αλλά 2)δεν είχα την προσωπικότητα να τη διαχειριστώ.
3)εγώ ήμουν λίγος γι' αυτήν νομίζω
1)Σωστά σε γούσταρε. Και εκείνη την περίοδο δεν είχε κανέναν άλλο να γουστάρει περισσότερο. Και πιθανόν κανέναν να βγεί μαζί του.
2-3)Ισχύουν , έτσι είναι.
Οπότε τώρα ξέρεις.
Τέτοια σκηνικά τρώγαμε όλοι σε μικρές ηλικίες.
Μαλακία είναι να τα κάνεις σε μεγαλύτερες.
Μικρή που μου έδωσε τηλέφωνο ξημέρωμα κυριακής σε club ,
μου είπε την επόμενη κυριακή που πήγαμε για μπάνιο στα σαρωνίδα ,
όταν πήγα να τη φιλήσω ...
"Ξέρεις δεν είμαι έτοιμη για τέτοια ,σε βλέπω φιλικά" ....
"Τι φιλικά μωρή ;;;;" της λέω ....
"Από που κι ως που φίλοι ;;; Πρώτη φορά συναντιόμαστε και σε είδα πρώτη φορά την περασμένη βδομαδα που μου έδωσες τηλέφωνο" .....
όταν τα κάνεις αυτά , δεν ξέρεις το αποτέλεσμα .......
ή προχωράς προς το γαμήσι ή το κόβεις γιατί δεν υπάρχει τέτοια προοπτική ..........
μέχρι να γαμήσεις , πρέπει να το θεωρείς πιθανό ανά πάσα στιγμή να πάρει δρόμο
και να μη χαλαστείς καθόλου ............
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Θυμάμαι ένα φιλαράκι συμφοιτητή Κύπριο, καλό παιδί, να μου λέει το εξής: "Οι βρωμοκύπριες πάνε στο γυμναστήριο, είναι αυτές 20-25 στον αριθμό και υπάρχουν 40-50 νέοι άνδρες. Ενώ έχουν 40-50 άνδρες γύρω τους αυτές ονειρεύονται να πηδηχτούν μόνο με ένα! Στους υπόλοιπους δεν μιλούν γιατί απλά ''δεν είναι ωραίος'', ''δεν είναι του γούστου μου''. Θέλουν και οι 20-25 να τις γαμήσει μόνο ένας από κει μέσα. Χοντρές, άσχημες, όμορφες, όλες μα όλες τρελαίνονται πάνω σε έναν. Μπορεί αυτός να είναι ο δάσκαλος του αερόμπικ, μπορει να είναι όντως ο πιο παιδαράς από τους 40-50. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο ένας από τους 40-50 να έχει γαμήσει ό,τι κινείται εκεί μέσα και οι υπόλοιποι να έχουν πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση τους. Όλες μα όλες θέλουν να τις προσέξει ο Μπραντ Πιτ του γυμναστηρίου. Κάποια πιο μέτρια ας πούμε δεν κοιτάζει να μιλήσει, να επικοινωνήσει με κάποιο άνθρωπο στα κυβικά της. Σαμπώς και η πούτσα του αυτού θα βρωμάει. Δεν κοιτάζουν να γνωρίσουν ένα άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνήσουν, να συσχετιστούν, να κάνουν σεξ και αν δεν τους αρέσει να προχωρήσουν παρακάτω. Ονειρεύονται απλά να καταφέρουν αυτόν, αυτόν τον ένα.''
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις Ελλεεινίδες νομίζω (και οι Κύπριες Ελλεεινίδες είναι). Ακόμα και η πιο μέτρια ονειρεύεται να σχετιστεί, να πηδηχτεί ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το με τον πιο ωραίο, τον ψηλό με τα λεπτά χαρακτηριστικά και το ωραίο σώμα.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις Ελλεεινίδες νομίζω (και οι Κύπριες Ελλεεινίδες είναι). Ακόμα και η πιο μέτρια ονειρεύεται να σχετιστεί, να πηδηχτεί ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το με τον πιο ωραίο, τον ψηλό με τα λεπτά χαρακτηριστικά και το ωραίο σώμα.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θυμάμαι ένα φιλαράκι συμφοιτητή Κύπριο, καλό παιδί, να μου λέει το εξής: "Οι βρωμοκύπριες πάνε στο γυμναστήριο, είναι αυτές 20-25 στον αριθμό και υπάρχουν 40-50 νέοι άνδρες. Ενώ έχουν 40-50 άνδρες γύρω τους αυτές ονειρεύονται να πηδηχτούν μόνο με ένα! Στους υπόλοιπους δεν μιλούν γιατί απλά ''δεν είναι ωραίος'', ''δεν είναι του γούστου μου''. Θέλουν και οι 20-25 να τις γαμήσει μόνο ένας από κει μέσα. Χοντρές, άσχημες, όμορφες, όλες μα όλες τρελαίνονται πάνω σε έναν. Μπορεί αυτός να είναι ο δάσκαλος του αερόμπικ, μπορει να είναι όντως ο πιο παιδαράς από τους 40-50. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο ένας από τους 40-50 να έχει γαμήσει ό,τι κινείται εκεί μέσα και οι υπόλοιποι να έχουν πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση τους. Όλες μα όλες θέλουν να τις προσέξει ο Μπραντ Πιτ του γυμναστηρίου. Κάποια πιο μέτρια ας πούμε δεν κοιτάζει να μιλήσει, να επικοινωνήσει με κάποιο άνθρωπο στα κυβικά της. Σαμπώς και η πούτσα του αυτού θα βρωμάει. Δεν κοιτάζουν να γνωρίσουν ένα άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνήσουν, να συσχετιστούν, να κάνουν σεξ και αν δεν τους αρέσει να προχωρήσουν παρακάτω. Ονειρεύονται απλά να καταφέρουν αυτόν, αυτόν τον ένα.''
Μάλλον ο φίλος σου δεν γαμάει και έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Σε αυτο φταινε τα διαφορα λιγουρια,που κανουν θεες κατι πατσολες,και σηκωνουν αυτες μετα τον αμανε.Αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,και οι περισσοτεροι αντρες ετσι σκεφτονται.Θυμάμαι ένα φιλαράκι συμφοιτητή Κύπριο, καλό παιδί, να μου λέει το εξής: "Οι βρωμοκύπριες πάνε στο γυμναστήριο, είναι αυτές 20-25 στον αριθμό και υπάρχουν 40-50 νέοι άνδρες. Ενώ έχουν 40-50 άνδρες γύρω τους αυτές ονειρεύονται να πηδηχτούν μόνο με ένα! Στους υπόλοιπους δεν μιλούν γιατί απλά ''δεν είναι ωραίος'', ''δεν είναι του γούστου μου''. Θέλουν και οι 20-25 να τις γαμήσει μόνο ένας από κει μέσα. Χοντρές, άσχημες, όμορφες, όλες μα όλες τρελαίνονται πάνω σε έναν. Μπορεί αυτός να είναι ο δάσκαλος του αερόμπικ, μπορει να είναι όντως ο πιο παιδαράς από τους 40-50. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο ένας από τους 40-50 να έχει γαμήσει ό,τι κινείται εκεί μέσα και οι υπόλοιποι να έχουν πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση τους. Όλες μα όλες θέλουν να τις προσέξει ο Μπραντ Πιτ του γυμναστηρίου. Κάποια πιο μέτρια ας πούμε δεν κοιτάζει να μιλήσει, να επικοινωνήσει με κάποιο άνθρωπο στα κυβικά της. Σαμπώς και η πούτσα του αυτού θα βρωμάει. Δεν κοιτάζουν να γνωρίσουν ένα άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνήσουν, να συσχετιστούν, να κάνουν σεξ και αν δεν τους αρέσει να προχωρήσουν παρακάτω. Ονειρεύονται απλά να καταφέρουν αυτόν, αυτόν τον ένα.''
Ειδικα κατι μετριοι προς χαλια,θελουν να εχουν γκομενα σαν την Σκαρλετ Γιοχανσον.
Μπα η Κυπρος ειναι ειδικη περιπτωση, ειναι χωριο και παιζει πολυ η λογικη του μη σου βγει τ'ονομα της πουτανας του χωρκιου. Αλλα Κυπραιες που στο χαλουμονησο ειναι σουπερ απλησιαστες ντιβες εδω πανω που ναι λιγο πιο ανωνυμο το θεμα βγαζουν τα ματια τους αβερτα.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Με ένα μεγάλο ποσοστό απ' όσες πάνε γυμναστήριο ανεξαρτήτου ηλικίας η κατάσταση γενικά είναι το λιγότερο περίεργη. Και όσο πιο ακριβό είναι το γυμναστήριο τόσο πιο περίεργη γίνεται η κατάσταση. Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές είναι για γέλια... Όπως για γέλια είναι και πολλοί άντρες στα γυμναστήρια που προσπαθούν και καλά να τις εντυπωσιάσουν... Και όταν τρώνε χυλόπιτες φταίνε οι γυναίκες ...
Με ένα μεγάλο ποσοστό απ' όσες πάνε γυμναστήριο ανεξαρτήτου ηλικίας η κατάσταση γενικά είναι το λιγότερο περίεργη. Και όσο πιο ακριβό είναι το γυμναστήριο τόσο πιο περίεργη γίνεται η κατάσταση. Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές είναι για γέλια... Όπως για γέλια είναι και πολλοί άντρες στα γυμναστήρια που προσπαθούν και καλά να τις εντυπωσιάσουν... Και όταν τρώνε χυλόπιτες φταίνε οι γυναίκες ...
το γαμισες τωρα εσυ ... οι μη περιεργοι-ες ποιοι ειναι? οι εχοντες πατσοκοιλια και 4 στρεμματα κωλο?