Λοιπόν, αληθινή ιστορία που μου συνέβηκε πριν 6 χρόνια (στα 17-18 μου) με Ελληνίδα.
Τελειόφοιτοι στο σχολείο. Εγώ καλός μαθητής, όχι όμως πολύ δημοφιλής. Όχι σπασίκλας, απλά ο τύπος που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη πέραση στις κοπελίτσες στο σχολείο και που έκανε 1 σχέση μέχρι τότε. Λοιπόν, είχα ένα συμμαθητή ο οποίος τα είχε για 4-5 μήνες με μια από τις ας πούμε 10 ωραίες του σχολείου. Καλό, ευγενικό, φιλικό παιδί. Αυτός τι έκανε όμως. Ερωτεύτηκε μια άλλη και την παράτησε. Τελοσπάντων αφού έγινε αυτή η ιστορία μετά από καμιά βδομάδα έπαιζε κάθε μέρα το κινητό μου για να μου μιλήσει μια ''κρυφή θαυμάστρια''. Μαλακιες. Ήταν η πρώην του συμμαθητή μου την οποία κατάλαβα αμέσως. Εγώ έπαιξα το παιχνίδι της, έκανα πως δεν κατάλαβα ποια ήταν και κανονίσαμε να βρεθούμε. Να μην τα πολυλογώ με λεπτομέρειες τα φτιάξαμε (αφού εννοείται το συζήτησα πρώτα με το παιδί και μου είπε ''ρε φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ είμαι με την άλλη'').
Τα είχα περίπου για 2 μήνες μαζί της. Δεν ξέρω αν συνέβηκε ποτέ σε κανένα αυτό που συνέβηκε σε μένα με αυτή την κοπέλα. Είχε βγάλει άδεια του αυτοκινήτου (είχε κλείσει τα 18 πριν από μένα) και έπαιρνε το αυτοκίνητο του πατέρα της για να ''πάει σε κάποια φίλη της'' αλλά ερχόταν και με έπαιρνε εμένα περίπου 2-3 φορές τη βδομάδα. Πηγαίναμε σε απόμερα μέρη (υπήρξαν αστεία περιστατικά τα οποία δεν είναι ανάγκη να πω εδώ) και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
1) Δεν την πήδηξα ούτε μια φορά.
2) Δεν με άφησε ποτέ να πάω στοματικά κάτω από το βυζί της. Γούσταρε όμως ατέλειωτο γλείψιμο στο βυζί. Μόλις πήγαινα πιο κάτω μου τράβαγε το κεφάλι πάνω.
3) Φιλιόμασταν πάρα πάρα πολύ με γλώσσα.
4) Κάθε φορά που βρισκόμασταν την τελείωνα με δάχτυλο 2 φορές κατά μέσο όρο. Έκανε σαν τρελή. Κατέβαζαμε παντελονάκι, βρακάκι και μέσα το δάκτυλο. Είχε ωραίο, στενό, τριχωτό μουνάκι. Δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν παρθένα η όχι.
5) Δεν μου την έπαιξε ποτέ ώστε να χύσω. Άρχιζε λίγο, σταματούσε και μου έλεγε ''δάχτυλο''.
6) Σπάνια πήρε πρώτη τον πούτσο μου στο χέρι της. Τον έπιανε συνήθως όσες φορές της έβαζα εγώ το χέρι μέσα. Γενικά δεν γούσταρε να το κάνει.
7) Εννοείται ποτέ δεν μου πήρε πίπα. Εδώ σας λέω δεν άγγιζε.
Γενικά ήταν μια θεότρελη που γούσταρε απίστευτα το δάχτυλο όμως δεν έδινε τίποτα πίσω. Απίστευτα εγωιστική προσωπικότητα. Μια μέρα απλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να χωρίσουμε.
Βρεθήκαμε πριν δυο χρόνια σε μια συνεστίαση παλιών συμμαθητών. Ήταν μόνη της και ούτε καν ασχολήθηκε μαζί μου.
Ήταν μια από τις πιο ''τραυματικές'' εμπειρίες που είχα με κάποια κοπέλα. Με έφερνε σπίτι κι εγώ τον έπαιζα αβέρτα, ενώ πριν την είχα εκεί και την τέλειωνα με δάχτυλο.
Προφανώς δεν με πολυγούσταρε, νταραβεριζόταν μαζί μου ίσως για να ζηλέψει ο άλλος. Αλλά γιατί συμπεριφερόταν έτσι; Είναι τυπικό παράδειγμα εγωιστικής Ελλεεινίδας;
Και πριν ακούσω μαλακίες του στυλ ''καληνυχτάκιας και βλακόμουτρο'' να σημειώσω ότι ήμουν ένα 17χρονο άβγαλτο παιδί και κάποιοι άνθρωποι αργούν γενικά με τις εμπειρίες τους.