Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε 'σεις δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Τι είναι ακριβώς;

Stay tuned στο σάιτ και θα καταλάβεις, μην βιάζεσαι, είναι νωρίς.

διάβασε καμμιά κριτική πουτάνας, καμμιά συζήτηση για την Ουκρανία.

Στην Πατριδογνωσία 5ης Δημοτικού κάνατε Θεωρία σχετικότητας Αϊνστάιν?

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Χαχαχαχαχαχα. Ωραίος!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.911
Πόντοι
6.030

:thumbsup: :thumbsup:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μπορώ να ρωτήσω κάτι ως νέος στο site; Τι είναι ο πύρφορος/ πυρφορισμός;;;

Ο Πυρφόρος, λένε οι παλαιότεροι, ήταν μέλος του σάιτ (εγώ δεν τον πρόλαβα) που προσπαθούσε να κάνει σχέσεις με ιερόδουλες. Μεταφορικά, στην αργκό του σάιτ "πυρφόρος" είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει σχέση είτε με ιερόδουλο είτε με γυναίκα εκτός αγοραίου σεξ, χωρίς να διαφυλάσσει την αξιοπρέπειά του κατά τη διαδικασία προσέγγισης.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ο Πιυρφόρος,(με γιωτα για να διαφερει)  λένε οι παλαιότεροι, ήταν μέλος του σάιτ (εγώ δεν τον πρόλαβα) που προσπαθούσε να κάνει σχέσεις με ιερόδουλες. Μεταφορικά, στην αργκό του σάιτ "πυρφόρος" είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει σχέση είτε με ιερόδουλο είτε με γυναίκα εκτός αγοραίου σεξ, χωρίς να διαφυλάσσει την αξιοπρέπειά του κατά τη διαδικασία προσέγγισης.

Επισκέπτης
"πυρφόρος" είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει σχέση είτε με ιερόδουλο είτε με γυναίκα εκτός αγοραίου σεξ, χωρίς να διαφυλάσσει την αξιοπρέπειά του κατά τη διαδικασία προσέγγισης.

To 90% των ελλήνων δηλαδή που γεννήθηκαν μετά το 1960.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο Πυρφόρος, λένε οι παλαιότεροι, ήταν μέλος του σάιτ (εγώ δεν τον πρόλαβα) που προσπαθούσε να κάνει σχέσεις με ιερόδουλες. Μεταφορικά, στην αργκό του σάιτ "πυρφόρος" είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει σχέση είτε με ιερόδουλο είτε με γυναίκα εκτός αγοραίου σεξ, χωρίς να διαφυλάσσει την αξιοπρέπειά του κατά τη διαδικασία προσέγγισης.

:rockon:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λοιπόν, αληθινή ιστορία που μου συνέβηκε πριν 6 χρόνια (στα 17-18 μου) με Ελληνίδα.

Τελειόφοιτοι στο σχολείο. Εγώ καλός μαθητής, όχι όμως πολύ δημοφιλής. Όχι σπασίκλας, απλά ο τύπος που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη πέραση στις κοπελίτσες στο σχολείο και που έκανε 1 σχέση μέχρι τότε. Λοιπόν, είχα ένα συμμαθητή ο οποίος τα είχε για 4-5 μήνες με μια από τις ας πούμε 10 ωραίες του σχολείου. Καλό, ευγενικό, φιλικό παιδί. Αυτός τι έκανε όμως. Ερωτεύτηκε μια άλλη και την παράτησε. Τελοσπάντων αφού έγινε αυτή η ιστορία μετά από καμιά βδομάδα έπαιζε κάθε μέρα το κινητό μου για να μου μιλήσει μια ''κρυφή θαυμάστρια''. Μαλακιες. Ήταν η πρώην του συμμαθητή μου την οποία κατάλαβα αμέσως. Εγώ έπαιξα το παιχνίδι της, έκανα πως δεν κατάλαβα ποια ήταν και κανονίσαμε να βρεθούμε. Να μην τα πολυλογώ με λεπτομέρειες τα φτιάξαμε (αφού εννοείται το συζήτησα πρώτα με το παιδί και μου είπε ''ρε φίλε δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ είμαι με την άλλη'').

Τα είχα περίπου για 2 μήνες μαζί της. Δεν ξέρω αν συνέβηκε ποτέ σε κανένα αυτό που συνέβηκε σε μένα με αυτή την κοπέλα. Είχε βγάλει άδεια του αυτοκινήτου (είχε κλείσει τα 18 πριν από μένα) και έπαιρνε το αυτοκίνητο του πατέρα της για να ''πάει σε κάποια φίλη της'' αλλά ερχόταν και με έπαιρνε εμένα περίπου 2-3 φορές τη βδομάδα. Πηγαίναμε σε απόμερα μέρη (υπήρξαν αστεία περιστατικά τα οποία δεν είναι ανάγκη να πω εδώ) και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

1) Δεν την πήδηξα ούτε μια φορά.
2) Δεν με άφησε ποτέ να πάω στοματικά κάτω από το βυζί της. Γούσταρε όμως ατέλειωτο γλείψιμο στο βυζί. Μόλις πήγαινα πιο κάτω μου τράβαγε το κεφάλι πάνω.
3) Φιλιόμασταν πάρα πάρα πολύ με γλώσσα.
4) Κάθε φορά που βρισκόμασταν την τελείωνα με δάχτυλο 2 φορές κατά μέσο όρο. Έκανε σαν τρελή. Κατέβαζαμε παντελονάκι, βρακάκι και μέσα το δάκτυλο. Είχε ωραίο, στενό, τριχωτό μουνάκι. Δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν παρθένα η όχι.
5) Δεν μου την έπαιξε ποτέ ώστε να χύσω. Άρχιζε λίγο, σταματούσε και μου έλεγε ''δάχτυλο''.
6) Σπάνια πήρε πρώτη τον πούτσο μου στο χέρι της. Τον έπιανε συνήθως όσες φορές της έβαζα εγώ το χέρι μέσα. Γενικά δεν γούσταρε να το κάνει.
7) Εννοείται ποτέ δεν μου πήρε πίπα. Εδώ σας λέω δεν άγγιζε.

Γενικά ήταν μια θεότρελη που γούσταρε απίστευτα το δάχτυλο όμως δεν έδινε τίποτα πίσω. Απίστευτα εγωιστική προσωπικότητα. Μια μέρα απλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να χωρίσουμε.

Βρεθήκαμε πριν δυο χρόνια σε μια συνεστίαση παλιών συμμαθητών. Ήταν μόνη της και ούτε καν ασχολήθηκε μαζί μου.  

Ήταν μια από τις πιο ''τραυματικές'' εμπειρίες που είχα με κάποια κοπέλα. Με έφερνε σπίτι κι εγώ τον έπαιζα αβέρτα, ενώ πριν την είχα εκεί και την τέλειωνα με δάχτυλο.

Προφανώς δεν με πολυγούσταρε, νταραβεριζόταν μαζί μου ίσως για να ζηλέψει ο άλλος. Αλλά γιατί συμπεριφερόταν έτσι; Είναι τυπικό παράδειγμα εγωιστικής Ελλεεινίδας;

Και πριν ακούσω μαλακίες του στυλ ''καληνυχτάκιας και βλακόμουτρο'' να σημειώσω ότι ήμουν ένα 17χρονο άβγαλτο παιδί και κάποιοι άνθρωποι αργούν γενικά με τις εμπειρίες τους.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λοιπόν, αληθινή ιστορία που μου συνέβηκε πριν 6 χρόνια (στα 17-18 μου) με Ελληνίδα.

Τελειόφοιτοι στο σχολείο. Εγώ καλός μαθητής, όχι όμως πολύ δημοφιλής. Όχι σπασίκλας, απλά ο τύπος που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη πέραση στις κοπελίτσες στο σχολείο και που έκανε 1 σχέση μέχρι τότε. Λοιπόν, είχα ένα συμμαθητή ο οποίος τα είχε για 4-5 μήνες με μια από τις ας πούμε 10 ωραίες του σχολείου. Καλό, ευγενικό, φιλικό παιδί. Αυτός τι έκανε όμως. Ερωτεύτηκε μια άλλη και την παράτησε. Τελοσπάντων αφού έγινε αυτή η ιστορία μετά από καμιά βδομάδα έπαιζε κάθε μέρα το κινητό μου για να μου μιλήσει μια ''κρυφή θαυμάστρια''. Μαλακιες. Ήταν η πρώην του συμμαθητή μου την οποία κατάλαβα αμέσως. Εγώ έπαιξα το παιχνίδι της, έκανα πως δεν κατάλαβα ποια ήταν και κανονίσαμε να βρεθούμε. Να μην τα πολυλογώ με λεπτομέρειες τα φτιάξαμε.

Τα είχα περίπου για 2 μήνες μαζί της. Δεν ξέρω αν συνέβηκε ποτέ σε κανένα αυτό που συνέβηκε σε μένα με αυτή την κοπέλα. Είχε βγάλει άδεια του αυτοκινήτου (είχε κλείσει τα 18 πριν από μένα) και έπαιρνε το αυτοκίνητο του πατέρα της για να ''πάει σε κάποια φίλη της'' αλλά ερχόταν και με έπαιρνε εμένα περίπου 2-3 φορές τη βδομάδα. Πηγαίναμε σε απόμερα μέρη (υπήρξαν αστεία περιστατικά τα οποία δεν είναι ανάγκη να πω εδώ) και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

1) Δεν την πήδηξα ούτε μια φορά.
2) Δεν με άφησε ποτέ να πάω στοματικά κάτω από το βυζί της. Γούσταρε όμως ατέλειωτο γλείψιμο στο βυζί. Μόλις πήγαινα πιο κάτω μου τράβαγε το κεφάλι πάνω.
3) Φιλιόμασταν πάρα πάρα πολύ με γλώσσα.
4) Κάθε φορά που βρισκόμασταν την τελείωνα με δάχτυλο 2 φορές κατά μέσο όρο. Έκανε σαν τρελή. Κατέβαζαμε παντελονάκι, βρακάκι και μέσα το δάκτυλο. Είχε ωραίο, στενό, τριχωτό μουνάκι. Δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν παρθένα η όχι.
5) Δεν μου την έπαιξε ποτέ ώστε να χύσω. Άρχιζε λίγο, σταματούσε και μου έλεγε ''δάχτυλο''.
6) Σπάνια πήρε πρώτη τον πούτσο μου στο χέρι της. Τον έπιανε συνήθως όσες φορές της έβαζα εγώ το χέρι μέσα. Γενικά δεν γούσταρε να το κάνει.
7) Εννοείται ποτέ δεν μου πήρε πίπα. Εδώ σας λέω δεν άγγιζε.

Γενικά ήταν μια θεότρελη που γούσταρε απίστευτα το δάχτυλο όμως δεν έδινε τίποτα πίσω. Απίστευτα εγωιστική προσωπικότητα. Μια μέρα απλά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να χωρίσουμε.

Βρεθήκαμε πριν δυο χρόνια σε μια συνεστίαση παλιών συμμαθητών. Ήταν μόνη της και ούτε καν ασχολήθηκε μαζί μου.  

Ήταν μια από τις πιο ''τραυματικές'' εμπειρίες που είχα με κάποια κοπέλα. Με έφερνε σπίτι κι εγώ τον έπαιζα αβέρτα, ενώ πριν την είχα εκεί και την τέλειωνα με δάχτυλο.

Προφανώς δεν με πολυγούσταρε, νταραβεριζόταν μαζί μου ίσως για να ζηλέψει ο άλλος. Αλλά γιατί συμπεριφερόταν έτσι; Είναι τυπικό παράδειγμα εγωιστικής Ελλεεινίδας;

Και πριν ακούσω μαλακίες του στυλ ''καληνυχτάκιας και βλακόμουτρο'' να σημειώσω ότι ήμουν ένα 17χρονο άβγαλτο παιδί και κάποιοι άνθρωποι αργούν γενικά με τις εμπειρίες τους.  
Συνηθως οι παρθενες φερονται ετσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε τζιμυ δεν θυμαμαι να εχω ακουσει πιο ασχημη ιστορια. εδω φορτωσα εγω με το διαβασμα μονο

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Παιδιά μιλώ ειλικρινά είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που λέω. Δεν υπερβάλλω σε κανένα σημείο. Δεν έχω ζήσει χειρότερη ερωτική εμπειρία στη ζωή μου.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Παιδιά μιλώ ειλικρινά είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που λέω. Δεν υπερβάλλω σε κανένα σημείο. Δεν έχω ζήσει χειρότερη ερωτική εμπειρία στη ζωή μου.
Δεν πειράζει εσύ τουλάχιστον την έζησες την εμπειρία καλή ή κακή σίγουρα σε δίδαξε πράγματα.
Κάποιοι δεν έχουν κάνει ΟΥΤΕ αυτό με ''κανονική'' γκόμενα,μόνο επί πληρωμή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συμβαινουν και αυτα ρε μαν,παρτο σαν εμπειρια.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όντως τύπε, ούτε μαλακια σχέση δεν μπορείς να την πεις !  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom