jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή όταν βγαίνετε έξω δεν τις κερνάς ένα φαγητό ας πούμε?Εκανα edit στο μνμ ξαναδές.
Δεν πάω με γκομενες που θέλουν να χαλας λεφτα για αυτες ρε φιλε.
Δηλαδή όταν βγαίνετε έξω δεν τις κερνάς ένα φαγητό ας πούμε?Εκανα edit στο μνμ ξαναδές.
Εκανα edit στο μνμ ξαναδές.
Θα επιμεινω σε αυτο που έγραψα χθες ... μπορεις να δεις νωρις τι ρολο βαραει η άλλη. Εγω ειχα γνωρισει μια φιλη απο μια αλλη φιλη η οποια φαινοταν να γουσταρει αλλα απο χαρακτηρα γαμησετα φαντασου οτι εκανε θεμα επειδη καποιος της ζητησε δανεικα και μας το κοπανουσε κανα μισαωρο στην καφετερια , μετα ελεγε οτι δεν μπορει να δουλεψει με αφεντικα ΓΕΝΙΚΑ και θελει να ειναι ελευθερη επαγγελματιας μονη της γενικα φαινοταν οτι η γκομενα ειναι νευρωτικη. Ε δεν μπλεκεις με τέτοιες ή αμα μπλεξεις εχεις σχεδιο να ριξεις κανενα στα γρηγορα και να φυγεις.
Δηλαδή όταν βγαίνετε έξω δεν τις κερνάς ένα φαγητό ας πούμε?
Για όλες χαλάς λεφτά μαν...
Δεν έχει τυχει να πάω με γκομενα ως τωρα σε ακριβο εστιατοριο για φαγητο πάντως :S
Δεν έχει τυχει να πάω με γκομενα ως τωρα σε ακριβο εστιατοριο για φαγητο πάντως :S
Αν έχεις δεν ειναι προβλημα αυτο βεβαια αλλα τωρα που θελω να μαζεψω κανα φραγκο στην άκρη ε δεν θα παω να μπλεξω με την αστερατη που θέλει πολλα εξοδα συνεχεια ρε φιλε. Μπορω να καλυψω κάποια αλλα θελω να μαζεψω καποια χρηματα
Δε λέμε για εστιατόριο sony και καλά...καφέ, ποτό μια ρομαντική βόλτα από τα μπουρδέλα
Κάτσε ρε Βόλδε,στο παγκάκι τη βγάζετε?Δεν έχει τυχει να πάω με γκομενα ως τωρα σε ακριβο εστιατοριο για φαγητο πάντως :S
και που πας με γκομενα για φαγητο ? σε καντινες ?
Δεν κερνάς πάντα ρε παιδια 1-2 φορες θα γινει αυτο.
Ο Μπολντις ξηγιεται στην γκομενα απο την αρχη... αν θελεις φαγητο εχω ενα λουκανικο με φλεβα να σου δωσω... δεν θελεις? Ν Πας Σπιτι σου εχω και λεφτα να μαζεψω για της δυσκολες ημερες
Ο Μπολντις ξηγιεται στην γκομενα απο την αρχη... αν θελεις φαγητο εχω ενα λουκανικο με φλεβα να σου δωσω... δεν θελεις? Σπιτι σου εχω και λεφτα να μαζεψω για της δυσκολες ημερες
αυτες τις 2 φορες που κερνας ?? στα γκουντις ?
Ρε παιδια συγνώμη θα πας την βουβαλα την ελλεηνίδα να φάει; Ο μπολ ξέρει τι κάνει τις παει για τζοκινγκ και αλλα αθλήματα μπας και χασουν κανα κιλο
Παντως δεν ειμαι τυπος που δεν αφηνει την γκομενα να πληρωνει οποτε βγαινει μαζι μου αφενος γιατι ετσι την κακομαθαινεις ρε φιλε ασχημα.