Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Θα επιμεινω σε αυτο που έγραψα χθες ... μπορεις να δεις νωρις τι ρολο βαραει η άλλη. Εγω ειχα γνωρισει μια φιλη απο μια αλλη φιλη η οποια φαινοταν να γουσταρει αλλα απο χαρακτηρα γαμησετα φαντασου οτι εκανε θεμα επειδη καποιος της ζητησε δανεικα και μας το κοπανουσε κανα μισαωρο στην καφετερια , μετα ελεγε οτι δεν μπορει να δουλεψει με αφεντικα ΓΕΝΙΚΑ και θελει να ειναι ελευθερη επαγγελματιας μονη της γενικα φαινοταν οτι η γκομενα ειναι νευρωτικη. Ε δεν μπλεκεις με τέτοιες ή αμα μπλεξεις εχεις σχεδιο να ριξεις κανενα στα γρηγορα και να φυγεις.

Εσυ ιδιως φημιζεσαι για την αποτελεσματικοτητα σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για όλες χαλάς λεφτά μαν...

Αν έχεις δεν ειναι προβλημα αυτο βεβαια αλλα τωρα που θελω να μαζεψω κανα φραγκο στην άκρη ε δεν θα παω να μπλεξω με την αστερατη που θέλει πολλα εξοδα συνεχεια ρε φιλε. Μπορω να καλυψω κάποια αλλα θελω να μαζεψω καποια χρηματα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν έχει τυχει να πάω με γκομενα ως τωρα σε ακριβο εστιατοριο για φαγητο πάντως  :S

Δε λέμε για εστιατόριο sony και καλά...καφέ, ποτό μια ρομαντική βόλτα από τα μπουρδέλα  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν έχεις δεν ειναι προβλημα αυτο βεβαια αλλα τωρα που θελω να μαζεψω κανα φραγκο στην άκρη ε δεν θα παω να μπλεξω με την αστερατη που θέλει πολλα εξοδα συνεχεια ρε φιλε. Μπορω να καλυψω κάποια αλλα θελω να μαζεψω καποια χρηματα

Ε καλά δεν θέλουν μόνο οι αστεράτες πλέον φράγκα φίλε, welcome to Greece!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δε λέμε για εστιατόριο sony και καλά...καφέ, ποτό μια ρομαντική βόλτα από τα μπουρδέλα  :grin:

Ενας καφες και ενα ποτο ενταξει δεν ειναι τιποτα σου μιλαω τωρα για άλλα ποσα. Πχ εστιατοριο μετα τα ποτα ε θα μαζευτει κανα 50αρι μονο τα δικα της  :P

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δεν έχει τυχει να πάω με γκομενα ως τωρα σε ακριβο εστιατοριο για φαγητο πάντως  :S
Κάτσε ρε Βόλδε,στο παγκάκι τη βγάζετε?

Δεν υπάρχουν μόνο ακριβά εστιατόρια,έχει και καλά μαγαζιά που με 40-50 ευρώ τρώνε μια χαρά 2 άτομα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν κερνάς πάντα ρε παιδια 1-2 φορες θα γινει αυτο. Αν ειναι ετσι πάμε οπου θέλει ακομα και σε ακριβο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
και που πας με γκομενα για φαγητο ? σε καντινες ?

Ο Μπολντις ξηγιεται στην γκομενα απο την αρχη... αν θελεις φαγητο εχω ενα λουκανικο με φλεβα να σου δωσω... δεν θελεις? Ν Πας Σπιτι σου εχω και λεφτα να μαζεψω για της δυσκολες ημερες  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε παιδια συγνώμη θα πας την βουβαλα την ελλεηνίδα να φάει; Ο μπολ ξέρει τι κάνει τις παει για τζοκινγκ και αλλα αθλήματα μπας και χασουν κανα κιλο  :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.009
Πόντοι
12.756
Ο Μπολντις ξηγιεται στην γκομενα απο την αρχη... αν θελεις φαγητο εχω ενα λουκανικο με φλεβα να σου δωσω... δεν θελεις? Ν Πας Σπιτι σου εχω και λεφτα να μαζεψω για της δυσκολες ημερες  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Μπολντις ξηγιεται στην γκομενα απο την αρχη... αν θελεις φαγητο εχω ενα λουκανικο με φλεβα να σου δωσω... δεν θελεις? Σπιτι σου εχω και λεφτα να μαζεψω για της δυσκολες ημερες  :jerking:

Παντως δεν ειμαι τυπος που δεν αφηνει την γκομενα να πληρωνει οποτε βγαινει μαζι μου αφενος γιατι ετσι την κακομαθαινεις ρε φιλε ασχημα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Δε σου λέει κανείς να κερνάς πάντα.Στην αρχή όμως δε θα τη βάλεις να πληρώσει,αγένεια...Στο πρώτο το ραντεβού εννοώ.

Σκέψου να έχεις βγει πρώτη φορά και να της πεις να βάλει τα μισά. :S  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.009
Πόντοι
12.756
Ρε παιδια συγνώμη θα πας την βουβαλα την ελλεηνίδα να φάει; Ο μπολ ξέρει τι κάνει τις παει για τζοκινγκ και αλλα αθλήματα μπας και χασουν κανα κιλο  :rockon: :rockon: :rockon:

βουβαλα εισαι και εσυ και τα ξερεις ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως δεν ειμαι τυπος που δεν αφηνει την γκομενα να πληρωνει οποτε βγαινει μαζι μου αφενος γιατι ετσι την κακομαθαινεις ρε φιλε ασχημα.

σωστόστ, ξυλο και πουτσα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom