Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Επισκέπτης
Blazer, πουλόβερ και τζιν σε γάμο;;;;;
Έλεος ρε, ο βλάχος. Αυτόν έπρεπε να τον είχε συλλάβει η αστυνομία της μόδας.

blazer ;;;;;;;
τον ανεβάζεις πολύ !!!!!
είπα ημίπαλτο (χοντρή τσόχα του κώλου)
που θυμίζει τους επενδύτες του ΠΝ,
αλλά χωρίς σταυρωτό κούμπωμα
με ίσιο κούμπωμα ......

σακάκι από μέσα ΟΧΙ
πουλόβερ απευθείας , πλεκτό , σκέτο,
χωρίς να φαίνεται κανένας γιακάς από μέσα
(οπότε μάλλον το φόραγε το πλεκτό απευθείας πάνω στις μασχάλες , χέρια , λαιμό κτλ)
και το παντελόνι δεν ήταν το κλασσικό ντένιμ των τζην , σε απόχρωση μπλε ......
ήταν βαμμένο γκρι ... σκούρο κάτι τέτοιο ..... αλλά με ράψιμο τζην ,
εξωτερικές κωλότσεπες , περτσίνια τζην κτλ , γαζιά κτλ κτλ κτλ

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εννοω βαρα εκει που δεν υπαρχει η αμυνα του γιατι ειναι μονος/μπακουροπαρεα τι στραβο εχει? Καφε, καταστημα, δρομο, οπουδηποτε το γεγονος οτι δεν εχεις κυκλο δεν ειναι αμεσα εμφανες.

σε βραδυνες εξοδους μπαρ/κλαμπ παιζουν κοινες παρεες οι κοινοι γνωστοι. Αυτοι δινουν στη γκομενα την αισθηση οτι εισαι "κοινωνικα αποδεκτος" και σου μιλαει, οποτε εκει θελει να εισαι φουλ κοινωνικος, να εχεις πολλουυυυυυυυυς γνωστους κλπ.

Δες το απλα. Σ'αυτη την παρεα των 2 αντρων/4 γυναικων θα ειχες προβλημα να μιλησεις σε μια απο τις γυναικες αν ηξερες ενα αλλο ατομο απο την παρεα? Ετσι δουλευει η Ελλαδα στις ηλικιες ανω των 25. Για να γαμας πρεπει να φτιαξεις κυκλο.

Σωστος, πρεπει να φτιαξεις κυκλο!! Αλλα αυτα φιλε μου τα ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Ευτυχως εχω κρατησει επαφη με κατι Ελληνοαμερικανους που ειναι στην Πρεσβεια και απο εκει πλεον κανω παρεα με Αμερικανους- Ελληνοαμερικανους οπυ η διαφορα σε αυτο το θεμα ειναι τεραστια και feels like at home οπως στην Αμερικη και ξεμπερδευω απο την αρρωστη νοοτροπια. Σημερα ειχε πλακα που δεν βγηκα με Αμερικανους και ειχα παει στο Μπαρ και κοιταγα την ταλαιπωρη ελλεινιδα να κανει το κομματι της. Δεν πειραζει , εγω δεν θα παρω απο ελλεηνιδες!! Δουλεθω το Αμερικανικο πληθυσμο στην Αθηνα , οπου κουβαλανε και εδω το easy going στυλ της Αμερικης.

Καλο σας βραδυ.

Σε ευχαριστω VARGE, γιατι εισαι ο μονος που ο τοποθετηθηκες σοβαρα!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Με πωλήτριες να πας εσυ φιλε. Εγω οταν βγαινω με την γκομενα γουσταρω να συζηταω και να έχουμε το ιδιο επιπεδο.

Καλά...
Άσε με εμένα να γαμάω πωλήτριες, πεντικιουρίστες, ελληνοαλβανιδούλες λαντζέρισες, τατουατζούδες κτλ. και κάτσε εσύ να αναπτύσσεις θεωρίες και να περιμένεις την πριγκίπισσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρίν απο 1-2 μήνες είχα διαβάσει οτι έψαχνες και έδινες ΑΣΕΠ , για αυτό το είπα...

Ωραίος τότε.

Τυπε δοξα το θεο σε αυτο ειμασταν τυχεροί.  :grin:

για τα αλλα δεν με νοιαζει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά...
Άσε με εμένα να γαμάω πωλήτριες, πεντικιουρίστες, ελληνοαλβανιδούλες λαντζέρισες, τατουατζούδες κτλ. και κάτσε εσύ να αναπτύσσεις θεωρίες και να περιμένεις την πριγκίπισσα.

Ρε τυπε πηδα οποια θες τι με νοιαζει  :rockon:

Επισκέπτης
Είχες χρήμα απο που;

Αν εννοείς απο την μαμά και τον μπαμπά, τότε αυτό είναι το σκατά για μένα....Να σε συντηρούν οι δικοί σου και να μην μπορείς να σταθείς μόνος σου.

Και φίλε πιστεύω θέλει τεράστια υπομονή (εκτός αν είχες παράλληλα δουλειά) 10+ χρόνια (ιατρική-οδοντιατρική) να μην βγάζεις δικά σου λεφτά.

Στο 3ο έτος ιατρικής (8ο σπουδών)  είχα φτιάξει οδοντιατρείο ,
αλλά και μέχρι τότε έβγαζα χρήμα και από τις οικογενειακές δουλειες
και είχα και έτοιμα από γονείς και ένα σπίτι κληρονομιά που είχα πουλήσει.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ,
για να με απαξιώνουν τόσο πολύ γκόμενες που ήταν στον πάτο της αγοράς εργασίας.

Επισκέπτης
Σωστος, πρεπει να φτιαξεις κυκλο!! Αλλα αυτα φιλε μου τα ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Ευτυχως εχω κρατησει επαφη με κατι Ελληνοαμερικανους που ειναι στην Πρεσβεια και απο εκει πλεον κανω παρεα με Αμερικανους- Ελληνοαμερικανους οπυ η διαφορα σε αυτο το θεμα ειναι τεραστια και feels like at home οπως στην Αμερικη και ξεμπερδευω απο την αρρωστη νοοτροπια. Σημερα ειχε πλακα που δεν βγηκα με Αμερικανους και ειχα παει στο Μπαρ και κοιταγα την ταλαιπωρη ελλεινιδα να κανει το κομματι της. Δεν πειραζει , εγω δεν θα παρω απο ελλεηνιδες!! Δουλεθω το Αμερικανικο πληθυσμο στην Αθηνα , οπου κουβαλανε και εδω το easy going στυλ της Αμερικης.

Καλο σας βραδυ.

Φιλαράκι ,
αν μπορείς ξαναγύρνα στην Αμέρικα.
Θα με θυμηθείς.
Γάμα την Ελλάδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο 3ο έτος ιατρικής (8ο σπουδών)  είχα φτιάξει οδοντιατρείο ,

Παντως εχει μεγαληηηη σημασια το τι δουλεια κανεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλά...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και ένα σπίτι κληρονομιά που είχα πουλήσει.

...οπου σε αλλο θρεντ ειχες γραψει πως μετανιωσες που δεν πουλησες το σπιτι που ειχες κληρονομια να το φας στα cg. εισαι τοσο μαλακας κατηγοριας αχαχουχα που δεν θυμασαι οπως και ο μογγολος ουτε τα μισα απο τα παραμυθια που λες.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στο 3ο έτος ιατρικής (8ο σπουδών)  είχα φτιάξει οδοντιατρείο ,

Μέσ' τις άκρες σωστό σε βρίσκω...

Τόση απαξίωση σου έριχναν δηλαδή;

Μήπως ζούσες σε κλειστή κοινωνία (χωριό,κομώπολη);

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...οπου σε αλλο θρεντ ειχες γραψει πως μετανιωσες που δεν πουλησες το σπιτι που ειχες κληρονομια να το φας στα cg. εισαι τοσο μαλακας κατηγοριας αχαχουχα που δεν θυμασαι οπως και ο μογγολος ουτε τα μισα απο τα παραμυθια που λες.

ποστ έχουμε?  :2funny: :2funny:

θελω να τον δω να αρχιζει τα βρισιδια πανικοβλητος παλι

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Καλο σας βραδυ.

εγω θα σου λεγα, αν σκοπευεις να ζησεις στην Ελλαδα, να προσαρμοστεις. Και εγω παρομοια πορεια με σενα ειχα και στην αρχη οταν ηρθα εδω επαθα σοκ, αλλα αν μαθεις πως να παιζεις το παιχνιδι εδω περνας καλυτερα απο Αμερικη κι ας ειναι οι γυναικες φαινομενικα πιο "δυσκολες"

Αλλιως θα μπλεξεις με καμια απελπισμενη που χει γεμισει ο τοπος απο δαυτες τωρα με την κριση που θα σε δει ως meal ticket και θα βρεθεις με κουλουρα πριν το καταλαβεις.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φιλαράκι ,
αν μπορείς ξαναγύρνα στην Αμέρικα.
Θα με θυμηθείς.
Γάμα την Ελλάδα.

Μπορω , απο αποψη μεταναστευτικου, να επιστρεψω Αμερικη γιατι εχω Αμερικανικη υπηκοοτητα, εχω γεννηθει Σικαγο.

Θα επιστρεψω οπωσδηποτε, η δουλεια με εφερε Ελλαδα και αυτη θα με γυρισει πισω, ΕΥΤΥΧΩΣ!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εγω θα σου λεγα, αν σκοπευεις να ζησεις στην Ελλαδα, να προσαρμοστεις. Και εγω παρομοια πορεια με σενα ειχα και στην αρχη οταν ηρθα εδω επαθα σοκ, αλλα αν μαθεις πως να παιζεις το παιχνιδι εδω περνας καλυτερα απο Αμερικη κι ας ειναι οι γυναικες φαινομενικα πιο "δυσκολες"

Αλλιως θα μπλεξεις με καμια απελπισμενη που χει γεμισει ο τοπος απο δαυτες τωρα με την κριση που θα σε δει ως meal ticket και θα βρεθεις με κουλουρα πριν το καταλαβεις.

Σε ευχαριστω VARGE, γιατι εισαι ο μονος που ο τοποθετηθηκες σοβαρα!

Δεν εχω μαθει πως να παιζω το παιχνιδι στην Ελλαδα, και ειλικρινα ΒΑΡΙΕΜΑΙ γιαιτ ειναι ολοκληρη τακτικη. Και βαριεμαι ευκολα. Αρα το εχω χασει το παιχνιδι με τις Ελληνιδες. Οχι οτι τα βαφω μαυρα!

Δεν σκοπευω να ζησω Ελλαδα. Επιστρεφω Αμερικη Ιανουαριο του 2015. Ηρθα στην Ελλαδα για 3 χρονια μονο και μονο γιατι στηνς εταιρια που δουλευω επρεπε να ερθει καποιος να επιβλεψει το εργο που να ξερει Ελληνικα. Και ο μονος που μιλαει Ελληνικα ειμαι εγω. Καλη φαση, δεν παραπονιεμαι. Οι Ελληνιδες ομως ειναι γελοιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom