Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι ωραιες γυναικες στην Ελλαδα έχουν την μυτη στο θεο. Αμα εμπαινες για λιγο στην σκέψη τους θα αρρωσταινες  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φιλε τον ερωτα της ζωης σου μην τον κυνηγας... θα σου ερθει εκει που δεν το περιμενεις
Εγω προσωπικα τον βρηκα σε ταξιδι μου με τρενο, αεροπλανο, σε καρτοτηλεφωνο (αυτο και αν ηταν) κτλ κτλ στα ποιο απιθανα μερη και με τον τον ποιο περιεργο τροπο που μπορεις να φανταστεις
Στον κυκλο της δουλειας σου, σε μια τυχαια συναντηση φιλων, οπου μπορεις να φανταστεις

Αυτα περι καμακι σε μπαρ και καφετεριες ειναι καγκουριες. Θα πηγαινεις εκει με την προοπτικη να περασεις καλα και οχι να βγαλεις γκομενα
Αν εισαι τυχερος και εμφανισιμος οπως λες η μοιρα θα τα σχεδιασει ολα για εσενα !!!
Πίπη εσυ?
Πώς το επαθες και μιλησες ωραια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη τη στιγμη που μιλάμε υπάρχουν τυποι που την πεφτουν και δεν έχουν προβλημα απορριψης κτλπ οποτε μια γκομενα ωραια εχει παντοτε επιλογες. Αντιθετα μια μέτρια δεν έχει και λυσάει οποτε ειναι πολυ ευκολοτερη απο την πρωτη. Η πρωτη εχει επιλογες και εχει σηκωσει ψιλα τον αμανέ δεν θα παει με τον οποιονδηποτε.Και πιστεψε με και εσυ και εγω ειμαστε οι οποιοιδηποτε... αντε το πολυ πολυ να την πεισεις να σου δωσει το κινητο της και μετα απο μερικα μηνυματα να σταματησει να απανταει οκ ως εδω καλα ηταν.  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αλεξ71 δεν υπαρχει μια στο εκατομυριο να εισαι χοντρος 40αρης με κανονικα φραγκα οχι τιποτα το τρομερο και να βγαλεις γκομενα απο καμακι σε κλαμπ

Σε κλαμπ , είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα.
Αν είναι χωρίς γυναίκες, είναι σχεδόν αδύνατο.
Και μπάνικος να είναι και λεφτάς,πάλι είναι τραγικά δύσκολο.
Αν μιλάμε και για ΣΚ, που είναι η μοναδική έξοδος της άλλης, είναι σχεδόν αδύνατον.

Μπολντάκο , πάρτο χαμπάρι , η ζωή του ανδρός έχει στάδια.
Το στάδιο στο οποίο ήσουν εσύ μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.
ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ.
Όχι για σένα προσωπικά , για όλους μας.
Για όλους όσους δεν είχαν μπαμπάδες με κότερα όπως είπα και μέλη του Ekali Club.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φιλε τον ερωτα της ζωης σου μην τον κυνηγας... θα σου ερθει εκει που δεν το περιμενεις
Εγω προσωπικα τον βρηκα σε ταξιδι μου με τρενο, αεροπλανο, σε καρτοτηλεφωνο (αυτο και αν ηταν) κτλ κτλ στα ποιο απιθανα μερη και με τον τον ποιο περιεργο τροπο που μπορεις να φανταστεις
Στον κυκλο της δουλειας σου, σε μια τυχαια συναντηση φιλων, οπου μπορεις να φανταστεις

Αυτα περι καμακι σε μπαρ και καφετεριες ειναι καγκουριες. Θα πηγαινεις εκει με την προοπτικη να περασεις καλα και οχι να βγαλεις γκομενα
Αν εισαι τυχερος και εμφανισιμος οπως λες η μοιρα θα τα σχεδιασει ολα για εσενα !!!

ΕΜφανισιμος εκτιμω οτι ειμαι, 32 ετων, 1,94 υψος, 87 κιλα, γυμνασμενος. ΕΙμαι καλος.

Ασχετο τωρα που το θυμνηθηκα, προχθες μια γκομενα που επιασα την κουβεντ αμου λεει αποκλειεται εσυ να μην τα εχεις με γκομενα!

ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ !! Και δεν κοιταω 8αρια και 9αρια. Αυτα ειναι βλακειες.

Οσο για το θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις, ασε δεν τα πιστευω αυτα! Πρεπει να κανεις κατι , αλλιως δεν γινεται τιποτα απο μονο του. Παρεπιπτωντος, ειχα παντρευτει στα 28 μου στην Αμερικη, οπου εκει τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν θα μπω στον κοπο να σε πεισω.Θα σε πεισει η εμπειρια σου. Γιατι μου θυμιζεις εναν γνωστο που ενω εψηνα μια γκομενα και του ελεγα οτι δεν ψηνεται νομιζε πως εγω ειμαι ηλιθιος και αυτος ο μαγκας και μετα την εψησε και αυτος και απλα εφαγε Χ γιατι δεν με ακουσε οτι αυτη η γκομενα ειναι ψωνιο και δεν κανει. Νομιζε οτι ημουν ανταγωνιστης του και ηθελα το κακο του. Οι μετριες πεφτουν γιατι ψάχνονται και η ζητηση τους ειναι χαμηλη. Οι καλες δεν πεφτουν με τον τροπο που νομιζεις.

Κατ' αρχάς πότε είπα εγώ για καλές ή μέτριες;
Τα 9άρια σε μάραναν. Καμιά απλή κομμώτρια, πωλήτρια ή μισοαλλοδαπή σε χαλάει. Εσένα ο πούτσος σου είναι από χρυσάφι και δεν τον βάζεις όπου κ όπου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κατ' αρχάς πότε είπα εγώ για καλές ή μέτριες;
Τα 9άρια σε μάραναν. Καμιά απλή κομμώτρια, πωλήτρια ή μισοαλλοδαπή σε χαλάει. Εσένα ο πούτσος σου είναι από χρυσάφι και δεν τον βάζεις όπου κ όπου.
Πες τα ρε φιλε.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Έτσι...οι σύγχρονες ελλεηνίδες θέλουν κάποιον που να τον χυλοπιτιάζουν και να μην παρεξηγεί (μη σου πω και να τους λέει και ΜΑΛΙΣΤΑ...θα μείνουμε φίλοι κ.α μαλακίες). Ας καταλάβουν λοιπόν ότι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται! :rolleyes:

Ειναι απαισιο να κρατας επαφες με καποια που σε εχει απορριψει. Συμφωνω με κυριο Λακη.
Εχει βγει και ενας κοροιδευτικος ορος friendzoned λεγεται.

Καλυτερο ειναι να της ξεκαθαρισεις οτι ξεκοβεις οριστικα και δε θα της ξαναμιλησεις.

Επισκέπτης
Άλεξ , σε απογευματινά σεμινάρια του ΔΣΑ πήγες ποτέ ;;;;;;

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
ΕΜφανισιμος εκτιμω οτι ειμαι, 32 ετων, 1,94 υψος, 87 κιλα, γυμνασμενος. ΕΙμαι καλος.

Ασχετο τωρα που το θυμνηθηκα, προχθες μια γκομενα που επιασα την κουβεντ αμου λεει αποκλειεται εσυ να μην τα εχεις με γκομενα!

ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ !! Και δεν κοιταω 8αρια και 9αρια. Αυτα ειναι βλακειες.

δεν εχει καμια σημασια το ποσο εμφανισιμος νομιζεις οτι εισαι

σε ξαναρωταω, στα μπαρ, πως πας? Μονος/με 1 φιλαρακι σου?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν εχει καμια σημασια το ποσο εμφανισιμος νομιζεις οτι εισαι

σε ξαναρωταω, στα μπαρ, πως πας? Μονος/με 1 φιλαρακι σου?

Μονος ποτε. Ειναι βαρετο, ακομψο και δειχνεις αντικοινωνικος.

Με ενα φιλαρακι μου παω, οχι ντε και καλα με τον ιδιο. Και παντα ειμαστε 2 αντρες, οχι 3.

Ρε παιδια στην Αμερικη που ημουνα 10 χρονια δεν υπαρχει αυτο το circle of trust που υπαρχει στην Ελλαδα, οτι δηλαδη φασονομαστε μονο με ατομα που ειναι μεσα απο τις γνωριμιες μας. Ειναι Ελληνικο φαινομενο αυτο.

Η αισθηση που εχω αποκομισει απο 2 χρονια που ειμαι σχεδον στην Ελλαδα (Αθηνα) ειναι οτι οι γκομενες οταν παει να τους μιλησει ενας αγνωστςο πχ στο μπαρ , στο μετρο, στο λεωφορειο, ειναι σαν να φοβουνται. Μια που τις μιλησα προσφατα ενω της ειχα μιλησει 3-4 φορες μιας και συχανζαμε στο ιδιο μερος μου ειπε οτι την ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑ που της ειπα να συναντηθουμε και καπου αλλο εκτος απο τον χωρο αυτο Κατα τα αλλα μου ειπε οτι της αρεσε ο τροπος που την προσεγγισα αυτες τις 4 φορες και τι ειμαι και εμφανισιμος. Τι βλακειες ακους στην Ελλαδα! Απλα, υπερισχυει το δεν σε ξερω δεν σου μιλαω. Τα καταλοιπα της ελληνικης νοοτροπιας του ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Με ενα φιλαρακι μου παω, οχι ντε και καλα με τον ιδιο. Και παντα ειμαστε 2 αντρες, οχι 3.

Ρε παιδια στην Αμερικη που ημουνα χρονια δεν υπαρχει αυτο το circle of trust που υπαρχει στην Ελλαδα, οτι δηλαδη φασονομαστε μονο με ατομα που ειναι μεσα απο τις γνωριμιες μας. Ειναι Ελληνικο φαινομενο αυτο.

μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω τοση ωρα. Αλλη η νοοτροπια του Happy Hour στην Αμερικη αλλη η νοοτροπια της "βραδυνης εξοδου" στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα υπαρχει ο κοινωνικος προγραμματισμος οτι βγαινεις να διασκεδασεις με την παρεα σου, ειδικα οταν περασεις τα 25. Και ο μονος/ζευγαρι μπακουρων ειναι κοινωνικα λεπρος. Οσο χοντρο κι αν σου φαινεται ετσι ειναι. Στην Αμερικη το Happy Hour εχει τη λογικη παμε μετα τη δουλεια να πιουμε ενα pitcher μπυρα και να γνωρισουμε και κανεναν.

Ο αυτοματισμος που υπαρχει εδω ειναι διαφορετικος, για να τσιμπας γυναικες πρεπει να μαθεις να τον εκμεταλευεσαι. Αλλιως βαρα ασχετες ΟΧΙ σε φασεις μπαρ/κλαμπ κλπ.

Επισκέπτης

Ρε παιδια στην Αμερικη που ημουνα 10 χρονια δεν υπαρχει αυτο το circle of trust που υπαρχει στην Ελλαδα, οτι δηλαδη φασονομαστε μονο με ατομα που ειναι μεσα απο τις γνωριμιες μας. Ειναι Ελληνικο φαινομενο αυτο.

Η αισθηση που εχω αποκομισει απο 2 χρονια που ειμαι σχεδον στην Ελλαδα (Αθηνα) ειναι οτι οι γκομενες οταν παει να τους μιλησει ενας αγνωστςο πχ στο μπαρ , στο μετρο, στο λεωφορειο, ειναι σαν να φοβουνται. Μια που τις μιλησα προσφατα ενω της ειχα μιλησει 3-4 φορες μιας και συχανζαμε στο ιδιο μερος μου ειπε οτι την ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑ που της ειπα να συναντηθουμε και καπου αλλο εκτος απο τον χωρο αυτο. Τι βλακειες θεε μου!

αν επιτρέπεται τύπε τι ηλικία έχεις στο περίπου;

θέλω να πω την Αμερική σε ποια ηλικία περίπου την έζησες;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το να μην ξαναμιλήσεις σε γυναίκα που σε αρνείται ερωτικά και να μην έχεις οποιαδήποτε κοινωνική επαφή είναι κομπλεξισμός και δείχενι μεγάλη ανασφάλεια, δεδομένου μάλιστα οτι μπορεί να συνδέεσθε κοινωνικά (πχ επαγγελματικά) είναι ανεφάρμοστο.
το νικνειμ ισως να δικαιολογει εν μερει τις μπουρδες που γραφεις.

Αν η συνανστροφη ειναι αναποφευκτη,μπορεις απλα να σαι τυπικος και να μιλας οπως θα μιλαγες στο συναδελφο σου το Γιαννη.

αλλου ειναι το ποιντ ομως..επι της ουσιας οταν σου λεει οτι δε σε βλεπει ερωτικα σου λεει με αλλα λογια πως δε σε σεβεται ως αντρα,
αλλα δε θα χε προβλημα να γινεις ο αεροσυνοδος-συναισθηματικο ταμπον της..αν μεχρι εκει φτανεις,οκ δεξου το.

δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογως να παραμεινεις σε επαφη με αυτη τη γυναικα ιδιατερα οταν εχεις αισθηματα για αυτην.
ειναι σα να πυροβολας τον ευατο σου στο ποδι σε μονιμη βαση οταν σε λιγο καιρο θα τη δεις να καβαλιεται απο εναν αλλον..

επιπλεον βγαλε απο το μυαλο σου το "τι δειχνει" η πραξη σου..στα αρχιδια σου αυτο..
δεν ανηκει πλεον στον περιγυρο σου,δε δινεις δεκαρα τι αποψη εχει για εσενα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
αν επιτρέπεται τύπε τι ηλικία έχεις στο περίπου;

θέλω να πω την Αμερική σε ποια ηλικία περίπου την έζησες;

Στην Αμερικη εμεινα απο τα 19 εως τα 30

Και απο τα 30 εως τωρα 32 ειμαι στην Αθηνα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω τοση ωρα. Αλλη η νοοτροπια του Happy Hour στην Αμερικη αλλη η νοοτροπια της "βραδυνης εξοδου" στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα υπαρχει ο κοινωνικος προγραμματισμος οτι βγαινεις να διασκεδασεις με την παρεα σου, ειδικα οταν περασεις τα 25. Και ο μονος/ζευγαρι μπακουρων ειναι κοινωνικα λεπρος. Οσο χοντρο κι αν σου φαινεται ετσι ειναι. Στην Αμερικη το Happy Hour εχει τη λογικη παμε μετα τη δουλεια να πιουμε ενα pitcher μπυρα και να γνωρισουμε και κανεναν.

Ο αυτοματισμος που υπαρχει εδω ειναι διαφορετικος, για να τσιμπας γυναικες πρεπει να μαθεις να τον εκμεταλευεσαι. Αλλιως βαρα ασχετες ΟΧΙ σε φασεις μπαρ/κλαμπ κλπ.

Δεν μου λες και εμενα που δεν γνωριζω τον αυτοματισμο πως να τον εκμεταλλευομαι?

Οταν λες βαρα ασχετες ΟΧΙ σε φασεις μπαρ/κλαμπ , τι εννοεις?

Επιασα, αν εννοεις αυτο, μια γκομενα στον ευρυτερο εργασιακο χωρο και ειπε οτι ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ. Τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες. Στην ΑΜερικη ειναι τοσο straight forward Και απλα τα πραγματα.

Mια αλλη μου ειπε προσφατα οτι ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ. Αχαχαχα! Τι βλακειες ειναι αυτα. Γελοιοτητες!Και της απαντησα οτι φυσικα δεν θα επιμεινω πολυ. Εδειξα την προθεση μου στην γκομενα, απο εκει και περα αν γουσταρει να το δειξει και ναμ ην περιμενει ποσο θα την ΚΥΝΗΓΑΩ. Τι ειμαι, σκυλος? Ας βρει σκυλους αλλου! Και επειδη αυτη ξερει οτι ημουνα Αμερικη πολλα χρονια μου απαντησε το ΘΕΙΚΟ:
"Εδω στην Ελλαδα για να πιασεις γκομενα θα πρεπει να ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ (εν ολιγοις εννουσε κανε τον ΣΚΥΛΟ και αν γουσταρω θα σου κατσω!)". Αληθεια?? Δεν πανε καθολου καλα οι Ελληνιδες! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΟΛΥ, γιατι οι ΜΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ

π.χ στο μπαρακι που παω συχνα πριν 6 μηνες ηταν μια παρεα με 2 αντρες και 4 γυναικες. Εδω η καθε παρεα λες και ειναι μαλωμενη με την αλλη. Πως πας να πιασεις κουβεντα με μια απο τις γκομενες της παρεας οταν μαλιστα εχουν και αντρες μεταξυ τους? Τελος παντων, αρχισα τελειως στο ασχετο να μιλαω με μια απο αυτες ενω δεν γουσταρα αυτη, και τελικα επιασα κουβεντα με την αλλη που γουσταρα και τελικα βγηκαμε οι δυο μας μετα.  Εδω ειναι τραγικη η κατασταση

Επισκέπτης
Η αισθηση που εχω αποκομισει απο 2 χρονια που ειμαι σχεδον στην Ελλαδα (Αθηνα) ειναι οτι οι γκομενες οταν παει να τους μιλησει ενας αγνωστςο πχ στο μπαρ , στο μετρο, στο λεωφορειο, ειναι σαν να φοβουνται. Μια που τις μιλησα προσφατα ενω της ειχα μιλησει 3-4 φορες μιας και συχανζαμε στο ιδιο μερος μου ειπε οτι την ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑ που της ειπα να συναντηθουμε και καπου αλλο εκτος απο τον χωρο αυτο Κατα τα αλλα μου ειπε οτι της αρεσε ο τροπος που την προσεγγισα αυτες τις 4 φορες και τι ειμαι και εμφανισιμος. Τι βλακειες ακους στην Ελλαδα! Απλα, υπερισχυει το δεν σε ξερω δεν σου μιλαω. Τα καταλοιπα της ελληνικης νοοτροπιας του ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ

Σωστός 1000%.
Επίσης στις κομπλεξάρες ελλεηνίδες, ισχύει το ότι:
"Ο πιο ξεφτύλας της παρέας (φτωχός,άσχημος,χοντρός, λέτσος, μαλάκας, ακοινώνητος) είναι καλύτερος από έναν ξένο που υπερτερεί σε όλα αυτά".
Μου είχαν "γνωρίσει" κάποτε χωριανή της γκόμενας ενός συμφοιτητή μου. Ενώ έδειξε να γουστάρει ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ,
το έκαψε μετά από 5-6 μέρες.

Γιατί ;;;;;;;;

Της γνώρισαν έναν υδραυλικό από το χωριό της !!!!!!
Τον παντρεύτηκε τον τύπο.

Την πέτυχα χρόνια μετά, σε κοινωνική εκδήλωση του τυπά που μου την είχε γνωρίσει , ο οποίος παντρεύτηκε τη συγχωριανή της γκόμενα που είχε από παλιά, όταν μας είχε γνωρίσει εμάς.

Ο τύπος που παντρεύτηκε, ήταν πιο κοντός από αυτή, χοντρός, φόραγε σε γάμο ημίπαλτο που θυμίζει τον επενδύτη του ΠΝ , χωρίς σταυρωτό κούμπωμα όμως και σε γκρί χρώμα,
με πλεκτό από μέσα , το οποίο προφανώς φορούσε σκέτο (χωρίς πουκάμισο ή φανέλα από μέσα, φαντάζεστε μυρωδιά) , παντελόνι με ράψιμο σαν τζην (5-τσεπο , με κωλότσεπες εξωτερικές κτλ) και παπούτσι σαν σκαρπίνι με χοντρή λαστιχένια σόλα.

Ά ... φόραγε και το ρολόϊ που του πήρε προφανώς η πεθερά στο γάμο ....

festina ....

Η κυρά του σε ντύσιμο , θύμιζε τις πρώτες Αλβανίδες που ήρθαν στην Ελλάδα το 1990 ...

Έγινα πολύ κακός εκείνο το βράδυ και πολύ επειδεικτικός.
Δεν άντεξα να δείξω μεγαλοψυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom