Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μονος ποτε. Ειναι βαρετο, ακομψο και δειχνεις αντικοινωνικος.

Με ενα φιλαρακι μου παω, οχι ντε και καλα με τον ιδιο. Και παντα ειμαστε 2 αντρες, οχι 3.

Ρε παιδια στην Αμερικη που ημουνα 10 χρονια δεν υπαρχει αυτο το circle of trust που υπαρχει στην Ελλαδα, οτι δηλαδη φασονομαστε μονο με ατομα που ειναι μεσα απο τις γνωριμιες μας. Ειναι Ελληνικο φαινομενο αυτο.

Η αισθηση που εχω αποκομισει απο 2 χρονια που ειμαι σχεδον στην Ελλαδα (Αθηνα) ειναι οτι οι γκομενες οταν παει να τους μιλησει ενας αγνωστςο πχ στο μπαρ , στο μετρο, στο λεωφορειο, ειναι σαν να φοβουνται. Μια που τις μιλησα προσφατα ενω της ειχα μιλησει 3-4 φορες μιας και συχανζαμε στο ιδιο μερος μου ειπε οτι την ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑ που της ειπα να συναντηθουμε και καπου αλλο εκτος απο τον χωρο αυτο Κατα τα αλλα μου ειπε οτι της αρεσε ο τροπος που την προσεγγισα αυτες τις 4 φορες και τι ειμαι και εμφανισιμος. Τι βλακειες ακους στην Ελλαδα! Απλα, υπερισχυει το δεν σε ξερω δεν σου μιλαω. Τα καταλοιπα της ελληνικης νοοτροπιας του ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ

αυτό ναι ισχύει στις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα , τα αγόρια νομίζω δεν έχουν θέμα , εγώ δεν έχω θέμα να μιλήσω με μια άγνωστη , το θέμα είναι πως αυτή κατά 99 τοις εκατό θα έχει τρομερές άμυνες γιατί τις έχει μάθει η οικογένεια πως δεν μιλάμε σε αγνώστους συν τα κόμπλέξ και οι φαντασίες που έχουν στο μυαλό τους ... και εννοείται πως εδώ ισχύει το κάνω σχέση μόνο με γνωστό από παρέα , κοινή παρέα και μαλακίες , τσάτσοι και τσάτσους έχει η Ελλάδα , γραφείο γνωριμίας !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατ' αρχάς πότε είπα εγώ για καλές ή μέτριες;
Τα 9άρια σε μάραναν. Καμιά απλή κομμώτρια, πωλήτρια ή μισοαλλοδαπή σε χαλάει. Εσένα ο πούτσος σου είναι από χρυσάφι και δεν τον βάζεις όπου κ όπου.

Με πωλήτριες να πας εσυ φιλε. Εγω οταν βγαινω με την γκομενα γουσταρω να συζηταω και να έχουμε το ιδιο επιπεδο.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μπολντάκο , πάρτο χαμπάρι , η ζωή του ανδρός έχει στάδια.
Το στάδιο στο οποίο ήσουν εσύ μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.
ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ.
Όχι για σένα προσωπικά , για όλους μας.
Για όλους όσους δεν είχαν μπαμπάδες με κότερα όπως είπα και μέλη του Ekali Club.

To στάδιο που δεν είσαι αυτάρκης, δηλαδή δεν μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου είναι σκατά...

Παρ' ολα αυτά και σαν φοιτητής μπορείς με δουλειά να είσαι εν μέρη ανεξάρτητος.

Μπόλντη, χωρίς ειρωνία ρε φίλε, 26 χρονών είσαι (; ) φτιάξε λίγο την ζωή σου.

Όλα τα παραπάνω έχουν σχέση με το θέμα, καθώς σε τέτοιες ηλικίες σαν την δική σου, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Επισκέπτης
τις έχει μάθει η οικογένεια πως δεν μιλάμε σε αγνώστους συν τα κόμπλέξ και οι φαντασίες που έχουν στο μυαλό τους ... και εννοείται πως εδώ ισχύει το κάνω σχέση μόνο με γνωστό από παρέα , κοινή παρέα και μαλακίες , τσάτσοι και τσάτσους έχει η Ελλάδα , γραφείο γνωριμίας !!

Προξενιό .
Έτσι γίνονται οι γνωριμίες στην Ελλάδα.
Ο "πολιτικά ορθός" τρόπος δηλαδή.

Απλά το προξενιό πλέον δεν γίνεται από τη γενιά των γονέων
(που ήταν καλύτερο γιατί κανόνιζαν και προίκες)
αλλά από την ίδια γενιά.

Το 99% βολεύονται με συμφοιτήτριες , χωριανές ,κολλητές της ξαδέλφης , γειτόνισες , αδελφές της γκόμενας του συμφοιτητή, συναδέλφους κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To στάδιο που δεν είσαι αυτάρκης, δηλαδή δεν μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου είναι σκατά...

Παρ' ολα αυτά και σαν φοιτητής μπορείς με δουλειά να είσαι εν μέρη ανεξάρτητος.

Μπόλντη, χωρίς ειρωνία ρε φίλε, 26 χρονών είσαι (; ) φτιάξε λίγο την ζωή σου.

Όλα τα παραπάνω έχουν σχέση με το θέμα, καθώς σε τέτοιες ηλικίες σαν την δική σου, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Δεν ειμαι φοιτητης. Δουλειά έχω. Το έλυσα αυτο το θέμα. Και θελω και αυτη που θα βρω να έχει.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με πωλήτριες να πας εσυ φιλε. Εγω οταν βγαινω με την γκομενα γουσταρω να συζηταω και να έχουμε το ιδιο επιπεδο.

:S τυπε αυτο ειναι ανωμαλια κοιτα να το ξεπερασεις. η μονη γκομενα που θα συζητας και θα σπας ταρχιδια σου ειναι η γυναικα σου και αυτο αναγκαστικα. οι γκομενες ειναι για να γαμας οχι για να συζητας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μπορει να ειναι σπουδαγμενη και να μην βρισκει δουλεια πανω στο αντικειμενο της ομως

Επισκέπτης

Το ξέρω πολύ καλά αυτό.
Απόφοιτος της Οδοντιατρικής , χωρίς οδοντιατρείο και δουλειά
και φοιτητής στην Ιατρική,
με υπολόγιζαν λιγότερο από ταξιτζήδες με νοικιασμένο ταξί (όχι ιδιόκτητο),
ψήστες σε σουβλατζίδικα κτλ.
Από άποψη κοινωνικής αποδοχής εννοώ
(ενώ είχα χρήμα να κινούμαι).

Γι'αυτό κι εγώ έχεσα τα προξενιά από παρέες γύρω στα 25
και μυήθηκα στο σκληρό δρόμο του καμακιού
(τον οποίο θεωρούσα αλήτικο όταν ήμουν πυρφορός-αγαπούλης).

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Δεν μου λες και εμενα που δεν γνωριζω τον αυτοματισμο πως να τον εκμεταλλευομαι?

Οταν λες βαρα ασχετες ΟΧΙ σε φασεις μπαρ/κλαμπ , τι εννοεις?

Επιασα, αν εννοεις αυτο, μια γκομενα στον ευρυτερο εργασιακο χωρο και ειπε οτι ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ. Τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες. Στην ΑΜερικη ειναι τοσο straight forward Και απλα τα πραγματα.

Mια αλλη μου ειπε προσφατα οτι ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ. Αχαχαχα! Τι βλακειες ειναι αυτα. Γελοιοτητες!Και της απαντησα οτι φυσικα δεν θα επιμεινω πολυ. Και επειδη αυτη ξερει οτι ημουνα ΑΜερικη πολλα χρονια μου απαντησε το ΘΕΙΚΟ: Εδω στην Ελλαδα για να πιασεις γκομενα θα πρεπει να ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ. Αληθεια?? Δεν πανε καθολου καλα οι Ελληνιδες!

π.χ στο μπαρακι που παω συχνα πριν 6 μηνες ηταν μια παρεα με 2 αντρες και 4 γυναικες. Εδω η καθε παρεα λες και ειναι μαλωμενη με την αλλη. Πως πας να πιασεις κουβεντα με μια απο τις γκομενες της παρεας οταν μαλιστα εχουν και αντρες μεταξυ τους? Τελος παντων, αρχισα τελειως στο ασχετο να μιλαω με μια απο αυτες ενω δεν γουσταρα αυτη, και τελικα επιασα κουβεντα με την αλλη που γουσταρα και τελικα βγηκαμε οι δυο μας μετα.  Εδω ειναι τραγικη η κατασταση

εννοω βαρα εκει που δεν υπαρχει η αμυνα του γιατι ειναι μονος/μπακουροπαρεα τι στραβο εχει? Καφε, καταστημα, δρομο, οπουδηποτε το γεγονος οτι δεν εχεις κυκλο δεν ειναι αμεσα εμφανες.

σε βραδυνες εξοδους μπαρ/κλαμπ παιζουν κοινες παρεες οι κοινοι γνωστοι. Αυτοι δινουν στη γκομενα την αισθηση οτι εισαι "κοινωνικα αποδεκτος" και σου μιλαει, οποτε εκει θελει να εισαι φουλ κοινωνικος, να εχεις πολλουυυυυυυυυς γνωστους κλπ.

Δες το απλα. Σ'αυτη την παρεα των 2 αντρων/4 γυναικων θα ειχες προβλημα να μιλησεις σε μια απο τις γυναικες αν ηξερες ενα αλλο ατομο απο την παρεα? Ετσι δουλευει η Ελλαδα στις ηλικιες ανω των 25. Για να γαμας πρεπει να φτιαξεις κυκλο.

Επισκέπτης

Τι έχουν οι πωλήτριες ;;;;;
Αν είναι μουνάρες πωλήτριες είναι απλώς μουνάρες.Κάνουν.
Αν είναι μπάζα πωλήτριες, είναι απλώς μπάζα.Δεν κάνουν

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειμαι φοιτητης. Δουλειά έχω. Το έλυσα αυτο το θέμα. Και θελω και αυτη που θα βρω να έχει.  ;)

Πρίν απο 1-2 μήνες είχα διαβάσει οτι έψαχνες και έδινες ΑΣΕΠ , για αυτό το είπα...

Ωραίος τότε.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ο τύπος που παντρεύτηκε, ήταν πιο κοντός από αυτή, χοντρός, φόραγε σε γάμο ημίπαλτο που θυμίζει τον επενδύτη του ΠΝ , χωρίς σταυρωτό κούμπωμα όμως και σε γκρί χρώμα,
με πλεκτό από μέσα , το οποίο προφανώς φορούσε σκέτο (χωρίς πουκάμισο ή φανέλα από μέσα, φαντάζεστε μυρωδιά) , παντελόνι με ράψιμο σαν τζην (5-τσεπο , με κωλότσεπες εξωτερικές κτλ) και παπούτσι σαν σκαρπίνι με χοντρή λαστιχένια σόλα.

Blazer, πουλόβερ και τζιν σε γάμο;;;;;
Έλεος ρε, ο βλάχος. Αυτόν έπρεπε να τον είχε συλλάβει η αστυνομία της μόδας.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Το ξέρω πολύ καλά αυτό.

Γι'αυτό κι εγώ έχεσα τα προξενιά από παρέες γύρω στα 25
και μυήθηκα στο σκληρό δρόμο του καμακιού
(τον οποίο θεωρούσα αλήτικο όταν ήμουν πυρφορός-αγαπούλης).

εντάξει και το προξενιό δεν είναι κακό , εγώ πχ έχω μια καλή γκάμα από την αδελφή μου , ποτέ δεν ξέρεις ... και στην τελική αν δεν τα βρεις τα σπας μαζί της !!! Το καμάκι είναι δύσκολος δρόμος αλλά θέλει αρκετή μανούρα διότι ισχύει το πως είσαι άγνωστος για εκείνη

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ρε μαλάκα κόλλημα κι εσύ ........

Ο τύπος δεν γαμάει τα κορίτσια ......

Τα σέβεται ..........

Τα γαμάνε άλλοι.

της γυναίκας πρέπει να της γαμάς και το μουνί και το μυαλό ... αν της γαμάς μόνο ένα από τα 2 δεν είναι καλό !!

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το ξέρω πολύ καλά αυτό.

Είχες χρήμα απο που;

Αν εννοείς απο την μαμά και τον μπαμπά, τότε αυτό είναι το σκατά για μένα....Να σε συντηρούν οι δικοί σου και να μην μπορείς να σταθείς μόνος σου.

Και φίλε πιστεύω θέλει τεράστια υπομονή (εκτός αν είχες παράλληλα δουλειά) 10+ χρόνια (ιατρική-οδοντιατρική) να μην βγάζεις δικά σου λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom