Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μονος ποτε. Ειναι βαρετο, ακομψο και δειχνεις αντικοινωνικος.
Με ενα φιλαρακι μου παω, οχι ντε και καλα με τον ιδιο. Και παντα ειμαστε 2 αντρες, οχι 3.
Ρε παιδια στην Αμερικη που ημουνα 10 χρονια δεν υπαρχει αυτο το circle of trust που υπαρχει στην Ελλαδα, οτι δηλαδη φασονομαστε μονο με ατομα που ειναι μεσα απο τις γνωριμιες μας. Ειναι Ελληνικο φαινομενο αυτο.
Η αισθηση που εχω αποκομισει απο 2 χρονια που ειμαι σχεδον στην Ελλαδα (Αθηνα) ειναι οτι οι γκομενες οταν παει να τους μιλησει ενας αγνωστςο πχ στο μπαρ , στο μετρο, στο λεωφορειο, ειναι σαν να φοβουνται. Μια που τις μιλησα προσφατα ενω της ειχα μιλησει 3-4 φορες μιας και συχανζαμε στο ιδιο μερος μου ειπε οτι την ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑ που της ειπα να συναντηθουμε και καπου αλλο εκτος απο τον χωρο αυτο Κατα τα αλλα μου ειπε οτι της αρεσε ο τροπος που την προσεγγισα αυτες τις 4 φορες και τι ειμαι και εμφανισιμος. Τι βλακειες ακους στην Ελλαδα! Απλα, υπερισχυει το δεν σε ξερω δεν σου μιλαω. Τα καταλοιπα της ελληνικης νοοτροπιας του ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ
αυτό ναι ισχύει στις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα , τα αγόρια νομίζω δεν έχουν θέμα , εγώ δεν έχω θέμα να μιλήσω με μια άγνωστη , το θέμα είναι πως αυτή κατά 99 τοις εκατό θα έχει τρομερές άμυνες γιατί τις έχει μάθει η οικογένεια πως δεν μιλάμε σε αγνώστους συν τα κόμπλέξ και οι φαντασίες που έχουν στο μυαλό τους ... και εννοείται πως εδώ ισχύει το κάνω σχέση μόνο με γνωστό από παρέα , κοινή παρέα και μαλακίες , τσάτσοι και τσάτσους έχει η Ελλάδα , γραφείο γνωριμίας !!