Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ξέχνα τα μεγάλα club. Εκεί πάνε φοιτητοπαρέες και ποζεράδες φουσκωτοί με χαλάουα και σολάριουμ. Τράβα σε ένα αξιοπρεπές μπαράκι-καφέ κοντά στο σπίτι σου, ξεκίνα να συχνάζεις, να γίνεσαι "γνωστός", και θα δεις πώς θα έρθουν και τα γκομενάκια.

Φιλε, το κανω αυτο που λες τελευται ενα χρονο. Παω σε αξιοπρεπεστα μπαρακια κοντα στο σπιτι μου, οχι τελειωμενα αλλα καλα! Εχει κοσμο αρκετο,αλλα οι γκομενες δεν παιζουν. Και δεν εχω παραπονο απο την εμφανιση μου. Καλος ειμαι. Εχθες μιλαγα με εναν μπαρμαν και μου ελεγε οτι ο καθενας ειναι με την παρεα του. Δυσκολο να παιχθει φαση γνωριμιας απο ασχετη παρεα. Συνηθως μεσα απο την ιδια παρεα πεφτουν τα πηδηματα. Μεσα στονγνωστο κυκλο μεταξυ γνωστων και οχι απο αγνωστη παραδιπλανη παρεα. Για αυτο και πολλες φορες μπορει να εχεις παρατηρησει δυσαρμονια στα ζευγρια, δηλαδη ομορφη γυναικα με μπασμενο κιλαρα αντρα ή το αντιθετο και ο λογος ειναι γιατι απο τον κυκλο που γνωριζονται διαλεγουν να πηδηχθουν με ο,τι εχει απομεινει ελευθερο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε, το κανω αυτο που λες τελευται ενα χρονο. Παω σε αξιοπρεπεστα μπαρακια κοντα στο σπιτι μου, οχι τελειωμενα αλλα καλα! Εχει κοσμο αρκετο,αλλα οι γκομενες δεν παιζουν. Και δεν εχω παραπονο απο την εμφανιση μου. Καλος ειμαι. Εχθες μιλαγα με εναν μπαρμαν και μου ελεγε οτι ο καθενας ειναι με την παρεα του. Δυσκολο να παιχθει φαση γνωριμιας απο ασχετη παρεα. Συνηθως μεσα απο την ιδια παρεα πεφτουν τα πηδηματα. Μεσα στονγνωστο κυκλο μεταξυ γνωστων και οχι απο αγνωστη παραδιπλανη παρεα.

Έπρεπε να σας το πει ο μπάρμαν δηλαδη και να πηγαινεις επι ενα χρονο χωρις να βγαλεις τιποτα. Ο μπολντης που στο ελεγε απο εδω τον σνομπάριζες και τον κοροιδευες.

Βρε εγω δεν τα εχω γραψει χιλιαδες φορες εδω μεσα? οτι απο καμάκι δεν βγαζεις τιποτα? αφου απο το 2009-2011 συνεχεια καμακι εκανα.  :2funny: :2funny: εκ πειρας μιλάω. Και αν θες να κανεις καμακι σε 9αρια και 8αρια εκει να δεις που ειναι τοσο γλάστρες στην συμπεριφορα και το μυαλο που σου βάζουν εμποδια ειτε το θελουν ειτε οχι. Αμηχανες , λες ενα αστειο δεν γελανε σε κοιτανε σαν εξωγηινο  :2funny: fail.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Έπρεπε να σας το πει ο μπάρμαν δηλαδη και να πηγαινεις επι ενα χρονο χωρις να βγαλεις τιποτα. Ο μπολντης που στο ελεγε απο εδω τον σνομπάριζες και τον κοροιδευες.

Βρε εγω δεν τα εχω γραψει χιλιαδες φορες εδω μεσα? οτι απο καμάκι δεν βγαζεις τιποτα? αφου απο το 2009-2011 συνεχεια καμακι εκανα.  :2funny: :2funny:
Θεος.
Επειδη δεν του καθισε καμια στο καμακι, αρα δεν καθεται και σε κανεναν αλλον.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Βρε εγω δεν τα εχω γραψει χιλιαδες φορες εδω μεσα? οτι απο καμάκι δεν βγαζεις τιποτα? αφου απο το 2009-2011 συνεχεια καμακι εκανα.  :2funny: :2funny:

Σε εμανα απευθυνεσαι? Δεν εχω ξανασχολιασει δικη σου τοποθετηση ανεγκεφαλε. Ουτε γραφω συχνα. Οποτε προσεχε σε ποιους αναφερεσαι ταλαιπωρε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θεος.
Επειδη δεν του καθισε καμια στο καμακι, αρα δεν καθεται και σε κανεναν αλλον.

Σε σενα ειμαι σιγουρος οτι δεν κάθεται. Βασικα ειμαι σιγουρος οτι δεν κανεις καν καμακι σε άγνωστη απλα καμακι θεωρεις το να κρυβεσαι πισω απο το νετ και να το παιζεις cool τυπος απο το νετ ολοι μπορουν να το πετυχουν αυτο να δειξουν στην γκομενα κατι αλλο απο αυτο που ειναι δηλαδη και μολις μετα αποκαλυφθουν ολα αρχιζουν τα κλαματα και οι ξενερες  ;) :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε εμανα απευθυνεσαι? Δεν εχω ξανασχολιασει δικη σου τοποθετηση ανεγκεφαλε. Ουτε γραφω συχνα. Οποτε προσεχε σε ποιους αναφερεσαι ταλαιπωρε.

Ανεγκεφαλος και ταλαιπωρος? καλα κάνουν και σε γλεντάνε τοτε τα γκομενακια στα γειτονικα μπάρ με χυλοπιτες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ71 δεν υπαρχει μια στο εκατομυριο να εισαι χοντρος 40αρης με κανονικα φραγκα οχι τιποτα το τρομερο και να βγαλεις γκομενα απο καμακι σε κλαμπ αμα εισαι της παρέας της και γυμνασμενος και εμφανισιμος και εχεις και μια Α οικονομικη ανεση τοτε μπορεις να κτυπησεις απο 7 και πάνω σε επιπεδο γυναικα. Δεξου την αληθεια και σταματα να ζεις με αυταπατες

τα 8αρια-9αρια εμφανισιακα πανε σε αλλες παρέες. Δεν θα κατσουν ουτε με τον φτωχομπινε ουτε με τον κομπλεξικο και ακοινωνητο και αδεξιο στις κινησεις του.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ανεγκεφαλος και ταλαιπωρος? καλα κάνουν και σε γλεντάνε τοτε τα γκομενακια στα γειτονικα μπάρ με χυλοπιτες.

:think: Εσύ δηλαδή από αυτό που έγραψε κατάλαβες ότι έκανε καμάκι και έφαγε χυλόπιτα; Του είπε ο μπάρμαν ότι οι γκόμενες πάνε με παρέες και αυτός καθόταν ήσυχα και έπινε το ποτό του.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:think: Εσύ δηλαδή από αυτό που έγραψε κατάλαβες ότι έκανε καμάκι για να φάει χυλόπιτα; Του είπε ο μπάρμαν ότι οι γκόμενες πάνε με παρέες και αυτός καθόταν ήσυχα και έπινε το ποτό του.  :grin:

Ο ΜΠαρμαν ξερει πολυ καλυτερα απο τον καθενα τι παιζει σε αυτους τους χωρους. Γιατι οταν αυτος δουλευει καθημερινα εκει εσυ εισαι σπιτι (οχι εσυ) γενικα και κοιμασαι.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Φιλε, το κανω αυτο που λες τελευται ενα χρονο. Παω σε αξιοπρεπεστα μπαρακια κοντα στο σπιτι μου, οχι τελειωμενα αλλα καλα! Εχει κοσμο αρκετο,αλλα οι γκομενες δεν παιζουν. Και δεν εχω παραπονο απο την εμφανιση μου. Καλος ειμαι. Εχθες μιλαγα με εναν μπαρμαν και μου ελεγε οτι ο καθενας ειναι με την παρεα του. Δυσκολο να παιχθει φαση γνωριμιας απο ασχετη παρεα. Συνηθως μεσα απο την ιδια παρεα πεφτουν τα πηδηματα. Μεσα στονγνωστο κυκλο μεταξυ γνωστων και οχι απο αγνωστη παραδιπλανη παρεα. Για αυτο και πολλες φορες μπορει να εχεις παρατηρησει δυσαρμονια στα ζευγρια, δηλαδη ομορφη γυναικα με μπασμενο κιλαρα αντρα ή το αντιθετο και ο λογος ειναι γιατι απο τον κυκλο που γνωριζονται διαλεγουν να πηδηχθουν με ο,τι εχει απομεινει ελευθερο

Και πως πας σ'αυτα τα μπαρ? Μονος η μπακουροπαρεα με 1 φιλαρακι?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Ανεγκεφαλος και ταλαιπωρος σιγουρα εισαι για να αφιερωνεις τοσες ωρες και να γραφεις ατερμονα στους εν λογω θεματικους ιστους. Οσο και ελευθερο χρονο να εχεις υπαρχει καλυτερος τροπος να γεμιζεις τις ωρες του κανεις.

Δινουμε αφεση απλοχερα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σε σενα ειμαι σιγουρος οτι δεν κάθεται. Βασικα ειμαι σιγουρος οτι δεν κανεις καν καμακι σε άγνωστη απλα καμακι θεωρεις το να κρυβεσαι πισω απο το νετ και να το παιζεις cool τυπος απο το νετ ολοι μπορουν να το πετυχουν αυτο να δειξουν στην γκομενα κατι αλλο απο αυτο που ειναι δηλαδη και μολις μετα αποκαλυφθουν ολα αρχιζουν τα κλαματα και οι ξενερες  ;) :2funny:
Γαμησες σημερα τύπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλεξ αυτα που γράφεις εσυ και ο λακης απεχουν κατα πολυ απο την πραγματικοτητα... ο λακης τα φανταζεται βασικα αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι μουράτος και μάγκας στις παρέες τα 9αρια δεν θα έρθουν στην παρέα σου ο λοπεζ δεν ξερω τι κανει μαλλον κάνει και αλλες δουλειες ή ειναι δικτυωμένος. Πραγματικα δικτυωμενος και οχι ππαρια. Ουτε εγω θεωρουμαι δικτυωμενος να φανταστεις επειδη εχω μερικους φιλους και φιλες? παπαρια. Για να δικτυωθεις θελει να φάς ψωμάκι και να εισαι επιδεξιος στις κοινωνικες συναναστροφες δεν μπορει να το κανει ο καθε μπουλης που επειδη νομιζει οτι θα φτυσει την γκομενα αυτη θα κολλησει μαζι του.

Αυτα τα βγαινω εξω και παω να καμακωσω το 9αρι και επειδη πηγα η γκομενα λεει ΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ και μου καθεται απλα δεν υπάρχουν ξεχάστετα. Εχω πολλους που λενε πολλα αλλα απο πραξη 0.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ο ΜΠαρμαν ξερει πολυ καλυτερα απο τον καθενα τι παιζει σε αυτους τους χωρους. Γιατι οταν αυτος δουλευει καθημερινα εκει εσυ εισαι σπιτι (οχι εσυ) γενικα και κοιμασαι.

Επίσης ο μπάρμαν έχει συμφέρον για το μαγαζί να αποθαρρύνει τύπους που βρωμάνε αγαμία από km από το να ενοχλήσουν τις γκόμενες. Κάποτε δεν τους άφηναν ούτε να μπαίνουν αλλά τώρα με την κρίση έστω τα 7€ για την μπύρα του μπάκουρου έχουν αξία.

Επισκέπτης
90% των γυναικών που θα σου δώσουν το κινητό τους θα βγουν μαζί σου.

ο λάκης για να δικαιολογήσει το δεν μιλάμε σε γκόμενα που μας λέει όχι έφτιαξε ένα extreme σενάριο της άγνωστης που μας δίνει το κινητό της και μετά αρνείται ραντεβού.

κλασσικό πικάρισμα το οποίο δεν συναντάται.

ή δεν θα σου δώσει καν το κινητό της ή αν σου το δώσει θα βγει μαζί σου μία φορά, γιατί όχι?

μετά το πρώτο ραντεβού έχει σημασία τι θα παιχθεί.

Αυτό το να αμφισβητείς τα πάντα το έχεις μόνιμα ;;;
Μόνο μαζί μου επειδή δεν γουστάρεις τις πολιτικές μου απόψεις ;;;;;
Έχω να κερδίσω κάτι όταν λέω ότι πάνω από τις μισές που μου έδιναν τηλέφωνα στο δρόμο, δεν έβγαιναν για καφέ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑ ;;;;;;;;;
Πουλάω μούρη έτσι ;;;;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αλεξ αυτα που γράφεις εσυ και ο λακης απεχουν κατα πολυ απο την πραγματικοτητα... ο λακης τα φανταζεται βασικα αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι μουράτος και μάγκας στις παρέες τα 9αρια δεν θα έρθουν στην παρέα σου ο λοπεζ δεν ξερω τι κανει μαλλον κάνει και αλλες δουλειες ή ειναι δικτυωμένος. Πραγματικα δικτυωμενος και οχι ππαρια. Ουτε εγω θεωρουμαι δικτυωμενος να φανταστεις επειδη εχω μερικους φιλους και φιλες? παπαρια. Για να δικτυωθεις θελει να φάς ψωμάκι και να εισαι επιδεξιος στις κοινωνικες συναναστροφες δεν μπορει να το κανει ο καθε μπουλης που επειδη νομιζει οτι θα φτυσει την γκομενα αυτη θα κολλησει μαζι του.

Αυτα τα βγαινω εξω και παω να καμακωσω το 9αρι και επειδη πηγα η γκομενα λεει ΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ και μου καθεται απλα δεν υπάρχουν ξεχάστετα. Εχω πολλους που λενε πολλα αλλα απο πραξη 0.
Τι θεωριες αρχισες παλι? Εγω ρωτησα αν γαμησες.

Επισκέπτης
Επίσης ο μπάρμαν έχει συμφέρον για το μαγαζί να αποθαρρύνει τύπους που βρωμάνε αγαμία από km από το να ενοχλήσουν τις γκόμενες. Κάποτε δεν τους άφηναν ούτε να μπαίνουν αλλά τώρα με την κρίση έστω τα 7€ για την μπύρα του μπάκουρου έχει αξία.

για ένα αλάνι οι μπάρμαν και το λοιπό προσωπικό είναι οι δούλοι που τον υπηρετούν

έτσι ήτανε παλιά στην εποχή της ντίσκο, αλλά και στα μπουζούκια, κλπ

άμα σ ένα μαγαζί θεωρείται μάγκας ο δούλος, τότε κάτι δεν πάει καλά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επίσης ο μπάρμαν έχει συμφέρον για το μαγαζί να αποθαρρύνει τύπους που βρωμάνε αγαμία από km από το να ενοχλήσουν τις γκόμενες. Κάποτε δεν τους άφηναν ούτε να μπαίνουν αλλά τώρα με την κρίση έστω τα 7€ για την μπύρα του μπάκουρου έχει αξία.

Δεν θα μπω στον κοπο να σε πεισω.Θα σε πεισει η εμπειρια σου. Γιατι μου θυμιζεις εναν γνωστο που ενω εψηνα μια γκομενα και του ελεγα οτι δεν ψηνεται νομιζε πως εγω ειμαι ηλιθιος και αυτος ο μαγκας και μετα την εψησε και αυτος και απλα εφαγε Χ γιατι δεν με ακουσε οτι αυτη η γκομενα ειναι ψωνιο και δεν κανει. Νομιζε οτι ημουν ανταγωνιστης του και ηθελα το κακο του. Οι μετριες πεφτουν γιατι ψάχνονται και η ζητηση τους ειναι χαμηλη. Οι καλες δεν πεφτουν με τον τροπο που νομιζεις.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Φιλε τον ερωτα της ζωης σου μην τον κυνηγας... θα σου ερθει εκει που δεν το περιμενεις
Εγω προσωπικα τον βρηκα σε ταξιδι μου με τρενο, αεροπλανο, σε καρτοτηλεφωνο (αυτο και αν ηταν) κτλ κτλ στα ποιο απιθανα μερη και με τον τον ποιο περιεργο τροπο που μπορεις να φανταστεις
Στον κυκλο της δουλειας σου, σε μια τυχαια συναντηση φιλων, οπου μπορεις να φανταστεις

Αυτα περι καμακι σε μπαρ και καφετεριες ειναι καγκουριες. Θα πηγαινεις εκει με την προοπτικη να περασεις καλα και οχι να βγαλεις γκομενα
Αν εισαι τυχερος και εμφανισιμος οπως λες η μοιρα θα τα σχεδιασει ολα για εσενα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom