You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πως παιζονται?
90% των γυναικών που θα σου δώσουν το κινητό τους θα βγουν μαζί σου.
ο λάκης για να δικαιολογήσει το δεν μιλάμε σε γκόμενα που μας λέει όχι έφτιαξε ένα extreme σενάριο της άγνωστης που μας δίνει το κινητό της και μετά αρνείται ραντεβού.
κλασσικό πικάρισμα το οποίο δεν συναντάται.
ή δεν θα σου δώσει καν το κινητό της ή αν σου το δώσει θα βγει μαζί σου μία φορά, γιατί όχι?
μετά το πρώτο ραντεβού έχει σημασία τι θα παιχθεί.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Αυτης της αποψης ειμαι και γω μυστη μου
Εδω και πολυ καιρο γαμαω εκτος μονο αμα μου δωσει η γκομενα το μουνι στο πιατο, η αν γουσταρω παρα πολυ μια γκομενα που θα την κυνηγησω λιγο μενα, αλλα σε πολυ λογικα πλαισια, χωρις πυρφοριες..
Αμα φαω ακυρο στα @@ μου παω Μεταξι
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΒΟΣΚΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΗΔΕΣ
πιστεύω ότι αν η σκέψη σου, μένει και δεσμεύεται στο ίδιο πρόσωπο μετά την ικανοποίησή σου,
σου στερεί την ελευθερία να ερεθίζεσαι με όλα τα άλλα διαθέσιμα αντικείμενα , είναι σα να εξαρτάς
την ικανοποίησή σου απο ένα εξωτερικό πρόσωπο και όχι απο τον εαυτό σου.
εμένα μ'αρέσει η αυτόνομη ανεξάρτητη απόλαυση με τη χρήση πολλών διαφορετικών σκευών ηδονής άμεσης ανάλωσης !
bob paulson
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
90% των γυναικών που θα σου δώσουν το κινητό τους θα βγουν μαζί σου.
ο λάκης για να δικαιολογήσει το δεν μιλάμε σε γκόμενα που μας λέει όχι έφτιαξε ένα extreme σενάριο της άγνωστης που μας δίνει το κινητό της και μετά αρνείται ραντεβού.
κλασσικό πικάρισμα το οποίο δεν συναντάται.
ή δεν θα σου δώσει καν το κινητό της ή αν σου το δώσει θα βγει μαζί σου μία φορά, γιατί όχι?
μετά το πρώτο ραντεβού έχει σημασία τι θα παιχθεί.
φιλε μου εμενα μου ειχε δωσει το τηλ της μια ξανθουλα στο παλιο βενιου αλλα δεν την πηρα τηλεφωνο
βρηκα τον αριθμο της μετα απο κανα 2 μηνο στο κινητο μου την πηρα κ μου ειπε δεν ηθελε να με δει
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Επειδή από τα 25 , μέχρι τα 35 καμάκωσα χιλιάδες,
έχοντας υπόψη και το δεδομένο ότι καμάκωνα γκόμενες με εμφάνιση πάνω από 7.5/10 .
Χιλιάδες περιστατικά.
τρεις προτάσεις vintage lakis.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
βρηκα τον αριθμο της μετα απο κανα 2 μηνο στο κινητο μου την πηρα κ μου ειπε δεν ηθελε να με δει
ευκολάκι.
άργησες. οι γυναίκες δεν θέλουν να περιμένουν.
έχασα και εγώ μια δυο έτσι.
μην αργείς, όχι βέβαια και την άλλη μέρα αλλά γρήγορα.
σου μιλάει άνθρωπος που χτύπησε 36758 γκόμενες όλες από 9,32 και πάνω.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πιστεύω
τώρα μάλιστα. πλακώσαν οι εξπέρ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το έχουμε πει πολλές φορές.. Το να πας σε κλαμπ για καμάκι είναι ανούσιο. Στο κλαμπ με το που θα μπει η κοπέλα (να μην πω και το αγόρι) η πρώτη κίνηση θα είναι να ποστάρει το στάτους της στο φεις..Μετά κάθε λίγο και λιγάκι θα κοιτά , να δει τα λάικς, τα κομμεντς. Στις γιορτές επισκέφτηκα 4-5 από τα μεγάλα κλαμπς .Η νύχτα γινόταν μέρα από το φως των κινητών..Έχει καταντήσει αηδία.
Προτιμήστε άλλα μέρη. Και απλά μη νοιάζεστε για την απόρριψη. Και οι ωραιότεροι /εξυπνότεροι/πλουσιότεροι άνδρες έχουν υποστεί απόρριψη..Και?
Εγω εχω προβλημα με την απορριψη. Δεν μου αρεσει πρεπει να την φάω? επειδη το λενε οι αγραφοι νομοι? ελεος βλεπεις ποια γουσταρει και ποια οχι. Αμα καποια γουσταρει θα το καταλαβεις. Θα κανει και αυτη παιχνιδι θα το κυνηγησει και αυτη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Γαμησες σημερα τύπε?Εγω εχω προβλημα με την απορριψη. Δεν μου αρεσει πρεπει να την φάω? επειδη το λενε οι αγραφοι νομοι? ελεος βλεπεις ποια γουσταρει και ποια οχι. Αμα καποια γουσταρει θα το καταλαβεις. Θα κανει και αυτη παιχνιδι θα το κυνηγησει και αυτη.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Στο κλαμπ με το που θα μπει η κοπέλα (να μην πω και το αγόρι) η πρώτη κίνηση θα είναι να ποστάρει το στάτους της στο φεις..
Μετά κάθε λίγο και λιγάκι θα κοιτά , να δει τα λάικς, τα κομμεντς.
Στις γιορτές επισκέφτηκα 4-5 από τα μεγάλα κλαμπς .Η νύχτα γινόταν μέρα από το φως των κινητών..Έχει καταντήσει αηδία.
τράτζικ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εγω σκεφτομαι ομως, οτι πάντοτε, η αμεσως παλιοτερη γενιά κατακρινει τις συνηθειες της επομενης.Στο κλαμπ με το που θα μπει η κοπέλα (να μην πω και το αγόρι) η πρώτη κίνηση θα είναι να ποστάρει το στάτους της στο φεις..Μετά κάθε λίγο και λιγάκι θα κοιτά , να δει τα λάικς, τα κομμεντς. Στις γιορτές επισκέφτηκα 4-5 από τα μεγάλα κλαμπς .Η νύχτα γινόταν μέρα από το φως των κινητών..Έχει καταντήσει αηδία.
Οπως και εμας μας κατεκριναν οι προηγουμενοι.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Το έχουμε πει πολλές φορές.. Το να πας σε κλαμπ για καμάκι είναι ανούσιο. Στο κλαμπ με το που θα μπει η κοπέλα (να μην πω και το αγόρι) η πρώτη κίνηση θα είναι να ποστάρει το στάτους της στο φεις..Μετά κάθε λίγο και λιγάκι θα κοιτά , να δει τα λάικς, τα κομμεντς. Στις γιορτές επισκέφτηκα 4-5 από τα μεγάλα κλαμπς .Η νύχτα γινόταν μέρα από το φως των κινητών..Έχει καταντήσει αηδία.
Προτιμήστε άλλα μέρη. Και απλά μη νοιάζεστε για την απόρριψη. Και οι ωραιότεροι /εξυπνότεροι/πλουσιότεροι άνδρες έχουν υποστεί απόρριψη..Και?
Οταν αναφρεις να προτιμησουμε ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ, σαν ποια μερη εννοεις? Δωσε καποια παραδειγματα αν θες.
Ευχαριστω
Επισκέπτης
Εγω σκεφτομαι ομως, οτι πάντοτε, η αμεσως παλιοτερη γενιά κατακρινει τις συνηθειες της επομενης.
Οπως και εμας μας κατεκριναν οι προηγουμενοι.
εγώ πάλι την προηγούμενη γενιά (την επάρατη του Πολυτεχνείου εννοώ) δεν περνάει μέρα που να μην την ρίξω 15679865453456494565789855 γαμωσταυρίδια
Εγω εχω προβλημα με την απορριψη. Δεν μου αρεσει πρεπει να την φάω? επειδη το λενε οι αγραφοι νομοι? ελεος βλεπεις ποια γουσταρει και ποια οχι. Αμα καποια γουσταρει θα το καταλαβεις. Θα κανει και αυτη παιχνιδι θα το κυνηγησει και αυτη.
Ρε τύπε εσύ έλεγες ότι κάποτε γάμαγες φραγκάτη γκόμενα και πήγαινες μάλιστα μαζί της σε μουράτα μαγαζιά των Ν.Π με σκισμένες φόρμες μετά την προπόνηση. Πώς από αυτό το epic coolness έφτασες να αναλύεις και ψειρίζεις τα πάντα; Μήπως καμιά βαρβάτη χυλόπιτα σου τσάκισε την αυτοπεποίθηση;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γαμησες σημερα τύπε?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Οταν αναφρεις να προτιμησουμε ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ, σαν ποια μερη εννοεις? Δωσε καποια παραδειγματα αν θες.
Ευχαριστω
AB (Bασιλόπουλο)
Ευχαριστω
Ξέχνα τα μεγάλα club. Εκεί πάνε φοιτητοπαρέες και ποζεράδες φουσκωτοί με χαλάουα και σολάριουμ. Τράβα σε ένα αξιοπρεπές μπαράκι-καφέ κοντά στο σπίτι σου, ξεκίνα να συχνάζεις, να γίνεσαι "γνωστός", και θα δεις πώς θα έρθουν και τα γκομενάκια.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρε τύπε εσύ έλεγες ότι κάποτε γάμαγες φραγκάτη γκόμενα και πήγαινες μάλιστα μαζί της σε μουράτα μαγαζιά των Ν.Π με σκισμένες φόρμες μετά την προπόνηση. Πώς από αυτό το epic coolness έφτασες να αναλύεις και ψειρίζεις τα πάντα; Μήπως καμιά βαρβάτη χυλόπιτα σου τσάκισε την αυτοπεποίθηση;