Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΚΑΝΟΝΕΣ
(παρακαλώ , κρατάτε σημειώσεις):

επειδή αυτά τα έχεις ξαναγράψει,

δεν έχω γενικώς κάποια αντίρρηση, εξ άλλου όλα αυτά κρίνονται εκ του αποτελέσματος και οι γενικές οδηγίες έχουν σχετική αξία

αλλά

το να μην ξαναμιλήσεις σε γυναίκα που σε αρνείται ερωτικά και να μην έχεις οποιαδήποτε κοινωνική επαφή είναι κομπλεξισμός και δείχενι μεγάλη ανασφάλεια, δεδομένου μάλιστα οτι μπορεί να συνδέεσθε κοινωνικά (πχ επαγγελματικά) είναι ανεφάρμοστο.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
EΔΩ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Αν γαμήσουμε τάνα πριν από ραντεβού,
πρέπει να μεσολαβήσει καμιά ώρα ή καλύτερα 2-3 μέχρι το ραντεβού.

Και αν γαμήσουμε τάνα πριν το ραντεβού,
ρίχνουν στην τάνα ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.
ΟΧΙ 2 ή 3.

Το τονίζω , γιατί έχω πάθει πανωλεθρία.
Πήγαινα σε χριστουγενιάτικο ρεβεγιό σε εξοχικό φίλου.
Ξεκίναγε στις 22.00 ...

Επειδή δεν είχα τι να κάνω,
παίρνω ένα cg στις 20.00 στην Αγία Παρασκευή.
ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ 3 ΣΤΗ CG.
Πόσο μαλάκας , αμάθητος , ηλίθιος ήμουν .......

Φτάνω 22.30 στο ρεβεγιόν στη ραφήνα
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙ 18 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!!!!!!!

Τρελό ξέκωλο.
Αλλά αμφέβαλλα τι γαμήσι θα έριχνα, αφού μόλις είχα χύσει 3 φορές.
Και το έφτυσα !!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Πριν από ραντεβού, ρίχνουμε 1 μόνο σε τάνες
και περνάει λίγη ώρα πριν πάμε στο ραντεβού !!!!

Αν έχεις μείνει αγάμητος πολλές μέρες, έχεις μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία οπότε μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις κάτι με το υποψήφιο ραντεβού. Άμα είσαι χορτάτος από πριν απλά μετά δε σου βγαίνει.

Επισκέπτης
στα κλαμπακια μπα ουτε καν πεσιμο. ειναι γρουσουζια να κανεις πεσιμο πρωτοχρονιατικα γιατι θα φας το στανταρ Χ και μετα θα παει σκατα ολη η χρονια.
Μαλλον αυτο σκεφτηκαν ολοι.
Φιλος οδηγος αστικων που δουλευε πρωτες πρωινες 1/1/2014 μου ειπε οτι φορτωσε στο λεωφορειο καραβανια απο γκομενακια που γυριζαν αγαμητες σπιτια τους.

Και η αδερφη ενος φιλου μου που την ειδα χτες σε ενα γαμο μου ειπε οτι εχει παθει πλακα και αυτη και οσες αλλες ελλεηνιδες φιλες εχει που στα κλαμπακια δε γινεται κανενα πεσιμο. Οχι σε αυτην. Γενικα να την πεσει αντρας σε γυναικα σε κλαμπ.
Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε την ειπα

αν δεν επιστρέψουν οι ντισκοτεκ στη μόδα, η αγαμία θα πηγαίνει σύννεφο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
επειδή αυτά τα έχεις ξαναγράψει,

δεν έχω γενικώς κάποια αντίρρηση, εξ άλλου όλα αυτά κρίνονται εκ του αποτελέσματος και οι γενικές οδηγίες έχουν σχετική αξία

αλλά

το να μην ξαναμιλήσεις σε γυναίκα που σε αρνείται ερωτικά και να μην έχεις οποιαδήποτε κοινωνική επαφή είναι κομπλεξισμός και δείχενι μεγάλη ανασφάλεια, δεδομένου μάλιστα οτι μπορεί να συνδέεσθε κοινωνικά (πχ επαγγελματικά) είναι ανεφάρμοστο.

Καμιά φορά και το να είσαι πολύ ελαστικός και οτι δήθεν δεν παρεξηγείς μια χυλόπιτα, δεν είναι σωστό. Άλλωστε σκέψου ότι αφού δεν κέρδισες κάτι από αυτήν, δεν εχεις και να χάσεις άμα τη γράψεις στ'@@ σου  ;)

Επισκέπτης

Σε τέτοιες δεν την πέφτουν τα προχωρημένα καμάκια.
Αυτές τα καμάκια τις έχουν τελειώσει πριν γίνουν προχωρημένα
και όταν γίνουν προχωρημένα ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Το προχωρημένο καμάκι , δεν χρειάζεται τις 1-5-15-105
γκόμενες του επαγγελματικού του χώρου ,
γιατί πιθανοί του στόχοι
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Οπότε κάποια που καμάκωσες σε κάποιο εμπορικό κατάστημα , στο δρόμο κτλ κτλ
και σου έδωσε τηλέφωνο και την πήρες 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ,
αν την ξαναδείς , οποτεδήποτε
ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ,
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΤΗΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και τη ρωτάς ποιά είναι !!!!!

Επισκέπτης
Καμιά φορά και το να είσαι πολύ ελαστικός και οτι δήθεν δεν παρεξηγείς μια χυλόπιτα, δεν είναι σωστό. Άλλωστε σκέψου ότι αφού δεν κέρδισες κάτι από αυτήν, δεν εχεις και να χάσεις άμα τη γράψεις στ'@@ σου

έτσι ........

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
EΔΩ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Αν γαμήσουμε τάνα πριν από ραντεβού,
πρέπει να μεσολαβήσει καμιά ώρα ή καλύτερα 2-3 μέχρι το ραντεβού.

Και αν γαμήσουμε τάνα πριν το ραντεβού,
ρίχνουν στην τάνα ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.
ΟΧΙ 2 ή 3.

Το τονίζω , γιατί έχω πάθει πανωλεθρία.
Πήγαινα σε χριστουγενιάτικο ρεβεγιό σε εξοχικό φίλου.
Ξεκίναγε στις 22.00 ...

Επειδή δεν είχα τι να κάνω,
παίρνω ένα cg στις 20.00 στην Αγία Παρασκευή.
ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ 3 ΣΤΗ CG.
Πόσο μαλάκας , αμάθητος , ηλίθιος ήμουν .......

Φτάνω 22.30 στο ρεβεγιόν στη ραφήνα
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙ 18 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!!!!!!!

Τρελό ξέκωλο.
Αλλά αμφέβαλλα τι γαμήσι θα έριχνα, αφού μόλις είχα χύσει 3 φορές.
Και το έφτυσα !!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Πριν από ραντεβού, ρίχνουμε 1 μόνο σε τάνες
και περνάει λίγη ώρα πριν πάμε στο ραντεβού !!!!
ρε τύπε εσύ δεν αντέχεις ένα 24ωρο άχυστος απ την πολλή τεστο και κολωσες στο 4ο γαμησι?  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ο καθένας μας είναι διαφορετικός  :grin:
εγώ μαζί σου τύπε .εδώ βαριομαστε να χωθουμε με γεμάτα τα αρχίδια ,θα χουμε όρεξη για κουβεντούλα με βρωμομουνα αμα έχουμε ήδη γαμησει?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Έτσι...οι σύγχρονες ελλεηνίδες θέλουν κάποιον που να τον χυλοπιτιάζουν και να μην παρεξηγεί (μη σου πω και να τους λέει και ΜΑΛΙΣΤΑ...θα μείνουμε φίλοι κ.α μαλακίες). Ας καταλάβουν λοιπόν ότι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται! :rolleyes:

Επισκέπτης
Πάρτε το χαμπάρι ότι αν δε γυρίσουν οι ντίσκο στη μόδα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, όσα pickup tips και να διαβάσετε

το καθεστώς που καθιέρωσαν οι ψωμόλυσσες ιδιοκτήτες των μπαρ-κλαμπ από τις αρχές της δεκαετίας του 90 δηλαδή

ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΑ

για εξοικονόμηση λίγων τετραγωνικών μέτρων παραπάνω στο μαγαζί

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 80 % ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

που γινόταν πριν στις ντίσκο

Επισκέπτης
ρε τύπε εσύ δεν αντέχεις ένα 24ωρο άχυστος απ την πολλή τεστο και κολωσες στο 4ο γαμησι?  :grin:

Δεν ήμουν και πολύ προχωρημένος ακόμη!
Αν και τότε είχα αποπυρφοριστεί (πρέπει να ήμουν 26-27).
Σήμερα δεν θα κώλωνα ούτε για 16ο.
Μάλλον τότε σκέφθηκα ότι δεν θα είχα πολύ ποιτική στύση.
Μαλακία μου σίγουρα, αλλά μαλακία και που έριξα 3 καπάκι πριν από το ρεβεγιόν.
Το είχα υποτιμήσει , επειδή οι περισσότεροι εκεί ήταν αγαπούληδες.
Δεν κατάλαβα πως ξεφύτρωσε το ξέκωλο-πιπίνι
ανάμεσα στους ρομαντσό-Μπολντότυπους που συζητούσαν για τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης ...........

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έτσι...οι σύγχρονες ελλεηνίδες θέλουν κάποιον που να τον χυλοπιτιάζουν και να μην παρεξηγεί (μη σου πω και να τους λέει και ΜΑΛΙΣΤΑ...θα μείνουμε φίλοι κ.α μαλακίες). Ας καταλάβουν λοιπόν ότι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται! :rolleyes:
τύπε την ψωλάρα γιατί την έβγαλες απ το αβαταρ

Επισκέπτης
Πάρτε το χαμπάρι ότι αν δε γυρίσουν οι ντίσκο στη μόδα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, όσα pickup tips και να διαβάσετε

το καθεστώς που καθιέρωσαν οι ψωμόλυσσες ιδιοκτήτες των μπαρ-κλαμπ από τις αρχές της δεκαετίας του 90 δηλαδή

ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΑ

Είσαι παλιός ;;;;;
Θυμάσαι την ντίσκο Atomic,
γωνία Κηφισσού και Λεωφόρου Αθηνών,
τέλη δεκαετίας 1970 ;;;;;;
Είχα πάει με γονείς , πρέπει να ήμουν 7 ετών.
Είχα καβλώσει με τις μουνάρες τότε.
Καθόλου χαϊλίκι.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΑ

Δεν ξέρω αν είναι το θέμα ή όχι η πίστα. Απλά το κλαμπ με τη δυνατή μουσική και την πολυκοσμία που έχει δύσκολο να ψήσεις κάτι εκεί μέσα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ήμουν και πολύ προχωρημένος ακόμη!
Αν και τότε είχα αποπυρφοριστεί (πρέπει να ήμουν 26-27).
Σήμερα δεν θα κώλωνα ούτε για 16ο.
Μάλλον τότε σκέφθηκα ότι δεν θα είχα πολύ ποιτική στύση.
Μαλακία μου σίγουρα, αλλά μαλακία και που έριξα 3 καπάκι πριν από το ρεβεγιόν.
Το είχα υποτιμήσει , επειδή οι περισσότεροι εκεί ήταν αγαπούληδες.
Δεν κατάλαβα πως ξεφύτρωσε το ξέκωλο-πιπίνι
ανάμεσα στους ρομαντσό-Μπολντότυπους που συζητούσαν για τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης ...........
:rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καμιά φορά και το να είσαι πολύ ελαστικός και οτι δήθεν δεν παρεξηγείς μια χυλόπιτα, δεν είναι σωστό. Άλλωστε σκέψου ότι αφού δεν κέρδισες κάτι από αυτήν, δεν εχεις και να χάσεις άμα τη γράψεις στ'@@ σου  ;)

επιμένω οτι το θεωρώ ακοινώνητη αντίδραση σε κάτι που εν τέλει είναι και δικαίωμα κάθε γυναίκας.

Επισκέπτης

Troubleshooting:If she says "Let's just be friends" :
[size=9pt]"If a girl ever blocks advancing the relationship by saying, "No, let's just be friends," say, "No, I have lots of friends. See you later." By continuing this type of relationship, you portray yourself as someone who has nothing better to do than hang around with a girl who is not that interested in you. The relationship will never get to where you want to go - to bed for some romance, passion, and sex. And even if by some miracle the relationship did advance to the bedroom, she would be doling out sex - dictating the where, when and how much. If she wants to cut you off at any time, she can and you have to accept it because that is the implied agreement from the start. She is in complete control, hence, she will never be satisfied with you.

If, on the other hand, you walk away from this relationship, you have established that you are the type used to leading a relationship, you have plenty of other girls willing to take you on your terms, and she is losing out. We have seen cases where a man will completely turn around the relationship as soon as a girl sees that he is willing to "walk" rather than accept something that is not on his terms.

When do you give up on a girl? When do you decide that a relationship is not advancing? When you are the only one making an effort to keep it advancing. If she is not putting energy in to you, take the hint and move on to the next prospect. Don't stay where you're not appreciated. If this situation does occur, try to figure out why. How did she perceive you? What turned her off? Learn from your mistakes."
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom