skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
αυτη τι ειπε?
και τι να κανουμε λεει να αρχισουμε εμεις να σας την πεφτουμε?
αυτη τι ειπε?
και τι να κανουμε λεει να αρχισουμε εμεις να σας την πεφτουμε?
Μια εμφανίσιμη έχει πολλά παραπάνω.
Μπορεί να έχει 100 την ημέρα, χωρίς νυχτερινή έξοδο.
Το θέμα είναι ότι όσοι την πέφτουν σε club ,
ειδικά αν είναι ξέμπαρκοι
είναι ΜΑΛΑΚΕΣ.
1000000000% εγγυημένη αποτυχία
καλη απαντηση σου εδωσε
αρχιδια εχει. ολοι κωλωνουν να πεσουν στις εμφανισιμες και μενουν στον ασσο με 500 φιλους.
μπολντη ακου μια σοφη κουβεντα. να την πεφτεις στις μουναρες με το ιδιο θρασος που θα επεφτες στις μετριες και να τους συμπεριφερεσαι και οπως θα συμπεριφεροσουν στη μετρια. τη μαλακια στον εγκεφαλο την εχουνε ολες, τουλαχιστον θα φας μιρλα που να αξιζει τον κοπο.
ε ειναι κι αυτο μια αρχη της απαντησα εγω.
Κι οσον αφορα εμενα της λεω μου τη δινει να μου ριχνει ακυρο η καθε γκομενα β εθνικης που δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη της.
αρχιδια εχει. ολοι κωλωνουν να πεσουν στις εμφανισιμες και μενουν στον ασσο με 500 φιλους.
μπολντη ακου μια σοφη κουβεντα. να την πεφτεις στις μουναρες με το ιδιο θρασος που θα επεφτες στις μετριες και να τους συμπεριφερεσαι και οπως θα συμπεριφεροσουν στη μετρια. τη μαλακια στον εγκεφαλο την εχουνε ολες, τουλαχιστον θα φας μιρλα που να αξιζει τον κοπο.
Λες ρε τυπε
κι εγω μονο σε 9αρια και 10αρια την πεφτω.αντε και σε κανα 8αρι αμα υπαρχουν μεγαλες αναγκες. Να φας ακυρο απο μετρια η μπαζο ειναι τεραστιο καζο
Εννοείται τύπε! Άμα δείξεις στη γυναίκα ότι την υπολογίζεις δε σε σέβεται. Εγώ αν μου γνωρίσεις εκείνο τον κορίτσαρο στην πισίνα θα της φερθώ σα να είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα.
Και τελικα καταφερνεις τιποτα?
αυτά δεν είναι πέσιμάτα ρε βλάκα.ούτε θεωρείται καμακι να την πέφτεις σε γνωστη σου.συντονισου λίγοΡε τυπε αυτα δεν ισχυουνε. Μια εμφανισιμη πιστευω εχει άνετα 5-10 πεσίματα μέσα στο μήνα απλα μπορει να μην ειναι απο κλαμπ αλλα απο τον κυκλο της και αλλου
νταξ τα μπάζα εμφανισιακα ειναι χεσμένα τελειως μερικοι πάνε στην αρχη μπας και κονομισουν κανα πηδημα μερικες δεν το ψηνουν οποτε οι αντρες εξαφανιζονται και μετα αυτες νομιζουν οτι οι αντρες δεν ξερουν τι θελουν
αυτά δεν είναι πέσιμάτα ρε βλάκα.ούτε θεωρείται καμακι να την πέφτεις σε γνωστη σου.συντονισου λίγο
2-3 σκηνικα παλιοτερα, που ημουν πιο μικρος και το ηλικιακο ταργκετ ηταν προσφορο για ξεπετοκαρφωτικες. Τωρα που αλλαξα ηλικακο γκρουπ, 25-30 δηλαδη, αρχιδια. Μονο μερικα ραντεβου και μετα εστελνα μηνυματα και δε μου απαντουσαν και τσατιζομουν. Δεν τις ελεγα τιποτα και αντιο.
Απο περσι φροντιζω να τις βρισω κιολας
Τυπε εγω σιχαινομαι να παω να της την πέσω και να παιξει περιφρονητικα
πιστευω οτι ακομα και τα 8αρια με 9αρια που λενε οι φιλοι μας αμα γουσταρουν ενα δειγματακι θα το δειξουν εκει χώνεσαι.
αυτο ειναι το χειροτερο. εγω λεω για πεσιματα που η αλλη εριχνε ματιες και χαμογελα. ετσι στο ακυρο δεν παω ποτε χωρις να με δει η αλλη. αλλα παλι αρχιδια.
αυτά δεν είναι πέσιμάτα ρε βλάκα.ούτε θεωρείται καμακι να την πέφτεις σε γνωστη σου.συντονισου λίγο