Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μια εμφανίσιμη έχει πολλά παραπάνω.
Μπορεί να έχει 100 την ημέρα, χωρίς νυχτερινή έξοδο.

Το θέμα είναι ότι όσοι την πέφτουν σε club ,
ειδικά αν είναι ξέμπαρκοι
είναι ΜΑΛΑΚΕΣ.

1000000000% εγγυημένη αποτυχία

αρχιδια εχει. ολοι κωλωνουν να πεσουν στις εμφανισιμες και μενουν στον ασσο με 500 φιλους.

μπολντη ακου μια σοφη κουβεντα. να την πεφτεις στις μουναρες με το ιδιο θρασος που θα επεφτες στις μετριες και να τους συμπεριφερεσαι και οπως θα συμπεριφεροσουν στη μετρια. τη μαλακια στον εγκεφαλο την εχουνε ολες, τουλαχιστον θα φας μιρλα που να αξιζει τον κοπο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
καλη απαντηση σου εδωσε

ε ειναι κι αυτο μια αρχη της απαντησα εγω.
Κι οσον αφορα εμενα της λεω μου τη δινει να μου ριχνει ακυρο η καθε γκομενα β εθνικης που δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρχιδια εχει. ολοι κωλωνουν να πεσουν στις εμφανισιμες και μενουν στον ασσο με 500 φιλους.

μπολντη ακου μια σοφη κουβεντα. να την πεφτεις στις μουναρες με το ιδιο θρασος που θα επεφτες στις μετριες και να τους συμπεριφερεσαι και οπως θα συμπεριφεροσουν στη μετρια. τη μαλακια στον εγκεφαλο την εχουνε ολες, τουλαχιστον θα φας μιρλα που να αξιζει τον κοπο.

Λες ρε τυπε  :think:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ε ειναι κι αυτο μια αρχη της απαντησα εγω.
Κι οσον αφορα εμενα της λεω μου τη δινει να μου ριχνει ακυρο η καθε γκομενα β εθνικης που δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη της.

κ εσυ καλη απαντηση  :)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720

κι εγω μονο σε 9αρια και 10αρια την πεφτω.αντε και σε κανα 8αρι αμα υπαρχουν μεγαλες αναγκες. Να φας ακυρο απο μετρια η μπαζο ειναι τεραστιο καζο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εννοείται τύπε! Άμα δείξεις στη γυναίκα ότι την υπολογίζεις δε σε σέβεται. Εγώ αν μου γνωρίσεις εκείνο τον κορίτσαρο στην πισίνα θα της φερθώ σα να είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κι εγω μονο σε 9αρια και 10αρια την πεφτω.αντε και σε κανα 8αρι αμα υπαρχουν μεγαλες αναγκες. Να φας ακυρο απο μετρια η μπαζο ειναι τεραστιο καζο

Και τελικα καταφερνεις τιποτα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εννοείται τύπε! Άμα δείξεις στη γυναίκα ότι την υπολογίζεις δε σε σέβεται. Εγώ αν μου γνωρίσεις εκείνο τον κορίτσαρο στην πισίνα θα της φερθώ σα να είναι μια απλή καθημερινή κοπέλα.

Δεν την ξερω αυτην ρε που την βρηκες? δεν ειναι το προφιλ μου στο φβ αυτο που νομιζετε εσυ και ο ΣΦΕ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε εγω σιχαινομαι να παω να της την πέσω και να παιξει περιφρονητικα  :headbang: :headbang:

πιστευω οτι ακομα και τα 8αρια με 9αρια που λενε οι φιλοι μας αμα γουσταρουν ενα δειγματακι θα το δειξουν εκει χώνεσαι.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Και τελικα καταφερνεις τιποτα?

2-3 σκηνικα παλιοτερα, που ημουν πιο μικρος και το ηλικιακο ταργκετ ηταν προσφορο για ξεπετοκαρφωτικες. Τωρα που αλλαξα ηλικακο γκρουπ, 25-30 δηλαδη, αρχιδια. Μονο μερικα ραντεβου και μετα εστελνα μηνυματα και δε μου απαντουσαν και τσατιζομουν. Δεν τις ελεγα τιποτα και αντιο.
Απο περσι φροντιζω να τις βρισω κιολας

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μπόλτη κανένα δάχτυλο της έβαλες μέσα στην πισίνα ?  :zfuck:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ρε τυπε αυτα δεν ισχυουνε. Μια εμφανισιμη πιστευω εχει άνετα 5-10 πεσίματα μέσα στο μήνα απλα μπορει να μην ειναι απο κλαμπ αλλα απο τον κυκλο της και αλλου

νταξ τα μπάζα εμφανισιακα ειναι χεσμένα τελειως μερικοι πάνε στην αρχη μπας και κονομισουν κανα πηδημα μερικες δεν το ψηνουν οποτε οι αντρες εξαφανιζονται και μετα αυτες νομιζουν οτι οι αντρες δεν ξερουν τι θελουν  :tooth: :tooth:
αυτά δεν είναι πέσιμάτα ρε βλάκα.ούτε θεωρείται καμακι να την πέφτεις σε γνωστη σου.συντονισου λίγο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
2-3 σκηνικα παλιοτερα, που ημουν πιο μικρος και το ηλικιακο ταργκετ ηταν προσφορο για ξεπετοκαρφωτικες. Τωρα που αλλαξα ηλικακο γκρουπ, 25-30 δηλαδη, αρχιδια. Μονο μερικα ραντεβου και μετα εστελνα μηνυματα και δε μου απαντουσαν και τσατιζομουν. Δεν τις ελεγα τιποτα και αντιο.
Απο περσι φροντιζω να τις βρισω κιολας

Οχι ρε τι να βρισεις. Απλα μη ξαναστειλεις. Δεν χρειαζεται βρισιμο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τυπε εγω σιχαινομαι να παω να της την πέσω και να παιξει περιφρονητικα   :headbang: :headbang:

πιστευω οτι ακομα και τα 8αρια με 9αρια που λενε οι φιλοι μας αμα γουσταρουν ενα δειγματακι θα το δειξουν εκει χώνεσαι.

αυτο ειναι το χειροτερο. εγω λεω για πεσιματα που η αλλη εριχνε ματιες και χαμογελα. ετσι στο ακυρο δεν παω ποτε χωρις να με δει η αλλη. αλλα παλι αρχιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ειναι το χειροτερο. εγω λεω για πεσιματα που η αλλη εριχνε ματιες και χαμογελα. ετσι στο ακυρο δεν παω ποτε χωρις να με δει η αλλη. αλλα παλι αρχιδια.

Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω δηλαδη αρχικα ξερω γω δειχνει οτι θελει η άλλη και μετα αντε γεια. Περιεργα πραγματα

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτά δεν είναι πέσιμάτα ρε βλάκα.ούτε θεωρείται καμακι να την πέφτεις σε γνωστη σου.συντονισου λίγο

φιλε μου πηγα στο μπουμπου στις τζιτζιφιες που μου ειπες αλλα πηρα τα αρχιδια μου

μονο μιαα μπαργουμαν μας μιλαγε για να κανουμε γυρους με σφηνακια η παρεα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom