Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (17 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
19956510_zoe.jpg

παιξαν τετοια σκηνικα;

όχι τέτοια...τέτοια  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν η γκομενα δεν σε γουσταρει θα το καταλαβεις εκει αρχιζει ο συναγερμος πρεπει να κανεις υποχωρηση

τι βρισιδια ρε? δεν φερονται ετσι οι αντρες.  Καταρχην οταν αρχιζεις τα βρισιδια και ολα αυτα τα υστερικα ειτε θα τα αρχισει και αυτη οποτε θα γινετε και οι 2 κατίνες ειτε θα σε σνομπάρει και θα δειξει ανωτεροτητα και δεν φευγουμε ποτε ετσι παντα με το κεφαλι ψηλα ποτε δεν δινεις στην αλλη την εντυπωση οτι σε νικησε ολοκληρωτικα. Ειμαστε περηφανοι αλλα με σωστο τροπο και χωρις περιττες κινησεις. Δεν κοκορευεσαι ουτε βριζεις την "σφαζεις" με το γαντι αμα σε χυλοπιτωσει αποτομα δεν μπορεις να κανεις τιποτα το αφηνεις οιπως ειναι και προχωρας.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Οταν η γκομενα δεν σε γουσταρει θα το καταλαβεις εκει αρχιζει ο συναγερμος πρεπει να κανεις υποχωρηση

τι βρισιδια ρε? δεν φερονται ετσι οι αντρες.  Καταρχην οταν αρχιζεις τα βρισιδια και ολα αυτα τα υστερικα ειτε θα τα αρχισει και αυτη οποτε θα γινετε και οι 2 κατίνες ειτε θα σε σνομπάρει και θα δειξει ανωτεροτητα και δεν φευγουμε ποτε ετσι παντα με το κεφαλι ψηλα ποτε δεν δινεις στην αλλη την εντυπωση οτι σε νικησε ολοκληρωτικα. Ειμαστε περηφανοι αλλα με σωστο τροπο και χωρις περιττες κινησεις. Δεν κοκορευεσαι ουτε βριζεις την "σφαζεις" με το γαντι αμα σε χυλοπιτωσει αποτομα δεν μπορεις να κανεις τιποτα το αφηνεις οιπως ειναι και προχωρας.

Κοιτα...εβγαλες συμπερασμα χωρις να ξερεις τι ακριβως εγινε
Δεν θα την εβριζα ποτε χωρις λογο

Απλα ημουν καχυποπτος γιατι μου τηλεφωνησε κατα λαθος και μου εβαζε καψουροτραγουδα να ακουω και ετυχε να ειναι απο την περιοχη μου και να εχουμε κοινους γνωστους
Αυτη να με βριζει γιατι εκανα το λαθος και ρωτησα γιαυτην τον κοινο μας γνωστο και να μου βαζει την ξαδερφη της να μου μιλαει στο τηλεφωνο για να μου λεει να την πιστευω
Και εγω απο την αλλη δεν μπορουσα να αντεξω την συμπεριφορα της και καποια στιγμη ξεσπασα

Ουτε της την επεσα...ουτε την σκυλοβρισα γιατι δεν μου εκατσε

Αφου βγηκαμε (μου τηλεφωνουσε παντα αυτη με αποκρυψη για να με πεισει να βγουμε... εγω δεν ειχα καμια ορεξη να κανς ραντεβου στα τυφλα) μετα με πηγε σπιτι μου με αγκαλιασε και μου εδωσε το τηλεφωνο της
Δεν της τηλεφωνησα...το εκανε αυτη μετα απο 4-5 ημερες

Μετα απο 2 χρονια μου τηλεφωνησε πριν λιγους μηνες να μου πει οτι την πληγωσα. Αυτη ηταν η τελευταια μας επικοινωνια
Και αν με εβριζε γιατι δεν με γουσταρε οπως εσυ λες... καλη καρδια !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα...εβγαλες συμπερασμα χωρις να ξερεις τι ακριβως εγινε
Δεν θα την εβριζα ποτε χωρις λογο

Απλα ημουν καχυποπτος γιατι μου τηλεφωνησε κατα λαθος και μου εβαζε καψουροτραγουδα να ακουω και ετυχε να ειναι απο την περιοχη μου και να εχουμε κοινους γνωστους
Αυτη να με βριζει γιατι εκανα το λαθος και ρωτησα γιαυτην τον κοινο μας γνωστο και να μου βαζει την ξαδερφη της να μου μιλαει στο τηλεφωνο για να μου λεει να την πιστευω
Και εγω απο την αλλη δεν μπορουσα να αντεξω την συμπεριφορα της και καποια στιγμη ξεσπασα

Ουτε της την επεσα...ουτε την σκυλοβρισα γιατι δεν μου εκατσε

Αφου βγηκαμε (μου τηλεφωνουσε παντα αυτη με αποκρυψη για να με πεισει να βγουμε... εγω δεν ειχα καμια ορεξη να κανς ραντεβου στα τυφλα) μετα με πηγε σπιτι μου με αγκαλιασε και μου εδωσε το τηλεφωνο της
Δεν της τηλεφωνησα...το εκανε αυτη μετα απο 4-5 ημερες

Μετα απο 2 χρονια μου τηλεφωνησε πριν λιγους μηνες να μου πει οτι την πληγωσα. Αυτη ηταν η τελευταια μας επικοινωνια
Και αν με εβριζε γιατι δεν με γουσταρε οπως εσυ λες... καλη καρδια !!!

Πολυ μπερδεμένα μου τα λες. Και εμενα δεν μου αρέσουν τα μπερδέματα. Καταρχην να σε διευκολυνω... εχω βαλει σε λιστα απορριψης στο κινητο μου τις αποκρυψεις. Οποια ή οποιος παρει με αποκρυψη απορριπτεται απευθειας. Ειναι πολιτικη να μην σηκωνω τηλεφωνο του οποιου τον αριθμο δεν γνωριζει η συσκευη μου. Η συσκευη οχι εγω αμα ειναι απλα αγνωστος αλλα εμφανιζεται το σηκωνω δεν εχω θεμα για να μάθω.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
παιδια με πηρε ενας φιλος μου τηλεφωνο κ μου ειπε οτι γνωρισαν αυτες τις μερες κατι κοπελες κυπριες φοιτητριες!
σε ενα κλαμπ στο γκαζι πηγαν αυτες τους κοιταγαν κ πηγαν κ τους μιλησαν

ανταλλαξαν κινητα κ θα κανονισουν για καφε μου ειπε

απιστευτο ετσι?

soho??? ωραίες ξεκωλιάρες οι κύπριες μύστη μου !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην δεχεστε να μιλησετε με γυναικες που παιρνουν με αποκρυψη το 80% κοροιδευει ή θέλει να παιξει. Δεν βαζει μονο η γυναικα τους κανονες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μην δεχεστε να μιλησετε με γυναικες που παιρνουν με αποκρυψη το 80% κοροιδευει ή θέλει να παιξει. Δεν βαζει μονο η γυναικα τους κανονες.
Μαθε μπαλιτσα τους αμπαλους  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαθε μπαλιτσα τους αμπαλους  :rockon:

Εγω προτασεις δινω... πηγε να ρωτησει λεει τον κοινο γνωστο κτλπ ... βαλε μια απορριψη στις αποκρυψεις και τελειωσε θελει νταλαβερι η τυπισσα? σου δινει τον αριθμο της. Δεν τον δινει? σε δουλευει. Τοσο απλά. Δεν θα κάτσεις να παιξεις τωρα δεν εισαι 15 χρονων

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Εγω προτασεις δινω... πηγε να ρωτησει λεει τον κοινο γνωστο κτλπ ... βαλε μια απορριψη στις αποκρυψεις και τελειωσε θελει νταλαβερι η τυπισσα? σου δινει τον αριθμο της. Δεν τον δινει? σε δουλευει. Τοσο απλά. Δεν θα κάτσεις να παιξεις τωρα δεν εισαι 15 χρονων

Ε ρε συ ρωτησα τον κολλητο μου αν την ξερει γιατι δουλευανε στον ιδιο χωρο εργασιας κακο ειναι ?
Σαν αυτη κανεις τωρα τις ιδιες μαλακιες μου ελεγε και εφαγε το χεσιμο !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τι νωντοτυποι και μαλακιες μπολντοτυποι πρεπει να γινουμε για να δουμε φως. :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε ρε συ ρωτησα τον κολλητο μου αν την ξερει γιατι δουλευανε στον ιδιο χωρο εργασιας κακο ειναι ?
Σαν αυτη κανεις τςρα τις ιδιες μαλακιες μου ελεγε και εφαγε το χεσιμο !!!

Εμενα δεν θα με πειραζε ρε φιλε που ρωτησες. Αλλα οπως βλεπεις επεσες σε βλαμμένο. Εξαρχης στο εδειξε ... δεν εβρισκε τροπο να εκφραστει ... ζοριζοτανε ενω ηταν τοσο απλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και αυτο το θα μου κοπει οταν βρω δουλεια τι σημαινε δηλαδη? δεν εχω δικαιωμα στο κινητο μου να βάζω ρυθμισεις προσωπικες? χαχα τι λες αγορι μου εδω εχω βαλει και σε λιστα αποκλεισμου μια ζαβη που με ενοχλουσε συνεχεια  :2funny: :2funny: σιγα μην φτασω στο σημειο να εκνευριστω και να αρχισω τα βρισιδια υπαρχουν και αλλες λυσεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.720
Πόντοι
6.035
Εχω ηδη και τα τηλέφωνα των ανωτερων μου ειναι ολα γνωστά.
Και αυτο το θα μου κοπει οταν βρω δουλεια τι σημαινε δηλαδη? δεν εχω δικαιωμα στο κινητο μου να βάζω ρυθμισεις προσωπικες?
επιασες δουλεια στην αστυνομια  :rockon:
τοτε ξερεις πολυ καλα οτι σε περιπτωση εκτακτης ειδοποιησεις θα πρεπει να εισαι εντος μιας ωρας στην υπηρεσια σου
οπως επισης θα γνωριζεις οτι εχουν αριθμους αποκρυψης
οπως θα γνωριζεις οτι δικαιολογιες του στυλ δεν σηκωνω αποκρυψη δεν περνανε  :birdman:
το ιδιο ισχυει πανω κατω και στον ιδιωτικο τομεα αναλογως την εργασια που κανεις  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom