Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δεν της άρεσες. Απλα στην αρχη την εξιταρε το αγνωστο
Το εχω παθει και εγω αυτο το 2006 απλα ξεκοβεις ηρεμα και ωραια.
Δεν της άρεσες. Απλα στην αρχη την εξιταρε το αγνωστο
παιξαν τετοια σκηνικα;
Οταν η γκομενα δεν σε γουσταρει θα το καταλαβεις εκει αρχιζει ο συναγερμος πρεπει να κανεις υποχωρηση
τι βρισιδια ρε? δεν φερονται ετσι οι αντρες. Καταρχην οταν αρχιζεις τα βρισιδια και ολα αυτα τα υστερικα ειτε θα τα αρχισει και αυτη οποτε θα γινετε και οι 2 κατίνες ειτε θα σε σνομπάρει και θα δειξει ανωτεροτητα και δεν φευγουμε ποτε ετσι παντα με το κεφαλι ψηλα ποτε δεν δινεις στην αλλη την εντυπωση οτι σε νικησε ολοκληρωτικα. Ειμαστε περηφανοι αλλα με σωστο τροπο και χωρις περιττες κινησεις. Δεν κοκορευεσαι ουτε βριζεις την "σφαζεις" με το γαντι αμα σε χυλοπιτωσει αποτομα δεν μπορεις να κανεις τιποτα το αφηνεις οιπως ειναι και προχωρας.
Κοιτα...εβγαλες συμπερασμα χωρις να ξερεις τι ακριβως εγινε
Δεν θα την εβριζα ποτε χωρις λογο
Απλα ημουν καχυποπτος γιατι μου τηλεφωνησε κατα λαθος και μου εβαζε καψουροτραγουδα να ακουω και ετυχε να ειναι απο την περιοχη μου και να εχουμε κοινους γνωστους
Αυτη να με βριζει γιατι εκανα το λαθος και ρωτησα γιαυτην τον κοινο μας γνωστο και να μου βαζει την ξαδερφη της να μου μιλαει στο τηλεφωνο για να μου λεει να την πιστευω
Και εγω απο την αλλη δεν μπορουσα να αντεξω την συμπεριφορα της και καποια στιγμη ξεσπασα
Ουτε της την επεσα...ουτε την σκυλοβρισα γιατι δεν μου εκατσε
Αφου βγηκαμε (μου τηλεφωνουσε παντα αυτη με αποκρυψη για να με πεισει να βγουμε... εγω δεν ειχα καμια ορεξη να κανς ραντεβου στα τυφλα) μετα με πηγε σπιτι μου με αγκαλιασε και μου εδωσε το τηλεφωνο της
Δεν της τηλεφωνησα...το εκανε αυτη μετα απο 4-5 ημερες
Μετα απο 2 χρονια μου τηλεφωνησε πριν λιγους μηνες να μου πει οτι την πληγωσα. Αυτη ηταν η τελευταια μας επικοινωνια
Και αν με εβριζε γιατι δεν με γουσταρε οπως εσυ λες... καλη καρδια !!!
παιδια με πηρε ενας φιλος μου τηλεφωνο κ μου ειπε οτι γνωρισαν αυτες τις μερες κατι κοπελες κυπριες φοιτητριες!
σε ενα κλαμπ στο γκαζι πηγαν αυτες τους κοιταγαν κ πηγαν κ τους μιλησαν
ανταλλαξαν κινητα κ θα κανονισουν για καφε μου ειπε
απιστευτο ετσι?
Μαθε μπαλιτσα τους αμπαλουςΜην δεχεστε να μιλησετε με γυναικες που παιρνουν με αποκρυψη το 80% κοροιδευει ή θέλει να παιξει. Δεν βαζει μονο η γυναικα τους κανονες.
Μην δεχεστε να μιλησετε με γυναικες που παιρνουν με αποκρυψη το 80% κοροιδευει ή θέλει να παιξει. Δεν βαζει μονο η γυναικα τους κανονες.
Μαθε μπαλιτσα τους αμπαλους
Ειναι πολιτικη να μην σηκωνω τηλεφωνο του οποιου τον αριθμο δεν γνωριζει η συσκευη μου.
ειναι πολυασχολος και ενοχλειτε η εργασια τουσαν τα call girl δλδ και εσύ
Εγω προτασεις δινω... πηγε να ρωτησει λεει τον κοινο γνωστο κτλπ ... βαλε μια απορριψη στις αποκρυψεις και τελειωσε θελει νταλαβερι η τυπισσα? σου δινει τον αριθμο της. Δεν τον δινει? σε δουλευει. Τοσο απλά. Δεν θα κάτσεις να παιξεις τωρα δεν εισαι 15 χρονων
ειναι πολυασχολος και ενοχλειτε η εργασια του
Ε ρε συ ρωτησα τον κολλητο μου αν την ξερει γιατι δουλευανε στον ιδιο χωρο εργασιας κακο ειναι ?
Σαν αυτη κανεις τςρα τις ιδιες μαλακιες μου ελεγε και εφαγε το χεσιμο !!!
αυτη η πολιτικη θα σου κοπει μολις πιασεις δουλεια ;)Ειναι πολιτική.
αυτη η πολιτικη θα σου κοπει μολις πιασεις δουλεια ;)
Εχω ηδη και τα τηλέφωνα των ανωτερων μου ειναι ολα γνωστά.
επιασες δουλεια στην αστυνομιαΚαι αυτο το θα μου κοπει οταν βρω δουλεια τι σημαινε δηλαδη? δεν εχω δικαιωμα στο κινητο μου να βάζω ρυθμισεις προσωπικες?