Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
απο λαρνακα μου ειπε οτι ηταν τα κοριτσια!
Μηπως ηρθαν για διακοπες και αφησαν τους γκομενους πισω?
απο λαρνακα μου ειπε οτι ηταν τα κοριτσια!
Γιατί υπάρχουν και άλλες;
Μηπως ηρθαν για διακοπες και αφησαν τους γκομενους πισω?
Σωστός. Μέτριες ξεμέτριες πάντως η φάση ήταν "και τα παπούτσα μέσα".
μην σπουδαζουν καμια θεολογια τυπεφοιτητριες φιλε μου δεν μου ειπε σε ποια σχολη στην αθηνα
φοιτητριες φιλε μου δεν μου ειπε σε ποια σχολη στην αθηνα
αυτες που δεν βλεπονταιΓιατί υπάρχουν και άλλες;
τυπε μην παθουμε σαν τους αεκτζηδες παλια που λεγανε οτι πηγαν σε εναν αγωνα με τις μπανανες στο χερι και φυγανε με τις μπανανες στον κωλοpaidia να μην ξεχασουμε να παρουμε καποτες για σημερα
δηλαδη ειναι καλες στο σεξ οι κυπριες?
παιδια με πηρε ενας φιλος μου τηλεφωνο κ μου ειπε οτι γνωρισαν αυτες τις μερες κατι κοπελες κυπριες φοιτητριες!
σε ενα κλαμπ στο γκαζι πηγαν αυτες τους κοιταγαν κ πηγαν κ τους μιλησαν
ανταλλαξαν κινητα κ θα κανονισουν για καφε μου ειπε
απιστευτο ετσι?
καμακι θα κανουμε και θα γαμησουμε και αυτες αυτο θελουν σημερα ενα παραπανο τι να το κανουν το μουνι τους αγαμιτο τετοια μερα στον κωλο τους θα το βαλουντυπε μην παθουμε σαν τους αεκτζηδες παλια που λεγανε οτι πηγαν σε εναν αγωνα με τις μπανανες στο χερι και φυγανε με τις μπανανες στον κωλο
τυπε μην παθουμε σαν τους αεκτζηδες παλια που λεγανε οτι πηγαν σε εναν αγωνα με τις μπανανες στο χερι και φυγανε με τις μπανανες στον κωλο
Τύπε αν σκεφτείς ότι δεν χρειάστηκε ούτε καμάκι, ούτε κεράσματα, ούτε έξοδος ούτε τίποτα για να γαμήσεις το πακέτο συμφέρει πάνω στην κάβλα των διακοπών.
Γενικά η φάση ήταν από αυτές που δεν λες σε φιλαράκια-γνωστούς που δεν ήταν παρόντες γιατί 1000% θα νομίζουν ότι είσαι φιδέμπορας. ;)
Τύπε αν σκεφτείς ότι δεν χρειάστηκε ούτε καμάκι, ούτε κεράσματα, ούτε έξοδος ούτε τίποτα για να γαμήσεις το πακέτο συμφέρει πάνω στην κάβλα των διακοπών.
Γενικά η φάση ήταν από αυτές που δεν λες σε φιλαράκια-γνωστούς που δεν ήταν παρόντες γιατί 1000% θα νομίζουν ότι είσαι φιδέμπορας. ;)
Aυτο που του ειπα εγω πριν ... ο καφες ειναι προπετασμα. Κατευθειαν ξενοδοχειο.
Καμια δεν δινει στο ετσι το κινητο της αμα δεν γουσταρει φάση. Ειδικα αμα σε δει αντροπαρεα σε κλαμπ αυτο ειναι ξεκαθαρο καμακι και οι γκομενες θέλουν πολλά απο τους τυπους. Να μην ντραπουν πες τους γιατι θα τους περάσουν για μαλακες. Διακριτικα βεβαια αλλα πιστευω προς τα εκει πηγαινει. Α και οσο για τον καφέ ... εσυ πιστευεις οτι θα σας πάρουν τηλεφωνο να πας? ή να πατε και εσεις? παπαρια ευχησου ενα καλο βολι για τον φιλο σου κ τελος μην περιμενεις εκτος και αν ειστε της παρτουζας
Τυπε μου εδωσε εμενα στο παρελθον το κινητο της ενα θεομουνο μελαχρινο μετα απο ραντεβου στα τυφλα που καναμε (μου τηλεφωνησε με αποκρυψη απο λαθος και καταληξαμε επειδη ειχαμε ωραιες φωνες να βγουμε)...και μετα απο λιγες ημερες οχι φαση δεν επαιξε...αλλα με τοσα μπινελικια που πεφτανε σε καθημερινη βαση ο ενας θα κατεληγε στο νοσοκομειο και ο αλλος στην φυλακη !!! Μιλαμε για βρισιδι οχι αστεια !!!!
δωσανε κωλο φιλε μου?μελαχρινες ηταν κ γκαγκανιασμενες οπως ολα τα κοριτσια της κυπρου?
Μελαχρινές, μέτριες εμφανισιακά.Δεν ήταν ξεκολιάρες. Δεν θα πήγαινε το μυαλό σου ότι κάνουν τέτοια, αλλά να που τα φαινόμενα απατούν. Κατά συρροήν πουταναριά με πτυχίο στο τρομπόνι. Κώλο δεν έδωσαν.