Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Είναι μπατσίνα ,πρόσεχε πως μιλάς στις κυρίες ...
Είναι μπατσίνα ,πρόσεχε πως μιλάς στις κυρίες ...
Από παλιά , είχα αναφέρει για το σπίτι της γιαγιάς που πωλήθηκε
και ξοδεύτηκε σε πουτάνες.Είναι γνωστά αυτά.
Πρόσφατα ανέφερα ότι μετάνιωσα που δεν έφαγα και άλλο ακίνητο (σε ένα κωλο-οικόπεδο νομίζω αναφερόμουν , αλλά μπορεί και σε άλλα σπίτια , έχω πολλά ακίνητα τι να κάνω)
ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
Ότι θα μπορούσα να το είχα φάει κι αυτό στις πουτάνες ως φοιτητής
και να γάμαγα περισσότερες.
Να μας πεις τι μπάτσος είσαι , για να ρυθμίζω το επίπεδο των ελληνικών μου,
έτσι ώστε να σου γίνομαι αντιληπτός, γιατί προφανώς έχεις δυσκολίες.
Αν είσαι αρχιφύλακας, να χρησιμοποιώ μόνο λέξεις όπως
καλό , κακό , γκόμενα , πούτσος, μουνί , ποτό , αμάξι , όπλο ........
Ειναι απαισιο να κρατας επαφες με καποια που σε εχει απορριψει. Συμφωνω με κυριο Λακη.
Εχει βγει και ενας κοροιδευτικος ορος friendzoned λεγεται.
Καλυτερο ειναι να της ξεκαθαρισεις οτι ξεκοβεις οριστικα και δε θα της ξαναμιλησεις.
Αυτό το να αμφισβητείς τα πάντα το έχεις μόνιμα ;;;
Μόνο μαζί μου επειδή δεν γουστάρεις τις πολιτικές μου απόψεις ;;;;;
Έχω να κερδίσω κάτι όταν λέω ότι πάνω από τις μισές που μου έδιναν τηλέφωνα στο δρόμο, δεν έβγαιναν για καφέ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΓΑ ;;;;;;;;;
Πουλάω μούρη έτσι ;;;;;;;;;
Προξενιό .
Έτσι γίνονται οι γνωριμίες στην Ελλάδα.
Ο "πολιτικά ορθός" τρόπος δηλαδή.
Απλά το προξενιό πλέον δεν γίνεται από τη γενιά των γονέων
(που ήταν καλύτερο γιατί κανόνιζαν και προίκες)
αλλά από την ίδια γενιά.
Το 99% βολεύονται με συμφοιτήτριες , χωριανές ,κολλητές της ξαδέλφης , γειτόνισες , αδελφές της γκόμενας του συμφοιτητή, συναδέλφους κτλ
Με το που λέει ο φίλος μου στην ιδιοκτήτρια οτι ενδιαφέρεται να μας κανονίσει καμιά κατάσταση με το "μωρό", εκείνη αμέσως "ααα..η γυναίκα ψάχνεται για κάτι σοβαρό"...κοινώς δλδ δεν θα πάει με μας που είμαστε οι άγνωστοι, αλλά προορίζεται για αλλού. Αυτή είναι η Ελλάς παιδιά
η μπορεί εσάς η ιδιοκτήτρια τύπε να μην σας έχει και για πολύ σοβαρούς τύπους.
η μπορεί εσάς η ιδιοκτήτρια τύπε να μην σας έχει και για πολύ σοβαρούς τύπους.
Μπορεί να τσίτωσε η ιδιοκτήτρια που θέλατε να γαμήσετε τη φίλη της και όχι αυτή. Να το πήρε υποτιμιτικά και έτσι. ;)
μας το αλλάζεις τώρα, ανοίγεις άλλο θέμα.
επειδή δεν ζούμε αμερική και στο Sex and the City,
ναι, η ελληνίδα δεν θα βγει μαζί σου την πρώτη φορά που θα το ζητήσεις, αν επιμείνεις όμως δεύτερη φορά θα βγει. οπότε η συμβουλή σου να μην επανέλθεις δεύτερη φορά σου στερεί τις γκόμενες αυτές.
ξανασκέψου κάποιους κανόνες σου.
Όχι, κανονικά έπρεπε να την παρτουζώσεις με τον φίλο σου μπροστά στον πουσταρά τον αντρα της!Βασικά η ιδιοκτήτρια είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη. Να σου πω αν ήταν λίγο πιο αδύνατη θα της τον σφύριζα. Όχι μπροστά στον άντρα της εννοείται
Μπορεί να τσίτωσε η ιδιοκτήτρια που θέλατε να γαμήσετε τη φίλη της και όχι αυτή. Να το πήρε υποτιμιτικά και έτσι. ;)
Όχι, κανονικά έπρεπε να την παρτουζώσεις με τον φίλο σου μπροστά στον πουσταρά τον αντρα της!
Φίλε ο άντρας της παίζει να είναι λίγο "ελαφρής" χα χα χα. Μέσα έπεσες ;)
βρε χλεμπουρα σιχαμένο καρμιρομπατηρι,πηγες στο μπαρ και νόμιζες ότι πηγές σε μπουρδελο με τσατσα την ιδιοκτήτρια; Καιάμα δεν σου κατσε η ελεύθερη μουναρα για να γαμησεις επειδή είσαι χαμένο κορμί Σου φταίει η χώρα κ οι ελληνίδες και το ότι θέλουν σοβαρή σχέση και δεν κάθονται σε κάθε παρταλι σαν κ σένα να τον φάνε κ να πουν ευχαριστώ.κ συμφωνεις με τον χοντρό που μας έχει φλομωσει στην Παπατζα.και χειροκροτεί το κάθε αγαμητοΥ.Γ: Εμείς για να περάσουμε καλά πηγαίναμε, όχι για γάμο Αλλά ξέρεις τώρα πως έχει. Όλες αν τις ρωτήσεις σοβαρή σχέση και στέφανα θέλουνε
οι ινδοΡωσίδες Είναι για σένα.μόλις σε δουν με το κυβερνητικό έργο (που αν εσύ έχεις τέτοιο εγώ θα κόψω το αυτί μου)Και θα πέσουν ξερες..Εχουμε κατι Αμερικανο-Ρωσσιδες..(οπως ειμαι εγω Ελληνοαμερικανος), που δεν μασανε τα λογια τους.
Η Ελληνιδα ειναι μετριοτατη και το παιζει ιστορια. Ενω πχ οι Αμερικανορωσσιδες ειναι εξηγημενες απο το πρωτο λεπτο!
Τι να λεμε τωρα.
Σας χαιρετω και ευχαριστω οσους απαντησαν σοβαρα
Καλο σας βραδυ!
μέτρα μέχρι το δέκαβρε χλεμπουρα σιχαμένο καρμιρομπατηρι,πηγες στο μπαρ και νόμιζες ότι πηγές σε μπουρδελο με τσατσα την ιδιοκτήτρια; Καιάμα δεν σου κατσε η ελεύθερη μουναρα για να γαμησεις επειδή είσαι χαμένο κορμί Σου φταίει η χώρα κ οι ελληνίδες και το ότι θέλουν σοβαρή σχέση και δεν κάθονται σε κάθε παρταλι σαν κ σένα να τον φάνε κ να πουν ευχαριστώ.κ συμφωνεις με τον χοντρό που μας έχει φλομωσει στην Παπατζα.και χειροκροτεί το κάθε αγαμητο