Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αν εχεις και Vista πανω ακομα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Θα θες να το πεταξεις απο κανα παραθυρο!

οχι ενταξει ειπαμε οχι και τοσο ξεπεσμος

παντως χθες που λεγαμε για σπηλιες θυμήθηκα κατι που ειχα δει σε ενα ντοκυμαντερ
οι ανθρωποι λεει καποτε περπαταγαν στα 4 (νομιζω συμφωνουμε ολοι εδω) οποτε τα γεννητικα οργανα των γυναικων ηταν εμφανη και τα αρσενικα ηξεραν ποτε ηθελαν τα θηλυκα σεξ. απο τοτε ομως που αρχισαμε να περπαταμε στα 2 ποδια. τα οργανα των γυναικων κρυφτηκαν και τα αρσενικα επρεπε να βρουν αλλους τροπους για να καταλαβουν αν θελουν σεξ τα θυληκα. αυτοι οι αλλοι τροποι ισχυουν μεχρι σημερα. δωρακια καλοπιασματα και τετοια.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: νομιζω μετα απο αυτο μπορουν να κλειδωθουν ολα τα θρεντς που λενε για ελλεινηδες και καργιολες γυναικες γενικοτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

παντως χθες που λεγαμε για σπηλιες θυμήθηκα κατι που ειχα δει σε ενα ντοκυμαντερ
οι ανθρωποι λεει καποτε περπαταγαν στα 4 (νομιζω συμφωνουμε ολοι εδω) οποτε τα γεννητικα οργανα των γυναικων ηταν εμφανη και τα αρσενικα ηξεραν ποτε ηθελαν τα θηλυκα σεξ. απο τοτε ομως που αρχισαμε να περπαταμε στα 2 ποδια. τα οργανα των γυναικων κρυφτηκαν και τα αρσενικα επρεπε να βρουν αλλους τροπους για να καταλαβουν αν θελουν σεξ τα θυληκα. αυτοι οι αλλοι τροποι ισχυουν μεχρι σημερα. δωρακια καλοπιασματα και τετοια.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: νομιζω μετα απο αυτο μπορουν να κλειδωθουν ολα τα θρεντς που λενε για ελλεινηδες και καργιολες γυναικες γενικοτερα

Συνημμένα

• MansEvoloution.jpg
    MansEvoloution.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 16

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

εσύ όλο μαλακίες ποστάρεις!..
:2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δεν κάνει τπτ μπρε!..  :-*  :-*  :-*

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χτεσινοβράδυνη εμπειρία μου από Ελλεηνίδες και ξένες. Στο μαγαζί στέκι που πηγαίνω στην Πλάκα. Πίνω μπυρίτσες με φιλαράκι και δεξιά μου βρίσκονται 2 Ελλεηνίδες. Σε κάποια φάση πηγαίνω και τους λέω ευγενικά και καθόλου απότομα: "Καλησπέρα. Ελληνίδες είσαστε;"

1η) Σπαστική αντίδραση: πετάγεται η μία και κάνει "Ααααααχχχχ"! δήθεν ότι την κατατρόμαξα επειδή πήγα και της μίλησα. Λες και ήμουνα ο μπαμπούλας που μπήκε ξαφνικά στο μπάνιο της και την τρόμαξε, όταν ήταν σε ιδιαίτερη στιγμή (και όχι σε ένα δημόσιο χώρο, όπου ΜΠΟΡΕΙ ο διπλανός σου να σου πει ένα καλησπέρα)!

2η) Ελλεηνιδική αντίδραση. Χωρίς να ανταποδώσουν το καλησπέρα, μου λέει η άλλη "Περιμένουμε παρέα"! Λες και αν μας μιλάγανε μαζί μας θα "μολυνόντουσαν" στα μάτια της παρέας που θα ρχονόταν μετά.!

Όσο τρώω αυτές τις Ελλεηνιδικές αντιδράσεις κόβω ακριβώς δίπλα τους 2 ξένες με ευχάριστες φατσούλες. Τους μιλάω και χωρίς κανένα πρόβλημα και τελείως αυθόρμητα ανταποκρίνονται! Πιάνουμε κουβέντα. Γαλλιδούλες, η μία μελαχρινή σχεδόν σαν Ελληνίδα, αλλά ψηλή και με ένα φίνο λουκουμένιο πρόσωπο (που με το ζόρι βαστιόμουνα από τη πρώτη στιγμή που το είδα να μη το βουτήξω και να το αρχίσω σε τρελά φιλιά) και με λαμπερά γελαστά καστανά μάτια! Μούφερε αμέσως καψούρα στο στομάχι αυτή η Γαλλιδούλα. Η φίλη της ήταν ανοιχτόχρωμη και κάπως θύμιζε τη γυναίκα του Σαρκοζί (ήρθε το φιλαράκι μου μόλις είδε ανοιχτό έδαφος και έπιασε κουβέντα μαζί της).

Το δικό μου Γαλλιδάκι μούχε κάνει το πουλί τούμπανο! Και δεν ήταν μόνο φοβερό κουκλί αλλά είχε και μυαλό (σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και μου έλεγε πράγματα που συνήθως συζητάμε εμείς οι άντρες, για τον έλεγχο των υπερδυνάμεων στον κόσμο κ.λ.π.). Είχαμε έρθει κοντά και είχαμε αρχίσει να ακουμπάμε ο ένας τα χέρια του άλλου, όταν της μίλησε η φίλη της για να φύγουνε (μάλλον δεν τα πολυβρήκανε με τον κολητό μου). Προς μεγάλη μου γκαντεμιά, ήταν η τελευταία τους μέρα στην Ελλάδα και έπρεπε σε λίγες ώρες να πάνε στο αεροδρόμιο για να πάρουν το αεροπλάνο! Μέσα στη μεγάλη μου πίκρα πήρα το E-mail της, φιληθήκαμε και φύγανε.

Είχα μείνει με το λούτσο στο χέρι και τη γλυκόπικρη αίσθηση της Γαλλιδούλας, όταν  σε κάποια φάση άκουσα να μας μιλάνε μόνες τους οι 2 Ελλεηνίδες που "περιμένανε παρέα". Είτε τις είχαν στήσει οι γκόμενοι που περιμένανε είτε ήταν μούφα η υποτιθέμενη αυτή παρέα και βλέποντας πριν εμάς με τις Γαλλιδούλες να άλλαξε η αξιολόγηση τους απέναντι μας (από λιγούρηδες πριν, γίναμε επιθυμητοί άντρες τώρα). Πήγαμε κοντά τους, καλές κοπελίτσες ήταν και καλύτερα που τα είπαμε και δεν μείναμε στην αρχική εντύπωση. Η "σκιαγμένη" πριν κόλησε αρκετά με το φιλαράκι μου. Συμπαθητική ήταν και η άλλη αλλά εγώ άλλα μάτια έβλεπα μπροστά μου. 

Επισκέπτης
Χτεσινοβράδυνη εμπειρία μου από Ελλεηνίδες και ξένες. Στο μαγαζί στέκι που πηγαίνω στην Πλάκα. Πίνω μπυρίτσες με φιλαράκι και δεξιά μου βρίσκονται 2 Ελλεηνίδες. Σε κάποια φάση πηγαίνω και τους λέω ευγενικά και καθόλου απότομα: "Καλησπέρα. Ελληνίδες είσαστε;"

1η) Σπαστική αντίδραση: πετάγεται η μία και κάνει "Ααααααχχχχ"! δήθεν ότι την κατατρόμαξα επειδή πήγα και της μίλησα. Λες και ήμουνα ο μπαμπούλας που μπήκε ξαφνικά στο μπάνιο της και την τρόμαξε, όταν ήταν σε ιδιαίτερη στιγμή (και όχι σε ένα δημόσιο χώρο, όπου ΜΠΟΡΕΙ ο διπλανός σου να σου πει ένα καλησπέρα)!

2η) Ελλεηνιδική αντίδραση. Χωρίς να ανταποδώσουν το καλησπέρα, μου λέει η άλλη "Περιμένουμε παρέα"! Λες και αν μας μιλάγανε μαζί μας θα "μολυνόντουσαν" στα μάτια της παρέας που θα ρχονόταν μετά.!

Όσο τρώω αυτές τις Ελλεηνιδικές αντιδράσεις κόβω ακριβώς δίπλα τους 2 ξένες με ευχάριστες φατσούλες. Τους μιλάω και χωρίς κανένα πρόβλημα και τελείως αυθόρμητα ανταποκρίνονται! Πιάνουμε κουβέντα. Γαλλιδούλες, η μία μελαχρινή σχεδόν σαν Ελληνίδα, αλλά ψηλή και με ένα φίνο λουκουμένιο πρόσωπο (που με το ζόρι βαστιόμουνα από τη πρώτη στιγμή που το είδα να μη το βουτήξω και να το αρχίσω σε τρελά φιλιά) και με λαμπερά γελαστά καστανά μάτια! Μούφερε αμέσως καψούρα στο στομάχι αυτή η Γαλλιδούλα. Η φίλη της ήταν ανοιχτόχρωμη και κάπως θύμιζε τη γυναίκα του Σαρκοζί (ήρθε το φιλαράκι μου μόλις είδε ανοιχτό έδαφος και έπιασε κουβέντα μαζί της).

Το δικό μου Γαλλιδάκι μούχε κάνει το πουλί τούμπανο! Και δεν ήταν μόνο φοβερό κουκλί αλλά είχε και μυαλό (σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και μου έλεγε πράγματα που συνήθως συζητάμε εμείς οι άντρες, για τον έλεγχο των υπερδυνάμεων στον κόσμο κ.λ.π.). Είχαμε έρθει κοντά και είχαμε αρχίσει να ακουμπάμε ο ένας τα χέρια του άλλου, όταν της μίλησε η φίλη της για να φύγουνε (μάλλον δεν τα πολυβρήκανε με τον κολητό μου). Προς μεγάλη μου γκαντεμιά, ήταν η τελευταία τους μέρα στην Ελλάδα και έπρεπε σε λίγες ώρες να πάνε στο αεροδρόμιο για να πάρουν το αεροπλάνο! Μέσα στη μεγάλη μου πίκρα πήρα το E-mail της, φιληθήκαμε και φύγανε.

Είχα μείνει με το λούτσο στο χέρι και τη γλυκόπικρη αίσθηση της Γαλλιδούλας, όταν  σε κάποια φάση άκουσα να μας μιλάνε μόνες τους οι 2 Ελλεηνίδες που "περιμένανε παρέα". Είτε τις είχαν στήσει οι γκόμενοι που περιμένανε είτε ήταν μούφα η υποτιθέμενη αυτή παρέα και βλέποντας πριν εμάς με τις Γαλλιδούλες να άλλαξε η αξιολόγηση τους απέναντι μας (από λιγούρηδες πριν, γίναμε επιθυμητοί άντρες τώρα). Πήγαμε κοντά τους, καλές κοπελίτσες ήταν και καλύτερα που τα είπαμε και δεν μείναμε στην αρχική εντύπωση. Η "σκιαγμένη" πριν κόλησε αρκετά με το φιλαράκι μου. Συμπαθητική ήταν και η άλλη αλλά εγώ άλλα μάτια έβλεπα μπροστά μου.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι απίστευτος βρε Palie  :2funny: :2funny:
Με τέτοιες ερωτήσεις που κάνεις είναι λογικό να σε περάσουν για μπαμπούλα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν μου λές: το ελληνιδες είσαστε;; το είπες στα αγγλικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Αφού είσασταν στην Πλάκα, μέρος κατ' εξοχήν τουριστικό, έπρεπε να τους πεις: "Καλησπέρα! Πως κι από δω Ελλεηνίδες;¨!!! :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.629
Πόντοι
606
Παλιε επρεπε να τους πεις "I Greek,U????" :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά αποφάσισε.....
τι θες να γαμήσεις;
Ελληνίδες, ελλεεινίδες, γαλλίδες, ρωσσίδες ή θες να κάνεις σεξ με e-mail?

Οταν λες φιληθήκατε ήταν γαλλικό το φιλί;
μετά την εμπειρία αυτή έκανες σεξ μόνος σου;
Αλλαξες γνώμη για τις ελλεινίδες;

Υ.Γ.
την επόμενη φορά μη ρωτήσεις εάν είναι ελληνίδες.....
ρώτα στην ψύχρα. Γαμιέστε;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

αλλο παραμυθι κανεις? με δρακους κ πριγκιπεσσες?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έγραψα ένα αλλά πήγε ανεκμετάλλευτο..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε αδερφέ με συγχωρείς, λίγο ετεροχρονισμένα δε τα γράφεις; Τέτοιες φάσεις είχα 19 χρονών στα τουριστικά μέρη. Δεν είναι λίγο πρωτόλεια και ελαφρώς λυκειακά;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί ρε κωλοχαρακτήρες παραμύθι; Τη Σκελαρανίκοβα έγραψα ότι γάμησα ή ότι παντρεύτηκα τη Hilton? Για ένα μωρό που γνώρισα χτες το βράδυ και που έπαιξε "χημεία" μεταξύ μας έγραψα. Τόσo πολύ σας χαλάει αυτό, τόσο κωλοπετσωμένοι είσαστε που δεν χωράνε τέτοιες εμπειρίες στη δική σας ζωή;   

Επισκέπτης
Μη σταματησεις να γραφεις palie..
Απολαυση η ιστοριες σου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom