Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
Αυτο γινεται νομιζω λογω χαβαλε κυριως..δε μπορω να πιστεψω οτι πανε να πλησιασουν ετσι μια γυναικα..

Θρασυδειλία είναι. Κάποιοι επειδή δεν μπορουν να ψελίσουν λέξη μπροστά σε μια γυναίκα, ρίχνουν κάτι χοντροκομμένο ελπίζοντας να πιάσει τόπο

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτο γινεται νομιζω λογω χαβαλε κυριως..δε μπορω να πιστεψω οτι πανε να πλησιασουν ετσι μια γυναικα..

εννοείτε θαυμάζεις μια τρελή κολάρα στον δρόμο και αυθόρμητα σου βγαίνει: τι κολάρα είναι αυτή που έχεις μωρή καύλα. Οι πιο πολές χαμογελάνε και εσύ συνεχιζεις τον δρομο σου. Η μαλακία είναι αν το τραβηξεις και την πάρεις από πίσω λέγοντα διάφορα. Εκεί γίνεσαι λεμές.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν θες τους εξετάζουμε γιατί έχω κάνει διατριβή. Συνοπτικά θα σου πω ότι [size=10pt][size=10pt]τα πάντα ξεκινάνε από την παιδεία[/size][/size], έξυπνη γυναικα είσαι καταλαβαίνεις τι κρύβεται πίσω από αυτό που σου λεω

Με κάλυψες και δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι λετε ρε παιδια. εδω μια φορα μου κανει ενας στο πειραια "ε κοπελια" λεω εγω την ωρα θα θελει να ζητησει, παω λιγο πιο κοντα και μου λεει " εχει ενα ξενοδοχειο εδω πιο κατω παμε;" στυλη αλατος εγω δεν λεω τπτ και απλα απομακρυνομαι... σταματαω λιγο πιο κατω σε ενα καθρεφτη να τσεκαρω το κραγιον (τζινακι φοραγα οχι τπτ ξεκωλο) απο πισω μου αυτος.... ε πειτε μου εσεις δεν θα τον βριζατε;; εγω παντως τον ξεχεσα και εφυγε τρεχοντας

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μηπως σου λενε κι ευχαριστω?

Παίζει ρόλο και πως θα πειράξεις, ο τόνος της φωνής, και διάφορα άλλα, αν σε κόψει για τον δράκο του αμαρουσίου ή για κανένα φτυνολιγούρη δεν θα πει τίποτα και θα σε βρίσει, σε άλλη περίπτωση θα βγάλει γελάκι. Ίσως να είναι ο τύπος των γυναιών που πειράζω εγώ πιό άνετες τι να πω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παίζει ρόλο και πως θα πειράξεις, ο τόνος της φωνής, και διάφορα άλλα, αν σε κόψει για τον δράκο του αμαρουσίου ή για κανένα φτυνολιγούρη δεν θα πει τίποτα και θα σε βρίσει, σε άλλη περίπτωση θα βγάλει γελάκι. Ίσως να είναι ο τύπος των γυναιών που πειράζω εγώ πιό άνετες τι να πω.
ναι κοίτα τώρα.....
εάν έχουν σκατοκόφτη και ημιδιαφανές κολάν άσπρο μάλλον το ζητάει ο οργανισμός τους..............

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τι λετε ρε παιδια. εδω μια φορα μου κανει ενας στο πειραια "ε κοπελια" λεω εγω την ωρα θα θελει να ζητησει, παω λιγο πιο κοντα και μου λεει " εχει ενα ξενοδοχειο εδω πιο κατω παμε;" στυλη αλατος εγω δεν λεω τπτ και απλα απομακρυνομαι... σταματαω λιγο πιο κατω σε ενα καθρεφτη να τσεκαρω το κραγιον (τζινακι φοραγα οχι τπτ ξεκωλο) απο πισω μου αυτος.... ε πειτε μου εσεις δεν θα τον βριζατε;; εγω παντως τον ξεχεσα και εφυγε τρεχοντας
λιγουρης αλλα πολυ περισσοτερο ΑΞΕΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Απορω κατι ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ που την πεφτουν σε πιπινια

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ειστε ολοι/ες μαλακες/ισμενες.Ολο μπλα μπλα οι μεν για το ποσο βλαμενες,κακες,ασχημες κτλ ειναι οι ελληνιδες και οι δε οχι δεν ειναι ετσι και αν ειναι ετσι ειναι γιατι αυτο εκεινο το αλλο που κανουν οι αντρες και μπουρου μπουρου.Που ειναι ρε τα παλια χρονια, ωραια χρονια, που δεν ειχαμε τοσο μπλα μπλα και αναλυσεις, απλα εβλεπες ενα γκομενακι που σου αρεσε το χτυπαγες με το ροπαλο σου και το εσερνες στην σπηλια σου για ζευγαρωμα!!!
Επιστροφη στις σπηλιες!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειστε ολοι/ες μαλακες/ισμενες.Ολο μπλα μπλα οι μεν για το ποσο βλαμενες,κακες,ασχημες κτλ ειναι οι ελληνιδες και οι δε οχι δεν ειναι ετσι και αν ειναι ετσι ειναι γιατι αυτο εκεινο το αλλο που κανουν οι αντρες και μπουρου μπουρου.Που ειναι ρε τα παλια χρονια, ωραια χρονια, που δεν ειχαμε τοσο μπλα μπλα και αναλυσεις, απλα εβλεπες ενα γκομενακι που σου αρεσε το χτυπαγες με το ροπαλο σου και το εσερνες στην σπηλια σου για ζευγαρωμα!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: προσοχη μονο μην την αφησεις στον τοπο

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Που ειναι ρε τα παλια χρονια, ωραια χρονια, που δεν ειχαμε τοσο μπλα μπλα και αναλυσεις, απλα εβλεπες ενα γκομενακι που σου αρεσε το χτυπαγες με το ροπαλο σου και το εσερνες στην σπηλια σου για ζευγαρωμα!!!

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!! :2funny: :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ο άνθρωπος των σπηλαίων είναι εδώ....... με λάπτοπ και γουάι φάι βέβαια......
Αν και μου αρεσουν οι υπολογιστες και ασχολουμαι με αυτους τα laptop μου σπανε λιγο τα νευρα.Desktop για παντα.

Kurwa αστα αυτα και πηγαινε να αγορασεις ροπαλο!!Αρχιζει το κυνηγι!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Kurwa αστα αυτα και πηγαινε να αγορασεις ροπαλο!!Αρχιζει το κυνηγι!

Χεχε θα ακολουθησω την συμβουλη σου. :2funny: :2funny:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom