Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Είναι σοβαρό το θέμα δηλαδή:2funny:

Για μένα Φίλε κάθε θέμα που πέφτεις θέλωντας και μη μπροστά του είναι σοβαρό
Αν αυτό με κάνει λιγοτερο σοβαρό για κάποιους ας είναι.
Δεν το επέλεξα.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι είναι, μακράν κιόλας.
Μιλούσα με ρωσίδα που ζει εδώ και μου έλεγε πως δεν μπορεί να συνηθίσει στο δρόμο που, εκεί που κάποιος άντρας κάνει κομπλιμέντο σε κάποιες τύπισσες (ελληνίδες) εκείνες γυρνούν και του απαντούν με εντελώς απαξιωτικό ύφος και βρισιές (μαλάκα και τα συναφή). Της φαίνεται πολύ περίεργο και άσχημο και ντρέπεται γι' αυτό.
Τι άλλο να πούμε;
Δεν κάνουν και όλοι οι άντρες πρόστυχα κομπλιμέντα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες ανταπαντούν με χυδαίο τρόπο. Και δεν εννοώ το χυδαίο απαραίτητα με βρισιε΄ς...

και πολυ καλα κανουν οι κοπελες.........
με ποιο δικαιωμα ρε πατσοκοιλια απλυτε αγυμναστε, που ουτε με τον κωλο δε θα σε κοιταζε ποτε μια ομορφη γυναικα, τολμας να μιλησεις χημα σε μια κοπελα που συναντας τυχαια στο δρομο και που δεν γνωριζεις;;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
και πολυ καλα κανουν οι κοπελες.........
με ποιο δικαιωμα ρε πατσοκοιλια απλυτε αγυμναστε, που ουτε με τον κωλο δε θα σε κοιταζε ποτε μια ομορφη γυναικα, τολμας να μιλησεις χημα σε μια κοπελα που συναντας τυχαια στο δρομο και που δεν γνωριζεις;;;

Φιλε,το οτι ξοδευει σαλιο ο χοντρος που μπορει να του χρειαστει για να φαει μετα,για να πει ενα ωραιο λογο σε κοπελα,πρεπει να την κανει το λιγοτερο να νιωθει ομορφα..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Axαριστες?
Ανικανοποίητες (όχι σεξουαλικά)?
Κυκλοθυμικες?

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αν η γκομενα εχει υφος κι ειναι ξεκωλο και ωραιοπαθης δεν της ριχνεις ουτε ματια,απλα απαξιεις,γιατι να αλειψεις βουτυρο στο ψωμι της και να παιξεις το παιχνιδι της?εγω ετσι νομιζω κι ετσι κανω πλεον.να δεις αν το κανουν ολοι αυτο για ποτε θα ριξουν και το υφος και θα συνελθουν τα ζωα.αν η κοπελα ειναι οκ και ανθρωπινη κι ευγενικη να μιλησω ρε παιδια χιλιες φορες,αλλα οχι στα βλαμμενα που νομιζουν οτι τους χρωσταει ολος ο κοσμος!αλλα φταιμε κι εμεις ειμαστε πολυ λιγουρια και πολλες φορες καλα μας κανουν αφου βρισκουν!

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια αν η γκομενα εχει υφος κι ειναι ξεκωλο και ωραιοπαθης δεν της ριχνεις ουτε ματια,απλα απαξιεις,γιατι να αλειψεις βουτυρο στο ψωμι της και να παιξεις το παιχνιδι της?εγω ετσι νομιζω κι ετσι κανω πλεον.να δεις αν το κανουν ολοι αυτο για ποτε θα ριξουν και το υφος και θα συνελθουν τα ζωα.αν η κοπελα ειναι οκ και ανθρωπινη κι ευγενικη να μιλησω ρε παιδια χιλιες φορες,αλλα οχι στα βλαμμενα που νομιζουν οτι τους χρωσταει ολος ο κοσμος!αλλα φταιμε κι εμεις ειμαστε πολυ λιγουρια και πολλες φορες καλα μας κανουν αφου βρισκουν!

σωστος

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε,το οτι ξοδευει σαλιο ο χοντρος που μπορει να του χρειαστει για να φαει μετα,για να πει ενα ωραιο λογο σε κοπελα,πρεπει να την κανει το λιγοτερο να νιωθει ομορφα..

βασικα αυτο που λες ειναι σωστο....
οταν μιλαει καποιος με σεβασμο και οπως αρμοζει σε μια κοπελα, ολα οκ
το προβλημα ειναι οτι ορισμενοι ξεπερνουν τα ορια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
βασικα αυτο που λες ειναι σωστο....
οταν μιλαει καποιος με σεβασμο και οπως αρμοζει σε μια κοπελα, ολα οκ
το προβλημα ειναι οτι ορισμενοι ξεπερνουν τα ορια...

ε κι εγώ αυτό λέω τόση ώρα.
¨Οταν κάποιος μας μιλά με ευγένεια είναι μεγάλη γυφτιά να απαντάμε αγενώς και δείχνει την απόλυτη έλλειψη παιδείας. Ανεξαρτήτως του αν αυτός που μιλάει είναι άντρας ή γυναίκα έτσι; Το διευκρινίζω.

Επισκέπτης
Ναι είναι, μακράν κιόλας.
Μιλούσα με ρωσίδα που ζει εδώ και μου έλεγε πως δεν μπορεί να συνηθίσει στο δρόμο που, εκεί που κάποιος άντρας κάνει κομπλιμέντο σε κάποιες τύπισσες (ελληνίδες) εκείνες γυρνούν και του απαντούν με εντελώς απαξιωτικό ύφος και βρισιές (μαλάκα και τα συναφή). Της φαίνεται πολύ περίεργο και άσχημο και ντρέπεται γι' αυτό.
Τι άλλο να πούμε;
Δεν κάνουν και όλοι οι άντρες πρόστυχα κομπλιμέντα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες ανταπαντούν με χυδαίο τρόπο. Και δεν εννοώ το χυδαίο απαραίτητα με βρισιε΄ς...

ΟΧΙΑ, μην ξεχνας ότι πολλοί άντρες χάλασαν την πιάτσα και οι γυναίκες έγιναν καχύποπτες, επιφυλακτικές και αγενείς. Θυμίσου πόσοι άντρες στο δρόμο σου έκαναν αϊδιαστικό "καμάκι". Λογικό λοιπον δεν είναι;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα για αυτους τους καγκουρες που τις παιρνουν απο πισω ή με το αμαξι κ τους λενε ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ,εγω θα τον εβλεπα κ θα γελουσα,ουτε να τον βρισω δεν θα ηταν αξιος..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ, μην ξεχνας ότι πολλοί άντρες χάλασαν την πιάτσα και οι γυναίκες έγιναν καχύποπτες, επιφυλακτικές και αγενείς. Θυμίσου πόσοι άντρες στο δρόμο σου έκαναν αϊδιαστικό "καμάκι". Λογικό λοιπον δεν είναι;

τριψηφιο νουμερο για εμενα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
καλα για αυτους τους καγκουρες που τις παιρνουν απο πισω ή με το αμαξι κ τους λενε ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ,εγω θα τον εβλεπα κ θα γελουσα,ουτε να τον βρισω δεν θα ηταν αξιος..

ακριβώς κατι τέτοιοι μαλάκες χάλασαν την πιάτσα laplace, καμια δεν θα ήταν έτσι αν ξέραμε να την προσγγίσουμε με έναν ευγενικό και συνάμα "παιχνιδιαρικο" τρόπο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Δεν εξετάσαμε τους λόγους.
Anyway, whatever..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αυτο γινεται νομιζω λογω χαβαλε κυριως..δε μπορω να πιστεψω οτι πανε να πλησιασουν ετσι μια γυναικα..

Επισκέπτης
Δεν εξετάσαμε τους λόγους.
Anyway, whatever..

αν θες τους εξετάζουμε γιατί έχω κάνει διατριβή. Συνοπτικά θα σου πω ότι τα πάντα ξεκινάνε από την παιδεία, έξυπνη γυναικα είσαι καταλαβαίνεις τι κρύβεται πίσω από αυτό που σου λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom