- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Είναι σοβαρό το θέμα δηλαδή
Για μένα Φίλε κάθε θέμα που πέφτεις θέλωντας και μη μπροστά του είναι σοβαρό
Αν αυτό με κάνει λιγοτερο σοβαρό για κάποιους ας είναι.
Δεν το επέλεξα.
Είναι σοβαρό το θέμα δηλαδή
να εχει τα κιλακια της η γυναικα ειναι πολυ ωραιο,..τα πιασιματακια ειναι γαματα..
Ναι είναι, μακράν κιόλας.
Μιλούσα με ρωσίδα που ζει εδώ και μου έλεγε πως δεν μπορεί να συνηθίσει στο δρόμο που, εκεί που κάποιος άντρας κάνει κομπλιμέντο σε κάποιες τύπισσες (ελληνίδες) εκείνες γυρνούν και του απαντούν με εντελώς απαξιωτικό ύφος και βρισιές (μαλάκα και τα συναφή). Της φαίνεται πολύ περίεργο και άσχημο και ντρέπεται γι' αυτό.
Τι άλλο να πούμε;
Δεν κάνουν και όλοι οι άντρες πρόστυχα κομπλιμέντα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες ανταπαντούν με χυδαίο τρόπο. Και δεν εννοώ το χυδαίο απαραίτητα με βρισιε΄ς...
Φιλε,το οτι ξοδευει σαλιο ο χοντρος που μπορει να του χρειαστει για να φαει μετα,για να πει ενα ωραιο λογο σε κοπελα,πρεπει να την κανει το λιγοτερο να νιωθει ομορφα..και πολυ καλα κανουν οι κοπελες.........
με ποιο δικαιωμα ρε πατσοκοιλια απλυτε αγυμναστε, που ουτε με τον κωλο δε θα σε κοιταζε ποτε μια ομορφη γυναικα, τολμας να μιλησεις χημα σε μια κοπελα που συναντας τυχαια στο δρομο και που δεν γνωριζεις;;;
Αρκεί να είναι ρωσιδα φίλε μου, αν ήταν ελληνίδα θα χάλαγε πολλούς.
παιδια αν η γκομενα εχει υφος κι ειναι ξεκωλο και ωραιοπαθης δεν της ριχνεις ουτε ματια,απλα απαξιεις,γιατι να αλειψεις βουτυρο στο ψωμι της και να παιξεις το παιχνιδι της?εγω ετσι νομιζω κι ετσι κανω πλεον.να δεις αν το κανουν ολοι αυτο για ποτε θα ριξουν και το υφος και θα συνελθουν τα ζωα.αν η κοπελα ειναι οκ και ανθρωπινη κι ευγενικη να μιλησω ρε παιδια χιλιες φορες,αλλα οχι στα βλαμμενα που νομιζουν οτι τους χρωσταει ολος ο κοσμος!αλλα φταιμε κι εμεις ειμαστε πολυ λιγουρια και πολλες φορες καλα μας κανουν αφου βρισκουν!
Φιλε,το οτι ξοδευει σαλιο ο χοντρος που μπορει να του χρειαστει για να φαει μετα,για να πει ενα ωραιο λογο σε κοπελα,πρεπει να την κανει το λιγοτερο να νιωθει ομορφα..
βασικα αυτο που λες ειναι σωστο....
οταν μιλαει καποιος με σεβασμο και οπως αρμοζει σε μια κοπελα, ολα οκ
το προβλημα ειναι οτι ορισμενοι ξεπερνουν τα ορια...
Ναι είναι, μακράν κιόλας.
Μιλούσα με ρωσίδα που ζει εδώ και μου έλεγε πως δεν μπορεί να συνηθίσει στο δρόμο που, εκεί που κάποιος άντρας κάνει κομπλιμέντο σε κάποιες τύπισσες (ελληνίδες) εκείνες γυρνούν και του απαντούν με εντελώς απαξιωτικό ύφος και βρισιές (μαλάκα και τα συναφή). Της φαίνεται πολύ περίεργο και άσχημο και ντρέπεται γι' αυτό.
Τι άλλο να πούμε;
Δεν κάνουν και όλοι οι άντρες πρόστυχα κομπλιμέντα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες ανταπαντούν με χυδαίο τρόπο. Και δεν εννοώ το χυδαίο απαραίτητα με βρισιε΄ς...
ΟΧΙΑ, μην ξεχνας ότι πολλοί άντρες χάλασαν την πιάτσα και οι γυναίκες έγιναν καχύποπτες, επιφυλακτικές και αγενείς. Θυμίσου πόσοι άντρες στο δρόμο σου έκαναν αϊδιαστικό "καμάκι". Λογικό λοιπον δεν είναι;
καλα για αυτους τους καγκουρες που τις παιρνουν απο πισω ή με το αμαξι κ τους λενε ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ,εγω θα τον εβλεπα κ θα γελουσα,ουτε να τον βρισω δεν θα ηταν αξιος..
ΟΧΙΑ, μην ξεχνας ότι πολλοί άντρες χάλασαν την πιάτσα και οι γυναίκες έγιναν καχύποπτες, επιφυλακτικές και αγενείς. Θυμίσου πόσοι άντρες στο δρόμο σου έκαναν αϊδιαστικό "καμάκι". Λογικό λοιπον δεν είναι;
τριψηφιο νουμερο για εμενα
Αυτο γινεται νομιζω λογω χαβαλε κυριως..δε μπορω να πιστεψω οτι πανε να πλησιασουν ετσι μια γυναικα..καλα για αυτους τους καγκουρες που τις παιρνουν απο πισω ή με το αμαξι κ τους λενε ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ,εγω θα τον εβλεπα κ θα γελουσα,ουτε να τον βρισω δεν θα ηταν αξιος..
Δεν εξετάσαμε τους λόγους.
Anyway, whatever..
Αυτο γινεται νομιζω λογω χαβαλε κυριως..δε μπορω να πιστεψω οτι πανε να πλησιασουν ετσι μια γυναικα..