Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
αλλη μαλακια ειναι που εχεις βγει 2-3 φορες με την γκομενα κ την 3η-4η φορα σου ερχεται με την κολλητη της..

γιατι το κανουν αυτο?κανουν την μοστρα τους?το κανουν για να σε 'κοψει' κ η φιλη της?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ?

αν έχεις βγει 2-3 φορές και δεν έχεις κάνει τίποτα και την 4η φορά σου φέρνει τη φίλη της, τότε έχεις περάσει στο friendly zone.
Αν έχεις κάνει κάτι, και την 4η φορά φέρνει τη φίλη της, τότε ήσουν τόσο καλός που θέλει να τις πάρεις παρτούζα  :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν έχεις βγει 2-3 φορές και δεν έχεις κάνει τίποτα και την 4η φορά σου φέρνει τη φίλη της, τότε έχεις περάσει στο friendly zone.
Αν έχεις κάνει κάτι, και την 4η φορά φέρνει τη φίλη της, τότε ήσουν τόσο καλός που θέλει να τις πάρεις παρτούζα  :2funny: :2funny: :2funny:
για τις ελλεεινιδες ειναι καλο σημαδι να φερνει την κολητη αν σε εγκρινει τοτε ολα οκ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μου έχει τύχει στο παρελθόν. Όταν φέρνει φιλη της στο ραντεβού, τη φέρνει για παρτούζα!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αλλη μαλακια ειναι που εχεις βγει 2-3 φορες με την γκομενα κ την 3η-4η φορα σου ερχεται με την κολλητη της..

γιατι το κανουν αυτο?κανουν την μοστρα τους?το κανουν για να σε 'κοψει' κ η φιλη της?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ?
Mε ποια θα παει στην τουαλετα ρε συ λαπλας οταν της ερθει? :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

οχι απλα η φιλη μας μας ζηταει να τον γνωρισει για να εγκρινει κι αυτη σε περιπτωση που εμας μας εχει χτυπησει ο ερωτας στο κεφαλι και δεν βλεπουμε οτι ειναι καθικι ο αλλος.... σου λυθηκε η απορια; τοσο απλο ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και αν είναι καθίκι και έχετε φάει κόλλημα θα ακούσετε την φίλη σας? χλωμό... πιο πιθανό είναι να αρέσει και στην φίλη σας... :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και αν είναι καθίκι και έχετε φάει κόλλημα θα ακούσετε την φίλη σας? χλωμό... πιο πιθανό είναι να αρέσει και στην φίλη σας... :rockon: :rockon: :rockon:

οχι δεν θα την ακουσουμε αλλα οταν θα μας τα λεει επι 2, 4,6 μηνες στο τελος θα καταλαβουμε.

Επισκέπτης

:think: :think:
Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτε, αλλα μου έχει τύχει να μου πει η κολλητοί μου να πάω μαζί της σε ραντεβού, αλλα... δεν το έκανα.
Γιατί το κάνουν μερικές?? Για τους λόγους που είπε k η Eva

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
οχι δεν θα την ακουσουμε αλλα οταν θα μας τα λεει επι 2, 4,6 μηνες στο τελος θα καταλαβουμε.

νομίζω πως θέλετε να έχετε ένα "άλλοθι" από ένα άλλο άτομο πως "σου το έλεγα εγώ αν και είναι αλήτης"!!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
οχι απλα η φιλη μας μας ζηταει να τον γνωρισει για να εγκρινει κι αυτη σε περιπτωση που εμας μας εχει χτυπησει ο ερωτας στο κεφαλι και δεν βλεπουμε οτι ειναι καθικι ο αλλος.... σου λυθηκε η απορια; τοσο απλο ;)

Ναι ρε συ Εύα, τόσο "άδολες" είναι οι φίλες σας! Γι΄αυτό εμείς οι άντρες τα περισσότερα μαμίσια τα κάνουμε με τις διάφορες "κολητές" της κοπέλας μας;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε συ Εύα, τόσο "άδολες" είναι οι φίλες σας! Γι΄αυτό εμείς οι άντρες τα περισσότερα μαμίσια τα κάνουμε με τις διάφορες "κολητές" της κοπέλας μας;
γι αυτο κι εγω δεν γνωριζω τις φιλες μου στους γκομενους μου.  ;)

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια,κατα τη γνωμη μου οι περισσοτερες απο τις τοποθετησεις που διαβαζω εδω ειναι σωστες ωστοσο οπως επισης εχει ειπωθει κι απο αλλους,το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ελληναρες που με τη μαλακια που τους δερνει με τον τροπο τους οχι μονο ανεχονται αλλα ενθαρρυνουν τα καριολικια.δε γιναν οι γυναικες πιο πουτανες,αλλα οι αντρες πιο μαλακες.το προβλημα αφορα κι εμας κι αυτες και ξεκιναει απο ανατροφη,οικογενεια,εκπαιδευτικο συστημα,προτυπα και ενα σωρο παραμυθια που μας εχουν κανει πιονια και αβουλα πλασματα που φοβουνται την ιδια τους τη σκια,ποσο μαλλον τους αλλους.εχετε δει με τι τουπε και επιθετικοτητα,είτε έκδηλη είτε οχι κυκλοφορουμε κι εμείς κι αυτές?στον τροπο που οδηγουμε και βριζομαστε σαν τα ζωα,στο κλαμπ,στη δουλεια μας,παντου!το προβλημα ειναι γενικο και πολυ δυσκολο να λυθει γιατι πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια μας.νομιζω θα πρεπε να ντρεπομαστε κι εμεις κι αυτες για την αδικαιολογητη επαρση και τον κομπλεξισμο μας που νομιζουμε οτι ειμαστε εμεις και κανεις αλλος.σορυ για το μεγαλο ποστ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλημερα παιδια,κατα τη γνωμη μου οι περισσοτερες απο τις τοποθετησεις που διαβαζω εδω ειναι σωστες ωστοσο οπως επισης εχει ειπωθει κι απο αλλους,το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ελληναρες που με τη μαλακια που τους δερνει με τον τροπο τους οχι μονο ανεχονται αλλα ενθαρρυνουν τα καριολικια.δε γιναν οι γυναικες πιο πουτανες,αλλα οι αντρες πιο μαλακες.το προβλημα αφορα κι εμας κι αυτες και ξεκιναει απο ανατροφη,οικογενεια,εκπαιδευτικο συστημα,προτυπα και ενα σωρο παραμυθια που μας εχουν κανει πιονια και αβουλα πλασματα που φοβουνται την ιδια τους τη σκια,ποσο μαλλον τους αλλους.εχετε δει με τι τουπε και επιθετικοτητα,είτε έκδηλη είτε οχι κυκλοφορουμε κι εμείς κι αυτές?στον τροπο που οδηγουμε και βριζομαστε σαν τα ζωα,στο κλαμπ,στη δουλεια μας,παντου!το προβλημα ειναι γενικο και πολυ δυσκολο να λυθει γιατι πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια μας.νομιζω θα πρεπε να ντρεπομαστε κι εμεις κι αυτες για την αδικαιολογητη επαρση και τον κομπλεξισμο μας που νομιζουμε οτι ειμαστε εμεις και κανεις αλλος.σορυ για το μεγαλο ποστ.

απιστευτο ποστ!μπραβο ρε μαγκα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Τα κάνετε γιατί κανείς σήμερα δε σέβεται ούτε τον εαυτό του ούτε τους γύρω του. Ούτε άντρας ούτε γυναίκα.
Μόνο την πάρτη μας και είμαστε ΟΚ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τα κάνετε γιατί κανείς σήμερα δε σέβεται ούτε τον εαυτό του ούτε τους γύρω του. Ούτε άντρας ούτε γυναίκα.
Μόνο την πάρτη μας και είμαστε ΟΚ.
ετσι οπως τα λες κ χθες εμαθα καποια πργμτ που με εκαναν να ντραπω που ειμαι ανδρας..

κανουν οι γυναικες μαλακιες,αλλα εμεις ειμαστε ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στην μαλακια,ειδικα σε ΠΟΥΣΤΙΕΣ οπως το να αφησεις την κοπελα σου οταν ειναι σε πολυ δυσκολη στιγμη,για να τα φτιαξεις με την κολλητη της..ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΠΡΓΜΤ δεν εχουν φυλο..

χθες ειχα μια συναντηση που με εκανε να ΝΤΡΑΠΩ για την λεξη ελλεεινιδες..
καλυτερα να λεμε ΠΟΥΤΑΝΕΣ να ειμαστε πιο κατατοπιστικοι..δεν υπερβαλω,ΝΤΡΑΠΗΚΑ,ειναι πολυ γενικος ορισμος,τις πιανει ολες κ ειναι αδικο αυτο..

επισης για να λυθει το προβλημα πρεπει να εστιασουμε στο πως θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ τα σκουπιδια τους ΕΛΛΕΕΙΝΕΣ ,πραγματικα εκει εξω υπαρχουν ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ετσι οπως τα λες κ χθες εμαθα καποια πργμτ που με εκαναν να ντραπω που ειμαι ανδρας..

κανουν οι γυναικες μαλακιες,αλλα εμεις ειμαστε ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στην μαλακια,ειδικα σε ΠΟΥΣΤΙΕΣ οπως το να αφησεις την κοπελα σου οταν ειναι σε πολυ δυσκολη στιγμη,για να τα φτιαξεις με την κολλητη της..ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΠΡΓΜΤ δεν εχουν φυλο..
Αγαπητέ Laplace, η μαλακία δεν έχει φύλο. Εγώ αυτό έμαθα εώς τώρα στη ζωή μου.
Όταν από όλο το γυναικείο πληθυσμό, εσύ βρίσκεις να τα φτιάξεις με τη φίλη της γκόμενάς σου, αυτό δηλώνει σαβούρα χαρακτήρα - κατά τη γνώμη μου πάντα - και του άντρα και της γυναίκας σε ίσο ποσοστό.
καλυτερα να λεμε ΠΟΥΤΑΝΕΣ να ειμαστε πιο κατατοπιστικοι..δεν υπερβαλω,ΝΤΡΑΠΗΚΑ,ειναι πολυ γενικος ορισμος,τις πιανει ολες κ ειναι αδικο αυτο..
Ναι όλες τις πιάνει ο όρος αλλά έτσι είναι η ζωή. Αν μπορέσουν εκείνες που δεν είναι να το αποδείξουν και να εκτιμηθεί έχει καλώς. Αλλιώς.... c' est la vie.... :(
επισης για να λυθει το προβλημα πρεπει να εστιασουμε στο πως θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ τα σκουπιδια τους ΕΛΛΕΕΙΝΕΣ ,πραγματικα εκει εξω υπαρχουν ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..

Τέλος θα ήθελα να πω, ότι αν όλοι είχαν διαπαιδαγωγηθεί με την αντίληψη "[size=10pt]Δεν κάνω στους άλλους αυτό που δε μου αρέσει να κάνουν σε μένα[/size]" τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν απείρως καλύτερος. Όμως αυτό το μότο είναι δύσκολο στην πράξη και ελάχιστοι το ακολουθούν - δείκτης παιδείας και πολιτισμού μιας κοινωνίας.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τι λεμε ρε λαπλας τοσο καιρο; οτι δεν ειναι ολες ετσι αλλα κανεις δεν με ακουει. και εχουν θεοποιησει ολες τις ρωσσιδες και λοιπες. λες και εκει περα δεν υπαρχουν καργιολες. το θεμα με τις ελλεινηδες ειναι καθαρος ρατσισμος με τον ακριβη ορισμο του ορου

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τι λεμε ρε λαπλας τοσο καιρο; οτι δεν ειναι ολες ετσι αλλα κανεις δεν με ακουει. και εχουν θεοποιησει ολες τις ρωσσιδες και λοιπες. λες και εκει περα δεν υπαρχουν καργιολες. το θεμα με τις ελλεινηδες ειναι καθαρος ρατσισμος με τον ακριβη ορισμο του ορου

δεν εχεις αδικο ευα..
συμφωνω,με πρωτος εγω να λεω οτι εκανα μαλακια με το τσουβαλιασμα(γιατι η λεξη ελλεεινιδα ειναι τσουβαλιασμα,απο εδω κ περα θα λεω απλα ΠΟΥΤΑΝΕΣ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom