Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
οχι αυτο δεν παιζει,εισαι λαθος φιλε γιατι στα 3 ραντεβου εχει γινει το καλο
Α ενταξει τοτε.
Γραψε λαθος!
οχι αυτο δεν παιζει,εισαι λαθος φιλε γιατι στα 3 ραντεβου εχει γινει το καλο
αλλη μαλακια ειναι που εχεις βγει 2-3 φορες με την γκομενα κ την 3η-4η φορα σου ερχεται με την κολλητη της..
γιατι το κανουν αυτο?κανουν την μοστρα τους?το κανουν για να σε 'κοψει' κ η φιλη της?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ?
για τις ελλεεινιδες ειναι καλο σημαδι να φερνει την κολητη αν σε εγκρινει τοτε ολα οκαν έχεις βγει 2-3 φορές και δεν έχεις κάνει τίποτα και την 4η φορά σου φέρνει τη φίλη της, τότε έχεις περάσει στο friendly zone.
Αν έχεις κάνει κάτι, και την 4η φορά φέρνει τη φίλη της, τότε ήσουν τόσο καλός που θέλει να τις πάρεις παρτούζα
για τις ελλεεινιδες ειναι καλο σημαδι να φερνει την κολητη αν σε εγκρινει τοτε ολα οκ
Mε ποια θα παει στην τουαλετα ρε συ λαπλας οταν της ερθει?αλλη μαλακια ειναι που εχεις βγει 2-3 φορες με την γκομενα κ την 3η-4η φορα σου ερχεται με την κολλητη της..
γιατι το κανουν αυτο?κανουν την μοστρα τους?το κανουν για να σε 'κοψει' κ η φιλη της?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ?
αλλη μαλακια ειναι που εχεις βγει 2-3 φορες με την γκομενα κ την 3η-4η φορα σου ερχεται με την κολλητη της..
και αν είναι καθίκι και έχετε φάει κόλλημα θα ακούσετε την φίλη σας? χλωμό... πιο πιθανό είναι να αρέσει και στην φίλη σας...
οχι δεν θα την ακουσουμε αλλα οταν θα μας τα λεει επι 2, 4,6 μηνες στο τελος θα καταλαβουμε.
οχι απλα η φιλη μας μας ζηταει να τον γνωρισει για να εγκρινει κι αυτη σε περιπτωση που εμας μας εχει χτυπησει ο ερωτας στο κεφαλι και δεν βλεπουμε οτι ειναι καθικι ο αλλος.... σου λυθηκε η απορια; τοσο απλο ;)
γι αυτο κι εγω δεν γνωριζω τις φιλες μου στους γκομενους μου. ;)Ναι ρε συ Εύα, τόσο "άδολες" είναι οι φίλες σας! Γι΄αυτό εμείς οι άντρες τα περισσότερα μαμίσια τα κάνουμε με τις διάφορες "κολητές" της κοπέλας μας;
καλημερα παιδια,κατα τη γνωμη μου οι περισσοτερες απο τις τοποθετησεις που διαβαζω εδω ειναι σωστες ωστοσο οπως επισης εχει ειπωθει κι απο αλλους,το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι ελληναρες που με τη μαλακια που τους δερνει με τον τροπο τους οχι μονο ανεχονται αλλα ενθαρρυνουν τα καριολικια.δε γιναν οι γυναικες πιο πουτανες,αλλα οι αντρες πιο μαλακες.το προβλημα αφορα κι εμας κι αυτες και ξεκιναει απο ανατροφη,οικογενεια,εκπαιδευτικο συστημα,προτυπα και ενα σωρο παραμυθια που μας εχουν κανει πιονια και αβουλα πλασματα που φοβουνται την ιδια τους τη σκια,ποσο μαλλον τους αλλους.εχετε δει με τι τουπε και επιθετικοτητα,είτε έκδηλη είτε οχι κυκλοφορουμε κι εμείς κι αυτές?στον τροπο που οδηγουμε και βριζομαστε σαν τα ζωα,στο κλαμπ,στη δουλεια μας,παντου!το προβλημα ειναι γενικο και πολυ δυσκολο να λυθει γιατι πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια μας.νομιζω θα πρεπε να ντρεπομαστε κι εμεις κι αυτες για την αδικαιολογητη επαρση και τον κομπλεξισμο μας που νομιζουμε οτι ειμαστε εμεις και κανεις αλλος.σορυ για το μεγαλο ποστ.
Ναι ρε συ Εύα, τόσο "άδολες" είναι οι φίλες σας! Γι΄αυτό εμείς οι άντρες τα περισσότερα μαμίσια τα κάνουμε με τις διάφορες "κολητές" της κοπέλας μας;
ετσι οπως τα λες κ χθες εμαθα καποια πργμτ που με εκαναν να ντραπω που ειμαι ανδρας..Τα κάνετε γιατί κανείς σήμερα δε σέβεται ούτε τον εαυτό του ούτε τους γύρω του. Ούτε άντρας ούτε γυναίκα.
Μόνο την πάρτη μας και είμαστε ΟΚ.
Αγαπητέ Laplace, η μαλακία δεν έχει φύλο. Εγώ αυτό έμαθα εώς τώρα στη ζωή μου.ετσι οπως τα λες κ χθες εμαθα καποια πργμτ που με εκαναν να ντραπω που ειμαι ανδρας..
κανουν οι γυναικες μαλακιες,αλλα εμεις ειμαστε ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στην μαλακια,ειδικα σε ΠΟΥΣΤΙΕΣ οπως το να αφησεις την κοπελα σου οταν ειναι σε πολυ δυσκολη στιγμη,για να τα φτιαξεις με την κολλητη της..ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΠΡΓΜΤ δεν εχουν φυλο..
Ναι όλες τις πιάνει ο όρος αλλά έτσι είναι η ζωή. Αν μπορέσουν εκείνες που δεν είναι να το αποδείξουν και να εκτιμηθεί έχει καλώς. Αλλιώς.... c' est la vie....χθες ειχα μια συναντηση που με εκανε να ΝΤΡΑΠΩ για την λεξη ελλεεινιδες..
καλυτερα να λεμε ΠΟΥΤΑΝΕΣ να ειμαστε πιο κατατοπιστικοι..δεν υπερβαλω,ΝΤΡΑΠΗΚΑ,ειναι πολυ γενικος ορισμος,τις πιανει ολες κ ειναι αδικο αυτο..
επισης για να λυθει το προβλημα πρεπει να εστιασουμε στο πως θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ τα σκουπιδια τους ΕΛΛΕΕΙΝΕΣ ,πραγματικα εκει εξω υπαρχουν ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..
ετσι οπως τα λες κ χθες εμαθα καποια πργμτ που με εκαναν να ντραπω που ειμαι ανδρας..
κανουν οι γυναικες μαλακιες,αλλα εμεις ειμαστε ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στην μαλακια,ειδικα σε ΠΟΥΣΤΙΕΣ οπως το να αφησεις την κοπελα σου οταν ειναι σε πολυ δυσκολη στιγμη,για να τα φτιαξεις με την κολλητη της..ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΠΡΓΜΤ δεν εχουν φυλο..
χθες ειχα μια συναντηση που με εκανε να ΝΤΡΑΠΩ για την λεξη ελλεεινιδες..
καλυτερα να λεμε ΠΟΥΤΑΝΕΣ να ειμαστε πιο κατατοπιστικοι..δεν υπερβαλω,ΝΤΡΑΠΗΚΑ,ειναι πολυ γενικος ορισμος,τις πιανει ολες κ ειναι αδικο αυτο..
επισης για να λυθει το προβλημα πρεπει να εστιασουμε στο πως θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ τα σκουπιδια τους ΕΛΛΕΕΙΝΕΣ ,πραγματικα εκει εξω υπαρχουν ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..
τι λεμε ρε λαπλας τοσο καιρο; οτι δεν ειναι ολες ετσι αλλα κανεις δεν με ακουει. και εχουν θεοποιησει ολες τις ρωσσιδες και λοιπες. λες και εκει περα δεν υπαρχουν καργιολες. το θεμα με τις ελλεινηδες ειναι καθαρος ρατσισμος με τον ακριβη ορισμο του ορου