stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι μου θυμισες τωρα...........δεν ξερω τι νοοτροπια εχει καθε μανα τυπε, αντιθετα η αλβανιδες μανες ειναι πολυ ποιο συντηριτικες απο της ελληνιδες...
εαν μαθουν τα αδερφια της οτι εχει γκομενο ,αμεσως στεφανια
εγώ ; ένας φτωχός τύπος με καταθέσεις , οικόπεδα , σπίτια και γκόμενες!το νεαρον της ηλικιας μου ? :S
Ποσο εισαι εσυ ρε φιλε δηλαδη ?
Για Βαρδινογιαννη σε κοβω τυπεεγώ ; ένας φτωχός τύπος με καταθέσεις , οικόπεδα , σπίτια και γκόμενες!
ποιός θα ήθελε να είναι στην θέση του( του βαρδινογιάννη εννοώ). Αυτός δεν έχει χρόνο ούτε να κατουρήσει!Για Βαρδινογιαννη σε κοβω τυπε
o βαρδινογιαννης ειναι φτωχος μπροστα του τυπεΓια Βαρδινογιαννη σε κοβω τυπε
Σχημα λογου ειναι τυπε........ ασε που δεν μπορει να κυκλοφορησει ελευθερα.........ποιός θα ήθελε να είναι στην θέση του( του βαρδινογιάννη εννοώ). Αυτός δεν έχει χρόνο ούτε να κατουρήσει!
Και εχει χρονο και γραφει εδω ?o βαρδινογιαννης ειναι φτωχος μπροστα του τυπε
όσα δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια...Και εχει χρονο και γραφει εδω ?
Εδω γραφουν τα μπατηρια και οι κατα φαντασιαν πλουσιοι
τι μου θυμισες τωρα...........
Αν το αναφερω θα με κραξει ολο το σαιτ
και αυτοί που έχουν μπόλικο χρόνο να διασκεδάζουν με μερικα πράγματα που γράφονται...Και εχει χρονο και γραφει εδω ?
Εδω γραφουν τα μπατηρια και οι κατα φαντασιαν πλουσιοι
Οχι. Κατι αλλοι περιεργοι τυποι τον κυνηγουσαν να του βαλουν μια ωραια ασπρη μπλουζιτσα που δενει απο πισω, αλλα τους ξεφυγε.Tυπε σε κυνηγησαν τα αδερφια της αγγελικουλας?
Οχι. Κατι αλλοι περιεργοι τυποι τον κυνηγουσαν να του βαλουν μια ωραια ασπρη μπλουζιτσα που δενει απο πισω, αλλα τους ξεφυγε.
σωστο κι αυτο !!!!!!!!!και αυτοί που έχουν μπόλικο χρόνο να διασκεδάζουν με μερικα πράγματα που γράφονται...
Οχι. Κατι αλλοι περιεργοι τυποι τον κυνηγουσαν να του βαλουν μια ωραια ασπρη μπλουζιτσα που δενει απο πισω, αλλα τους ξεφυγε.
πολλοί τρελλοί σε αυτό το σαιτ ρε παιδιά! Πηγαίνετε και σε κανένα ψυχίατρο . παίρνετε τα φάρμακά σας. Κρίμα είναι . Θα μου πεις βέβαια , που λεφτά για ψυχίατρο... Εδώ δεν έχουμε λεφτά να κεράσουμε ένα καφέ. Άτιμη φτώχια!Οχι. Κατι αλλοι περιεργοι τυποι τον κυνηγουσαν να του βαλουν μια ωραια ασπρη μπλουζιτσα που δενει απο πισω, αλλα τους ξεφυγε.
θελω να πω με εμεσο τροπο πως εαν εισαι σε ενα κυκλο γυναικων,σχολη,σχολειο, δουλεια, καπου και αν εχεις ενα στυλ η μια εμφανιση κατι θα πετυχεις.. ;)
Σταματούλη κλαίνε οι χήρες κλαίνε κι οι παντρεμένες! Πήγαινε στον Ακροβάτη, πιες ένα ουζάκι, κέρνα μια κοριτσοπαρέα και πιάστους τη συζήτηση. Αφού είσαι νέος και ωραίος όπως λες θα σου είναι εύκολο. Τι φοβάσαι, ότι θα σκεφτεί η άλλη γιατί είσαι μόνος σου; Πήγες μετά τη δουλειά να πιείς το ουζάκι σου. Που το παράξενο; Με την κίνηση σου να τις κεράσεις και να τους πιάσεις την κουβέντα μόλις απέδειξες ότι διαθέτεις θάρρος και κοινωνικότητα που δεν διαθέτουν πολλοί. Ότι έχεις στοιχεία κυρίαρχου αρσενικού. Και γι' αυτό οι γυναίκες θα σε καλοσορίσουν. Πες καμιά μαλακία να γελάσετε και στο τέλος τσιμπάς τηλεφωνάκι άνετα.