Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
Το λέω ξανά και ξανά, αντρίκειο είναι να επιλέγεις να είσαι μόνος αντί με λάθος άνθρωπο. Καταστρέφεις και αυτόν και εσένα. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
ά , εμένα μου αρέσει να την καταστρέφω την άλλη! είμαι ο βισνού που ξύπνησε!  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το λέω ξανά και ξανά, αντρίκειο είναι να επιλέγεις να είσαι μόνος αντί με λάθος άνθρωπο. Καταστρέφεις και αυτόν και εσένα. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όσο μαγκιά το θεωρούν να σου παίρνουν τα λεφτά εκείνες!
Αυτες εχουν ασχημο σκεπτικο και οσο πουτανες ειναι εκεινες αν σκεφτονται ετσι αλλο τοσο πουστηδες ειναι και οι ανδρες που σκεφτονται ετσι

Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ως ιδεα ολο αυτο
(προσωπικη αποψη και δεν την γραφω για να στην πω και καλα)

Αν βλεπεις οτι δεν σου κανει ο αλλος η αλλη απλα δεν το συνεχιζεις και τερμα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Υπέρ της κατωτερότητάς της συμπεριφοράς και του τρόπου τους. Επειδή έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και έχω γνωρίσει πολλών εθνικοτήτων γυναίκες τύπε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι Ελλεϊνίδες έχουν την πρώτη θέση σε κακή συμπεριφορά, τουπέ και την μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους. Και ομορφόπαιδο να είσαι σε κοιτούν με ύφος "Πώς τολμάς ρε?" αν τους την πέσεις... Και οι της εποχής των μανάδων και γιαγιάδων μας το ίδιο πουτάνες ήταν, απλά τότε φοβόντουσαν μην πέσει κανά σφαλιαρίδι... Σήμερα ειδικά από το 1990-2010 πέρασε μια 20ετία πλήρους ανεξαρτητοποίησης... Τώρα που θα στήνουν κώλο για ένα 20άρικο και για ένα τενεκέ λάδι να τις δω τις παλιοκαριόλες! (έχουν ξαμολυθεί σε έναν τεράστιο ανταγωνισμό αναμεταξύ τους να προλάβουν ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΧΟΡΗΓΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΙ)... :grin: :grin: :grin:

η κατασταση των γυναικων αντανακλα την κατασταση της κοινωνιας....οι ελληνιδες ειναι για τον πεοντα γιατι και η ελληνικη κοινωνια ειναι το ιδιο...

Επισκέπτης
Αυτες εχουν ασχημο σκεπτικο και οσο πουτανες ειναι εκεινες αν σκεφτονται ετσι αλλο τοσο πουστηδες ειναι και οι ανδρες που σκεφτονται ετσι

Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ως ιδεα ολο αυτο
(προσωπικη αποψη και δεν την γραφω για να στην πω και καλα)

Αν βλεπεις οτι δεν σου κανει ο αλλος η αλλη απλα δεν το συνεχιζεις και τερμα
και να έχει την ικανοποίηση ότι σε έδιωξε; Να είσαι μπαλλάκι της; Τι να σου πω...Αν η αξιοπρέπειά σου σε οδηγεί να ενεργείς έτσι , τότε την έχεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εγώ όχι.

Επισκέπτης
η κατασταση των γυναικων αντανακλα την κατασταση της κοινωνιας....οι ελληνιδες ειναι για τον πεοντα γιατι και η ελληνικη κοινωνια ειναι το ιδιο...
εξάλλου , η ελευθερία και η αξιοπρέπεια , είναι τα πιο πολύτιμα αγαθά.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως εγω παιδια το καλυτερο φλερτ στα μεσα μεταφορας το εχω κανει με αλβανιδες  :2on1:

και μια ρουμανα μια μερα, μετρια,αλλα απο μακρια φενοταν οτι εκαιγε το μουνι της  :birdman:

αλλα πως να της μιλησεις οταν εχει την γρια διπλα της  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως εγω παιδια το καλυτερο φλερτ στα μεσα μεταφορας το εχω κανει με αλβανιδες  :2on1:

και μια ρουμανα μια μερα, μετρια,αλλα απο μακρια φενοταν οτι εκαιγε το μουνι της  :birdman:

αλλα πως να της μιλησεις οταν εχει την γρια διπλα της  :birdman:

Eισαι αλανι  :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και να έχει την ικανοποίηση ότι σε έδιωξε; Να είσαι μπαλλάκι της; Τι να σου πω...Αν η αξιοπρέπειά σου σε οδηγεί να ενεργείς έτσι , τότε την έχεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εγώ όχι.
Ποιος μιλησε για μπαλλακια, αξιοπρεπεια και τετοια συναφη ?

Αν δεις οτι δεν σου κανει ο ανθρωπος η δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου και δεν εχετε κοινα ονειρα τοτε απλα αποχωρεις.

Τα υπολοιπα θα σου κανω, θα μου κανεις, δεν τα καταλαβαινω και αυτα, αφορουν μικροπρεπεις και αμυαλους ανθρωπους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε μου ομως εμενα το καρμα μου δεν με βοηθαει καθολου γιατι τετοια θεματα ε λιγο τυχη την θελουνε :grin:

και παντα εχω κανεις καλες πραξεις στην ζωη μου και ολα μου πανε κοντρα  :tickedoff:

ενας στενος φιλος μου μαν,απο το λυκειο παιζει να του εχουν ανοιξει τα ποδια καμια 20αρια γυναικες? με εμεσο τροπο ρε παιδι μου, υπονοουμενα ,βλεματα κλπ.. αλλα οταν ο αλλος ειναι γκαζμας ?

αφου ειχε μια ξανθαρα στην 5ημερη ,που ξερεις στης εκδρομες ψαχνουν ευκαιρια ολες, πανε σε ενα λοφο και του λεει αχχ διαμαντη , θελω σεξ , και της λεει: και εγω τι να κανω?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :headbang:

μεγας γροθος, τωρα τα μετανειωνει  ;) ;)  

θελω να πω με εμεσο τροπο πως εαν εισαι σε ενα κυκλο γυναικων,σχολη,σχολειο, δουλεια, καπου και αν εχεις ενα στυλ η μια εμφανιση κατι θα πετυχεις..  ;)

Επισκέπτης
Ποιος μιλησε για μπαλλακια, αξιοπρεπεια και τετοια συναφη ?

Αν δεις οτι δεν σου κανει ο ανθρωπος η δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου και δεν εχετε κοινα ονειρα τοτε απλα αποχωρεις.

Τα υπολοιπα θα σου κανω, θα μου κανεις, δεν τα καταλαβαινω και αυτα, αφορουν μικροπρεπεις και αμυαλους ανθρωπους
φαίνεται το νεαρόν της ηλικίας σου και μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αφου ειχε μια ξανθαρα στην 5ημερη ,που ξερεις στης εκδρομες ψαχνουν ευκαιρια ολες, πανε σε ενα λοφο και του λεει αχχ διαμαντη , θελω σεξ , και της λεει: και εγω τι να κανω?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πετας την γρια απο το λεωφορειο  :grin:
δεν ξερω τι νοοτροπια εχει καθε μανα τυπε, αντιθετα η αλβανιδες μανες ειναι πολυ ποιο συντηριτικες απο της ελληνιδες...

εαν μαθουν τα αδερφια της οτι εχει γκομενο ,αμεσως στεφανια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom