Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..
Ναι σωστά αδερφέ GSAKKI.
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..
ά , εμένα μου αρέσει να την καταστρέφω την άλλη! είμαι ο βισνού που ξύπνησε!Το λέω ξανά και ξανά, αντρίκειο είναι να επιλέγεις να είσαι μόνος αντί με λάθος άνθρωπο. Καταστρέφεις και αυτόν και εσένα. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
ά , εμένα μου αρέσει να την καταστρέφω την άλλη! είμαι ο βισνού που ξύπνησε!
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..
το ξέρω!Καλά κάνεις.
Το λέω ξανά και ξανά, αντρίκειο είναι να επιλέγεις να είσαι μόνος αντί με λάθος άνθρωπο. Καταστρέφεις και αυτόν και εσένα. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
Αυτες εχουν ασχημο σκεπτικο και οσο πουτανες ειναι εκεινες αν σκεφτονται ετσι αλλο τοσο πουστηδες ειναι και οι ανδρες που σκεφτονται ετσιόσο μαγκιά το θεωρούν να σου παίρνουν τα λεφτά εκείνες!
Υπέρ της κατωτερότητάς της συμπεριφοράς και του τρόπου τους. Επειδή έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και έχω γνωρίσει πολλών εθνικοτήτων γυναίκες τύπε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι Ελλεϊνίδες έχουν την πρώτη θέση σε κακή συμπεριφορά, τουπέ και την μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους. Και ομορφόπαιδο να είσαι σε κοιτούν με ύφος "Πώς τολμάς ρε?" αν τους την πέσεις... Και οι της εποχής των μανάδων και γιαγιάδων μας το ίδιο πουτάνες ήταν, απλά τότε φοβόντουσαν μην πέσει κανά σφαλιαρίδι... Σήμερα ειδικά από το 1990-2010 πέρασε μια 20ετία πλήρους ανεξαρτητοποίησης... Τώρα που θα στήνουν κώλο για ένα 20άρικο και για ένα τενεκέ λάδι να τις δω τις παλιοκαριόλες! (έχουν ξαμολυθεί σε έναν τεράστιο ανταγωνισμό αναμεταξύ τους να προλάβουν ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΧΟΡΗΓΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΙ)...
και να έχει την ικανοποίηση ότι σε έδιωξε; Να είσαι μπαλλάκι της; Τι να σου πω...Αν η αξιοπρέπειά σου σε οδηγεί να ενεργείς έτσι , τότε την έχεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εγώ όχι.Αυτες εχουν ασχημο σκεπτικο και οσο πουτανες ειναι εκεινες αν σκεφτονται ετσι αλλο τοσο πουστηδες ειναι και οι ανδρες που σκεφτονται ετσι
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ως ιδεα ολο αυτο
(προσωπικη αποψη και δεν την γραφω για να στην πω και καλα)
Αν βλεπεις οτι δεν σου κανει ο αλλος η αλλη απλα δεν το συνεχιζεις και τερμα
εξάλλου , η ελευθερία και η αξιοπρέπεια , είναι τα πιο πολύτιμα αγαθά.η κατασταση των γυναικων αντανακλα την κατασταση της κοινωνιας....οι ελληνιδες ειναι για τον πεοντα γιατι και η ελληνικη κοινωνια ειναι το ιδιο...
εξάλλου , η ελευθερία και η αξιοπρέπεια , είναι τα πιο πολύτιμα αγαθά.
παντως εγω παιδια το καλυτερο φλερτ στα μεσα μεταφορας το εχω κανει με αλβανιδες
και μια ρουμανα μια μερα, μετρια,αλλα απο μακρια φενοταν οτι εκαιγε το μουνι της
αλλα πως να της μιλησεις οταν εχει την γρια διπλα της
Ποιος μιλησε για μπαλλακια, αξιοπρεπεια και τετοια συναφη ?και να έχει την ικανοποίηση ότι σε έδιωξε; Να είσαι μπαλλάκι της; Τι να σου πω...Αν η αξιοπρέπειά σου σε οδηγεί να ενεργείς έτσι , τότε την έχεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εγώ όχι.
Πετας την γρια απο το λεωφορειοαλλα πως να της μιλησεις οταν εχει την γρια διπλα της
τυπε μου ομως εμενα το καρμα μου δεν με βοηθαει καθολου γιατι τετοια θεματα ε λιγο τυχη την θελουνεEισαι αλανι
φαίνεται το νεαρόν της ηλικίας σου και μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.Ποιος μιλησε για μπαλλακια, αξιοπρεπεια και τετοια συναφη ?
Αν δεις οτι δεν σου κανει ο ανθρωπος η δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου και δεν εχετε κοινα ονειρα τοτε απλα αποχωρεις.
Τα υπολοιπα θα σου κανω, θα μου κανεις, δεν τα καταλαβαινω και αυτα, αφορουν μικροπρεπεις και αμυαλους ανθρωπους
αφου ειχε μια ξανθαρα στην 5ημερη ,που ξερεις στης εκδρομες ψαχνουν ευκαιρια ολες, πανε σε ενα λοφο και του λεει αχχ διαμαντη , θελω σεξ , και της λεει: και εγω τι να κανω?
δεν ξερω τι νοοτροπια εχει καθε μανα τυπε, αντιθετα η αλβανιδες μανες ειναι πολυ ποιο συντηριτικες απο της ελληνιδες...Πετας την γρια απο το λεωφορειο
το νεαρον της ηλικιας μου ? :Sφαίνεται το νεαρόν της ηλικίας σου και μάλλον δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.