Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Έχω γράψει ότι όσοι είστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τουριστικά μέρη,δεν έχετε καμία δικαιολογία.
Πουθενά και για κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει δικαιολογία.
Απλά κάπου έχεις παραπάνω ευκαιρίες και κάπου αλλού λιγότερες. Όρεξη να υπάρχει και φυσικά τα στοιχειώδη προσόντα..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.954
Πόντοι
3.556
Άσε τύπε..
Οι περισσότεροι έχουν δει στην Πλάκα μερικές ξαθούλες να τους χαμογελανε με την τυπική δυτική ευγένεια και ονειρεύονται κουφέτα στην Στοκχόλμη

Θες να σου γράψω ένα ακόμη..
Τα ξεφτιλικια που μπορεί να έχει κάνει μια μέση δυτική σε κάποια φάση της ζωής της εξαιτίας του αλκοόλ και μπορεί να μην τα θυμάται καν ή να τις τα εξιστορίσουν και να πει απλά,οκέι είχα πιει λιγάκι,δεν τα έχει κάνει ούτε η πιο αλκοόλα ξεφτιλισμενη ελληνιδα.

Οι περισσότεροι Έλληνες απλά δεν δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία από πραγματική συμβίωση με δυτικές ή σλαβες
Έχω δει Ολλανδέζα να έχει πέσει απο το ποδήλατο στη μέση της πόλης το βράδυ , να είναι μόνη της , χάμω, να γελάει και να έχει κυριολεκτικά κατουρηθεί.

Αυτή κάποιος θα της γλείψει το μουνι

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056
Έχω δει Ολλανδέζα να έχει πέσει απο το ποδήλατο στη μέση της πόλης το βράδυ , να είναι μόνη της , χάμω, να γελάει και να έχει κυριολεκτικά κατουρηθεί.

Αυτή κάποιος θα της γλείψει το μουνι

Τύπος,το χειρότερο έχει να κάνει με γαμησια..
Άντρες και γυναίκες γτπ..

Ξέρω τύπο που έγινε πατέρας επειδή απλά έχυσε μεθυσμένος μέσα σε μια μεθυσμένη σε επαρχιακό φεστιβάλ τύπου Oktoberfest..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.105
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξύ,λες και Αθήνα-Θεσ/νικη δεν έχει μιλιούνια αγάμητους...

Για τους ελλεεινιδολάγνους,φυσικά φταίνε αυτοί...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.272
Πόντοι
456
Με ποιες ξένες να ασχοληθεί εδώ πέρα;Που να τις βρει;

Θέλοντας και μη,με ελλεεινίδες θα ασχοληθεί.Δυστυχώς
Λευκο Πυργο και περιξ εχει αμετρητα σλαβακια και δυτικες. Μην πουμε για Μοναστηρακι-Ακροπολη
Την κοντη ψωλη την εμποδιζει το μαλλι

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056

Τύπε, εσύ πρώτα πρέπει να ξεκολλήσεις από αφηγήματα ότι οι γυναίκες δε νοιάζονται για το σεξ,αν θα τις κάνεις να τελειώσουν ή οχι,αν τους δώσεις ή όχι το μουνι στο χέρι και ότι όλα γίνονται μόνο με λεφτά,κύκλους και πόρσε..

Ή ότι δεν υπάρχουν γυναίκες με συναισθήματα που πολλές φορές έχουν καταστρέψει τη ζωή τους μπλέκοντας με μαλακες

Έχεις πολύ δουλειά να κάνεις..
Αν είσαι κάτω από 40 δηλαδή,άλλιως καλά το πας καρφί προς το παγόβουνο..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.954
Πόντοι
3.556

Αν δε σε θέλει μια η μερικές φταίνε αυτές

Αν δε σε θέλουν όλες φταις εσυ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.954
Πόντοι
3.556
Τύπε, εσύ πρώτα πρέπει να ξεκολλήσεις από αφηγήματα ότι οι γυναίκες δε νοιάζονται για το σεξ,αν θα τις κάνεις να τελειώσουν ή οχι,αν τους δώσεις ή όχι το μουνι στο χέρι και ότι όλα γίνονται μόνο με λεφτά,κύκλους και πόρσε..

Ή ότι δεν υπάρχουν γυναίκες με συναισθήματα που πολλές φορές έχουν καταστρέψει τη ζωή τους μπλέκοντας με μαλακες

Έχεις πολύ δουλειά να κάνεις..
Αν είσαι κάτω από 40 δηλαδή,άλλιως καλά το πας καρφί προς το παγόβουνο..
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος τύπε, χρειάζεται και ένας βαθμός αυτογνωσίας για να γίνει αυτό

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Αυτές με τις οποίες θέλει να σε προξενέψει ο περίγυρός σου,συγγενείς ,φίλοι και γνωστοί,
ειναι και το πραγματικό σου επίπεδο.
Οποιαδήποτε αμφιβολία επί αυτού, σε κάνει γραφικό κλόουν τύπου γεροντοκόρου Ασλαμά.
Στο ίδιο επίπεδο οικονομικά εννοείς ;
Αυτό έχεις δει ;

Ότι άνδρας που έχει πχ 5 σπίτια ... βρίσκει γυναίκα με άλλα 5 ;

Αν υποθέσουμε αδέλφια, αδελφός και αδελφή ... είναι στο ίδιο επίπεδο σε όλα ....
Αν ο αδελφός .... βρει γυναίκα εκπαιδευτικό των 950€ μισθό .... Η ΑΔΕΛΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΩΤΟ ΤΩΝ 950€ ;

Αυτό μας λες ;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος τύπε, χρειάζεται και ένας βαθμός αυτογνωσίας για να γίνει αυτό

Η Ελλάδα είναι πολύ προστατευμένο περιβάλλον για κάτι τέτοιο.
Η ηρωίδα Ελληνίδα μάνα και οι ελληνικές αυταπάτες σε πάρα πολλά θέματα,έχουν καταστρέψει κόσμο..

Ξέρω άτομα κάτω,
που τα τελευταία 15 χρόνια τους έφταιγαν για όλα,κατά σειρά , η μερκελ,ο σόιμπλε,ο τσιπρας,ο μητσοτακης.
Πάντα άλλοι...
Το "σύστημα"..
Εννοείται τους φταίνε και οι Ελληνίδες

Δεν υπάρχει σωτηρία..
Οι απόγονοι των αγωνιστών του 731, είναι κουραμπιέδες...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Tύπωσε στον Tshirtmaniac ένα μπλουζάκι "Ι live in Switzerland" να γαμάς αβέρτα αφού είναι τόσο απλό ρε bro, 20 ευρώ κάνει.
Τυπάρα ... εγώ είχα φτιάξει κάτι μπλουζάκια με το Φράνκο ... το Σουχάρτο ... και τον Αντόνιο Πρίμο Ντε Ριβέρα ....

και με κοίταγαν περίεργα.

Λες να με πέρασαν για κανένα φασίστα ;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.202
Πόντοι
1.056
Στο ίδιο επίπεδο οικονομικά εννοείς ;

Εννοώ σαν πακέτο.
Ηλικία,εμφάνιση,δουλειά, περιουσία,κ.ο.κ.

Αν η ξαδέρφη σου,σου προξενέψει ένα ημιΑΜΕΑ και μια συνάδελφός σου,που δεν γνωρίζει κανέναν από την οικογένειά σου,σου προξενέψει επίσης ένα ημιΑΜΕΑ σύμφωνα με το θεώρημα των συμπτώσεων:
"Δύο επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις εις το τετράγωνο=είμαι ναυάγιο εις τον κύβο":hi:

Για τυχόν απορίες,μπορώ να στο κάνω και Powerpoint

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Λευκο Πυργο και περιξ εχει αμετρητα σλαβακια και δυτικες. Μην πουμε για Μοναστηρακι-Ακροπολη
Την κοντη ψωλη την εμποδιζει το μαλλι
Αθήνα, είναι πολύ πιο ζόρικο από Θεσσαλονίκη , να κάνεις καμάκι σε τουρίστριες.
Μόνο και μόνο λόγω απόστασης. Απίθανο να μένεις κοντά στο μοναστηράκι .

Το αντίστοιχο σε Θεσσαλονίκη με τις αποστάσεις της αθήνας ...
είναι να βολτάρει στο κέντρο κάποιος τακτικά που μένει μάλγαρα ή στην περαία. Άβολο .
Και Αθήνα έχει μεγαλύτερες ηλικίες και πιο πολλές με μεγάλες παρέες.
Λίγες πιτσιρίκες και κουλτουριάρες που ψάχνονται σε φοιτητοστέκια.
Και πολύ μεγαλύτερο κόστος γενικά.

Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα. Έχω περίπτωση ... 55αρης ... με ιδιόκτητο σπίτι στο ιστορικό κέντρο
(κάνει όμως ένα μύριο) . Αυτός βγαίνει με τα πόδια , γίνεται επιτάφιος κάθε βράδυ ... και φορτώνει συχνά πυκνά. Τις πάει σπίτι ... με τα πόδια όμως. Και χαλάει για ξύδια όταν βγαίνει πάνω από 3-4 κατοστάρικα,μόνο ξύδια δικά του. Αν αρχίσει κεράσματα και μαλακίες , πάει Χ 2 και Χ 3.
Συμβαίνει ... δεν τον λες συνηθισμένη περίπτωση όμως !!!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.105
Πόντοι
6.056

Οι μαλάκες και τα μουνιά στο χέρι...για τις γυναίκες τελειώνουν με την αποφοίτηση τους απο το πανεπιστήμιο.Μετά στο μυαλό τους υπάρχει μονο ο γάμος και τα παιδιά.Οπότε λεφτά και κύκλοι είναι τα βασικά για να ασχοληθούν με κάποιον.Μιλάμε για την πλειοψηφία.

Τωρα αν υπάρχουν κάποιες ελάχιστες στα 30+ που βλέπονται...και έχουν πρωτο κριτήριο το μουνί στο χέρι ή δεν τις νοιάζει αν ο άλλος βγάζει 800 ευρώ,ε όποιος τις βρίσκει μπράβο του

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Εννοώ σαν πακέτο.
Ηλικία,εμφάνιση,δουλειά, περιουσία,κ.ο.κ.

Αν η ξαδέρφη σου,σου προξενέψει ένα ημιΑΜΕΑ και μια συνάδελφός σου,που δεν γνωρίζει κανέναν από την οικογένειά σου,σου προξενέψει επίσης ένα ημιΑΜΕΑ σύμφωνα με το θεώρημα των συμπτώσεων:
"Δύο επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις εις το τετράγωνο=είμαι ναυάγιο εις τον κύβο":hi:

Για τυχόν απορίες,μπορώ να στο κάνω και Powerpoint
Εμένα αυτές που μου έκαναν προξενιό φοιτητής , θα έβαζα στην καλύτερη 5.5/10 .
Μόνος μου , με τρελά σκηνικά και αρκετό ξενύχτι και κόπο .... έτρωγα 7+ / 10 .
Μου είχαν κανει προξενιό και 4/10 ..... η οποία ήρθε με μία κολλητή ημι-λεσβία για πίβοτ ....
που γαμιόταν μόνιμα με 60ρη παντρεμένο (λεφτά) και είχε σχέση και με 30αρα μουνάρα πότρια κοκα κόλας. Η ημι-λεσβία πίβοτ ήταν 9/10 .

Η παρέα που μου έκανε το προξενιό .... στο μπούζιος κάπου το 1994 .... με βρίζει ακόμη ....
και με έχει διαγράψει από τότε για πάντα .....

Αν μαντεύεις τις αντιδράσεις μου και το τι έκανα εκείνο το βράδυ .

Δεν είχαν σεβασμό στα κυβικά σου. Στο να μη σου προξενεύουν μπάζα.
Οπότε αφού έβγαλα ... μη μπάζα μόνος μου , θεωρώ ότι και τα προξενιά και οι προξενητές
ήταν για ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ....

Αν κάποιος πιστεύει ότι την αξία του την καθορίζουν οι προξενιταί ...
tissue-roll-hangging.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.105
Πόντοι
6.056
Αθήνα, είναι πολύ πιο ζόρικο από Θεσσαλονίκη , να κάνεις καμάκι σε τουρίστριες.
Μόνο και μόνο λόγω απόστασης. Απίθανο να μένεις κοντά στο μοναστηράκι .

Το αντίστοιχο σε Θεσσαλονίκη με τις αποστάσεις της αθήνας ...
είναι να βολτάρει στο κέντρο κάποιος τακτικά που μένει μάλγαρα ή στην περαία. Άβολο .
Και Αθήνα έχει μεγαλύτερες ηλικίες και πιο πολλές με μεγάλες παρέες.
Λίγες πιτσιρίκες και κουλτουριάρες που ψάχνονται σε φοιτητοστέκια.
Και πολύ μεγαλύτερο κόστος γενικά.

Αθήνα γινεται χαμός απο τουρίστριες και απο διαφορετικές χώρες/φυλές.Καμια σχέση με Θεσ/νικη.Εγώ καλοκαίρι είχα κατέβει κι έπαθα πλάκα.Έβλεπες ξανθιές μουνίτσες με τις σορτσάρες τους,ευρωπαιες,αμερικανιδες,ασιάτισες,πολύ πράμα.Τωρα αν κάθονται για καμάκι,δεν ξέρω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.285
Πόντοι
6.056
Αθήνα γινεται χαμός απο τουρίστριες και απο διαφορετικές χώρες/φυλές.Καμια σχέση με Θεσ/νικη.Εγώ καλοκαίρι είχα κατέβει κι έπαθα πλάκα.Έβλεπες ξανθιές μουνίτσες με τις σορτσάρες τους,ευρωπαιες,αμερικανιδες,ασιάτισες,πολύ πράμα.Τωρα αν κάθονται για καμάκι,δεν ξέρω
Δεν παίζει εύκολα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.954
Πόντοι
3.556
Ο καθένας γαμαει ότι του αξιζει

Εκτός αν κάποιοι πιστεύουν τις μάνες τους που αυτοπαραμυθιαζονται και κοροϊδεύουν τα παιδιά τους.

Κάποτε είχα γνωρίσει τύπο, που έμοιαζε με ασχημο Τούρκο κεμπαμπτζη. Δεν είχε γράψει τίποτα το βιογραφικό του. Είχε κάνει ένα μεταπτυχιακό σε τέταρτο Πέμπτη πόλη Αγγλίας (ίσως Σεφιλντ). Ήθελε να βρει πρώτη δουλειά στην Ελβετία με 100 χιλιάρικα τουλάχιστον και όπως έλεγε η μάνα του «έκανε μεταπτυχιακό το κουκλί μου»

Αφού έκατσε τετραετία άνεργος , πήγε Ρουμανία από ότι έμαθα. Ουτε σε λει δεν είναι 100. Μπορεί να είναι και μέλος εδώ και να τον λένε σαντμαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν παίζει εύκολα.
Έκανες καμάκι ρε μπινε ;

Αφού μόνο στα μπουρδελα γαμας εσυ. Και με χρονομηχανή στη Ουγγαρία

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.105
Πόντοι
6.056
Απο όσους έχετε γύρω σας παντρεμένους και σχεσάκηδες με ελλεεινίδες,τι ποσοστό έχει γνωριστεί απο καμάκι;

Και τι ποσοστο είναι...απο κονέ παρέας,συνάδελφοι,γκομενοι απο σχολείο/σχολή;

Να πω 0-100...ή 1-99;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom