You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.027
- Πόντοι
- 1.106
χτες μιλαγα με μια κοπελα απ τη δουλεια και φιλη μου. Μου ειπε για μια συναδελφισα η οποια ακουγεται οτι εχει εξοσυζηγικη σχεση. Ενταξει, το χουμε ξανακουσει αυτο αλλα αυτη ειναι υπερ ανω υποψιας, ασε που αμα το μαθει ο πατερας της θα τη σκοτωσει κυριολεκτικα. Κι εγω ψιλοσοκαριστικα οταν το μαθα. Επισης μου ειπε και για μια αλλη, ο οποια προσεξα κι εγω οτι μου κωλογλυφοτανε λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ηταν παντρεμενη. Ηρθε με επειγουσα μεταταξη απο αλλο Δημο γιατι την ειχανε παρει χαμπαρι που πηδιοτανε μ ενα συναδελφο (2 φορες παντρεμενη). Μαλιστα ειχε δηλωσει ασθενεια προσφατα αλλα την ειδανε εκεινη τη μερα στο αυτοκινητο ενος διευθυντη αγκαλιτσα.
Οι γυναικες αντιλαμβανονται τετοια θεματα τα οποια οι περισσοτεροι αντρες δεν αντιλαμβανονται. Μπορει οι Ελληνιδες να ξυνιζουν αλλα η πουτσα πεφτει συννεφο κατω απο τη μυτη μας
Οι γυναικες αντιλαμβανονται τετοια θεματα τα οποια οι περισσοτεροι αντρες δεν αντιλαμβανονται. Μπορει οι Ελληνιδες να ξυνιζουν αλλα η πουτσα πεφτει συννεφο κατω απο τη μυτη μας
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μπορει οι Ελληνιδες να ξυνιζουν αλλα η πουτσα πεφτει συννεφο κατω απο τη μυτη μας
Τυπε αυτη η φραση σου ειναι μια τεραστια αντιφαση αν το καταλαβες
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κι όμως οι αντιφάσεις ειναι συχνό φαινόμενο.Τυπε αυτη η φραση σου ειναι μια τεραστια αντιφαση αν το καταλαβες
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με αφορμή 2-3 ποστ παραπάνω που ασχολείστε με την τύπισα που κεράτωσε τον άντρα της...
λόγο της δουλειάς μου από τα 15 μέχρι τα 25 (πλέον δεν έχω υπομονή) έχω έρθει σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους εν ώρα ξεσαλώματος...
ένα πράγμα έχω να πω.
μην ψάχνετε για ηθικές πλευρές στις γυναίκες (και γενικότερα στους ανθρώπους).
όλες οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) χέζουν,τρώνε, γαμιούντε και πεθαίνουν.....
μην το ψάχνετε γιατί κάνουν το άλφα η το βίτα και απλά περάστε καλά...
δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι ούτε και άγιοι.
κατά βάθος είναι όλες "διεστραμένα θηλαστικά" με ένα σωρό άχρηστες απόψεις και πιστεύω.... (λόγο της φύσης τους)
κατά την ταπεινή μου γνώμη ?
πάρτε αυτό που θέλετε από μια γυναίκα αλλά μην την πάρετε ποτέ μα ποτέ σοβαρά.
λόγο της δουλειάς μου από τα 15 μέχρι τα 25 (πλέον δεν έχω υπομονή) έχω έρθει σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους εν ώρα ξεσαλώματος...
ένα πράγμα έχω να πω.
όλες οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) χέζουν,τρώνε, γαμιούντε και πεθαίνουν.....
κατά βάθος είναι όλες "διεστραμένα θηλαστικά" με ένα σωρό άχρηστες απόψεις και πιστεύω.... (λόγο της φύσης τους)
Επισκέπτης
ένα πράγμα έχω να πω.
Εἶσθε κομμουνιστὴς καὶ ὡς ἐκ τούτου δὲν ἡμπορεῖτε νὰ διακρίνητε παρὰ μόνον τὴν χθαμαλὴν καὶ ποταπὴν πλευρὰν τοῦ ἀνθρωπίνου χαρακτῆρος.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Τωρα ερχεσαι και ανατρεπεις το σκεπτικο του 90% του σαιτ.με αφορμή 2-3 ποστ παραπάνω που ασχολείστε με την τύπισα που κεράτωσε τον άντρα της...
ένα πράγμα έχω να πω.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Φιλε εχεις να δεις μουνι απο την εποχη που μιλαγαν ετσι στην ελλαδα,ελα παραδεξου το μπαγασα.Εἶσθε κομμουνιστὴς καὶ ὡς ἐκ τούτου δὲν ἡμπορεῖτε νὰ διακρίνητε παρὰ μόνον τὴν χθαμαλὴν καὶ ποταπὴν πλευρὰν τοῦ ἀνθρωπίνου χαρακτῆρος.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Εἶσθε κομμουνιστὴς καὶ ὡς ἐκ τούτου δὲν ἡμπορεῖτε νὰ διακρίνητε παρὰ μόνον τὴν χθαμαλὴν καὶ ποταπὴν πλευρὰν τοῦ ἀνθρωπίνου χαρακτῆρος.
δεν είμαι κομουνιστής...
είμαι απλά ένας κυνικός της χρυσής εποχής μας αγαπητέ μπακάλη (κλεμμένη η ατάκα)
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Τωρα ερχεσαι και ανατρεπεις το σκεπτικο του 90% του σαιτ.
το 90% του site είναι όλοι ρομαντικά παιδιά δλδ ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Οχι πιστευουν οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται.το 90% του site είναι όλοι ρομαντικά παιδιά δλδ ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Οχι πιστευουν οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται.
μάλλον πρέπει να αλλάξουν πλευρό...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
θας πας σε κανα μεταλ ιβεντ?το γκασποπ (Βελγιο) εχει γαματο μπιλινγκ...μάλλον πρέπει να αλλάξουν πλευρό...
Επισκέπτης
δεν είμαι κομουνιστής...
είμαι απλά ένας κυνικός της χρυσής εποχής μας αγαπητέ μπακάλη (κλεμμένη η ατάκα)
Πολλάκις ὁ κυνισμὸς εἶναι προκάλυμμα τῆς δειλίας.
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Εἶσθεκομμουνιστὴςαριστρός καὶ ὡς ἐκ τούτου δὲν ἡμπορεῖτε νὰ διακρίνητε παρὰ μόνον τὴν χθαμαλὴν καὶ ποταπὴν πλευρὰν τοῦ ἀνθρωπίνου χαρακτῆρος.
+1
αλλά ο κομουνισμός πέθανε, είναι τώρα η ώρα της νέας αριστεράς.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
θας πας σε κανα μεταλ ιβεντ?το γκασποπ (Βελγιο) εχει γαματο μπιλινγκ...
φεύγει τίποτα οργανωμένο από Ελλάδα για Βέλγιο και έτσι ?
πόσο το μαλί ?
Επισκέπτης
+1
αλλά ο κομουνισμός πέθανε
Σφάλμα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Kαι το να γραφει ενας καθαρευουσα στο μπου και να γινεται γραφικος ειναι αποτελεσμα αγαμιας,αλλα δεν το κανουμε θεμα αγαπητε.Πολλάκις ὁ κυνισμὸς εἶναι προκάλυμμα τῆς δειλίας.
Να κοιταξετε την περιπτωση σας παντως.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μπα οχι δεν γνωριζω για γκρουπ...αυτονομα εννοω..το εισητηριο για 3 μερη εισοδο-αν θυμαμαι καλα- κανα 200 αρι...φεύγει τίποτα οργανωμένο από Ελλάδα για Βέλγιο και έτσι ?
πόσο το μαλί ?