Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ήρθε κι ο παιδεραστής να συνδράμει το καθυστερημένο. :2funny:

Όποιος θεωρεί τόσο εφιαλτικό το επάγγελμα της πόρνης να μην πηγαίνει σε μπουρδέλα για να μην έχει και τύψεις. Οι πιο φλύαροι σε αυτό το φόρουμ έχουν να προσφέρουν μόνο υποκρισία και βλακεία.

Βρε μαλεα γιατι μερικοι ειστε για βρισιμο δεν εχεις ουτε μια κριτικη για πουτανες ... ουτε μια... παιζει να εχω παει σε περισσοτερα μπουρδελα απο οσα εχεις πατησει ποτε στη ζωη σου και να εχω κανει αντιστοιχες ενημερωσεις στην ημερησια ενημερωση και καθεσαι και λες εμενα φλυαρο ?

Να μου το λεγε αυτο κανενας που ειναι ενεργος των μπορδελων να παω παει στο διαολο... αλλα οι ενεργοι δεν καθονται να λενε τετοιες μαλακιες για κορες και αδερφες τους βαζω στοιχημα και εσυ και ο πικερ αλλα και αλλοι παιζει να πηγαινετε απλα απεξω να κοιτατε λιγο να την κοπανατε και μετα να ερχεστε εδω να γραφετε κλαπαρχιδιες. Ειδικα τον πικερ δεν τον πιστευω. Γιατι φαινεται οτι πυροβολημενος οπως και εσυ οπως και αλλοι .... που δεν θα πω προς το παρον γιατι εχουν κοψει τα πολλα πολλα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν απανταει ο εκτορινος μου, τον πλήγωσα..ειχε φιλοδοξιες για ποιο ψηλα.. θυμαμαι που ειχε θυμωσει  :'(

δεν πειραζει ρε εκτορινο.. του χρονου...
Αν και εκτος συναγωνισμου βγηκε πεμπτος !!!!!!

Του χρονου 1ος και επισημα με το τρο-ΠΕΟ για να μην κλαιγεται  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και νοητικως ηταν ειναι και θα παραμενει πρωτος οσοι μαλακες και να περασουν απο εδω !!!!!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν και εκτος συναγωνισμου βγηκε πεμπτος !!!!!!

Του χρονου 1ος και επισημα με το τρο-ΠΕΟ για να μην κλαιγεται  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αν και νοητικως ηταν ειναι και θα παραμενει πρωτος οσοι μαλακες και να περασουν απο εδω !!!!!!!!!!!!!!!

Mhtso τα θελει ο κωλος σου και εσενα ομως φιλε... γιατι ενω πας και του λες στα πμ μην με βριζεις
και τι εχεις μαζι μου και τον παρακαλας να σταματησει τωρα εδω βγαινεις και προκαλεις. Το δικιο ειναι δικιο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Mhtso τα θελει ο κωλος σου και εσενα ομως φιλε... γιατι ενω πας και του λες στα πμ μην με βριζεις
και τι εχεις μαζι μου και τον παρακαλας να σταματησει τωρα εδω βγαινεις και προκαλεις. Το δικιο ειναι δικιο.
+1

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Όσες από αυτές δεν είναι χοντρές έπρεπε να εργάζονται σε μπουρδελάκια στη Φυλής και να πηγαίνουμε να τις πηδάμε όλοι. Γράψτε αν συμφωνείτε.

Ποιό είναι το νόημα να σπουδάζουν βλακείες σε ΤΕΙ και να γαμιούνται δεξιά - αριστερά με μέλη φοιτητικών παρατάξεων;

Δυστυχώς ο έλληνας περιφρονεί τη χειρωνακτική εργασία και η ελληνίδα τη σωματική... Λες και αξίζει περισσότερο καμιά από αυτές από τις Ρουμανίτσες της Φυλής.

Ενταξει τυπε! Μερικες απο δαυτες στο βιντεο θελουν πολλους πουτσους! Αλλα την/τις κορη/ες σου ρε τυπε.

Ημαρτον!. :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ήρθε κι ο παιδεραστής να συνδράμει το καθυστερημένο. :2funny:

Όποιος θεωρεί τόσο εφιαλτικό το επάγγελμα της πόρνης να μην πηγαίνει σε μπουρδέλα για να μην έχει και τύψεις. Οι πιο φλύαροι σε αυτό το φόρουμ έχουν να προσφέρουν μόνο υποκρισία και βλακεία.
Τυπε μπορεις να εξηγησεις για ποιο λογο με θεωρεις παιδεραστη;Για να γελασουμε ακομα περισσοτερο μαζι σου.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Βρε μαλεα γιατι μερικοι ειστε για βρισιμο δεν εχεις ουτε μια κριτικη για πουτανες ... ουτε μια... παιζει να εχω παει σε περισσοτερα μπουρδελα απο οσα εχεις πατησει ποτε στη ζωη σου και να εχω κανει αντιστοιχες ενημερωσεις στην ημερησια ενημερωση και καθεσαι και λες εμενα φλυαρο ?

Να μου το λεγε αυτο κανενας που ειναι ενεργος των μπορδελων να παω παει στο διαολο... αλλα οι ενεργοι δεν καθονται να λενε τετοιες μαλακιες για κορες και αδερφες τους βαζω στοιχημα και εσυ και ο πικερ αλλα και αλλοι παιζει να πηγαινετε απλα απεξω να κοιτατε λιγο να την κοπανατε και μετα να ερχεστε εδω να γραφετε κλαπαρχιδιες. Ειδικα τον πικερ δεν τον πιστευω. Γιατι φαινεται οτι πυροβολημενος οπως και εσυ οπως και αλλοι .... που δεν θα πω προς το παρον γιατι εχουν κοψει τα πολλα πολλα.

Είπα φλύαρος και βλάκας. Ή για το βλάκας δεν έχεις αντίρρηση;

Καλά εδώ εσύ νομίζεις ότι τον τίτλο του mr Μαλάκα τον πήρες γιατί στο φόρουμ έχει μοναχικούς που σε αντιπαθούν γιατί έχεις παρέα!  :2funny:

Οι βλακώδεις εμμονές σου που επαναλαμβάνεις ακατάπαυστα και ακούραστα με ύφος και συντακτικό μικρού παιδιού, δεν έχουν καμία σχέση, έτσι;

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει τυπε! Μερικες απο δαυτες στο βιντεο θελουν πολλους πουτσους! Αλλα την/τις κορη/ες σου ρε τυπε.

Για μένα οι ιερόδουλες είναι εργάτριες του σεξ. Κάνουν ένα δύσκολο επάγγελμα, αλλά όχι κάτι κακό, ντροπιαστικό ή καθ' οποιονδήποτε τρόπο ανήθικο. Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω επί του θέματος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Είπα φλύαρος και βλάκας. Ή για το βλάκας δεν έχεις αντίρρηση;

Καλά εδώ εσύ νομίζεις ότι τον τίτλο του mr Μαλάκα τον πήρες γιατί στο φόρουμ έχει μοναχικούς που σε αντιπαθούν γιατί έχεις παρέα!  :2funny:

Οι βλακώδεις εμμονές σου που επαναλαμβάνεις ακατάπαυστα και ακούραστα με ύφος και συντακτικό μικρού παιδιού, δεν έχουν καμία σχέση, έτσι;
Παντως εχεις ηδη θεσει σοβαρη υποψηφιοτητα για την πρωτια της επομενης χρονιας,με τα μειωμενης νοημοσυνης μυνηματα που ποσταρεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ακου η κορη μου λεει να δουλευει σε μπουρδελο.... και σε εχουν ακομα εξω ?

για το πουτσο καβαλα.

γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα είναι κατώτεροι άνθρωποι από τις κόρες μας και τις γυναίκες μας  ?

με ένα ναι η με ένα όχι μπορείς να απαντήσεις  ?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως εχεις ηδη θεσει σοβαρη υποψηφιοτητα για την πρωτια της επομενης χρονιας,με τα μειωμενης νοημοσυνης μυνηματα που ποσταρεις.

Θα χει κοψει μεχρι τοτε και θα ξεχαστει...οπως το κανε ο πορνοπαπος και επεσε στην 2η θέση  :P

ειναι οι αναποφασιστοι της τελευταιας στιγμης που αποτελουν σημαντικο ποσοστο  :boobies: :boobies:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα είναι κατώτεροι άνθρωποι από τις κόρες μας και τις γυναίκες μας  ?

με ένα ναι η με ένα όχι μπορείς να απαντήσεις  ?  :grin:
Ο τυπος ειπε οτι θα εστελνε την κορη του να δουλεψει σε μπουρδελο,οχι κατεπιλογη της.
Φαντασου τωρα πατερα να εξαναγκασει την κορη του να παει για δουλεια σε μπουρδελο.εσυ θα το εκανες;Εννοειται πως δεν ειναι κατωτερος ανθρωπος οποιος δουλευει σε πορνειο,ισα ισα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα χει κοψει μεχρι τοτε και θα ξεχαστει...οπως το κανε ο πορνοπαπος και επεσε στην 2η θέση  :P

ειναι οι αναποφασιστοι της τελευταιας στιγμης που αποτελουν σημαντικο ποσοστο  :boobies: :boobies:
man ποτε εχει προκριματικα για το μουντιαλ που θα μας εκπροσωπησεις ως εθνος;ελπιζω να προπονεισαι να παρουμε την διακριση.....εισαι η μονη μας ελπιδα στον συγχρονο αθλητισμο :sunglasses: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ο τυπος ειπε οτι θα εστελνε την κορη του να δουλεψει σε μπουρδελο,οχι κατεπιλογη της.

τι ? θέλει να τη βγάλει με το ζόρι στο κλαρί ?   :tooth:

δεν το είδα, τσάμπα πετάχτηκα ...   *P

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Για μένα οι ιερόδουλες είναι εργάτριες του σεξ. Κάνουν ένα δύσκολο επάγγελμα, αλλά όχι κάτι κακό, ντροπιαστικό ή καθ' οποιονδήποτε τρόπο ανήθικο. Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω επί του θέματος.

Μαζι σου τυπε! Δυσκολο το επαγγελμα. Ουτε κακο ουτε ντροπιαστικο ειναι! αν δεν ηταν κ αυτες θα γινοταν τις πουτανας στον εξω κοσμο!

Αλλαξωκωλιές θα καναμε! Αλλα φαντασου οτι πολλες απο αυτες αναγκαστηκαν να το κανουν αυτο. Εσενα πως θα σου φαινοταν να αναγκαζες λεμε τωρα π.χ. την κορη σου να κανει αυτο το επαγγελμα! 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
man ποτε εχει προκριματικα για το μουντιαλ που θα μας εκπροσωπησεις ως εθνος;ελπιζω να προπονεισαι να παρουμε την διακριση.....εισαι η μονη μας ελπιδα στον συγχρονο αθλητισμο :sunglasses: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noodleninja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.  Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως  έτσι  όπως  πάμε,  την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές  αλλά  σε  λίγες  μέρες  με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο  και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους  πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν  έχω  λεφτά?  Αν  και  δεν  πεινάω  κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.  Δε  ξέρω  τι  άλλο  μπορεί  να  συμβαίνει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom