Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:s&m_3:Aναθεμα σαας που και που εγραφε και κανα μουνι τωρα με τις μαλακιες σας τις διωξατε ολες,τωρα μονο η εριναλ εμεινε και σε ποιον να προτοκανει πιπα και αυτη το σαγονι της θλαση επαθε...
σΑς καταλαβαν οτι ειστε πυρφοροαγαπουληδες και φυγαν, αν ηθελαν χορευταραδες θα πηγαιναν σε κανα λατιν,οχι εδω
Πες τα ρε μαν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:s&m_3:Aναθεμα σαας που και που εγραφε και κανα μουνι τωρα με τις μαλακιες σας τις διωξατε ολες,τωρα μονο η εριναλ εμεινε και σε ποιον να προτοκανει πιπα και αυτη το σαγονι της θλαση επαθε...
σΑς καταλαβαν οτι ειστε πυρφοροαγαπουληδες και φυγαν, αν ηθελαν χορευταραδες θα πηγαιναν σε κανα λατιν,οχι εδω

Στέλιο 12345679-09823=]ε-082=67 τα λες ωραία τα λες όμορφα. :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βαλε μεσα αγγελικουλα να γινει χαμος μαν

η αγγελικούλα ήταν ο ορισμός της ελλεηνίδας μαν :jerking: κακομαθημένο κοριτσάκι με τα λεφτά του μπαμπά, συμπεριφερόταν στον μήτσο σαν να ήταν παιχνιδάκι της :headbang: έφευγε για αμερική και όταν γυρνούσε μετά από χρόνια αναζητούσε αχαχούχικη ψωλή η μαλακισμένη σαν να μην πέρασε μια μέρα :uglystupid:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η αγγελικούλα ήταν ο ορισμός της ελλεηνίδας μαν :jerking: κακομαθημένο κοριτσάκι με τα λεφτά του μπαμπά, συμπεριφερόταν στον μήτσο σαν να ήταν παιχνιδάκι της :headbang: έφευγε για αμερική και όταν γυρνούσε μετά από χρόνια αναζητούσε αχαχούχικη ψωλή η μαλακισμένη σαν να μην πέρασε μια μέρα :uglystupid:
βρε βρε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιπες επαιρνε καλες τουλαχιστον; :think:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ένας έγραψε ότι όταν πηγαίνει με κολ γκερλ τους λέει ότι είναι ο μπαχαλούχας.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
554815_507671792627829_1967189658_n.jpg

:grin: :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τα like είναι από κάτι πατσαβούρες 35+.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:kissass2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είδες η ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ ?

Τι το πέρασε δήλαδη ??????

Για μπουρδελο ? :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Όσες από αυτές δεν είναι χοντρές έπρεπε να εργάζονται σε μπουρδελάκια στη Φυλής και να πηγαίνουμε να τις πηδάμε όλοι. Γράψτε αν συμφωνείτε.

Ποιό είναι το νόημα να σπουδάζουν βλακείες σε ΤΕΙ και να γαμιούνται δεξιά - αριστερά με μέλη φοιτητικών παρατάξεων;

Δυστυχώς ο έλληνας περιφρονεί τη χειρωνακτική εργασία και η ελληνίδα τη σωματική... Λες και αξίζει περισσότερο καμιά από αυτές από τις Ρουμανίτσες της Φυλής.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Και κόρη μου να ήταν κάποια από αυτές θα προτιμούσα να τη στείλω να δουλέψει στη Φυλής παρά να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και κόρη μου να ήταν κάποια από αυτές θα προτιμούσα να τη στείλω να δουλέψει στη Φυλής παρά να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.
ωχχχ θεε μου

ενας νεος πικερ γενιεται...

δεν εχεις κορη... ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ.. δεν εχεις, και δεν θα το κανες αμα ειχες... ουτε εδω μεσα οσοι ειναι μοναχικοι και αν ειχαν κορες θα τα στελναν τα κοριτσια στα μπουρδελα...  :headbang: :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ωχχχ θεε μου

δεν εχεις κορη... ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ.. δεν εχεις, και δεν θα το κανες αμα ειχες... ουτε εδω μεσα οσοι ειναι μοναχικοι και αν ειχαν κορες θα τα στελναν τα κοριτσια στα μπουρδελα...  :headbang: :jerking:
μικρουλη :2on1: :2on1: :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωχχχ θεε μου

Eιναι βλαμενα και τρολαρουν μην δινεις σημασια...  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
ωχχχ θεε μου

Οι υποθέσεις μου για τον εαυτό μου είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις υποθέσεις που κάνεις εσύ για κάποιον άλλον.

Και γιατί παρακαλώ να μην έστελνε ο καθείς την κόρη του στο μπουρδελάκι; Τι κακό κάνουν τα κορίτσια εκεί μέσα; Χαρά σε άντρες δίνουν. Εγώ θυμάμαι πολύ ευχάριστα τις στιγμές μου με τα κορίτσια στη Φυλής και θα έστελνα με ευχαρίστηση τις κόρες μου να εργαστούν εκεί και να κάνουν άλλους άντρες να νιώσουν ωραία.  :)

Τώρα αν κάποιοι μισούν τους άλλους άντρες και δε θέλουν να περνάνε καλά, φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου. Εγώ δεν έχω καμία έχθρα με τους ομόφυλους μου. Θέλω όλοι να χύνουν και να περνάνε όμορφες στιγμές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom