Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι υποθέσεις μου για τον εαυτό μου είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις υποθέσεις που κάνεις εσύ για κάποιον άλλον.

Και γιατί παρακαλώ να μην έστελνε ο καθείς την κόρη του στο μπουρδελάκι; Τι κακό κάνουν τα κορίτσια εκεί μέσα; Χαρά σε άντρες δίνουν. Εγώ θυμάμαι πολύ ευχάριστα τις στιγμές μου με τα κορίτσια στη Φυλής και θα έστελνα με ευχαρίστηση τις κόρες μου να εργαστούν εκεί και να κάνουν άλλους άντρες να νιώσουν ωραία.  :)

Τώρα αν κάποιοι μισούν τους άλλους άντρες και δε θέλουν να περνάνε καλά, φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου. Εγώ δεν έχω καμία έχθρα με τους ομόφυλους μου. Θέλω όλοι να χύνουν και να περνάνε όμορφες στιγμές.

hahahaha τρολλ. Ή βλαμενος ή τρολ ενα απο τα 2

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι υποθέσεις μου για τον εαυτό μου είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις υποθέσεις που κάνεις εσύ για κάποιον άλλον.

Και γιατί παρακαλώ να μην έστελνε ο καθείς την κόρη του στο μπουρδελάκι; Τι κακό κάνουν τα κορίτσια εκεί μέσα; Χαρά σε άντρες δίνουν. Εγώ θυμάμαι πολύ ευχάριστα τις στιγμές μου με τα κορίτσια στη Φυλής και θα έστελνα με ευχαρίστηση τις κόρες μου να εργαστούν εκεί και να κάνουν άλλους άντρες να νιώσουν ωραία.  :)

Τώρα αν κάποιοι μισούν τους άλλους άντρες και δε θέλουν να περνάνε καλά, φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου. Εγώ δεν έχω καμία έχθρα με τους ομόφυλους μου. Θέλω όλοι να χύνουν και να περνάνε όμορφες στιγμές.
ποιος μισει ρε μαν? κανενας... απο τα 17 στα μπουρδελα ειμαι τι να μισω?  :grin:

απλα αυτο που σου πρασινησα δεν θα το κανες εαν ειχες κορη...τωρα δεν εχεις..δηλαδη εσυ δεν θα χες προβλημα να πας την κορη σου στο μεταξουργειο και να την πηδανε πακιστανοι ε?

α αν θες γι στουντιο τοτε παμε για χαι κλας πελατες  :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχει γεμισει το ιντερνετ βλαμενους μπαινει ο καθενας μεσα γραφει την κλαπαρχιδια του.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
απλα αυτο που σου πρασινησα δεν θα το κανες εαν ειχες κορη...τωρα δεν εχεις..δηλαδη εσυ δεν θα χες προβλημα να πας την κορη σου στο μεταξουργειο και να την πηδανε πακιστανοι ε?

Κοίτα με τους Πακιστανούς έχω ένα πρόβλημα λόγω ρατσισμού. Εκεί έχεις δίκιο. Αλλά γενικά η ιδέα του να εργάζεται η κόρη μου ως πόρνη δε με βρίσκει αντίθετο. Ίσα ίσα θα ήμουν περήφανος για εκείνη. Η Άννα Πίτσος πχ δεν είναι πολύ καλό κορίτσι; Δε θα είχα πρόβλημα να ήταν κόρη μου. Για την ακρίβεια θα το προτιμούσα από το να σπαταλάει τη ζωή της στα 18 της χρόνια σπουδάζοντας βλακείες σε ΤΕΙ.

Βλέποντας εκείνα τα κοριτσάκια στο βίντεο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι κρίμα που δεν έχει η καθεμία το μπουρδελάκι της στη Φυλής να εργάζεται. Βρίσκονται στην πιο παραγωγική τους ηλικία και δεν κάνουν κάτι χρήσιμο. Η πορνεία είναι με διαφορά ΤΟ ΠΙΟ χρήσιμο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Ξαναδείτε το βίντεο και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

εχει γεμισει το ιντερνετ βλαμενους μπαινει ο καθενας μεσα γραφει την κλαπαρχιδια του.

Γαλατάκι και χορός εσύ να αποκτήσεις στυλ. Μην ενοχλείς τους μεγάλους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν απανταει ο εκτορινος μου, τον πλήγωσα..ειχε φιλοδοξιες για ποιο ψηλα.. θυμαμαι που ειχε θυμωσει  :'(

δεν πειραζει ρε εκτορινο.. του χρονου...
index.php
εκανε[/URL] ουυυυυ :2on1: :2on1: :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοίτα με τους Πακιστανούς έχω ένα πρόβλημα λόγω ρατσισμού. Εκεί έχεις δίκιο. Αλλά γενικά η ιδέα του να εργάζεται η κόρη μου ως πόρνη δε με βρίσκει αντίθετο. Ίσα ίσα θα ήμουν περήφανος για εκείνη. Η Άννα Πίτσος πχ δεν είναι πολύ καλό κορίτσι; Δε θα είχα πρόβλημα να ήταν κόρη μου. Για την ακρίβεια θα το προτιμούσα από το να σπαταλάει τη ζωή της στα 18 της χρόνια σπουδάζοντας βλακείες σε ΤΕΙ.

Βλέποντας εκείνα τα κοριτσάκια στο βίντεο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι κρίμα που δεν έχει η καθεμία το μπουρδελάκι της στη Φυλής να εργάζεται. Βρίσκονται στην πιο παραγωγική τους ηλικία και δεν κάνουν κάτι χρήσιμο. Η πορνεία είναι με διαφορά ΤΟ ΠΙΟ χρήσιμο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Ξαναδείτε το βίντεο και θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Καλα συμφωνω οτι και αυτες που ειναι στο βιντεο ειναι για το πουτσο τυπισσες αλλα και εσυ δεν πας πισω ... εχουμε γεμισει βλαμενους για αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. Τελικα μου φαινεται εχει δικιο ο λοπεζ που βριζει ορισμενους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακου η κορη μου λεει να δουλευει σε μπουρδελο.... και σε εχουν ακομα εξω ?

για το πουτσο καβαλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσένα δεν έβριζε; :think:

Καλά έχεις σαλτάρει ε; :2funny:

Οσο και να με εχει βρισει καποιος εμενα το δικο σου το καψιμο
και του πικερ και του aidiothir-vril και δεν ξερω και ποιον αλλον αρρωστο εχετε στην παρεα
που αντι να πατε να βρειτε καμια δουλεια καθεστε και τρολαρετε ολο το ιντερνετ απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τις κλαπαρχιδιες σας ευτυχως δεν το εχω φτασει ακομα. Και ελπιζω να μην το φτασω και ποτε  ;)

κατσε διαβασε αυτα που γραφεις.... αν δεν κανεις πλακα εισαι αρρωστος. Και το λεω πολυ σοβαρα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Βλαμενος ειναι ο τυπος ρε.Αμα κατσεις και διαβασεις τι μαλακιες εχει γραψει θα χεστεις στο γελιο.

Ήρθε κι ο παιδεραστής να συνδράμει το καθυστερημένο. :2funny:

Όποιος θεωρεί τόσο εφιαλτικό το επάγγελμα της πόρνης να μην πηγαίνει σε μπουρδέλα για να μην έχει και τύψεις. Οι πιο φλύαροι σε αυτό το φόρουμ έχουν να προσφέρουν μόνο υποκρισία και βλακεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom