zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Eιναι βλαμενα και τρολαρουν μην δινεις σημασια...
Σιλάνς ανήλικο.
Eιναι βλαμενα και τρολαρουν μην δινεις σημασια...
Οι υποθέσεις μου για τον εαυτό μου είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις υποθέσεις που κάνεις εσύ για κάποιον άλλον.
Και γιατί παρακαλώ να μην έστελνε ο καθείς την κόρη του στο μπουρδελάκι; Τι κακό κάνουν τα κορίτσια εκεί μέσα; Χαρά σε άντρες δίνουν. Εγώ θυμάμαι πολύ ευχάριστα τις στιγμές μου με τα κορίτσια στη Φυλής και θα έστελνα με ευχαρίστηση τις κόρες μου να εργαστούν εκεί και να κάνουν άλλους άντρες να νιώσουν ωραία.
Τώρα αν κάποιοι μισούν τους άλλους άντρες και δε θέλουν να περνάνε καλά, φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου. Εγώ δεν έχω καμία έχθρα με τους ομόφυλους μου. Θέλω όλοι να χύνουν και να περνάνε όμορφες στιγμές.
ποιος μισει ρε μαν? κανενας... απο τα 17 στα μπουρδελα ειμαι τι να μισω?Οι υποθέσεις μου για τον εαυτό μου είναι πιο κοντά στην αλήθεια από τις υποθέσεις που κάνεις εσύ για κάποιον άλλον.
Και γιατί παρακαλώ να μην έστελνε ο καθείς την κόρη του στο μπουρδελάκι; Τι κακό κάνουν τα κορίτσια εκεί μέσα; Χαρά σε άντρες δίνουν. Εγώ θυμάμαι πολύ ευχάριστα τις στιγμές μου με τα κορίτσια στη Φυλής και θα έστελνα με ευχαρίστηση τις κόρες μου να εργαστούν εκεί και να κάνουν άλλους άντρες να νιώσουν ωραία.
Τώρα αν κάποιοι μισούν τους άλλους άντρες και δε θέλουν να περνάνε καλά, φυσικά θα διαφωνήσουν μαζί μου. Εγώ δεν έχω καμία έχθρα με τους ομόφυλους μου. Θέλω όλοι να χύνουν και να περνάνε όμορφες στιγμές.
εχει γεμισει το ιντερνετ βλαμενους μπαινει ο καθενας μεσα γραφει την κλαπαρχιδια του.
εσυ βγηκες 5οςερασιτεχνες ρε χωρις μια κουπα εναν τιτλο, κατι
μπεμπακο μουεσυ βγηκες 5ος
εχει γεμισει το ιντερνετ βλαμενους μπαινει ο καθενας μεσα γραφει την κλαπαρχιδια του.
απλα αυτο που σου πρασινησα δεν θα το κανες εαν ειχες κορη...τωρα δεν εχεις..δηλαδη εσυ δεν θα χες προβλημα να πας την κορη σου στο μεταξουργειο και να την πηδανε πακιστανοι ε?
δεν απανταει ο εκτορινος μου, τον πλήγωσα..ειχε φιλοδοξιες για ποιο ψηλα.. θυμαμαι που ειχε θυμωσει :'(μπεμπακο μου
δεν απανταει ο εκτορινος μου, τον πλήγωσα..ειχε φιλοδοξιες για ποιο ψηλα.. θυμαμαι που ειχε θυμωσει :'(
δεν πειραζει ρε εκτορινο.. του χρονου...
ΠΕΘ ΚΑΙ ΘΙ ΘΙΘΙεκανε[/URL] ουυυυυ
ΠΕΘ ΚΑΙ ΘΙ ΘΙΘΙ
εκανε ουυυυυ
Κοίτα με τους Πακιστανούς έχω ένα πρόβλημα λόγω ρατσισμού. Εκεί έχεις δίκιο. Αλλά γενικά η ιδέα του να εργάζεται η κόρη μου ως πόρνη δε με βρίσκει αντίθετο. Ίσα ίσα θα ήμουν περήφανος για εκείνη. Η Άννα Πίτσος πχ δεν είναι πολύ καλό κορίτσι; Δε θα είχα πρόβλημα να ήταν κόρη μου. Για την ακρίβεια θα το προτιμούσα από το να σπαταλάει τη ζωή της στα 18 της χρόνια σπουδάζοντας βλακείες σε ΤΕΙ.
Βλέποντας εκείνα τα κοριτσάκια στο βίντεο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι κρίμα που δεν έχει η καθεμία το μπουρδελάκι της στη Φυλής να εργάζεται. Βρίσκονται στην πιο παραγωγική τους ηλικία και δεν κάνουν κάτι χρήσιμο. Η πορνεία είναι με διαφορά ΤΟ ΠΙΟ χρήσιμο που θα μπορούσαν να κάνουν.
Ξαναδείτε το βίντεο και θα συμφωνήσετε μαζί μου.
εχει δικιο ο λοπεζ που βριζει ορισμενους.
Εσένα δεν έβριζε;
Καλά έχεις σαλτάρει ε;
Βλαμενος ειναι ο τυπος ρε.Αμα κατσεις και διαβασεις τι μαλακιες εχει γραψει θα χεστεις στο γελιο.hahahaha τρολλ. Ή βλαμενος ή τρολ ενα απο τα 2
Βλαμενος ειναι ο τυπος ρε.Αμα κατσεις και διαβασεις τι μαλακιες εχει γραψει θα χεστεις στο γελιο.