Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον. Κάποια στιγμή δε θα συγκρατηθώ όμως έτσι όπως πάμε, την έχω διώξει ήδη 2 φορές αλλά σε λίγες μέρες με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και ξεσκιζόμαστε. Στο σεξ δε με έχει συγκρίνει με άλλους πάντως. Κατάλαβε ότι δεν έχω λεφτά? Αν και δεν πεινάω κιόλας. Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου. Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?