Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?
ειναι μαλακισμενη....στειλτην αδιαβαστη μαν.....μην τυχον και κανεις καμια μαλακια και σε τυλιξει κιολας

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?
τυπε για να φτιαξεις προφιλ και να ποσταρεις αυτο λιγο πριν τα μεσανυχτα σημαινει οτι εχεις τα θεματα σου.συνεχισε την πορεια σου χωρις αυτην.σβησε τηλεφωνα και πες πως δεν υπηρξε ποτε και προσπαθησε να γνωρισεις καμια αλλη.που ξερεις...ισως βρεις χειροτερη... :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?
τυπε χωρισε την
θα αισθανθεις καλυτερα δικε μου

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε χωρισε την
θα αισθανθεις καλυτερα δικε μου
τελικα δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε αδεφλικοι φιλοι. :grin: :grin:
τυπε ακουσες τι ειπε ο απολυτος.στο ειπα πριν και εγω.πηγαινε για αλλου τωρα μην το καθυστερησεις καθολου. :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εβγαλες και πορισμα εσυ αρχιμαλακα :jerking: :jerking: :jerking:
βρε βρε
images

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα δεν ειναι τυχαιο που ειμαστε αδεφλικοι φιλοι. :grin: :grin:
τυπε ακουσες τι ειπε ο απολυτος.στο ειπα πριν και εγω.πηγαινε για αλλου τωρα μην το καθυστερησεις καθολου. :rockon:
μα με τι καθεται και ασχολειται ρε τυπε
ελλεεινιδα ειναι τι περιμενεις να κανει?νουμερο θα ειναι
ας την στειλει να ηρεμησει :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?
Στα 33 της και αναφερεται στους πρωην, ενω εχει χωρισει κιολας ?

Και αφου ειναι τοσο καλη τους πρωην γιατι τους εκανε πρωην ?
Μαλλον η κοπελα... η δεν ξερει τι θελει στην ζωη της, η θελει μονο να γαμηθει καλα.

Αν θες το δευτερο κι εσυ, μην μασας
Αν θες μελλον..... μαζι της δεν υπαρχει μελλον !!!!!

Αποφασιζεις και προχωρας αναλογα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μα με τι καθεται και ασχολειται ρε τυπε
ελλεεινιδα ειναι τι περιμενεις να κανει?νουμερο θα ειναι
ας την στειλει να ηρεμησει :rockon:
τυπε δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο το να λεει η γκομενα στον δικο της για τους πρωην της.ειδικα μπροστα σε αλλους.η τυπισα η ηλιθια ειναι η να εχει κομπλεξ και κακιες πολλες μεσα της.ισως ολα τα παραπανω.μονο και μονο για να ηρεμησει πρεπει αυτην την στιγμη να φυγει και να μην ξανασχοληθει μαζι της.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαλακια απο το να λεει η γκομενα στον δικο της για τους πρωην της.ειδικα μπροστα σε αλλους.η τυπισα η ηλιθια ειναι η να εχει κομπλεξ και κακιες πολλες μεσα της.ισως ολα τα παραπανω.μονο και μονο για να ηρεμησει πρεπει αυτην την στιγμη να φυγει και να μην ξανασχοληθει μαζι της.
επιτηδες τα κανει για να τον τσιτωσει τυπε :jerking:

noodleninja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από την αρχή  είχε αναφερθεί  στους πρώην  της ,  αν και πολύ σπάνια  αλλά  για να πει πόσο μαλακές ήταν, από το πώς οδηγούσαν  ως το ότι είναι μαμάκηδες και άλλες τέτοιες μαλακίες,    τώρα  ξαφνικά είχαν καλή δουλεία,  καλό  αυτοκίνητο,  έβγαιναν συχνά,    είναι  τελείως  ανισόρροπη.  Τέρμα  αύριο θα  της  πάρω  τα  κλειδιά  απ  το σπίτι  μου 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Από την αρχή  είχε αναφερθεί  στους πρώην  της ,  αν και πολύ σπάνια  αλλά  για να πει πόσο μαλακές ήταν, από το πώς οδηγούσαν  ως το ότι είναι μαμάκηδες και άλλες τέτοιες μαλακίες,    τώρα  ξαφνικά είχαν καλή δουλεία,  καλό  αυτοκίνητο,  έβγαιναν συχνά,     είναι  τελείως  ανισόρροπη.  Τέρμα  αύριο θα  της  πάρω  τα  κλειδιά  απ  το σπίτι  μου 
Ρε δικε μου 33 χρονων και την σπιτωσες;Απο 20 μεχρι 25 το πολυ σπιτωνουμε γκομενες.Μετα τα 26 γινονται σπασαρχιδεν δεν το ηξερες;ενω μεχρι τα 25 τους νοιαζει μονο να τις καλογαμας,μετα αρχιζει και τις πιανει οξεια ραφιτιδα και αρχιζουν τις μαλακιες.

Επισκέπτης
Από την αρχή  είχε αναφερθεί  στους πρώην  της ,  αν και πολύ σπάνια  αλλά  για να πει πόσο μαλακές ήταν, από το πώς οδηγούσαν  ως το ότι είναι μαμάκηδες και άλλες τέτοιες μαλακίες,    τώρα  ξαφνικά είχαν καλή δουλεία,  καλό  αυτοκίνητο,  έβγαιναν συχνά,     είναι  τελείως  ανισόρροπη.  Τέρμα  αύριο θα  της  πάρω  τα  κλειδιά  απ  το σπίτι  μου 

Φίλε δε θα γλυτώσεις εύκολα από δαύτην
Για να της αρέσει να σε τσιτώνει, σημαίνει ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον για σένα, αλλά παράλληλα θέλει να σε "απολαμβάνει" με τον τρόπο της, δηλαδή να είστε μαζί αλλά και να σε βασανίζει λίγο, ότι θέλουν δηλαδή οι περισσότερες γυναίκες, έναν σκύλο να τις γαμάει και τον έχουν και του χεριού τους.
Αν την διώξεις τώρα, καταρχήν θα αρχίσει τις γλύκες, θα σε παίρνει τηλέφωνα, κλπ που προς στιγμήν θα ξεχάσεις τα πάντα και θα την δεχτείς πίσω. Αν το παίξεις αυστηρός, θα σου αρχίσει τα βουντού, τις κατάρες, τις απειλές, τους εκβιασμούς, κλπ
Γενικά έμπλεξες, δεν υπάρχει τρόπος επιστοφής. Καλή υπομονή σου εύχομαι...

noodleninja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου μετά από ένα χρόνο που ήμασταν συνεχεία ο ένας στο σπίτι του αλλού ήταν πιο πρακτικό να της δώσω κλειδιά, αυτή με παρακαλάει ακόμα να μου δώσει απ το δικό της και εγώ δε τα παίρνω, μένουμε και αρκετά κοντά.  Δεν ξέρω πολλές  να συζούνε πάντως στις ηλικίες 20-25 που λες.  Τι  να  πω?    Σεξουαλικά  πάμε  σούπερ  έτσι  φαίνετε  και  μάλλον  έτσι  είναι.  Γιατί  της  έστριψε  η  βίδα?  Ούτε  γάμο  θέλει  απ  ότι  λέει

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

σε έχει πάρει χαμπάρι (ότι την παίρνεις στα σοβαρά) και σε παίζει... αν το συνεχίσεις να της δείχνεις ότι σε νοιάζει και σε χαλάει η γνώμη της είναι θέμα χρόνου να τρως και καρπαζιές. :grin:
γύρνα το στην καφρίλα. και καλά δεν την παίρνεις πλέον σοβαρά... (πήδα και καμιά άλλη να πάρεις τα πάνω σου)
θα το παίξει αδιάφορη,,,
εσύ ακάθεκτος !!!

ε θέμα χρόνου να τις γαμήσεις την ψυχολογία και συ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom