noodleninja
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιος θα φάει καρπαζιές από βδομάδα μόλις αναφερθεί πάλι θα το δούμε φίλε, και πρώην καβάτζες έχω να πάρω τηλέφωνο αν και δε το θέλω και η φυλής να ναι καλά
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον. Κάποια στιγμή δε θα συγκρατηθώ όμως έτσι όπως πάμε, την έχω διώξει ήδη 2 φορές αλλά σε λίγες μέρες με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και ξεσκιζόμαστε. Στο σεξ δε με έχει συγκρίνει με άλλους πάντως. Κατάλαβε ότι δεν έχω λεφτά? Αν και δεν πεινάω κιόλας. Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου. Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?
εσυ βγηκες 5ος
Φίλε δε θα γλυτώσεις εύκολα από δαύτην
Για να της αρέσει να σε τσιτώνει, σημαίνει ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον για σένα, αλλά παράλληλα θέλει να σε "απολαμβάνει" με τον τρόπο της, δηλαδή να είστε μαζί αλλά και να σε βασανίζει λίγο, ότι θέλουν δηλαδή οι περισσότερες γυναίκες, έναν σκύλο να τις γαμάει και τον έχουν και του χεριού τους.
Αν την διώξεις τώρα, καταρχήν θα αρχίσει τις γλύκες, θα σε παίρνει τηλέφωνα, κλπ που προς στιγμήν θα ξεχάσεις τα πάντα και θα την δεχτείς πίσω. Αν το παίξεις αυστηρός, θα σου αρχίσει τα βουντού, τις κατάρες, τις απειλές, τους εκβιασμούς, κλπ
Γενικά έμπλεξες, δεν υπάρχει τρόπος επιστοφής. Καλή υπομονή σου εύχομαι...
Καλά σε κάμειΚαι λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον. Κάποια στιγμή δε θα συγκρατηθώ όμως έτσι όπως πάμε, την έχω διώξει ήδη 2 φορές αλλά σε λίγες μέρες με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και ξεσκιζόμαστε. Στο σεξ δε με έχει συγκρίνει με άλλους πάντως. Κατάλαβε ότι δεν έχω λεφτά? Αν και δεν πεινάω κιόλας. Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου. Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?
Ο τυπος ειπε οτι θα εστελνε την κορη του να δουλεψει σε μπουρδελο,οχι κατεπιλογη της.
Φαντασου τωρα πατερα να εξαναγκασει την κορη του να παει για δουλεια σε μπουρδελο
ποιος θα φάει καρπαζιές από βδομάδα μόλις αναφερθεί πάλι θα το δούμε φίλε, και πρώην καβάτζες έχω να πάρω τηλέφωνο αν και δε το θέλω και η φυλής να ναι καλά
μην ανυσηχείς ...θα σε δώκουμε το αστέρι μας ..την .....την "Eρι " καλό κορίτσι και από σπίτι και με δικότης νήμα
eri σφιξαν οι ζεστες...Καλά σε κάμει
Aρρωστημενες καταστασεις μεν, αλλα κι ο ερωτας αρρωστια ειναι....γύρνα το στην καφρίλα. και καλά δεν την παίρνεις πλέον σοβαρά... (πήδα και καμιά άλλη να πάρεις τα πάνω σου)
θα το παίξει αδιάφορη,,,
εσύ ακάθεκτος !!!
ε θέμα χρόνου να τις γαμήσεις την ψυχολογία και συ....
Σκασε βλακεντιε και τραβα μια παρκιαδα στο πεδιον του Αρεως να στανιαρεις....ουτε στα λεφτα στην τετραδα ρε. αισχος.
Μην ασχολεισαι εσυ Μητσαρα, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ειπαμε.Aρρωστημενες καταστασεις μεν, αλλα κι ο ερωτας αρρωστια ειναι....
Ακριβως !!!!!Μην ασχολεισαι εσυ Μητσαρα, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ειπαμε.
Από την αρχή είχε αναφερθεί στους πρώην της , αν και πολύ σπάνια αλλά για να πει πόσο μαλακές ήταν, από το πώς οδηγούσαν ως το ότι είναι μαμάκηδες και άλλες τέτοιες μαλακίες, τώρα ξαφνικά είχαν καλή δουλεία, καλό αυτοκίνητο, έβγαιναν συχνά, είναι τελείως ανισόρροπη. Τέρμα αύριο θα της πάρω τα κλειδιά απ το σπίτι μου
Aρρωστημενες καταστασεις μεν, αλλα κι ο ερωτας αρρωστια ειναι....
ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.