Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

noodleninja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ποιος θα φάει καρπαζιές από βδομάδα μόλις αναφερθεί πάλι θα το δούμε φίλε, και πρώην καβάτζες έχω να πάρω τηλέφωνο αν και δε  το  θέλω και η φυλής να ναι καλά

Επισκέπτης
526508_10152719043555024_1826661015_n.jpg

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?

Τρία τινά.

Τινόν 1ο. Η γκόμενα θέλει να κάνει παιζάκι και βρήκε μαλάκα (εσένα) να το κάνει. Χρησιμοποιεί λοιπόν μία μορφή πίεσης πάνω στον εγωισμό σου για να σε ωθήσει να της πεις "μωρό μου παντρευόμαστε;" Να σου κάνει εκείνη πρόταση γάμου αποκλείεται, αφού ως γνωστόν θα πρέπει να γονατίσει και τότε εσύ μάλλον θα ξεκουμπωσεις το παντελόνι σου νομίζοντας πως κάτι άλλο συμβαίνει...  :2funny:

Τινόν 2ο. Πραγματικά να το έχει κάνει αφελέστατα. Μικρες πιθανότητες δίνω.

Τινόν 3ο. Δεν ξέρει τι της γίνεται μαζί σου. Από τη μία την πηδάς καλά από ότι λες και θέλει κάτι να κάνει μαζί σου. Από την άλλη σκέπτεται τον προηγούμενο χωρισμό της και έχει την ανασφάλεια πως αν κάνει λάθος και μαζί σου θα την πουν ανισσόρροπη όλοι οι φίλοι της.

Μπερδεway....

Μάλλον το τρίτο παίζει με μεγάλες πιθανότητες και ίσως και το πρώτο.

Σε κάθε περίπτωση κόβεις λάσπη, όσο καλά τσιμπούκια κι αν σου κάνει.

Ειδικά αν εσύ δεν θέλεις δεσμεύσεις. ΕΚΕΙΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Φίλε δε θα γλυτώσεις εύκολα από δαύτην
Για να της αρέσει να σε τσιτώνει, σημαίνει ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον για σένα, αλλά παράλληλα θέλει να σε "απολαμβάνει" με τον τρόπο της, δηλαδή να είστε μαζί αλλά και να σε βασανίζει λίγο, ότι θέλουν δηλαδή οι περισσότερες γυναίκες, έναν σκύλο να τις γαμάει και τον έχουν και του χεριού τους.
Αν την διώξεις τώρα, καταρχήν θα αρχίσει τις γλύκες, θα σε παίρνει τηλέφωνα, κλπ που προς στιγμήν θα ξεχάσεις τα πάντα και θα την δεχτείς πίσω. Αν το παίξεις αυστηρός, θα σου αρχίσει τα βουντού, τις κατάρες, τις απειλές, τους εκβιασμούς, κλπ
Γενικά έμπλεξες, δεν υπάρχει τρόπος επιστοφής. Καλή υπομονή σου εύχομαι...

θα αρχίσω τα βουνδου μου φαινεται αααααααααααααααχαχαχαχ να αρχίσω να μιλω για τους πρωην δεν γινεται, δεν εχω πρωην :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και λίγα έχετε γράψει ρε μάγκες... εξηγήστε μου τώρα συμπεριφορά γυναίκας στα 33 της χρόνια που τους τελευταίους  μήνες που σχεδόν συζούμε, έχει αρχίσει και αναφέρετε όλο στους πρώην της, και πόσο καλοί ήταν τι κάνανε και τέτοιες παπαριές και κανα 2 φορές μπροστά σε άλλους η καριόλα, της απαντάω επανειλημμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου να γυρίσει στους πρώην και να χωρίσουμε, και τότε το κόβει απότομα. Να παντρευτεί δε νομίζω ότι βιάζετε καθώς είναι μόλις 3 χρόνια χωρισμένη, κρίμα και ζήσαμε έντονα το πρώτο χρόνο και φαινόταν να έχει και μέλλον, αισθάνομαι ότι με μειώνει κάθε φορά που αναφέρετε σε πρώην της για το οτιδήποτε. Στη τελευταία μου ερώτηση γιατί το κάνει, απάντησε το αμίμητο , αν καταλάβαινα ότι δε σε πείραζε δε θα το έκανα μάλλον.   Κάποια  στιγμή  δε  θα  συγκρατηθώ  όμως   έτσι   όπως  πάμε,   την  έχω  διώξει  ήδη  2  φορές   αλλά  σε  λίγες   μέρες   με  ξαναπαίρνει  τηλέφωνο   και  ξεσκιζόμαστε.  Στο  σεξ  δε  με  έχει  συγκρίνει  με  άλλους   πάντως.  Κατάλαβε  ότι  δεν   έχω  λεφτά?   Αν  και  δεν  πεινάω   κιόλας.  Τα ίδια λεφτά βγάζουμε περίπου.   Δε  ξέρω   τι  άλλο  μπορεί   να  συμβαίνει?
Καλά σε κάμει  :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ο τυπος ειπε οτι θα εστελνε την κορη του να δουλεψει σε μπουρδελο,οχι κατεπιλογη της.
Φαντασου τωρα πατερα να εξαναγκασει την κορη του να παει για δουλεια σε μπουρδελο

Δεν έγραψα τέτοιο πράγμα εγώ. Εξαναγκασμούς φαντασιώνονται οι βιαστές και οι παιδεραστές.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ποιος θα φάει καρπαζιές από βδομάδα μόλις αναφερθεί πάλι θα το δούμε φίλε, και πρώην καβάτζες έχω να πάρω τηλέφωνο αν και δε  το  θέλω και η φυλής να ναι καλά

μην ανυσηχείς  :rolleyes:...θα σε δώκουμε το αστέρι μας ..την  :tits2:  .....την "Eρι "  καλό κορίτσι και από σπίτι  :rolleyes:και με δικότης νήμα  :dancing: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μην ανυσηχείς  :rolleyes:...θα σε δώκουμε το αστέρι μας ..την  :tits2:  .....την "Eρι "  καλό κορίτσι και από σπίτι  :rolleyes:και με δικότης νήμα  :dancing: :2funny:

α όχι αυτόν τον έχει αναλάβει όπως βλέπεις άλλη. Με μεγάλη επιτυχία. αχαχχαχααχχααχ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γύρνα το στην καφρίλα. και καλά δεν την παίρνεις πλέον σοβαρά... (πήδα και καμιά άλλη να πάρεις τα πάνω σου)
θα το παίξει αδιάφορη,,,
εσύ ακάθεκτος !!!

ε θέμα χρόνου να τις γαμήσεις την ψυχολογία και συ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aρρωστημενες καταστασεις μεν, αλλα κι ο ερωτας αρρωστια ειναι....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ουτε στα λεφτα στην τετραδα ρε. αισχος.
Σκασε βλακεντιε και τραβα μια παρκιαδα στο πεδιον του Αρεως να στανιαρεις....

Ακομη εδω εισαι ?
Οι εραστες σου σε περιμενουν στο παρκο να σε χυσουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από την αρχή  είχε αναφερθεί  στους πρώην  της ,  αν και πολύ σπάνια  αλλά  για να πει πόσο μαλακές ήταν, από το πώς οδηγούσαν  ως το ότι είναι μαμάκηδες και άλλες τέτοιες μαλακίες,    τώρα  ξαφνικά είχαν καλή δουλεία,  καλό  αυτοκίνητο,  έβγαιναν συχνά,     είναι  τελείως  ανισόρροπη.  Τέρμα  αύριο θα  της  πάρω  τα  κλειδιά  απ  το σπίτι  μου  

:grin:

για την οδηγηση το λεω και εγω αμα καποιος οδηγει σαν μαλακας.
Βεβαια κατι εχει παρεξηγησει.... ρωτησε την αμα ψαχνει σωστο εραστη ή οδηγο.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.633
Πόντοι
506
[URL unfurl="true"]http://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-133311132.html[/url]

Κατι τετοια πρεπει να τα βλεπουν μερικες εδω περα που κατα τ αλλα δεν υπαρχουν αντρες... Γιατι σε μερικες χωρες οι νομοι ειναι νομοι.
Αλλα βεβαια οταν ο μπαμπακουλης εβγαζε το μαυρο χρημα εκανε οτι του ελεγε η κορουλα η μονακριβη. Αμαξακι στα 18? Βεβαιως. Διακοπες στα νησια? Εννοειται. Σπουδες στην Αγγλια? Δε το συζητω.
Τωρα ομως που δε τα χουν στα ποδια τους καιρος ειναι να ζοριστουν και λιγο. Και οδηγοι λεωφορειων και ταριφουδες και συνοδοι στη σκουπιδιαρα. Μπας και βαλουν και λιγο μυαλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom