Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σου έχω απαντήσει ήδη. Κάποιοι αλλιώς τα περιμένουν (προγραμματίζουν κλπ) τα πράγματα και άλλα τους βγαίνουν στη πορεία. Απο κει και πέρα το θέμα πόσοι έχουν τα κότσια να ανταπεξέλθουν.
το αλλιως τα περιμενα και αλλιως μου ηρθανε αυτο μπορει να ισχυει σε μια δουλεια και οχι με μια γυναικα!
Αν εχεις μια σχεση 3 χρονων και αραβωνιαστεις ή παντρευτεις εκει ΞΕΡΕΙΣ τι παιρνεις!!
τοσο απλα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
am δε που ξέρεις...
από λάμιες έχεις ιδέα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε παιδι μου ΟΚ!!!
Εχω ιδεα....! :cheesy:
τι να σου πω ολλα ειναι σχετικα! αλλα και παλι στα 2 χρονακια 3 βλεπεις η αλλη τι ειναι!
θες να το αναλυσουμε? να γραψουμε κανα σεντονι?
ειπαμε σχετικα ειναι! αλλα οχι τι θα σου βγει? τι ειναι αμαξι μεταχειρο που δεν ξερεις τι θα σου βγαλει? ή δουλεια που αλλα περιμενεις και αλλα σου ηρθαν!
Για μενα για αυτο ειναι και ιδανικο πριν παντρευτεις να συζησεις μτην κοπελα οσο μπορεις! ειναι μεγαλο σχολειο η συμβιωση και καθολου ευκολο!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τι ειναι αμαξι μεταχειρο που δεν ξερεις τι θα σου βγαλει?

αμάξι όχι...μετεχειρο σίγουρα!!! :2funny:
πάντως πάνω κάτω την ίδια αξια και η σημασία έχουν...
και μην ακούσω μαλακια ότι είμαι κυνικός...αγαπώ το αυτοκίνητο μου και θα έκανα τα πάντα γι αυτό!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Σου έχω απαντήσει ήδη. Κάποιοι αλλιώς τα περιμένουν (προγραμματίζουν κλπ) τα πράγματα και άλλα τους βγαίνουν στη πορεία. Απο κει και πέρα το θέμα πόσοι έχουν τα κότσια να ανταπεξέλθουν.

οταν βαζει καποιος προτεραιοτητα την ζωη του, το γαμησι του, το οτι προδοθηκε το οτι εχασε την ζωη του με τον/ την μαλακα που του φορτωθηκε και  διψα για εκδικηση και ΔΕν βαζει πρωτο απο ολα το συμφερον του παιδιου του .....................δεν του φταιει η ζωη που του πηγε στραβα.... και η σχεση που δεν του εκατσε και το οτι τα υπολογισε αλλιως. Του φταιει ο παλιοχαρακτηρας σου και οτι ειναι  ο ιδιος προβληματικος.  
και επειδη εχω την αισθηση οτι δεν γινομαι κατανοητη, οταν λεω ειμαι υπευθυνος για τις πραξεις μου σημαινει οτι αν κανω λαθος δεν φορτωνω σε αλλους τα λαθη μου με την δφικαιολογια αλλιως μου τα πηγε η ζωη και αναλαμβανω τις συνεπειες.    

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Στο 2ο ερώτημα: Βάσει των στοιχείων που παρέθεσε στη τελευταία συγκέντρωση με θέμα τη σχολική βία πέρυσι τέτοιο καιρό η παιδοψυχολόγος απεσταλμένη της περιφέρειας.

Στο 1ο ερώτημα: Δεν το έχω διαπιστώσει μόνο εγώ αλλά και οι δασκάλες και η διευθύντρια που ξέρουν σίγουρα κάτι παραπάνω γιατί τα παιδιά ανοίγονται σε αυτές.   

Δείτε κύριε,

Αποδίδετε  την σχολική βία στο οικογενειακό περιβάλλον και γράφετε για 15-17 προβληματικές οικογένειες σε σύνολο 25. Δηλαδή ένα ποσοστό που κυμαίνεται από  60% έως 68%. Δηλαδή με  λίγα λόγια μας γράφετε ό,τι κάτι λιγότερο από τα τρία τέταρτα του συνόλου των οικογενειών που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, είναι προβληματικές.

Τώρα, όσον αφορά αυτούς που το διαπιστώνουν (δάσκαλοι και παιδοψυχολόγοι), όντως ξέρουν κάτι παραπάνω, γι αυτό και αποδίδουν την σχολική βία και σε άλλους παράγοντες, όπως π.χ. η προβολή της βίας από τα Μ.Μ.Ε, η οικονομική κρίση κ.λ.π.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

μαγκες ο καιρος πλησιαζει...θα γαμησει κ ο φτωχος...σε μερικα χρονακια βλεπω ο καθενας απο σας να γινεται σαν τον νικο τον μαγειρα που τον ψαχνουν απεγνωσμενα

παλι "ρομαντικες" μαλακιες γυρισανε για να αρμεξουν τα πορτοφολια των ελληνιδων ?  :idiot:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το γεγονός δε, οτι μαζι σου συμφωνει ο μενιος33, ο οποιος εχει ηδη σε θρεντ αναλυσει οτι εχει ζησει μια "καταραμενη ¨ζωη σε μια τρομερα προβληματικη οικογενεια αναλυοντας γεγονοτα που πραγματικα αν ειναι αληθινα ειναι συγκλονιστικα και εχουν καταστρεψει προφανως αυτον τον ανθρωπο, μου δειχνει οτι καθρεπτιζεσαι σε ανθρωπους ιδιου κυμματος.

αφου ο καθενας λεει την γνωμη του για τον αλλον ας πω και εγω την δικη σου αισθηση για σενα, σαχλαμαριζοντας  :2funny:

Αυτή είναι μια πολύ ακριβής περιγραφή των όσων έχω περάσει στη ζωή μου. Το ότι θεωρείς τα βάσανα που έχει περάσει ένας άνθρωπος ως προσβολή που μπορείς να εκτοξεύεις εναντίον του ή εναντίον άλλων (?!) προσδιορίζει με μεγάλη ακρίβεια σε ποιό είδος ανθρώπων ανήκεις.

Θα σου ζητήσω άλλη μια φορά να μην ασχολείσαι μαζί μου. Οι κόντρες με διασκεδάζουν καμιά φορά, αλλά όχι ενάντια σε μικροπρεπή άτομα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτή είναι μια πολύ ακριβής περιγραφή των όσων έχω περάσει στη ζωή μου. Το ότι θεωρείς τα βάσανα που έχει περάσει ένας άνθρωπος ως προσβολή που μπορείς να εκτοξεύεις εναντίον του ή εναντίον άλλων (?!) προσδιορίζει με μεγάλη ακρίβεια σε ποιό είδος ανθρώπων ανήκεις.

Θα σου ζητήσω άλλη μια φορά να μην ασχολείσαι μαζί μου. Οι κόντρες με διασκεδάζουν καμιά φορά, αλλά όχι ενάντια σε μικροπρεπή άτομα.
τυπε μενιε σε γουσταρει η τυπισσα και σου κωλοτριβεται και εσυ χαμπαρι δεν παιρνεις. :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμένα με σε φιλική κουβέντα με έχουν ρωτήσει και πόσα βγάζω. Δε νομίζω ότι σκέφτονται πονηρά όταν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, όχι αυτές για τις οποίες μιλάω τουλάχιστον κ σίγουρα κάποιος θα πει που ειναι το κακό σε μία φιλική συζήτηση να γίνουν τέτοιες ερωτήσεις.

Το κακό είναι στην αντίδραση τους όταν απαντάς. Στην ακούσια έκφραση του προσώπου. Από εκεί καταλαβαίνεις τι θα συνέβαινε αν προχωρούσες.

ταχεις ξαναπει αυτα αχαχουχα. πες και καμια καινουργια ιστορια.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
παλι "ρομαντικες" μαλακιες γυρισανε για να αρμεξουν τα πορτοφολια των ελληνιδων ?  :idiot:

η πλακα ειναι οτι γουσταρουν να βλεπουν τους ψευτιρομαντισμους,αλλα στην ζωη ειναι νταλικερηδες κ εχουν προτυπο την σολωμου...οποιος την ειδε στο αν...του παπακαυλιατη θα διαπιστωσε ισως οτι η συμεπριφορα της αντιπροσωπευει ενα μεγαλο ποσοστων γυναικων στην ελλαδα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η πλακα ειναι οτι γουσταρουν να βλεπουν τους ψευτιρομαντισμους,αλλα στην ζωη ειναι νταλικερηδες κ εχουν προτυπο την σολωμου...οποις την ειδε στο αν...του παπακαυλιατη θα διαπιστωσε ισως η συμεπριφορα της αντιπροσωπευει ενα μεγαλο ποσοστων γυναικων στην ελλαδα

Πληρωσες 7 ευρω τυπε για να δεις την νευρικη ανορεξια Σολομου και τον Παπακαλιατη?  :grin:
Ουτε τσαμπα δεν πηγαινα  :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γι αυτό και αποδίδουν την σχολική βία και σε άλλους παράγοντες, όπως π.χ. η προβολή της βίας από τα Μ.Μ.Ε, η οικονομική κρίση κ.λ.π.
τι σχεση μπορει να εχει η σχολικη βια με την οικονομικη κριση
η την νεα ταινια του Βαν νταμ;
πισω απο ακραιες μορφες βιας υπαρχει παντα ψυχολογικοι/ψυχιατρικοι λογοι που πηγη τους ειναι σχεδον παντα ενα δυσλειτουργικο περιβαλον

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

να μην μου ζητας τιποτα γιατι φυσικα θα σε γραψω διοτι ειμαι μικροπρεπες ατομο  και εκεινο το ειδος ανθρωπων που  δεν κανω χαρες  :sunglasses: 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα επισης  

με τον Παπακαλιατη ισχυει το εξης....οσοι δεν γουσταρανε την τηλεοπτικη του δουλεια και ξερναγανε μαζι του απλα δεν θα πηγαινανε ουτε με σφαιρες στην ταινια του και θα κραζανε ετσι και αλλιως και οσοι αντιστοιχα τον βλεπανε στην τηλεοραση σιγουρα πηγανε και σιγουρα τον βρηκανε καταπληκτικο....Για μενα παλι δεν ειναι ουτε καλος ουτε κακος ειναι απλα αδιαφορος και βαρετος  :tired:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
η εριναλ , η μια η αλλη... και καθεμια του εξω κοσμου
μπορει στα λογια να ειναι ολες αγιες και να διακυρησσουν την ηθικη και την ισορροπια στις σχεσεις

το θεμα ειναι οι πραξεις τι δειχνουν τα λογια δεν κοστιζουν. Τα λογια ειναι απλα για να καυλωνουμε
στιγμιαια και τελος μετα.... ξεχνιουνται

απο μαλακισμενες θεωρειες ειναι πρωτες.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
το αλλιως τα περιμενα και αλλιως μου ηρθανε αυτο μπορει να ισχυει σε μια δουλεια και οχι με μια γυναικα!

Φίλε μου όταν γράφω "τι θα μου έρθει" δεν εννοώ τη γυναίκα! Αλίμονο και απορώ πως το κατάλαβες έτσι. Εννοώ τι καταστάσεις και τι αναποδιές που δεν έχεις προγραμματίσει θα σου έρθουν στη ζωή.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δείτε κύριε,

Αποδίδετε  την σχολική βία στο οικογενειακό περιβάλλον και γράφετε για 15-17 προβληματικές οικογένειες σε σύνολο 25. Δηλαδή ένα ποσοστό που κυμαίνεται από  60% έως 68%. Δηλαδή με  λίγα λόγια μας γράφετε ό,τι κάτι λιγότερο από τα τρία τέταρτα του συνόλου των οικογενειών που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, είναι προβληματικές.

Τώρα, όσον αφορά αυτούς που το διαπιστώνουν (δάσκαλοι και παιδοψυχολόγοι), όντως ξέρουν κάτι παραπάνω, γι αυτό και αποδίδουν την σχολική βία και σε άλλους παράγοντες, όπως π.χ. η προβολή της βίας από τα Μ.Μ.Ε, η οικονομική κρίση κ.λ.π.

Αγαπητέ κύριε,
μπορεί το ποσοστό αυτό να σας φαίνεται τεράστιο ίσως όμως αγνοείτε ότι σχολική βία δεν σημαίνει μόνο ένα παιδί δημοτικού να πετάξει ένα συμμαθητή του από το παράθυρο ή να τα χαρακώσει αλλά περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών όπως προσβολές, ειρωνείες, απομόνωση, ακραία αποδοκιμασία κλπ κλπ. Αν αναλογιστείτε λοιπόν ότι ο χαρακτήρας ενός παιδιού δεν είναι ρούχο που φοριέται αλλά διαμορφώνεται από το πως συμπεριφέρονται οι γύρω του προς αυτό αλλά και μεταξύ τους τότε θα καταλάβετε πόσο ρόλο παίζει μια προβληματική οικογένεια στην εικόνα και τη συμπεριφορά ενός παιδιού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom