Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ κύριε,
μπορεί το ποσοστό αυτό να σας φαίνεται τεράστιο ίσως όμως αγνοείτε ότι σχολική βία δεν σημαίνει μόνο ένα παιδί δημοτικού να πετάξει ένα συμμαθητή του από το παράθυρο ή να τα χαρακώσει αλλά περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών όπως προσβολές, ειρωνείες, απομόνωση, ακραία αποδοκιμασία κλπ κλπ. Αν αναλογιστείτε λοιπόν ότι ο χαρακτήρας ενός παιδιού δεν είναι ρούχο που φοριέται αλλά διαμορφώνεται από το πως συμπεριφέρονται οι γύρω του προς αυτό αλλά και μεταξύ τους τότε θα καταλάβετε πόσο ρόλο παίζει μια προβληματική οικογένεια στην εικόνα και τη συμπεριφορά ενός παιδιού.

Δε συμφωνώ ότι η βίαιη συμπεριφορά, με την ευρύτητα που την ορίζεις, έχει αιτία προβλήματα στην οικογένεια. Ο άνθρωπος από τη φύση του έχει το ένστικτο να εντοπίσει κάποιον που του φαίνεται εύκολος στόχος και να του επιτεθεί για... να διασκεδάσει. Αυτή είναι μια συμπεριφορά που δεν τη βλέπεις μόνο στο σχολικό περιβάλλον αλλά παντού. Το ότι δεν την εκδηλώνουν όλοι οι άνθρωποι στον ίδιο βαθμό οφείλεται αφενός στα διαφορετικά γονίδια που κουβαλάνε και αφετέρου στην αγωγή που λαμβάνουν από το σπίτι τους και την κοινωνία γενικότερα. Μια οικογένεια που μεγαλώνει το παιδί της να γίνει σκατάνθρωπος δε σημαίνει ότι έχει εσωτερικά προβλήματα, αλλά ότι δεν λειτουργεί θετικά ως προς το κοινωνικό σύνολο. Ότι δεν αισθάνονται οι γονείς χρέος να βγάλουν έναν άνθρωπο σωστό στην κοινωνία, παρά μόνο νοιάζονται για την ατομική επιτυχία του παιδιού τους.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Μια οικογένεια που μεγαλώνει το παιδί της να γίνει σκατάνθρωπος δε σημαίνει ότι έχει εσωτερικά προβλήματα

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μια οικογένεια "σκατάνθρωπων" που μεγαλώνει ένα "σκατανθρωπάκι" (ο χαρακτηρισμός είναι δικός σου) είναι μια φυσιολογική οικογένεια.
ΟΚ η γνώμη σου είναι σεβαστή όπως και όλων των υπόλοιπων. Η γνώμη η δική μου - και κλείνω εδώ - είναι ότι η παιδεία ξεκίναγε, ξεκινάει και θα ξεκινάει από την σωστή οικογένεια.-

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μια οικογένεια "σκατάνθρωπων" που μεγαλώνει ένα "σκατανθρωπάκι" (ο χαρακτηρισμός είναι δικός σου) είναι μια φυσιολογική οικογένεια.
ΟΚ η γνώμη σου είναι σεβαστή όπως και όλων των υπόλοιπων. Η γνώμη η δική μου - και κλείνω εδώ - είναι ότι η παιδεία ξεκίναγε, ξεκινάει και θα ξεκινάει από την σωστή οικογένεια.-
Συμφωνω οτι το περιβαλλον παιζει απιστευτα ΜΕΓΑΛΟ ρολο ΑΛΛΑ οχι παντα!!
καλη χρυση η παιδεια που λες και η σωστη οικογενεια, αλλα πλεον θα αρχισω να πιστευω οτι μπορει να ειναι και θεμα γονιδιων! τα γονιδια δεν τα παιρνεις μονο απο τους γονεις αλλα και απο γιαγιαδες παππουδες θειους κλπ!!
Εχω δει παιδια (και εχω φιλους) οπου δεν μεγαλωσανε και στο καλυτερο περιβαλλον και βγηκαν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιδια ! και φυσικα το αντιστροφο....παιδια ΟΧΙ που ειχαν τα παντα με την σεσουλα αλλα δεν τους ελειψε ΤΙΠΟΤΑ με χρυσους γονεις και βγηκαν ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ...!!

οποτε ολλα ειναι σχετικα...!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μιλάς σωστά φίλτατε! Τα πάντα ξεκινάν από την οικογένεια! Όλα τα θεμέλια για τη διαμόρφωση προσωπικότητας μπαίνουν από την οικογένεια..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μιλάς σωστά φίλτατε! Τα πάντα ξεκινάν από την οικογένεια! Όλα τα θεμέλια για τη διαμόρφωση προσωπικότητας μπαίνουν από την οικογένεια..

ετσι

ο μονος τροπος να αλλαξει η κοινωνια στην ελλαδα ειναι να σκοτωσουμε οσους ειναι πανω απο 40

αλλιως πρεπει να περιμενουμε καμια 20αρια χρονια να γερασουν κ να βγουν μονοι τους στο περιθωριο

βεβαια η κριση πιεζει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ετσι

ο μονος τροπος να αλλαξει η κοινωνια στην ελλαδα ειναι να σκοτωσουμε οσους ειναι πανω απο 40

αλλιως πρεπει να περιμενουμε καμια 20αρια χρονια να γερασουν κ να βγουν μονοι τους στο περιθωριο

βεβαια η κριση πιεζει

Άλλο λέει αυτός, άλλη μαλακία λες εσύ βλάκα προβληματικέ

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Δε θεωρώ ότι μια οικογένεια που οι γονείς κακομαθαίνουν το παιδί και του κάνουν όλα τα χατίρια είναι προβληματική. Θεωρώ ότι είναι λάνθασμένος ο τρόπος που διαπαιδαγωγούν το παιδί τους ή τελοσπάντων όχι καλός για τη δημιουργία μιας συνεκτικής και πολιτισμένης κοινωνίας.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πηγα στο public, ειδα στα ταμεια μονο γυναικες (7-8 σαυρες), σηκωθηκα και εφυγα...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΜΗΝ παιρνετε φυλαδια αν τα μοιαζουν γυναικες, μην ψωνιζετε απο επιχειρησεις που εχουν μονο γυναικες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΜΗΝ παιρνετε φυλαδια αν τα μοιαζουν γυναικες, μην ψωνιζετε απο επιχειρησεις που εχουν μονο γυναικες
εγω παντως δεν εχω δει φυλαδια να μοιαζουν με γυναικες ρε τυπε.φυλαδια που μοιαζουν με φυλαδια εχω δει μονο.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ετσι

βεβαια η κριση πιεζει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μαλακα

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτο περι μεσου ορου ισως και να ισχυει, ισως να ισχυει με τα <παλια> ζευγαρια!!!
Αλλα απ' την αλλη λογικο δεν ειναι να σε φαει η ρουτινα-καθημερηνοτητα???
Δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις ,να χει ξεχυλωσει-παραμελησει τον ευατο του ο αντρας-γυναικα!
Εκει το λαθος ειναι του ενος!
Αλλα απ-την αλλη με <τρομαζει> το γεγονος να εισαι με μια γυναικα 30-50 χρονια! (αν δεν χωρισεις) !

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω γιατι ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε 10-20 χρονια συμβιωσης στην πλατη απλα απο την μικρη μου εμπειρια που ειχα σαν φοιτητης να συζησω με κοπελα 2,5 χρονια (σαν παντρεμενοι) :cheesy:
μπορω να πω οτι ΝΑΙ σε τρωει η ρουτινα....η καθημερηνοτητα! σιγα τα προβληματα που χαμε 20-22 χρονων και τις υποχρεωσες αλλα παρ'ολλα αυτα ο ερωτας περασε στην αρχη,μετα ηρθε η αγαπη-συνηθεια το οποιο μου ακουγεται λογικο!
Σ'εναν γαμο που θα υπαρχουν παιδια θα πρεπει να παλευεις (πιστευω καθημερηνα) !!!
Ενταξει δεν ειπαμε να σαι τζωβενι στα 45-50 οπως στα 25 αλλα να προσεχεις τον ευατο σου σε λογικα παντα παισια,το ιδιο και μια γυναικα!
Στα 45-50 εχοντας 2 παιδια-γυναικα υποχρεωσεις οικονομικες-στην δουλεια και η γυναικα τα ιδια λογικο ειναι να περασεις απο 40 κυματα!
Αλλα δεν <χαλας> ετσι 1 γαμο για μια απιστια (απερισκεψια,ευχαριστηση της στιγμης) Μονο αν υπαρχουν και αλλα προβληματα και οδηγει στο να χαλασεις 1 γαμο!!
Απ'την αλλη σκεφτομαι οτι στα 45-50 αν χαλαεις 1 γαμο για μαλακιες που θα ξαναβρεις γυναικα να σε ανεχεται οπως η γυναικα σου και το αντιστροφο,με ολλα τα καλα-κακα...!

Τις προαλες ειδα ζευγαρι στα 21 να κανει παιδι! Εμενα τετοια περιστατικα με τρομαζουν...(παιδικοι ερωτες) !! ειτε λογω ανωριμωτητας-ελειψη εμπειριας κλπ κλπ!!
Ξερω οτι η κοπελιτσα το οδηγουσε προς τα κει! Αλλα στα 21 ουτε εχεις ζησει-ταξιδεψει-κανει σχεσεις κλπ!! Δεν ειναι το οικονομικο (που στις μερες μας ειναι σοβαρος παραγοντας για να κανεις οικογενεια)!
Αυτο δεν σε κουραζει?
Οχι η ποικιλια? Αλλα απο 1 σημειο και μετα σαν ανθρωπος δεν θελεις να αραξεις?
Δεν ειναι οτι το βλεπω παραδοσιακα-ρομαντικα αλλα απο μια ηλικια και μετα καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω! Δλδ δεν ειναι θεμα οτι ΠΡΕΠΕΙ μεχρι τοτε να παντρευτεις...ΟΧΙ σε τετοιου ειδους στερεοτυπα! ΑΛΛΑ αν μεχρι τα 35-40 max ζεις σαν εργενης και εισαι <πινω και μεθω> αυτο δεν κουραζει?
Δεν θελεις μια γυναικα διπλα σου? (οχι μονο για να σου πλενει μαγειρευει ) να κανεις 1-2 κουτσουβελα?
ΟΧΙ επειδη το κανουν και οι αλλοι? (αδερφια -ξαδερφια-φιλοι-συναδελφοι κλπ)
Το λεω αυτο γιατι η παροιμια που λεει <ή μικρος μικρος παντρεψου ή μικρος καλογερεψου> εμενα μου θυμιζεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εναν Θειο της μανας μου οπου δεν παντρευτηκε ΠΟΤΕ,εφτασε 75 αυτη την στιγμη, (και απο μικρο παιδι ΕΓΩ τον θυμαμαι μια ζωη ΜΟΝΟ ΤΟΥ ενω ολλα του τα αδερφια (1 ο παππους μου) καναν Γιορτες π.χ. με οικογενεια-παιδια-εγγονια  και ΕΚΕΙΝΟΣ μονος του ή καλεσμενος και καθοταν απο σποντα)

εγω ειμαι απο τους βιαστικους, παντρευτηκα μικρος και εκανα παιδια και χωρισα. Δεν εχω θεμα με τα ποτα ή με την καταθληψη, διοτι πρεπει να δουλευω για τα παιδια και αυτο παντα με κραταει σε μια ευθεια. Τα λοιπα τα θεωρω αναξια προβληματισμου.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Περνούσα χτες από τα Εξάρχεια, και τι είδα, αν έχετε το Θεό σας; Πέντε αραπάδες και ο ένας να κρατάει απ' το χέρι μια φοιτήτρια Ελληνίδα!

Δεν είναι ρατσιστική η αποδοκιμασία μου. Απλά φέρτε στο μυαλό σας πόση προσπάθεια καταβάλλουμε εμείς οι άντρες για να γίνουμε αρεστοί στις γυναίκες. Σπουδάζουμε γιατί αν είναι σπουδαγμένη η γκόμενα σνομπάρει αυτούς που δεν έχουν πτυχίο. Χύνουμε αίμα κ ιδρώτα για να πετύχουμε επαγγελματικά πάλι για να μας εκτιμήσει η γκόμενα. Μελετάμε διάφορα κουλτουριάρικα για να κάνουμε καλή εντύπωση. Προσέχουμε τι θα πούμε και πως θα το πούμε ώστε να ακουστεί ψαγμένο κ ενδιαφέρον και να περάσουμε τα στάνταρ της καθεμιάς. Ακόμα και μέσα στα φόρουμ βλέπω ανθρώπους να πασχίζουν να πουν κάτι χιουμοριστικό και έξυπνο ώστε να τραβήξουν την προσοχή κάποιας.  Γενικά όλη μας τη ζωή πηδάμε μέσα από στεφάνια όπως οι ακροβάτες στο τσίρκο και πάλι τρώμε Χ.

Και βλέπω ξαφνικά έναν λαθρομετανάστη, από την τριτοκοσμική Αφρική, αγράμματο, με μηδέν κουλτούρα, που δε μπορεί να εκφραστεί καλά-καλά επειδή δεν ξέρει τη γλώσσα, ο οποίος κάνει δουλειές της πούτσας, χωρίς επαγγελματικό μέλλον, (πιθανώς φορέας του AIDS),  και έχει γκόμενα μια φοιτητριούλα 20-22 χρονών, με μόνο προσόν ότι είναι μαύρος!

Και δε μιλάω για καμιά χοντρή, άσχημη, άπλυτη κλπ. Μια κανονική κοπέλα, που σίγουρα έχει ρίξει χυλόπιτες σε ένα σωρό παιδιά ή τα έχει σνομπάρει πριν καν προλάβουν να κάνουν κάποια κίνηση, γιατί δεν έφταναν τα στάνταρ της. Αλλά επειδή μεγάλωσε με την αμερικανική τηλεόραση, που της έλεγε πόσο κουλ είναι οι μαύροι, δίνει το μουνί της σε κάποιον που αν ήταν Έλληνας θα του φερόταν σα να ήταν λεπρός!

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος πόσο μηδαμινή σημασία έχουν οι προτιμήσεις των γυναικών στους άντρες. Καλά έκαναν οι παλιοί και τις πάντρευαν με προξενιό. Καθόλου να μην τον ήθελε το γαμπρό, μετά από ένα μήνα πούτσας τον ερωτευόταν. Τα θεωρήσαμε καταπιεστικά αυτά και τώρα γαμιούνται με όποιον τους πει η τηλεόραση.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Υ.Γ. Βλέπω και φοιτητές καμιά φορά να κάθονται και να τους μιλάνε. Ο χαζοβιόλης σκέφτεται "πόσο προχωρημένος και αντιρατσιστής είμαι που κάνω παρέα με μαύρους" και ο μαύρος σκέφτεται "φέρε καμιά συμφοιτήτρια σου να πηδήξω". :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Υ.Γ. Βλέπω και φοιτητές καμιά φορά να κάθονται και να τους μιλάνε. Ο χαζοβιόλης σκέφτεται "πόσο προχωρημένος και αντιρατσιστής είμαι που κάνω παρέα με μαύρους" και ο μαύρος σκέφτεται "φέρε καμιά συμφοιτήτρια σου να πηδήξω". :2funny:

δεν μας  :shit:  ρε 
ntalaras1.jpg

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κάνεις κι εσύ παρέα με μαύρους; Δεν ήθελα να σε θίξω προσωπικά.

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ετσι

βεβαια η κριση πιεζει

Πόσα (κιλά)  :jerking: :jerking: :jerking: ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom