Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω ειμαι απο τους βιαστικους, παντρευτηκα μικρος και εκανα παιδια και χωρισα. Δεν εχω θεμα με τα ποτα ή με την καταθληψη, διοτι πρεπει να δουλευω για τα παιδια και αυτο παντα με κραταει σε μια ευθεια. Τα λοιπα τα θεωρω αναξια προβληματισμου.
το γεγονος οτι μικροπαντρευτηκες μπορει να ηταν και μια βιαστικη σου κινηση!
το βλεπες? το παιξες!
μπορει να μην βλεπεις τα ποτα-ρουτινα κλπ γιατι σε πρωτη μοιρα αυτη την στιγμη εχεις τα παιδια σου σαν προτερεοτητα!
την ζωη σου ομως δεν την χαλασες εν μερη?
(αν και η ζωη σου μπορει να ναι και γαμω, εχεις δουλιτσα-φιλους παιδια-γαμας κλπ) αλλα αν θελεις να ξαναπαντρευτεις μπορεις?? (μπορεις δεν σε κραταει κανεις) αλλα ποσο εφικτο ειναι εχοντας ειδη παιδια,να σε παρει μια γυναικα με παιδια και ευθυνες βουνο απο πισω???

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μακρια απο τις ελληνιδες μαγκες...ετυχε να πεσω σε μια συζητηση που ειχαν δυο κοριτσια 16 ετων και εφριξα με αυτα που ακουσα....το μονο που τις ενοιαζε ητανε να βρουν ενα μαλακα να παντρευτουν ωστε να τον εκβιαζουν με διατροφες και να τον κερατωνουν με αραπηδες...σχεδον ολες ετσι ειναι..νομιζουν οτι η τρυπα τους αξιζει χρυσαφι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ελα ρε φιλε, δεν ειναι ολες ετσι!! μην τρελαθουμε!
Οκ ειδα και γω κατι πιτσιρικες στην γειτονια 21 χρονων γκαστρωμενες με ΕΠ.ΟΠ !!
ΚΑΙ????
ειδα ομως και κανα δυο (εξαιρεσεις) που μου λενε σηκω κ ελα Γερμανια π.χ. για δουλεια (πανω στο πτυχιο μου) γιατι αν κατσεις εκει θα καεις!!
(μου λεει τυπισα που μιλαμε) σηκω ελα γιατι εγω εκτος οτι εχω μελλον εδω και περναω τελεια ! αν καθομουνα Ελλαδα τι θα κανα??? θα δουλευα PR , ασε που οι μισες μου φιλες ειναι γκαστρωμενες!!!
απ'ολλα εχει ο μπαχτσες!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γνωστος μου στην αγγλια χωρισε με τη κοπελα του γιατι τα εφτιαξε με το αφεντικο...τον παιρνει τηλεφωνο ολη την ωρα για επανασυνδεση τωρα που τη πηδηξε και τη χωρισε το αφεντικο...το αφεντικο ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος του γνωστου μου...ολες τα φραγκα θελουν μεγαλε...προσπαθουν να κανουν κανουν παιδια με τους αντρες ωστε να τους εκβιαζουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ΝΑΙ ΟΚ!
Αλλα οι περιπτωσεις ειναι τοσες πολλες που μπορω να σου πω 100 καλες και 100 κακες!!!
και?
απλα πολλες φορες κοιταμε αυτα που μας συμφερουν!
στην τελικη γιατι να βλεπουμε το ποτηρι μισοαδειο? (στη τελικη μισο ειναι)
γιατι δεν το βλεπεις μισογεματο!!
ειπαμε, στην ζωη ολλα ειναι θεματα επιλογων!
αρκει να μην κανουμε λαθος επιλογες ή  την πατησουμε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γνωστος μου στην αγγλια χωρισε με τη κοπελα του γιατι τα εφτιαξε με το αφεντικο...τον παιρνει τηλεφωνο ολη την ωρα για επανασυνδεση τωρα που τη πηδηξε και τη χωρισε το αφεντικο...το αφεντικο ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος του γνωστου μου...ολες τα φραγκα θελουν μεγαλε...προσπαθουν να κανουν κανουν παιδια με τους αντρες ωστε να τους εκβιαζουν
καλα εκανε και χωρισε!
θα πονεσει αλλα στο τελος θα καταλαβει οτι δεν ηταν για αυτον και οτι καλυτερα που δεν πηγανε παρακατω!! (γαμοι,παιδια κλπ)
(αυτο ειπα σε φιλο που χωρισε με την αραβωνιαστηκια του)
για αυτο και σε αλλο ποστ ειχα πει οτι εχεις μια γυναικα που χεις σχεση 2-3 χρονια και προχωρας σε γαμο (αν συζεις κιολας) ΞΕΡΕΙΣ οσο να ναι τι παιρνεις!
πρεπει να σαι πολυ γκαντεμης για να σου βγει στην 5ετια σκαρτη ή πολυ ηθοποιος η γυναικα!
οσο και ερωτευμενος να σαι (σαν παθων το λεω) στο χρονο πανω δεν καταλαβαινεις και πολλα ! συζουσα και μπορω να πω οτι στον 1,5 χρονο μου περασε ο ερωτας!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Περνούσα χτες από τα Εξάρχεια, και τι είδα, αν έχετε το Θεό σας; Πέντε αραπάδες και ο ένας να κρατάει απ' το χέρι μια φοιτήτρια Ελληνίδα!

Δεν είναι ρατσιστική η αποδοκιμασία μου.

Και βλέπω ξαφνικά έναν λαθρομετανάστη, από την τριτοκοσμική Αφρική, αγράμματο, με μηδέν κουλτούρα, που δε μπορεί να εκφραστεί καλά-καλά επειδή δεν ξέρει τη γλώσσα, ο οποίος κάνει δουλειές της πούτσας, χωρίς επαγγελματικό μέλλον, (πιθανώς φορέας του AIDS),  και έχει γκόμενα μια φοιτητριούλα 20-22 χρονών, με μόνο προσόν ότι είναι μαύρος!

Δεν είναι ρατσιστική η αποδοκιμασία μου.

Για κλωτσές είσαι

Επισκέπτης
Περνούσα χτες από τα Εξάρχεια, και τι είδα, αν έχετε το Θεό σας; Πέντε αραπάδες και ο ένας να κρατάει απ' το χέρι μια φοιτήτρια Ελληνίδα!

Στις συγκεκριμένες γκόμενες των Εξαρχείων ,
δεν μετράς μόνο αν είσαι αράπης.

Υπάρχουν κι άλλα προσόντα:

1)Ποινικό μητρώο. Συλλήψεις για εμπρησμούς , καταλήψεις, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών
κωλομετράνε.
2)Να έχεις ψείρες , τσιμπούρια και κοριούς στα ρούχα σου και πάνω σου.
Αν μάλιστα το μαλλί σου έχει λάδι , για να γρασσαριστούν 1500 δίκαννα
για φύλαξη μακράς διαρκείας σε τόπο κοντά στη θάλασσα, χωρίς να σκουριάσουν
ΜΕΤΡΑΣ ΑΓΡΙΑ.
3)Να μένεις σε κοινόβιο. Μετράς τρελά.
4)Να έχεις κάνει φυλακή.
5)Να είσαι υπό την επήρρεια τοξικών ουσιών τα τελευταία 10 χρόνια.
6)Να έχεις δερματικά νοσήματα και ΣΜΝ που αποδεικνύουν τα ανωτέρω.
7)Να είσαι ντυμένος με κουρέλια που βρωμάνε.
8)Το σωβρακο που φοράς να είναι αδιαπέραστο από βολή με κυνηγετικό
στα 10 μέτρα με σκάγια τουλάχιστον μέχρι νούμερο 3.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

1)Ποινικό μητρώο. Συλλήψεις για εμπρησμούς , καταλήψεις, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών
κωλομετράνε.
ΜΕΤΡΑΣ ΑΓΡΙΑ.
4)Να έχεις κάνει φυλακή.

τιποτα απο τις παραπανω μπουρδες. Μονο να εχεις μεγαλη πουτσα. Λάκη μικροτσουτσουνουλακι  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

partouzitsa με μαύρους η κυρια ? :grin:
καλά ξηγιέται μερακλού!!! :rockon:

Απλά φέρτε στο μυαλό σας πόση προσπάθεια καταβάλλουμε εμείς οι άντρες για να γίνουμε αρεστοί στις γυναίκες.

δεν κάνω καμια προσπάθεια να αρέσω στις γυναίκες...
κάνω προσπάθεια να αρέσω όσο ποιο πολύ μπορώ στον εαυτό μου.
αδιάφορο για το τι αρέσει γενικά.

Σπουδάζουμε γιατί αν είναι σπουδαγμένη η γκόμενα σνομπάρει αυτούς που δεν έχουν πτυχίο. Χύνουμε αίμα κ ιδρώτα για να πετύχουμε επαγγελματικά πάλι για να μας εκτιμήσει η γκόμενα. Μελετάμε διάφορα κουλτουριάρικα για να κάνουμε καλή εντύπωση. Προσέχουμε τι θα πούμε και πως θα το πούμε ώστε να ακουστεί ψαγμένο κ ενδιαφέρον και να περάσουμε τα στάνταρ της καθεμιάς. Ακόμα και μέσα στα φόρουμ βλέπω ανθρώπους να πασχίζουν να πουν κάτι χιουμοριστικό και έξυπνο ώστε να τραβήξουν την προσοχή κάποιας.  Γενικά όλη μας τη ζωή πηδάμε μέσα από στεφάνια όπως οι ακροβάτες στο τσίρκο και πάλι τρώμε Χ.

tragik!
(an yparxei antras pou skeutete etsi)

Και βλέπω ξαφνικά έναν λαθρομετανάστη, από την τριτοκοσμική Αφρική, αγράμματο, με μηδέν κουλτούρα, που δε μπορεί να εκφραστεί καλά-καλά επειδή δεν ξέρει τη γλώσσα, ο οποίος κάνει δουλειές της πούτσας, χωρίς επαγγελματικό μέλλον, (πιθανώς φορέας του AIDS),  και έχει γκόμενα μια φοιτητριούλα 20-22 χρονών, με μόνο προσόν ότι είναι μαύρος!

anaconta vs manaconta 1-0 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ti na kanoume tora DLD ? :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

κωλομετράνε.
ΜΕΤΡΑΣ ΑΓΡΙΑ.
4)Να έχεις κάνει φυλακή.

τιποτα απο τις παραπανω μπουρδες. Μονο να εχεις μεγαλη πουτσα. Λάκη μικροτσουτσουνουλακι  :grin:

και σε ρε λάκη με τέτοιο nick που πας να τα βάλεις με τα μεγέθη τον μαύρων ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παιδια το τελευταιο που σκεφτετε μια γυναικα οταν κανει σεξ ειναι να παρει σεξουαλικη ευχαριστηση..οι γυναικες μισουν το σεξ γιαυτο και το κανουν κατω απο προυποθεσεις....τα πεοι των μαυρων μπορει να ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο....οι γυναικες ειναι ασεξουαλ απο τη φυση τους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παιδια το τελευταιο που σκεφτετε μια γυναικα οταν κανει σεξ ειναι να παρει σεξουαλικη ευχαριστηση..οι γυναικες μισουν το σεξ γιαυτο και το κανουν κατω απο προυποθεσεις....τα πεοι των μαυρων μπορει να ειναι λιγο μεγαλυτερα αλλα αυτο δεν παιζει κανενα ρολο....οι γυναικες ειναι ασεξουαλ απο τη φυση τους
ρε φιλε σορυ αλλα το οτι οι γυναικες μισουν το σεξ ποιος σου το ειπε εσενα;οι Μαγιας;
Γιατι το να εχεις εμπειρια με γυναικα το αποκλειω,με την μαλακια που πεταξες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οποιος σου ειπε και εσενα οτι οι γυναικες γουσταρουν το σεξ :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

συ πρεπει να εισαι μεγαλος γνωστης και δασκαλος :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom