Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν ΘΑ θελησω να ξαναπαντρευτω - παντρευομαι, γιατι οχι. Ποσο εφικτο - πολυ εφικτο. Πολλοι χωρισμενοι φιλοι μου παντρευτηκαν δευτερη φορα, και με παιδια, και εκαναν ακομα αλλα παιδια. Αμα θελει ο ανθρωπος, ολα τα φτιαχνει.

Εγω δεν θελω δευτερο γαμο, περναω καλα και ετσι.
OK!! Eσυ ξερεις καλυτερα!
δεν μπορω να εκφερω αποψη! ο καθενας κρινει με βαση τα δικα του δεδομενα!! ;)

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
 Από μια άποψη καλυτερα να παντρευτεις μικρός. Τρως τα πολλα εξοδα των παιδιων σε ενεργη ηλικια που μπορεις να εργαστεις σκληρα . Στα 55 θα εχειε κανει την διαδρομη σου οποτε δεν θα μπορεις να ανταπεξελθεις σε τοσα πολλα έξοδα .

Κατα τα αλλα όμως  δεν φτιαχνεις παρεες τις οποιες ομως θα χασεις ετσι και αλλιως μεγαλώνοντας

Τουλαχιστον αν παντρευτεις μικρος και χωρισεις μικρος μπορει να ξαναφτιαξεις την ζωή σου.

Κατα τα αλλα μικρος - μεγαλος παιζει τεραστιο ρόλο η γυναικα στο γάμο. Πολλες γυναικες εχουν τον ανδρα για να το δειχνουν στην μανα τους και να λένε "κοιτα μαμα, που ελεγες οτι θα μεινω στο ράφι , εχω αντρα" και δεν ασχολουνται με τον αντρα τους και παιρνουν συνταξη απο το σεξ στα 40 . Για αυτο και εχουν βγάλει μια περιουσια οι επαγγελματίες  και για αυτο το site εχει τοσες επισκέψεις .

εγω πιστευω, οτι οι επαγγελματιες εχουν δουλεια επειδη εμεις θελουμε κατι νεο στο σεξ. Και αυτο καμια γυναικα, οσο καλη και να ειναι, δεν μπορει να μας το δωσει. Βαριομαστε καποια στιγμη, και ψαχνουμε κατι καινουριο. Δεν φταει κανεις  

Επισκέπτης
πας να τα βάλεις με τα μεγέθη τον μαύρων ?
739685927.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενταξει λακη, μας επεισες  απο την γκρινια μια εβδομαδα πριν το γυρησες στο καλιτεχνικο επειδη δεν περασες στον τελικο..

αισθανεσαι τοση χαλαρωση και ανακουφηση πλεον που το φασιστικο ξυρισμενο κεφαλι σου εβγαλε μαλια απο την χαρα  :2funny:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
tragik!
(an yparxei antras pou skeutete etsi)

Κάποιος σοφός κάποτε είχε πει ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός δημιουργήθηκε ως μια προσπάθεια των ανδρών να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες. Tragik but tru.

Για κλωτσές είσαι

Έκανες κοπτοραπτική στο ποστ μου για να με βγάλεις ρατσιστή, αλλά δεν είναι έτσι. Δε θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο από έναν αφρικανό λαθρομετανάστη. Ούτε μόρφωση έχω, ούτε σοβαρό επάγγελμα, ούτε λέγειν. Αν ο μαύρος ήταν Έλληνας με τα ίδια προσόντα, δεν θα είχε γκόμενα. Αυτή είναι μια αλήθεια που αποδεικνύει με πόση επιπολαιότητα οι γυναίκες εξυψώνουν ή κομματιάζουν τις ζωές των ανδρών.

Επισκέπτης
ενταξει λακη, μας επεισες  απο την γκρινια μια εβδομαδα πριν το γυρησες στο καλιτεχνικο επειδη δεν περασες στον τελικο..

αισθανεσαι τοση χαλαρωση και ανακουφηση πλεον που το φασιστικο ξυρισμενο κεφαλι σου εβγαλε μαλια απο την χαρα 

Αν η Βίλλα Αμαλίας δεν είχε αλωθεί
και αν η ψηφοφορία δεν έληγε Παρασκευή βράδι , ξημέρωμα Σαββάτου
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ.

Αλλά από παρασκευή απόγευμα , οι αναρχοαυτόνομοι σύντροφοι,
έχουν να "εξυπηρετήσουν" χιλιάδες πύρκαβλα Πάκια.

Εσείς της Πλατείας Κουμουνδούρου τα ξέρετε αυτά .....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στις συγκεκριμένες γκόμενες των Εξαρχείων ,
δεν μετράς μόνο αν είσαι αράπης.

Υπάρχουν κι άλλα προσόντα:

1)Ποινικό μητρώο. Συλλήψεις για εμπρησμούς , καταλήψεις, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών
κωλομετράνε.
2)Να έχεις ψείρες , τσιμπούρια και κοριούς στα ρούχα σου και πάνω σου.
Αν μάλιστα το μαλλί σου έχει λάδι , για να γρασσαριστούν 1500 δίκαννα
για φύλαξη μακράς διαρκείας σε τόπο κοντά στη θάλασσα, χωρίς να σκουριάσουν
ΜΕΤΡΑΣ ΑΓΡΙΑ.
3)Να μένεις σε κοινόβιο. Μετράς τρελά.
4)Να έχεις κάνει φυλακή.
5)Να είσαι υπό την επήρρεια τοξικών ουσιών τα τελευταία 10 χρόνια.
6)Να έχεις δερματικά νοσήματα και ΣΜΝ που αποδεικνύουν τα ανωτέρω.
7)Να είσαι ντυμένος με κουρέλια που βρωμάνε.
8)Το σωβρακο που φοράς να είναι αδιαπέραστο από βολή με κυνηγετικό
στα 10 μέτρα με σκάγια τουλάχιστον μέχρι νούμερο 3.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε λάκη αν και σε διαφορετικό στρατόπεδο, έχεις χιούμορ κάποιες φορές.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οι περισσοτερες γυναικες που απολαμβανουν το  σεξ πασχουν απο νυμφομανια...δοξα το θεο να λες που ενα μικρο κοματι των οργασμικων γυναικων αποφασισε να κανει το χομπι του επαγγελμα και ετσι μπορουν σχεδον ολοι να εχουν μια γευση απο οργασμικη γυναικα...ΖΗΤΩ Η ΠΟΡΝΕΙΑ

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω πιστευω, οτι οι επαγγελματιες εχουν δουλεια επειδη εμεις θελουμε κατι νεο στο σεξ. Και αυτο καμια γυναικα, οσο καλη και να ειναι, δεν μπορει να μας το δωσει. Βαριομαστε καποια στιγμη, και ψαχνουμε κατι καινουριο. Δεν φταει κανεις  

Βασικά νομίζω ότι οι επαγγελματίες έχουν δουλειά γτ άντε να κάνεις κίνηση με μια γκομενα που είναι κολλημένη με κάποιον άλλον (το 95% δηλαδή)  :grin: Ξινό αλλά true story...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Βασικά νομίζω ότι οι επαγγελματίες έχουν δουλειά γτ άντε να κάνεις κίνηση με μια γκομενα που είναι κολλημένη με κάποιον άλλον (το 95% δηλαδή)  :grin: Ξινό αλλά true story...

δεν κατάλαβα τι λες..
ότι είναι ερωτευμένες με κάποιον σχεδόν όλες και δεν κάθονται μετά στους υπολοιπους ?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα τι λες..
ότι είναι ερωτευμένες με κάποιον σχεδόν όλες και δεν κάθονται μετά στους υπολοιπους ?

Εννοώ οτι τραβάνε κόλλημα με κάποιον πρωην π.χ ή κάποιον που τις φτύνει. Και όταν κολλάνε ειναι σα να μην υπάρχουν άλλοι άντρες τριγύρω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η πραγματικοτητα ειναι οτι οι γυναικες δεν γουσταρουν τοσο το σεξ γιαυτο και ειναι δυσκολες  και απλησιαστες...ειναι στη φυση τους...η φυση φταιει για ολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η πραγματικοτητα ειναι οτι οι γυναικες δεν γουσταρουν τοσο το σεξ γιαυτο και ειναι δυσκολες  και απλησιαστες...ειναι στη φυση τους...η φυση φταιει για ολα

δηλαδη???? τι εννοεις ????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

τι λες ρε αδερφε που δεν γουσταρουνε το σεξ!
πλακα κανεις?
εγω αλλα εχω καταλαβει απο γυναικες και απο γυναικειες συζητησεις!
αν δεν υπηρχαν τα ταμπου που υπαρχουν εδω και χιλιαδες χρονια παιζει να ταν και χειροτερες απο εμας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι λες ρε αδερφε που δεν γουσταρουνε το σεξ!
πλακα κανεις?
εγω αλλα εχω καταλαβει απο γυναικες και απο γυναικειες συζητησεις!
αν δεν υπηρχαν τα ταμπου που υπαρχουν εδω και χιλιαδες χρονια παιζει να ταν και χειροτερες απο εμας!

χαχαχ αυτος πρεπει να ειναι νεα αφιξη.  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom