Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εδω συζηταμε μπολ στις συζητησεις ανταλλασουμε αποψεις. οχι απαραιτητα σωστες. ο διαλογος ειναι ωραιο πραγμα ακους αποψεις, θετεις ερωτηματα, σκεφτεσαι. η σκεψη μας κανει καλυτερους. εσυ που εισαι μαθηματικο μυαλο και πληροφορικαριος το ξερεις καλυτερα απο μενα.

Και για ποιο λογο να κατσω να σκεφτω για ενα ατομο που δεν προκειται
να συναντησω ποτε στην ζωη μου τι θα κερδισω για πες μου? εκτος και αν βγαινεις με ατομα
απο εδω

πουτσισμα στο ιντερνετ...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εγω θεωρω οτι ολοι οι ανθρωποι που αγαπας σου δινουν χαρα. η μαλλον δεν το θεωρω το ξερω για εμενα. εμενα μου δινουν χαρα.
απο κει και περα αν δεν θες σχεσεις μην κανεις. αν θες και μαλιστα σχεσεις γαμων που συνεπαγονται οικογενεια οποτε και ειναι σοβαρες, κανε αλλα παρε το ρισκο γνωριζοντας οτι ολο αυτο εχει κοπο, θελει χρονο, θελει θυσιες εχει ζορι και δεν ειναι βολτα στο παρκο. τα παιδια ειναι ευθυνη και ευλογια. μην τα καταστρεφεις. αυτο μονο.

Μα δεν κατέστρεψα τπτ.. Αυτό είπα ότι όλη η χαρά στο γάμο είναι τα παιδιά.. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος να δεσμευτείς επισήμως με τα δεσμά του γάμου..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
η εριναλ , η μια η αλλη... και καθεμια του εξω κοσμου
μπορει στα λογια να ειναι ολες αγιες και να διακυρησσουν την ηθικη και την ισορροπια στις σχεσεις

το θεμα ειναι οι πραξεις τι δειχνουν τα λογια δεν κοστιζουν. Τα λογια ειναι απλα για να καυλωνουμε
στιγμιαια και τελος μετα.... ξεχνιουνται

Και γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο με εμενα ή εσάς ή κάποιο άλλο αρσενικό και άρρεν μέλος του παρόντος;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η εριναλ , η μια η αλλη... και καθεμια του εξω κοσμου
μπορει στα λογια να ειναι ολες αγιες και να διακυρησσουν την ηθικη και την ισορροπια στις σχεσεις

το θεμα ειναι οι πραξεις τι δειχνουν τα λογια δεν κοστιζουν. Τα λογια ειναι απλα για να καυλωνουμε
στιγμιαια και τελος μετα.... ξεχνιουνται

αυτο δεν μας αφορα εδω μπολ. αυτο θα μας απασχολησει οταν εχουμε τριβη προσωπικη με καποιον ωστε να κρινουμε αν θελουμε να ειναι στην ζωη μας. εδω ομως ειμαστε στο νετ και συζηταμε σε ενα φορουμ. επιτελουμε τον στοχο του ιντερνετικο καφενειου δηλαδη. αν σε γνωρισω και με γνωρισεις και δεις οτι ειμαι μαλακισμενη και αλλα λεω αλλα κανω να ερθεις εδω και να πεις η ερι ειναι μαλακω. μεχρι τοτε απλα ακουσε με και κρινε τις αποψεις μου γιατι αυτο βλεπεις απο μενα καλως η κακως. κι οπως ειπε και ενα παλιο νικ εδω μεσα: εδω ειναι ιντερνετ δεν ειναι παιξε γελασε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο δεν μας αφορα εδω μπολ. αυτο θα μας απασχολησει οταν εχουμε τριβη προσωπικη με καποιον ωστε να κρινουμε αν θελουμε να ειναι στην ζωη μας. εδω ομως ειμαστε στο νετ και συζηταμε σε ενα φορουμ. επιτελουμε τον στοχο του ιντερνετικο καφενειου δηλαδη. αν σε γνωρισω και με γνωρισεις και δεις οτι ειμαι μαλακισμενη και αλλα λεω αλλα κανω να ερθεις εδω και να πεις η ερι ειναι μαλακω. μεχρι τοτε απλα ακουσε με και κρινε τις αποψεις μου γιατι αυτο βλεπεις απο μενα καλως η κακως. κι οπως ειπε και ενα παλιο νικ εδω μεσα: εδω ειναι ιντερνετ δεν ειναι παιξε γελασε.

Ε τελικα το ιντερνετικο καφενειο ειναι μαλακια... επειδη και δεν κοινωνικοποιεισαι
και χανεις το χρονο σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ε τελικα το ιντερνετικο καφενειο ειναι μαλακια... επειδη και δεν κοινωνικοποιεισαι
και χανεις το χρονο σου.

Κάμνετε λάθος. Οι χρήστες "ιντερνετικών καφενείων" υφίστανται  κοινωνικοποίηση.  Πλην όμως τυγχάνει απρόσωπη και εξωθεσμική. Πράγμα που έχει προβληματίσει αρκετά την κοινότητα των κοινωνικών επιστημόνων.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και χανεις το χρονο σου.

εγώ είμαι ena αντικοινωνικό μισανθροπακι και την καταβρισκο με το internet πάντως.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

έλα re βριζόμαστε ,κάνουμε χαβαλέ,
φιλοσοφούμε αγκαλιά με το φραπέ...
τι δεν s αρέσει ? :grin:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Το πρώτο και το προτελευταίο είναι τα σωστά, κακά τα ψέματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μα δεν κατέστρεψα τπτ.. Αυτό είπα ότι όλη η χαρά στο γάμο είναι τα παιδιά.. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε λόγος να δεσμευτείς επισήμως με τα δεσμά του γάμου..

Μα, δεν αναφερομαι σε εσενα ειδικα .  ειναι εμφανες αυτο 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και χανεις το χρονο σου.

Αυτο ειναι δικο σου θεμα. αν θεωρεις  ότι δεν θες να μιλας σε φορουμ καλα κανεις.Εχω αλλη αποψη για τους δικούς μου λόγους και αν θες ανοιξε κανα θεμα να την συζητησουμε.  :2funny:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1

μαγκες ο καιρος πλησιαζει...θα γαμησει κ ο φτωχος...σε μερικα χρονακια βλεπω ο καθενας απο σας να γινεται σαν τον νικο τον μαγειρα που τον ψαχνουν απεγνωσμενα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Πως ακριβώς διαπιστώσατε οτι πρόκειται περί προβληματικών οικογενειών;

Έχετε πανελλαδικό δείγμα;

Στο 2ο ερώτημα: Βάσει των στοιχείων που παρέθεσε στη τελευταία συγκέντρωση με θέμα τη σχολική βία πέρυσι τέτοιο καιρό η παιδοψυχολόγος απεσταλμένη της περιφέρειας.

Στο 1ο ερώτημα: Δεν το έχω διαπιστώσει μόνο εγώ αλλά και οι δασκάλες και η διευθύντρια που ξέρουν σίγουρα κάτι παραπάνω γιατί τα παιδιά ανοίγονται σε αυτές. 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

μαγκες ο καιρος πλησιαζει...θα γαμησει κ ο φτωχος...σε μερικα χρονακια βλεπω ο καθενας απο σας να γινεται σαν τον νικο τον μαγειρα που τον ψαχνουν απεγνωσμενα
απο ταινια ειναι αυτο

το βρωμομουνο ειναι για σκοτωμα με τσεκουρι*

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
οποτε δεν συμφωνεις στο γεγονος οτι θα επρεπε να ειχαμε πιο πολυ αισθηση ευθυνης και να μην ειμαστε επιπολαιοι οταν παντρευομαστε και κανουμε παιδια ;δεν αποδεικνύει αυτο που παρουσιάζεις οτι δεν ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας οπως σου ειπα πριν;

Σου έχω απαντήσει ήδη. Κάποιοι αλλιώς τα περιμένουν (προγραμματίζουν κλπ) τα πράγματα και άλλα τους βγαίνουν στη πορεία. Απο κει και πέρα το θέμα πόσοι έχουν τα κότσια να ανταπεξέλθουν.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σου έχω απαντήσει ήδη. Κάποιοι αλλιώς τα περιμένουν (προγραμματίζουν κλπ) τα πράγματα και άλλα τους βγαίνουν στη πορεία. Απο κει και πέρα το θέμα πόσοι έχουν τα κότσια να ανταπεξέλθουν.

το alpha και το omega είναι να ξέρει ακριβώς τι θέλει ο καθένας στη ζωή του αλλα και να γνωρίζει καλά τον εαυτό του...
πχ εγώ τι μια θέλω ξεμπουρδελεματα την άλλη θέλω αγαπούλες !!!
οποτε ξέρω ότι δεν κάνω για τίποτα  από την αρχή  :2funny: και ούτε διαθέτω την ωριμότητα που απαιτείται kai etsi κάνω πίσω όταν χρειάζεται...
αν έκανα εγώ παιδιά  δηλαδή η γυναικα μου ποιον θα προτοπροσεχε μην κάνει μαλακια sto spiti?
τα παιδιά η εμενα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom