You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
SilverSerfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πράγματι αυτό είναι μία από τις παράδοξες συνέπειες του φεμινισμού.
εγκαταλείποντας τον παραδοσιακό τους ρόλο οι γυναίκες μας άφησαν χώρο να αποκτήσουμε δεξιότητες, να μάθουμε να μαγειρεύουμε, να βάζουμε πλυντήριο, να σιδερώνουμε.
άρα ο μόνος λόγος για τον οποίο θα χρειαζόμασταν μια γυναίκα είναι το σεξ.
θα ελεγα, οτι αυτον τον περιορισμο τον θετουμε οι ιδιοι. Το κρινω και απο τον εαυτο μου - ενω θα μπορουσα να επενδυσω σε μια πιο ουσιαστικη σχεση με μια γυναικα, επιλεγω να πηγαινω στις κοπελες επι πληρωμης η στις σχεσεις μιας νυχτας. Και πραγματι, δεν μου προσφερουν τιποτα εκτος απο το σεξ.
Δεν αναιρω την πιθανοτητα, οτι καποια αλλη κοπελα θα μου εδινε πολλα περισσοτερα. Επειδη το ειχα ζησει ηδη, ασχετο, οτι δεν κρατησε για παντα.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτο περι μεσου ορου ισως και να ισχυει, ισως να ισχυει με τα <παλια> ζευγαρια!!!Κατ' αρχάς κάνεις ένα λάθος. Η εικόνα που περιγράφω δεν έχει σχέση με τη δική μου ζωή αλλά με το μέσο όρο των καταστάσεων που βλέπω γύρω μου. Η δική μου ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς από τη στιγμή που παντρεύτηκα, κοντά στα 40 μου, και μετά είναι αντισυμβατική και δεν ενδιαφέρει και κανένα.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα θα δεις ότι δεν εκφέρω καμία άποψη. Περιγράφω αυτό που βλέπω να συμβαίνει στο μέσο όρο των παντρεμένων ζευγαριών και το site που παρέθεσα αναλύει γιατί συμβαίνουν αυτά που περιγράφω. Το τι περιμένει κανείς από ένα γάμο, παιδιά κλπ κλπ είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που εν τέλει βιώνει (μιλάω πάντα για τις μέσες καταστάσεις). Αυτά περί ανωριμότητας, επιπολαιότητας κλπ είναι θεωρίες για όποιον είναι έξω από το χορό. Η ζωή είναι πιο απρόβλεπτη και από τα πιο παρανοϊκά σενάρια.
Αυτά από μένα με όλη τη καλή διάθεση και χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς.
Αλλα απ' την αλλη λογικο δεν ειναι να σε φαει η ρουτινα-καθημερηνοτητα???
Δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις ,να χει ξεχυλωσει-παραμελησει τον ευατο του ο αντρας-γυναικα!
Εκει το λαθος ειναι του ενος!
Αλλα απ-την αλλη με <τρομαζει> το γεγονος να εισαι με μια γυναικα 30-50 χρονια! (αν δεν χωρισεις) !
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω γιατι ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε 10-20 χρονια συμβιωσης στην πλατη απλα απο την μικρη μου εμπειρια που ειχα σαν φοιτητης να συζησω με κοπελα 2,5 χρονια (σαν παντρεμενοι)
μπορω να πω οτι ΝΑΙ σε τρωει η ρουτινα....η καθημερηνοτητα! σιγα τα προβληματα που χαμε 20-22 χρονων και τις υποχρεωσες αλλα παρ'ολλα αυτα ο ερωτας περασε στην αρχη,μετα ηρθε η αγαπη-συνηθεια το οποιο μου ακουγεται λογικο!
Σ'εναν γαμο που θα υπαρχουν παιδια θα πρεπει να παλευεις (πιστευω καθημερηνα) !!!
Ενταξει δεν ειπαμε να σαι τζωβενι στα 45-50 οπως στα 25 αλλα να προσεχεις τον ευατο σου σε λογικα παντα παισια,το ιδιο και μια γυναικα!
Στα 45-50 εχοντας 2 παιδια-γυναικα υποχρεωσεις οικονομικες-στην δουλεια και η γυναικα τα ιδια λογικο ειναι να περασεις απο 40 κυματα!
Αλλα δεν <χαλας> ετσι 1 γαμο για μια απιστια (απερισκεψια,ευχαριστηση της στιγμης) Μονο αν υπαρχουν και αλλα προβληματα και οδηγει στο να χαλασεις 1 γαμο!!
Απ'την αλλη σκεφτομαι οτι στα 45-50 αν χαλαεις 1 γαμο για μαλακιες που θα ξαναβρεις γυναικα να σε ανεχεται οπως η γυναικα σου και το αντιστροφο,με ολλα τα καλα-κακα...!
Τις προαλες ειδα ζευγαρι στα 21 να κανει παιδι! Εμενα τετοια περιστατικα με τρομαζουν...(παιδικοι ερωτες) !! ειτε λογω ανωριμωτητας-ελειψη εμπειριας κλπ κλπ!!
Ξερω οτι η κοπελιτσα το οδηγουσε προς τα κει! Αλλα στα 21 ουτε εχεις ζησει-ταξιδεψει-κανει σχεσεις κλπ!! Δεν ειναι το οικονομικο (που στις μερες μας ειναι σοβαρος παραγοντας για να κανεις οικογενεια)!
Αυτο δεν σε κουραζει?θα ελεγα, οτι αυτον τον περιορισμο τον θετουμε οι ιδιοι. Το κρινω και απο τον εαυτο μου - ενω θα μπορουσα να επενδυσω σε μια πιο ουσιαστικη σχεση με μια γυναικα, επιλεγω να πηγαινω στις κοπελες επι πληρωμης η στις σχεσεις μιας νυχτας. Και πραγματι, δεν μου προσφερουν τιποτα εκτος απο το σεξ.
Δεν αναιρω την πιθανοτητα, οτι καποια αλλη κοπελα θα μου εδινε πολλα περισσοτερα. Επειδη το ειχα ζησει ηδη, ασχετο, οτι δεν κρατησε για παντα.
Οχι η ποικιλια? Αλλα απο 1 σημειο και μετα σαν ανθρωπος δεν θελεις να αραξεις?
Δεν ειναι οτι το βλεπω παραδοσιακα-ρομαντικα αλλα απο μια ηλικια και μετα καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω! Δλδ δεν ειναι θεμα οτι ΠΡΕΠΕΙ μεχρι τοτε να παντρευτεις...ΟΧΙ σε τετοιου ειδους στερεοτυπα! ΑΛΛΑ αν μεχρι τα 35-40 max ζεις σαν εργενης και εισαι <πινω και μεθω> αυτο δεν κουραζει?
Δεν θελεις μια γυναικα διπλα σου? (οχι μονο για να σου πλενει μαγειρευει ) να κανεις 1-2 κουτσουβελα?
ΟΧΙ επειδη το κανουν και οι αλλοι? (αδερφια -ξαδερφια-φιλοι-συναδελφοι κλπ)
Το λεω αυτο γιατι η παροιμια που λεει <ή μικρος μικρος παντρεψου ή μικρος καλογερεψου> εμενα μου θυμιζεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εναν Θειο της μανας μου οπου δεν παντρευτηκε ΠΟΤΕ,εφτασε 75 αυτη την στιγμη, (και απο μικρο παιδι ΕΓΩ τον θυμαμαι μια ζωη ΜΟΝΟ ΤΟΥ ενω ολλα του τα αδερφια (1 ο παππους μου) καναν Γιορτες π.χ. με οικογενεια-παιδια-εγγονια και ΕΚΕΙΝΟΣ μονος του ή καλεσμενος και καθοταν απο σποντα)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Κατ' αρχάς κάνεις ένα λάθος. Η εικόνα που περιγράφω δεν έχει σχέση με τη δική μου ζωή αλλά με το μέσο όρο των καταστάσεων που βλέπω γύρω μου. Η δική μου ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς από τη στιγμή που παντρεύτηκα, κοντά στα 40 μου, και μετά είναι αντισυμβατική και δεν ενδιαφέρει και κανένα.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα θα δεις ότι δεν εκφέρω καμία άποψη. Περιγράφω αυτό που βλέπω να συμβαίνει στο μέσο όρο των παντρεμένων ζευγαριών και το site που παρέθεσα αναλύει γιατί συμβαίνουν αυτά που περιγράφω. Το τι περιμένει κανείς από ένα γάμο, παιδιά κλπ κλπ είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που εν τέλει βιώνει (μιλάω πάντα για τις μέσες καταστάσεις). Αυτά περί ανωριμότητας, επιπολαιότητας κλπ είναι θεωρίες για όποιον είναι έξω από το χορό. Η ζωή είναι πιο απρόβλεπτη και από τα πιο παρανοϊκά σενάρια.
Αυτά από μένα με όλη τη καλή διάθεση και χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς.
Αν αυτο που περιγραφεις ειναι η αληθεια που συναντάς έξω γυρω σου πραγματικα λυμάμαι. ειναι θλιβερο να ζει τοσο συμβατικα ο κοσμος να παντρευεται ενω ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα και ακομα πιο τραγικο δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις οταν υπαρχουν παιδια κτλ.
εκτος απο τραγικο ειναι και αποριας αξιο γιατι συνεχιζεται ενας τραγικα προβληματικος "θεσμος" και ακομα πιο περιεργο οτι εχω συναντησει ανθρωπους με παιδια σε μικρες ηλικιες ειναι η αληθεια που μου λενε ομορφα πραγματα για τον γαμο και εχουν αλλη αποψη απο την δικη σου και δεν ζουν ιδανικες ζωες αλλα μια ζωη οπως ολοι.. μπορει βεβαια μεγαλωνοντας να αλλαξουν δεν το ξερω.μονο απο χωρισμενους και χωρισμενες εχω ακουσει αποψεις σαν την δικη σου. μηδενιστικες σχεδον.
οπως σου ειπα και πριν αποψη δεν εχω σχηματισει πληρως. παρατηρω και ακουω. η ζωη οντως πλαθει σεναρια αλλα εχουμε και μεις ευθυνη για τις επιλογες μας. πιστευω ακραδαντα οτι ο κοσμος δεν εχει συνηθισει να αναλαμβανει ευθυνες για τις πραξεις του βρισκει δικαιολογιες για ολα.
απο κει και περα συζητηση να γινεται..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αν συναναστρεφεσαι με τετοιο κοσμο λογικο ειναι!Αν αυτο που περιγραφεις ειναι η αληθεια που συναντάς έξω γυρω σου πραγματικα λυμάμαι. ειναι θλιβερο
εκτος απο τραγικο ειναι και αποριας αξιο γιατι συνεχιζεται ενας τραγικα προβληματικος "θεσμος" και ακομα πιο περιεργο οτι εχω συναντησει ανθρωπους με παιδια σε μικρες ηλικιες ειναι η αληθεια που μου λενε ομορφα πραγματα για τον γαμο και εχουν αλλη αποψη απο την δικη σου και δεν ζουν ιδανικες ζωες αλλα μια ζωη οπως ολοι..
μπορει βεβαια μεγαλωνοντας να αλλαξουν δεν το ξερω.μονο απο χωρισμενους και χωρισμενες εχω ακουσει αποψεις σαν την δικη σου. μηδενιστικες σχεδον.
Υπαρχουν και οι <αλλοι> οι οποιοι καμια φορα δεν τους βλεπουμε γιατι απαλα δεν ειναι συναναστροφη μας!
εχουν αλλη αποψη διοτι καναν ισως καλες επιλογες και πετυχαν! το αν μεγαλωνοντας αλλαξουν πορεια Δεν το ξερεις και δεν θα το μαθεις αν δεν ακολουθησεις τον συγκεκριμενο <δρομο>
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Και τωρα κλασσικα αμα ρωτησεις τον θανο να σου πει αμα τα εχει ζησει αυτα που περιγραφει
θα σου πει "Ναι αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα για τις καταστασεις και αυτα που εχω ζησει δεν θελω να εκθεσω την ανωνυμη - φαντασικη κοπελα την οποια περιγραφω και καποια μερα θα γνωρισετε ολοι"
θα σου πει "Ναι αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα για τις καταστασεις και αυτα που εχω ζησει δεν θελω να εκθεσω την ανωνυμη - φαντασικη κοπελα την οποια περιγραφω και καποια μερα θα γνωρισετε ολοι"
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Aλλοιωσεις γινονται γιατι η ζωη της Ελληνιδας ειναι βαμμενο νυχι, πιτσα - coca cola light και τσιγαρο. Τεμπελες εκ φυσεως. Κι αμα βρουν κανα μαλακα και τον καβατζωσουνε τοτε γινονται υπερδιπλες. Κακα τα ψεματα πλην του μουνιου η γυναικα δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο στον αντρα. Κι αυτο για λιγο μετα το γαμο. Γιατι οπως ειπε κι ενας φιλος: "Που να τρεχεις τωρα να ικανοποιεις την αλλη...βαζεις μια τσοντα και τελειωσε". Η γυναικα εχει μονο να παρει απ το γαμο και τιποτα να δωσει
εγω σου ευχομαι ολοκαρδα στην ζωη σου να εχεις αυτο που επιθυμεις. Να εισαι μονος σου στο σπιτακι σου να μαγειρευεις να σε πλενεις να εργαζεσαι να γυρνας σπιτι το βραδυ και να κανεις σεξ με τσοντες παιζοντας το πουλι σου.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν αυτο που περιγραφεις ειναι η αληθεια που συναντάς έξω γυρω σου πραγματικα λυμάμαι. ειναι θλιβερο να ζει τοσο συμβατικα ο κοσμος να παντρευεται ενω ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα και ακομα πιο τραγικο δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις οταν υπαρχουν παιδια κτλ.
εκτος απο τραγικο ειναι και αποριας αξιο γιατι συνεχιζεται ενας τραγικα προβληματικος "θεσμος" και ακομα πιο περιεργο οτι εχω συναντησει ανθρωπους με παιδια σε μικρες ηλικιες ειναι η αληθεια που μου λενε ομορφα πραγματα για τον γαμο και εχουν αλλη αποψη απο την δικη σου και δεν ζουν ιδανικες ζωες αλλα μια ζωη οπως ολοι.. μπορει βεβαια μεγαλωνοντας να αλλαξουν δεν το ξερω.μονο απο χωρισμενους και χωρισμενες εχω ακουσει αποψεις σαν την δικη σου. μηδενιστικες σχεδον.
οπως σου ειπα και πριν αποψη δεν εχω σχηματισει πληρως. παρατηρω και ακουω. η ζωη οντως πλαθει σεναρια αλλα εχουμε και μεις ευθυνη για τις επιλογες μας. πιστευω ακραδαντα οτι ο κοσμος δεν εχει συνηθισει να αναλαμβανει ευθυνες για τις πραξεις του βρισκει δικαιολογιες για ολα.
απο κει και περα συζητηση να γινεται..
Προφανώς ο Μαξιμίλιαν μιλάει για ζευγάρια που έχουν συμπληρώσει αρκετά χρονάκια γάμου (10+) και ηλικία 45+, όπου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα συνήθως και πολύ συχνά υπάρχει "μιζέρια", απομάκρυνση κλπ.. Άλλο το τι λέει ο καθένας στους έξω..
Επίσης παρακμή και των 2 σε εμφάνιση, πολύ σπάνια βλέπω 45+ άτομα είτε άνδρες είτε γυναίκες χωρίς αρκετά περιττά κιλά και απεριποιησιά..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
oι περισσότερες από τις "γυναίκες" σε αυτό το σάιτ πάσχουν από μία περίεργη ένδεια επιχειρημάτων, σαχλαμαρίζουν συνεχώς με σοφιστείες και εξυπνακισμούς που δημιουργούν ερωτηματικά για το πραγματικό τους φύλο.
ή μήπως όχι?
επειδη το τελευταιο διαστημα μιλας με εμενα θα θεωρησω οτι αναφερεσαι σε μενα. Και γω δεν σου εχω καμμια εκτιμηση ως συνομιλητη και ως νικ γιατι σαν ανθρωπο δεν σε ξερω. μαλιστα η δικη μου αισθηση ειναι οτι εισαι κατωτατου πνευματικου και κοινωνικου επιπεδου. αυτο το συμπερασμα το βγαζω απο τα γραπτα σου που δειχνουν εμπαθεια, συνηθες γνωρισμα των ανθρωπων που εχουν ζησει σε προβληματικα περιβαλλοντα. Το γεγονός δε, οτι μαζι σου συμφωνει ο μενιος33, ο οποιος εχει ηδη σε θρεντ αναλυσει οτι εχει ζησει μια "καταραμενη ¨ζωη σε μια τρομερα προβληματικη οικογενεια αναλυοντας γεγονοτα που πραγματικα αν ειναι αληθινα ειναι συγκλονιστικα και εχουν καταστρεψει προφανως αυτον τον ανθρωπο, μου δειχνει οτι καθρεπτιζεσαι σε ανθρωπους ιδιου κυμματος.
αφου ο καθενας λεει την γνωμη του για τον αλλον ας πω και εγω την δικη σου αισθηση για σενα, σαχλαμαριζοντας
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
καταρχας...εισαι απο τα ατομα-useres που σε συμπαθω και συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες!Και τωρα κλασσικα αμα ρωτησεις τον θανο να σου πει αμα τα εχει ζησει αυτα που περιγραφει
Δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου!!!
Μαλλον την καταλαβαινω αλλα μπορω να σου πω οτι δεν ΣΤΕΚΕΙ!!
κανε μου Παραθεση να σου απαντησω!
ΤΟ γεγονος οτι δεν ηθελα να σου πω 1-2 πραγματακια προχτες , δεν χρειαζεται να βγαινεις στν αντεπιθεση και στην ειρωνια!!!!
Ναι σε αυτο το ποστ μπορω να σου πω και για κοπελα αν θες (ανωνυμα παντα) οτι θες!! το συζηταμε!
Αλλα οχι να τα ισοπεδωνουμε και ολλα!!! (φανταστικη κοπελα) επειδη δεν σου ειπα 1-2 πραγματακια προχτες!! ;)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ναι ΟΚ!Xαβαλε κανουμε ρε θανο...
τι θες τωρα να αρχισουμε να τα παιρνουμε ολα σοβαρα και να αρχιζουμε τις προσβολες
ο ενας στον αλλον απο ενα web forum? και τι θα βγει ?
χαβαλε ΝΑΙ να κανουμε! αλλο χαβαλες και αλλο ειρωνια!!! ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μιζερια υπαρχει και σε 25χρονους ειναι αρρωστια της εποχης ρε βαγκο. ειμαι μεσα σε κοσμο και βλεπω και μεγαλα ζευγαρια και συναναστρεφομαι. επαναλαμβανω, οσοι εχουν χωρισει η ειναι στα χωρισματα μιλανε με αφορισμους για το γαμο.οι υπολοιποι μιλανε φυσιολογικα εχει χαρες ολο αυτο εχει και κοπο οπως καθε σχεση. Φανταζομαι οτι ουτε εγω ουτε ο μαξιμιλιαν ζουμε μεσα στις οικογενειες αυτες οποτε η αντιληψη μας ειναι απο οτι μας λενε. τελος παντων το θεμα το συγεκριμενο εχει πολλες πλευρες. γιατι παντρευεται καθενας τι θελει πως βλεπει την ζωη του τι σχεσεις δημιουργει γενικα τι προσωπικοτητα εχει τι παιδεια εχει τι αποψεις για τις γυναικες η τους αντρες κτλ.Προφανώς ο Μαξιμίλιαν μιλάει για ζευγάρια που έχουν συμπληρώσει αρκετά χρονάκια γάμου (10+) και ηλικία 45+, όπου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα συνήθως και πολύ συχνά υπάρχει "μιζέρια", απομάκρυνση κλπ.. Άλλο το τι λέει ο καθένας στους έξω..
Επίσης παρακμή και των 2 σε εμφάνιση, πολύ σπάνια βλέπω 45+ άτομα είτε άνδρες είτε γυναίκες χωρίς αρκετά περιττά κιλά και απεριποιησιά..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Xαβαλε κανουμε ρε θανο...
τι θες τωρα να αρχισουμε να τα παιρνουμε ολα σοβαρα και να αρχιζουμε τις προσβολες
ο ενας στον αλλον απο ενα web forum? και τι θα βγει ?
θα ανέβει η θεαματικότητα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
θα ανέβει η θεαματικότητα.
επ τι εγινε? γιατι δεν το λες στον πληθυντικο?????
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
επ τι εγινε? γιατι δεν το λες στον πληθυντικο?????
Καλώς.
Θα ανέβουν οι θεαματικότητες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Καλώς.
Θα ανέβουν οι θεαματικότητες
χαχαχα ετσι για να μην ξεχνιομαστε κιολας
πρεπει να δειχνεις το ηθος σου.... αλλιως θα παρεξηγηθει ο σερβερ
και δεν θα σε βαζει μεσα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
στους 25αρηδες ειναι γνωστο γιατι υπαρχει μην τα ξαναλεμε! ειναι εγκλωβισμενοι!! (την πληρωνουν για αλλους μαλακες)μιζερια υπαρχει και σε 25χρονους ειναι αρρωστια της εποχης ρε βαγκο. ειμαι μεσα σε κοσμο και βλεπω και μεγαλα ζευγαρια και συναναστρεφομαι. επαναλαμβανω, οσοι εχουν χωρισει η ειναι στα χωρισματα μιλανε με αφορισμους για το γαμο.οι υπολοιποι μιλανε φυσιολογικα εχει χαρες ολο αυτο εχει και κοπο οπως καθε σχεση. Φανταζομαι οτι ουτε εγω ουτε ο μαξιμιλιαν ζουμε μεσα στις οικογενειες αυτες οποτε η αντιληψη μας ειναι απο οτι μας λενε. τελος παντων το θεμα το συγεκριμενο εχει πολλες πλευρες. γιατι παντρευεται καθενας τι θελει πως βλεπει την ζωη του τι σχεσεις δημιουργει γενικα τι προσωπικοτητα εχει τι παιδεια εχει τι αποψεις για τις γυναικες η τους αντρες κτλ.
Εγω βλεπω τον αδερφο μου αυτη την στιγμη που χει οικογενεια...εχω και μια ανηψια κουκλα η οποια μας εχει τρελανει ολλους,πηγα να πιω καφε...και μπαινω σ ενα σπιτι οικογενειακο-ζεστο-στολισμενο (λογω εορτων) ! Εδω σε μενα εβγαλε ικανοποιηση που δεν ηταν καν δικο μου σπιτι οικογενεια-γυναικα-παιδι! (παρολο που σαν παιδι και αν δεν τα εφαγα στην μαπα ολλα αυτα, δεν μου λειψε τιποτα)
Οκ αυτα απ την απ'εξω!
Μπορει να μου πεις για ρωτα τον τι τραβαει!? ΟΚ! ακομα ειναι φρεσκοπαντρεμενος! Δλδ θεμα γυναικας παχους κλπ δεν υπαρχουν! Αλλα υπαρχει η καθημερινοτητα η ρουτινα,γκρινια λογω περιορισμενου ιδιωτικου χρονου (λογω δουλειας) (και απο τους 2) και ενος μικρου μωρου...! ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ!!
επιλογη τους ηταν!
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μιζερια υπαρχει και σε 25χρονους ειναι αρρωστια της εποχης ρε βαγκο. ειμαι μεσα σε κοσμο και βλεπω και μεγαλα ζευγαρια και συναναστρεφομαι. επαναλαμβανω, οσοι εχουν χωρισει η ειναι στα χωρισματα μιλανε με αφορισμους για το γαμο.οι υπολοιποι μιλανε φυσιολογικα εχει χαρες ολο αυτο εχει και κοπο οπως καθε σχεση. Φανταζομαι οτι ουτε εγω ουτε ο μαξιμιλιαν ζουμε μεσα στις οικογενειες αυτες οποτε η αντιληψη μας ειναι απο οτι μας λενε. τελος παντων το θεμα το συγεκριμενο εχει πολλες πλευρες. γιατι παντρευεται καθενας τι θελει πως βλεπει την ζωη του τι σχεσεις δημιουργει γενικα τι προσωπικοτητα εχει τι παιδεια εχει τι αποψεις για τις γυναικες η τους αντρες κτλ.
Συμφωνώ με ό,τι είπες. Ο γάμος έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές χαρές που κατά 95% έχουν σχέση με τα παιδιά.. Τα παιδιά πιστεύω είναι ο βασικότερος λόγος για γάμο, καθώς και η συντροφιά σε μεγαλύτερη ηλικία.
Απλά μέσα από το γάμο, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και καθώς αφήνονται άνδρες και γυναίκες έχουμε σημαντική εξασθένιση της μεταξύ τους σχέσης.. Και η πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση είναι συχνό φαινόμενο της εποχής σε ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμο.. Έτσι αν δεν είσαι εγκρατής και δυνατός χαρακτήρας αναζητάς ξενοπήδημα (για να καταλήξω εκεί από όπου άρχισε η συζήτηση).