!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Να μου τραγουδησεις ηθελα, μπας πεσει... ;)
φασιον βικτιμ
να ξυρισω κ εγω τον κωλο μου, να μου καρφωσεις κανα στραπον?
μοδα
βαμος αρειαναρα κ ετς?
1. Παπαφλωράτος (Παντζιαράς)
2. Μόκαλης
3. Τζιφόπουλος
4. Βένος
5. Φοιρός
6. Κούης
7. Ζήνδρος
8. Μπαλλής
9. Ζελελίδης
10. Όλε
11. Σεμερτζίδης
χαρτια εις? (ετσι ειναι το μαγκικο)Κ λιγες τριχες να εχεις δεν εχω προβλημα... Χαρτια εχεις;
ναι το καταλαβαμε οτι περιεγραφε την ζωη τουόχι δεν το λέμε στην Αθήνα.
και μιλάς σε απόφοιτο 29ο Γυμνάσιο Χαριλάου (Παπαναστασίου) και 3ο Λύκειο Τούμπας (Παπάφη).
αντε γειά.
και ναι, πουτάνα όλα λοιπόν αλλά όχι γιατί προκύπτει μετάλλαξη μετά τον γάμο, μία εξελικτική πορεία της σχέσης περιέγραψε ο άλλος.
χαρτια εις? (ετσι ειναι το μαγκικο)
εχω χαρτια αλλαης φυλου, σου καν?
αλλη ωρα, βαριεμαι τωραΑνεβασε να τα δουμε
Erinal μου σηκώθηκε παλι...θα με βοηθησεις?
αυτο που περιεγραψε ο κυριουλης ο μαξιμιλιαν. νομιζω δεν φταιει η γλωσσα υπαρχει χασμα γενεων
OK ο "κυριούλης" (sic) maximilian έκανε μια "πουτάνα" περιγραφή αυτών που βλέπει γύρω του χωρίς παρωπίδες.
Κάποιοι άλλοι "κυριούληδες" γράφουν κάτι σαν το παρακάτω:
Στη συνέχεια όμως η καθημερινή φθορά και τα προβλήματα, καταστρέφουν το μαγευτικό αυτό τοπίο. Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που προηγουμένως μας γοήτευαν, τώρα μας απογοητεύουν και μας στενοχωρούν. Πολύ γρήγορα επέρχεται απομυθοποίηση του ερωτικού συντρόφου, ο οποίος μας φαίνεται κουραστικός, βαρετός και εντελώς διαφορετικός
Περισσότερα εδώ
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι εικόνα θέλεις για τον "κυριούλη" τον maximilian, στα παπάρια του. Όμως πέρα από το "πουτάνα" δεν έχεις γράψει τίποτα για τη δική σου εικόνα επί του θέματος....
OK ο "κυριούλης" (sic) maximilian έκανε μια "πουτάνα" περιγραφή αυτών που βλέπει γύρω του χωρίς παρωπίδες.
Κάποιοι άλλοι "κυριούληδες" γράφουν κάτι σαν το παρακάτω:
Στη συνέχεια όμως η καθημερινή φθορά και τα προβλήματα, καταστρέφουν το μαγευτικό αυτό τοπίο. Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που προηγουμένως μας γοήτευαν, τώρα μας απογοητεύουν και μας στενοχωρούν. Πολύ γρήγορα επέρχεται απομυθοποίηση του ερωτικού συντρόφου, ο οποίος μας φαίνεται κουραστικός, βαρετός και εντελώς διαφορετικός
Περισσότερα εδώ
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι εικόνα θέλεις για τον "κυριούλη" τον maximilian, στα παπάρια του. Όμως πέρα από το "πουτάνα" δεν έχεις γράψει τίποτα για τη δική σου εικόνα επί του θέματος....
το πουτανα ηταν χαρακτηρισμος για την δικη σου περιγραφη για τους γαμους οχι αποψη μου για τους γαμους.συνεπως οντως δεν εχω εκφρασει αποψη.
Και τι αποψη αλλωστε να εχω ; εγω δεν παντρευτηκα να σου πω πως θα ναι ο γαμος μου. να κανω το λαθος να σου πω οτι εμενα θα ναι αλλιως; μαλακια δεν ειναι αυτο σαν αποψη; οι ευχες για το πως θελω την ζωη μου δεν ειναι αποψη.
παρολα αυτα η αποψη σου ειναι μηδενιστικη.
λες στην αρχη ολα ειναι καλα. ωραια. μετα κανεις ενα παιδι και αλλαζουν ολα. λογικο σκεφτομαι να αλλαζουν αλλα αυτη την αλλαγη δεν επιδιωκεις με τον γαμο ; οποτε γιατι μετα αυτη η αλλαγη σε κανει να βαριεσαι και να μην δεχεσαι τις συνεπειες; δηλαδη πιστευεις οτι τα παιδια θα γινουν χωρις αλλοιωσεις στο σωμα της γυναικας που επελεξες; οτι δεν θα ταλαιπωρηθει ψυχικα και σωματικα και οργανικα απο ολο αυτο και οτι δεν θα το βιωσεις μαζι της ολο αυτο; η περιμενεις να κανεις παιδι ως δια μαγειας; και ολες οι παρενεργειες να εξαφανιστουν; δεν καταλαβαινω.
η παντρευεσαι με την λογικη οτι δεν θα υπαρχουν προβληματα ποτε που θα χρειαστει να αντιμετωπισεις; η θα τα λυνει ο απο μηχανης θεος ;
τι μου δειχνεις σαιτ ψυχολογιας;
για να συμφωνησω με την αποψη σου; Προφανως και η ζωη σου σου εχει επισφραγισει αυτη την αποψη. δεν αντιλεγω σε αυτο.
ουτε καν αντιλεγω γενικως. Απλα απορω πως ενας ανθρωπος επιδιωκει να παντρευτει και να κανει παιδι χωρις να ξερει οτι ολο αυτο εχει συνεπειες θτικες και αρνητικες. σε ολο αυτη την περιγραφη δε που εκανες κανεις δεν φταιει. φταιει η ζωη η μπαμπεσα μαλλον και οχι οι ανθρωποι και οι επιλογες τους.
Το κακο με ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι κανετε και παιδια και τρωνε στην μαπα με ασχημο τροπο τις ανωριμοτητες, την επιπολαιοτητα και τις λαθος επιλογες σας.
Υ.Η αυτα δεν τα γραφω μονο για αντρες αλλα και για γυναικες σε αντιστοιχια
OK ο "κυριούλης....
Όμως πέρα από το "πουτάνα" δεν έχεις γράψει τίποτα για τη δική σου εικόνα επί του θέματος....
Aλλοιωσεις γινονται γιατι η ζωη της Ελληνιδας ειναι βαμμενο νυχι, πιτσα - coca cola light και τσιγαρο. Τεμπελες εκ φυσεως. Κι αμα βρουν κανα μαλακα και τον καβατζωσουνε τοτε γινονται υπερδιπλες. Κακα τα ψεματα πλην του μουνιου η γυναικα δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο στον αντρα. Κι αυτο για λιγο μετα το γαμο. Γιατι οπως ειπε κι ενας φιλος: "Που να τρεχεις τωρα να ικανοποιεις την αλλη...βαζεις μια τσοντα και τελειωσε". Η γυναικα εχει μονο να παρει απ το γαμο και τιποτα να δωσειτο πουτανα ηταν χαρακτηρισμος για την δικη σου περιγραφη για τους γαμους οχι αποψη μου για τους γαμους.συνεπως οντως δεν εχω εκφρασει αποψη.
λες στην αρχη ολα ειναι καλα. ωραια. μετα κανεις ενα παιδι και αλλαζουν ολα. λογικο σκεφτομαι να αλλαζουν αλλα αυτη την αλλαγη δεν επιδιωκεις με τον γαμο ; οποτε γιατι μετα αυτη η αλλαγη σε κανει να βαριεσαι και να μην δεχεσαι τις συνεπειες; δηλαδη πιστευεις οτι τα παιδια θα γινουν χωρις αλλοιωσεις στο σωμα της γυναικας που επελεξες;
Κακα τα ψεματα πλην του μουνιου η γυναικα δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο στον αντρα.
Καλυτερα, να μαθουμε να αυτοσυντηρουμαστε. Δεν ειναι υπερβολικο αυτο που γραφω αν το σκεφτεις καλαπράγματι αυτό είναι μία από τις παράδοξες συνέπειες του φεμινισμού.
εγκαταλείποντας τον παραδοσιακό τους ρόλο οι γυναίκες μας άφησαν χώρο να αποκτήσουμε δεξιότητες, να μάθουμε να μαγειρεύουμε, να βάζουμε πλυντήριο, να σιδερώνουμε.
άρα ο μόνος λόγος για τον οποίο θα χρειαζόμασταν μια γυναίκα είναι το σεξ.
Καλυτερα, να μαθουμε να αυτοσυντηρουμαστε. Δεν ειναι υπερβολικο αυτο που γραφω αν το σκεφτεις καλα
oι περισσότερες από τις "γυναίκες" σε αυτό το σάιτ πάσχουν από μία περίεργη ένδεια επιχειρημάτων, σαχλαμαρίζουν συνεχώς με σοφιστείες και εξυπνακισμούς που δημιουργούν ερωτηματικά για το πραγματικό τους φύλο.
oι περισσότερες από τις "γυναίκες" σε αυτό το σάιτ πάσχουν από μία περίεργη ένδεια επιχειρημάτων, σαχλαμαρίζουν συνεχώς με σοφιστείες και εξυπνακισμούς που δημιουργούν ερωτηματικά για το πραγματικό τους φύλο.
ή μήπως όχι?