Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αν αυτο που περιγραφεις ειναι η αληθεια που συναντάς έξω  γυρω σου πραγματικα λυμάμαι. ειναι θλιβερο να ζει τοσο συμβατικα ο κοσμος να παντρευεται ενω ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα και ακομα πιο τραγικο δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις οταν υπαρχουν παιδια κτλ.

Αν θέλεις να το σοβαρέψουμε λίγο ακόμη το θέμα θα σου γράψω το εξής:
Για λόγους δικούς μου στις συγκεντρώσεις γονέων στο σχολείο πηγαίνω εγώ.
Στη τάξη της κόρης μου υπάρχουν 30 παιδιά. Βγάζουμε 5 που είναι από αλλοδαπούς γονείς μένουν 25. Τα 7 παίρνουν συνεχώς μέρος σε πράξεις σχολικής βίας. 8-10 παιδιά είναι αποδέκτες αυτής της βίας. Σε μια απλή συζήτηση με τους γονείς των 15-17 παιδιών από τα 25  θα δεις ότι πρόκειται για προβληματικές οικογένειες. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις άλλες τάξεις σε ένα σύνολο 250 παιδιών. Σου μιλάω συγκεκριμένα για το «δικό» μου σχολείο αλλά δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει πανελλαδικά.

ΥΓ δεν απαξιώ τα παιδιά των αλλοδαπών που παρεμπιπτόντως σέβομαι τη προσπάθεια που κάνουν και είναι από τους καλύτερους μαθητές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δες το τώρα που είναι νωρίς

Παλι μπηκε ο ΛΙΟΝ7 να μας κατηγορησει σε τρίτους χωρις να του εχουμε κανει τιποτα το σοβαρο  :P

απλα και μονο επειδη δεν καθομαστε να δεχθουμε τα επικριτικα του σχολια ...

ΛΙΟΝ7 εγω δεν παρεξηγιεμαι παντως πες οτι θελεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Συμφωνώ με ό,τι είπες. Ο γάμος έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές χαρές που κατά 95% έχουν σχέση με τα παιδιά.. Τα παιδιά πιστεύω είναι ο βασικότερος λόγος για γάμο, καθώς και η συντροφιά σε μεγαλύτερη ηλικία.
Απλά μέσα από το γάμο, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και καθώς αφήνονται άνδρες και γυναίκες έχουμε σημαντική εξασθένιση της μεταξύ τους σχέσης.. Και η πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση είναι συχνό φαινόμενο της εποχής σε ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμο.. Έτσι αν δεν είσαι εγκρατής και δυνατός χαρακτήρας αναζητάς ξενοπήδημα (για να καταλήξω εκεί από όπου άρχισε η συζήτηση).
Ετυχε να μου γκρινιαξει ο αδερφος μου και του ειπα!
Μεγαλε...το βλεπες? το παιξες!!! (απο την διαφημηση)
Επιλογη σου ηταν!!
ειπαμε θελει θυσιες!!

τωρα για το ξενοπηδημα! για να φτασει ο ανδρας στο ξενοπηδημα φταιει η γηυναικα! κατα ενα 95% (εκτος εξαιρεσεων) ποτε δεν φταιει μονο ο ενας!! ΑΠΛΑ!!!
Αλλα ο ανδρας αν φτασει στο σημειο να παραστρατησει θα πρεπει να σκεφτει με το πανω κεφαλι οτι αν πιαστει θα χαλασει γαμο-γυναικα-παιδια κλπ (διατροφες κλπ)!!
Καποτε η γυναικα πριν 50 χρονια μπορει να κανε και τουμπεκι! ΤΩΡΑ που ειναι πιο ανεξαρτητη θα την κοπανησει και θα σου παρει και διατροφη!!!
Καποτε που δεν ειχαν δουλεια δεν μπορουσε να παρατησει παιδια και χωρις δουλεια να γυρισει στα 40 στην μ ανα της!!
(ο αντρας ισως και να μπορει για λιγο)
Τωρα αν εχει δουλεια σου πηρε τα παιδια +μισθο+διατροφη και αν γουσταρει ξαναφτιαχνει την ζωη της (αν οχι με γαμο,σχεση) και απλα σε κρατασει απ τα @@@@@@ !
Εχει και δυναμικες γυναικες!!! (μην το ξεχναμε)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
πρεπει να δειχνεις το ηθος σου.... αλλιως θα παρεξηγηθει ο σερβερ
και δεν θα σε βαζει μεσα

Κανένα πρόβλημα.

Θα απευθυνθώ σε εσάς, που είστε "μάγος" των πάντων, και θα μου το επιλύσετε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παλι μπηκε ο ΛΙΟΝ7 να μας κατηγορησει σε τρίτους χωρις να του εχουμε κανει τιποτα το σοβαρο  :P

απλα και μονο επειδη δεν καθομαστε να δεχθουμε τα επικριτικα του σχολια ...

ΛΙΟΝ7 εγω δεν παρεξηγιεμαι παντως πες οτι θελεις

:-*  
imgay.gif

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
επειδη το τελευταιο διαστημα μιλας με εμενα θα θεωρησω οτι αναφερεσαι σε μενα.
Mμμ, όχι απαραίτητα αλλα πάμε παρακάτω.
Και γω δεν σου εχω καμμια εκτιμηση ως συνομιλητη και ως νικ
οδόντα αντί οδόντος δηλαδή
γιατι σαν ανθρωπο δεν σε ξερω. μαλιστα η δικη μου αισθηση ειναι
εισαι κατωτατου πνευματικου και κοινωνικου επιπεδου.
μιλάμε είσαι τουλάχιστον δέκα μέτρα οφσάιντ. η χαρά του επόπτη.

ειρωνεία καλύτερα, μ αρέσει να ξεμπροστιάζω τις ψευτο high brow "γυναίκες" του σάιτ τύπου vilma και πούτσες μπλε.

συνηθες γνωρισμα των ανθρωπων που εχουν ζησει σε προβληματικα περιβαλλοντα
πάλι δέκα μέτρα οφσάιντ.

Το γεγονός δε, οτι μαζι σου συμφωνει ο μενιος33
άσχετο και για μένα αδιάφορο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
ειρωνεία καλύτερα, μ αρέσει να ξεμπροστιάζω τις ψευτο high brow "γυναίκες" του σάιτ τύπου vilma και πούτσες μπλε.

Αυτά που "ξεμπροστιάζετε" (αν βέβαια τα ξεμπροστιάζετε) είναι κάποια νίκ.

Νομίζετε ότι το άτομο που βρίσκεται πίσω από το νικ Βίλμα διατηρεί εκτός του παρόντος ισοτόπου, την ίδια συμπεριφορά που παρουσιάζει ως νικ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν θέλεις να το σοβαρέψουμε λίγο ακόμη το θέμα θα σου γράψω το εξής:
Για λόγους δικούς μου στις συγκεντρώσεις γονέων στο σχολείο πηγαίνω εγώ.
Στη τάξη της κόρης μου υπάρχουν 30 παιδιά. Βγάζουμε 5 που είναι από αλλοδαπούς γονείς μένουν 25. Τα 7 παίρνουν συνεχώς μέρος σε πράξεις σχολικής βίας. 8-10 παιδιά είναι αποδέκτες αυτής της βίας. Σε μια απλή συζήτηση με τους γονείς των 15-17 παιδιών από τα 25  θα δεις ότι πρόκειται για προβληματικές οικογένειες. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις άλλες τάξεις σε ένα σύνολο 250 παιδιών. Σου μιλάω συγκεκριμένα για το «δικό» μου σχολείο αλλά δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει πανελλαδικά.

ΥΓ δεν απαξιώ τα παιδιά των αλλοδαπών που παρεμπιπτόντως σέβομαι τη προσπάθεια που κάνουν και είναι από τους καλύτερους μαθητές.

οποτε δεν συμφωνεις στο γεγονος οτι θα επρεπε να ειχαμε πιο πολυ αισθηση ευθυνης και να μην ειμαστε επιπολαιοι οταν παντρευομαστε και κανουμε παιδια ;δεν αποδεικνύει αυτο που παρουσιάζεις οτι δεν ειμαστε υπευθυνοι για τις πραξεις μας οπως σου ειπα πριν;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχω παιδια γλυκιε μου.

Εριναλ εγω νομιζω οτι τελικα αλλα παιζουν σητν θεωρια και αλλα στην πραξη
και οποιος νομιζει οτι μπορει να φυλαγεται πισω απο θεωριες απλα κοροιδευει τον εαυτο του....

αναλογα με το τι δειγματα δειχνει η καθεμια κ ο καθενας κινουμαστε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Σε μια απλή συζήτηση με τους γονείς των 15-17 παιδιών από τα 25  θα δεις ότι πρόκειται για προβληματικές οικογένειες. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις άλλες τάξεις σε ένα σύνολο 250 παιδιών.

Πως ακριβώς διαπιστώσατε οτι πρόκειται περί προβληματικών οικογενειών;

Σου μιλάω συγκεκριμένα για το «δικό» μου σχολείο αλλά δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει πανελλαδικά.

Έχετε πανελλαδικό δείγμα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Συμφωνώ με ό,τι είπες. Ο γάμος έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές χαρές που κατά 95% έχουν σχέση με τα παιδιά.. Τα παιδιά πιστεύω είναι ο βασικότερος λόγος για γάμο, καθώς και η συντροφιά σε μεγαλύτερη ηλικία.
Απλά μέσα από το γάμο, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και καθώς αφήνονται άνδρες και γυναίκες έχουμε σημαντική εξασθένιση της μεταξύ τους σχέσης.. Και η πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση είναι συχνό φαινόμενο της εποχής σε ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμο.. Έτσι αν δεν είσαι εγκρατής και δυνατός χαρακτήρας αναζητάς ξενοπήδημα (για να καταλήξω εκεί από όπου άρχισε η συζήτηση).

εγω θεωρω οτι ολοι οι ανθρωποι που αγαπας σου δινουν χαρα. η μαλλον δεν το θεωρω το ξερω για εμενα. εμενα μου δινουν χαρα.
απο κει και περα αν δεν θες σχεσεις μην κανεις. αν θες και μαλιστα σχεσεις γαμων που συνεπαγονται οικογενεια οποτε και ειναι σοβαρες, κανε αλλα παρε το ρισκο γνωριζοντας οτι ολο αυτο εχει κοπο, θελει χρονο, θελει θυσιες εχει ζορι και δεν ειναι βολτα στο παρκο. τα παιδια ειναι ευθυνη και ευλογια. μην τα καταστρεφεις. αυτο μονο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εριναλ εγω νομιζω οτι τελικα αλλα παιζουν σητν θεωρια και αλλα στην πραξη
και οποιος νομιζει οτι μπορει να φυλαγεται πισω απο θεωριες απλα κοροιδευει τον εαυτο του....

αναλογα με το τι δειγματα δειχνει η καθεμια κ ο καθενας κινουμαστε.

εδω συζηταμε μπολ στις συζητησεις ανταλλασουμε αποψεις. οχι απαραιτητα σωστες. ο διαλογος ειναι ωραιο πραγμα ακους αποψεις, θετεις ερωτηματα, σκεφτεσαι. η σκεψη μας κανει καλυτερους. εσυ που εισαι μαθηματικο μυαλο και πληροφορικαριος το ξερεις καλυτερα απο μενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η εριναλ , η μια η αλλη... και καθεμια του εξω κοσμου
μπορει στα λογια να ειναι ολες αγιες και να διακυρησσουν την ηθικη και την ισορροπια στις σχεσεις

το θεμα ειναι οι πραξεις τι δειχνουν τα λογια δεν κοστιζουν. Τα λογια ειναι απλα για να καυλωνουμε
στιγμιαια και τελος μετα.... ξεχνιουνται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom