LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
καταρχας...εισαι απο τα ατομα-useres που σε συμπαθω και συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες!
Δες το τώρα που είναι νωρίς
καταρχας...εισαι απο τα ατομα-useres που σε συμπαθω και συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες!
Αν αυτο που περιγραφεις ειναι η αληθεια που συναντάς έξω γυρω σου πραγματικα λυμάμαι. ειναι θλιβερο να ζει τοσο συμβατικα ο κοσμος να παντρευεται ενω ειναι τοσο τραγικο το αποτελεσμα και ακομα πιο τραγικο δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις οταν υπαρχουν παιδια κτλ.
Δες το τώρα που είναι νωρίς
Ετυχε να μου γκρινιαξει ο αδερφος μου και του ειπα!Συμφωνώ με ό,τι είπες. Ο γάμος έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές χαρές που κατά 95% έχουν σχέση με τα παιδιά.. Τα παιδιά πιστεύω είναι ο βασικότερος λόγος για γάμο, καθώς και η συντροφιά σε μεγαλύτερη ηλικία.
Απλά μέσα από το γάμο, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και καθώς αφήνονται άνδρες και γυναίκες έχουμε σημαντική εξασθένιση της μεταξύ τους σχέσης.. Και η πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση είναι συχνό φαινόμενο της εποχής σε ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμο.. Έτσι αν δεν είσαι εγκρατής και δυνατός χαρακτήρας αναζητάς ξενοπήδημα (για να καταλήξω εκεί από όπου άρχισε η συζήτηση).
πρεπει να δειχνεις το ηθος σου.... αλλιως θα παρεξηγηθει ο σερβερ
και δεν θα σε βαζει μεσα
Παλι μπηκε ο ΛΙΟΝ7 να μας κατηγορησει σε τρίτους χωρις να του εχουμε κανει τιποτα το σοβαρο
απλα και μονο επειδη δεν καθομαστε να δεχθουμε τα επικριτικα του σχολια ...
ΛΙΟΝ7 εγω δεν παρεξηγιεμαι παντως πες οτι θελεις
λες?Δες το τώρα που είναι νωρίς
Mμμ, όχι απαραίτητα αλλα πάμε παρακάτω.επειδη το τελευταιο διαστημα μιλας με εμενα θα θεωρησω οτι αναφερεσαι σε μενα.
οδόντα αντί οδόντος δηλαδήΚαι γω δεν σου εχω καμμια εκτιμηση ως συνομιλητη και ως νικ
μιλάμε είσαι τουλάχιστον δέκα μέτρα οφσάιντ. η χαρά του επόπτη.εισαι κατωτατου πνευματικου και κοινωνικου επιπεδου.
ειρωνεία καλύτερα, μ αρέσει να ξεμπροστιάζω τις ψευτο high brow "γυναίκες" του σάιτ τύπου vilma και πούτσες μπλε.εμπαθεια,
πάλι δέκα μέτρα οφσάιντ.συνηθες γνωρισμα των ανθρωπων που εχουν ζησει σε προβληματικα περιβαλλοντα
άσχετο και για μένα αδιάφορο.Το γεγονός δε, οτι μαζι σου συμφωνει ο μενιος33
ειρωνεία καλύτερα, μ αρέσει να ξεμπροστιάζω τις ψευτο high brow "γυναίκες" του σάιτ τύπου vilma και πούτσες μπλε.
Αν θέλεις να το σοβαρέψουμε λίγο ακόμη το θέμα θα σου γράψω το εξής:
Για λόγους δικούς μου στις συγκεντρώσεις γονέων στο σχολείο πηγαίνω εγώ.
Στη τάξη της κόρης μου υπάρχουν 30 παιδιά. Βγάζουμε 5 που είναι από αλλοδαπούς γονείς μένουν 25. Τα 7 παίρνουν συνεχώς μέρος σε πράξεις σχολικής βίας. 8-10 παιδιά είναι αποδέκτες αυτής της βίας. Σε μια απλή συζήτηση με τους γονείς των 15-17 παιδιών από τα 25 θα δεις ότι πρόκειται για προβληματικές οικογένειες. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις άλλες τάξεις σε ένα σύνολο 250 παιδιών. Σου μιλάω συγκεκριμένα για το «δικό» μου σχολείο αλλά δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει πανελλαδικά.
ΥΓ δεν απαξιώ τα παιδιά των αλλοδαπών που παρεμπιπτόντως σέβομαι τη προσπάθεια που κάνουν και είναι από τους καλύτερους μαθητές.
Η εριναλ καθεται και μου αναλυει περι σχεσεων και επιτυχιας στον γαμο
αλα Χειρδαρη αλλα ολη μερα εδω μεσα ειναι.....
δεν εχω παιδια γλυκιε μου.
Σε μια απλή συζήτηση με τους γονείς των 15-17 παιδιών από τα 25 θα δεις ότι πρόκειται για προβληματικές οικογένειες. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στις άλλες τάξεις σε ένα σύνολο 250 παιδιών.
Σου μιλάω συγκεκριμένα για το «δικό» μου σχολείο αλλά δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει πανελλαδικά.
Συμφωνώ με ό,τι είπες. Ο γάμος έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές χαρές που κατά 95% έχουν σχέση με τα παιδιά.. Τα παιδιά πιστεύω είναι ο βασικότερος λόγος για γάμο, καθώς και η συντροφιά σε μεγαλύτερη ηλικία.
Απλά μέσα από το γάμο, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και καθώς αφήνονται άνδρες και γυναίκες έχουμε σημαντική εξασθένιση της μεταξύ τους σχέσης.. Και η πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση είναι συχνό φαινόμενο της εποχής σε ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμο.. Έτσι αν δεν είσαι εγκρατής και δυνατός χαρακτήρας αναζητάς ξενοπήδημα (για να καταλήξω εκεί από όπου άρχισε η συζήτηση).
Γιατί δεν υιοθετείτε τον Βοδιμόρτη; Μπάς και γλυτώσουμε...δεν εχω παιδια γλυκιε μου.
Εριναλ εγω νομιζω οτι τελικα αλλα παιζουν σητν θεωρια και αλλα στην πραξη
και οποιος νομιζει οτι μπορει να φυλαγεται πισω απο θεωριες απλα κοροιδευει τον εαυτο του....
αναλογα με το τι δειγματα δειχνει η καθεμια κ ο καθενας κινουμαστε.