treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτο ειναι σαν με τον γαμο να πινεις ενα φιλτρο που τα κανει ολα πουτανα
τι πάει να πει αυτό που έγραψες? πουτάνα?
ό άνθρωπος περιγράφει την φθορά του γάμου που προκύπτει από physical παράγοντες (γυναίκες που βάζουν κιλά, ή και άνδρες το ίδιο) όσο και από ψυχο παράγοντες (πλήξη, διαμάχες κλπ)
μόνο που ξέχασε κάτι. επειδή στην ελλάδα συνήθως προσερχόμαστε στον γάμο με μειωμένο αριθμό προυπαρχουσών εμπειριών/σχέσεων/γνωριμιών/συνολικού dating καθώς για κάποιο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού το να πιεις έναν καφέ με καποιον είναι το 50% πριν το γάμο (μην αντιδικήσεις, το βιώνω προσωπικά) αυξάνονται και οι πιθανότητες τελικά να έχεις κάνει λάθος επιλογή.
άσχετα αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις στατιστικές διαζυγίων γιατί και το να χωρίσεις είναι (εν μερει) ταμπου.
αυτές οι θεωρίες σου με τρελαίνουν
εννοειται!! ετσι ειναι! λες και εκει το μουνι το χουν τετραγωνο!!λοιπον οσοι νομιζουν οτι θα πανε στη γερμανια η στη σουηδια η στην αμερικη και θα γαμανε με σακουλες ας το ξεχασουν...οι γυναικες ειναι σχεδον παντου ιδιες...
λοιπον οσοι νομιζουν οτι θα πανε στη γερμανια η στη σουηδια η στην αμερικη και θα γαμανε με σακουλες...
εννοειται!! ετσι ειναι! λες και εκει το μουνι το χουν τετραγωνο!!
ο ανθρωπος οταν δεν εχει κατι κλαιγεται...! οταν το εχει θελει παραπανω!
ενταξει κουβεντα να γινεται και να αντιπαραθετει ο ενας τον αλλο!
αυτές οι θεωρίες σου με τρελαίνουν
σε ξενες χωρες ετσι οπως παρουσιασαν ολους τους Ελληνες τζαμπατζιδες και τεμπελιδες αντε κι να γαμησεις τωρα... θα χαιρομαστε οτι δεν μας φτυνουν καταμουτρα.
γαμησε τα! χαχαχαχαχαχα!σε ξενες χωρες ετσι οπως παρουσιασαν ολους τους Ελληνες τζαμπατζιδες και τεμπελιδες αντε κι να γαμησεις τωρα... θα χαιρομαστε οτι δεν μας φτυνουν καταμουτρα.
γαμησε τα! χαχαχαχαχαχα!
ενταξει μωρε, οσο και οτι και να μαστε Ελληνες ειμαστε ! ενοω οτι δεν ειμαστε το τοπ αλλα ουτε και φιλλιπινεζοι Πακιστανοι Ινδοι κλπ κλπ!!
μπορει και να μαι λαθος ετσι οπως το βλεπω!!!!
ενταξει οτι γαμηθηκε το συμπαν αλλα η Ελλαδα περισσοτερο απ ολλους δεν σημαινει οτι οι Γαλλοι Ιταλοι Ισπανοι Γερμανοι δεν (τα) ξερουν τι παιζει....ή οτι ο απλος ο κοσμακης δεν μας ποναει!!
σου λεω παιζει να μαι και λαθος!!
Λες και στην Ισπανια ειναι καλυτερα...!Θα παμε Ισπανια για σεξ, φιλε. Οι συντροφισσες εκει ξερουν - τι περναμε.
δεν γράφω θεωρίες, γράφω τα εμπειρικά δεδομένα που έχω γύρω μου και βλέπω από τον χώρο της μαχόμενης ετεροφυλοφιλίας.
βέβαισ στην κοινότητα LGBT μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, από εκεί η συνεισφορά σου θα ήταν ανεκτίμητη. πες μας λοιπόν.
τζιβιτζιλου δε σε ειπε εσενα?
αχ πώς μου τη λες έτσι με το γάντι αχ !
στην καλύτερη bi είπε , η κύρια άποψη είναι ότι έχω παργαλάτσο
Λες και στην Ισπανια ειναι καλυτερα...!
αχ πώς μου τη λες έτσι με το γάντι αχ !