Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αυτο ειναι σαν με τον γαμο να πινεις ενα φιλτρο που τα κανει ολα πουτανα

τι πάει να πει αυτό που έγραψες? πουτάνα?
ό άνθρωπος περιγράφει την φθορά του γάμου που προκύπτει από physical παράγοντες (γυναίκες που βάζουν κιλά, ή και άνδρες το ίδιο) όσο και από ψυχο παράγοντες (πλήξη, διαμάχες κλπ)

μόνο που ξέχασε κάτι. επειδή στην ελλάδα συνήθως προσερχόμαστε στον γάμο με μειωμένο αριθμό προυπαρχουσών εμπειριών/σχέσεων/γνωριμιών/συνολικού dating καθώς για κάποιο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού το να πιεις έναν καφέ με καποιον είναι το 50% πριν το γάμο (μην αντιδικήσεις, το βιώνω προσωπικά) αυξάνονται και οι πιθανότητες τελικά να έχεις κάνει λάθος επιλογή.

άσχετα αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις στατιστικές διαζυγίων γιατί και το να χωρίσεις είναι (εν μερει) ταμπου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν και αμα το καλοσκεφτεις η παντρεμενη μπορει να θελει καλυψη και ανωνυμια... πχ σου δινει δευτερο αριθμο.... σου λεει και ψευτικο ονομα... συναντιεστε για καφεδακι... την δευτερη φορα ή και την πρωτη πατε σε ενα ξενοδοχειο την γαμας και φευγεις. Απο την παρεα της δεν θα κανει... γιατι θα φοβαται καναν εκβιασμο μετα... βεβαια μπορει να βγει κ σε κανα μπαρ να ψαρεψει κανεναν αλλα τι θα πει στον αντρα της... βγαινω στο μπαρ με φιλες? θα ερθω κ εγω θα της πει. Αν δεν την εχει γραμμενη στα ρχιδια του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τι πάει να πει αυτό που έγραψες? πουτάνα?
ό άνθρωπος περιγράφει την φθορά του γάμου που προκύπτει από physical παράγοντες (γυναίκες που βάζουν κιλά, ή και άνδρες το ίδιο) όσο και από ψυχο παράγοντες (πλήξη, διαμάχες κλπ)

μόνο που ξέχασε κάτι. επειδή στην ελλάδα συνήθως προσερχόμαστε στον γάμο με μειωμένο αριθμό προυπαρχουσών εμπειριών/σχέσεων/γνωριμιών/συνολικού dating καθώς για κάποιο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού το να πιεις έναν καφέ με καποιον είναι το 50% πριν το γάμο (μην αντιδικήσεις, το βιώνω προσωπικά) αυξάνονται και οι πιθανότητες τελικά να έχεις κάνει λάθος επιλογή.

άσχετα αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις στατιστικές διαζυγίων γιατί και το να χωρίσεις είναι (εν μερει) ταμπου.

αυτές οι θεωρίες σου με τρελαίνουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; xmmmm
τι να τρεχει εχουμε γραψει 3546 σελιδες επι 15+53190 σχολια και ακονμη δεν καταλαβαμε οτι ειναι ελλεεινηδες μπαζα κακομαθημενες που τις χαλασαν εμεις οι ιδιοι!!αντε γιατι πολυ το φιλοσοφουμε και βλαπτει  :grin: :grin: :grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αυτές οι θεωρίες σου με τρελαίνουν

δεν γράφω θεωρίες, γράφω τα εμπειρικά δεδομένα που έχω γύρω μου και βλέπω από τον χώρο της μαχόμενης ετεροφυλοφιλίας.

βέβαισ στην κοινότητα LGBT μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, από εκεί η συνεισφορά σου θα ήταν ανεκτίμητη.  :grin: πες μας λοιπόν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
λοιπον οσοι νομιζουν οτι θα πανε στη γερμανια η στη σουηδια η στην αμερικη και θα γαμανε με σακουλες ας το ξεχασουν...οι γυναικες ειναι σχεδον παντου ιδιες...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λοιπον οσοι νομιζουν οτι θα πανε στη γερμανια η στη σουηδια η στην αμερικη και θα γαμανε με σακουλες ας το ξεχασουν...οι γυναικες ειναι σχεδον παντου ιδιες...
εννοειται!! ετσι ειναι! λες και εκει το μουνι το χουν τετραγωνο!!
ο ανθρωπος οταν δεν εχει κατι κλαιγεται...! οταν το εχει θελει παραπανω!
ενταξει κουβεντα να γινεται και να αντιπαραθετει ο ενας τον αλλο!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
λοιπον οσοι νομιζουν οτι θα πανε στη γερμανια η στη σουηδια η στην αμερικη και θα γαμανε με σακουλες...

εγώ δεν νομίζω αυτό πάντως αν εννοείς εμένα ούτε αυτό λέω ούτε γκρινιάζω.

αλλά οτι σε ορισμένα πράγματα είμαστε όλοι (άνδρες και γυναίκες) βλάχοι, είμαστε.

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εννοειται!! ετσι ειναι! λες και εκει το μουνι το χουν τετραγωνο!!
ο ανθρωπος οταν δεν εχει κατι κλαιγεται...! οταν το εχει θελει παραπανω!
ενταξει κουβεντα να γινεται και να αντιπαραθετει ο ενας τον αλλο!

σε ξενες χωρες ετσι οπως παρουσιασαν ολους τους Ελληνες τζαμπατζιδες και τεμπελιδες αντε κι να γαμησεις τωρα... θα χαιρομαστε οτι δεν μας φτυνουν καταμουτρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σε ξενες χωρες ετσι οπως παρουσιασαν ολους τους Ελληνες τζαμπατζιδες και τεμπελιδες αντε κι να γαμησεις τωρα... θα χαιρομαστε οτι δεν μας φτυνουν καταμουτρα.
γαμησε τα! χαχαχαχαχαχα!
ενταξει μωρε, οσο και οτι και να μαστε Ελληνες ειμαστε ! ενοω οτι δεν ειμαστε το τοπ αλλα ουτε και φιλλιπινεζοι Πακιστανοι Ινδοι κλπ κλπ!!
μπορει και να μαι λαθος ετσι οπως το βλεπω!!!!
ενταξει οτι γαμηθηκε το συμπαν αλλα η Ελλαδα περισσοτερο απ ολλους δεν σημαινει οτι οι Γαλλοι Ιταλοι Ισπανοι Γερμανοι δεν (τα) ξερουν τι παιζει....ή οτι ο απλος ο κοσμακης δεν μας ποναει!!
σου λεω παιζει να μαι και λαθος!!

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γαμησε τα! χαχαχαχαχαχα!
ενταξει μωρε, οσο και οτι και να μαστε Ελληνες ειμαστε ! ενοω οτι δεν ειμαστε το τοπ αλλα ουτε και φιλλιπινεζοι Πακιστανοι Ινδοι κλπ κλπ!!
μπορει και να μαι λαθος ετσι οπως το βλεπω!!!!
ενταξει οτι γαμηθηκε το συμπαν αλλα η Ελλαδα περισσοτερο απ ολλους δεν σημαινει οτι οι Γαλλοι Ιταλοι Ισπανοι Γερμανοι δεν (τα) ξερουν τι παιζει....ή οτι ο απλος ο κοσμακης δεν μας ποναει!!
σου λεω παιζει να μαι και λαθος!!

Θα παμε Ισπανια για σεξ, φιλε. Οι συντροφισσες εκει ξερουν - τι περναμε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
δεν γράφω θεωρίες, γράφω τα εμπειρικά δεδομένα που έχω γύρω μου και βλέπω από τον χώρο της μαχόμενης ετεροφυλοφιλίας.

βέβαισ στην κοινότητα LGBT μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, από εκεί η συνεισφορά σου θα ήταν ανεκτίμητη.  :grin: πες μας λοιπόν.

αχ πώς μου τη λες έτσι με το γάντι αχ !

τζιβιτζιλου δε σε ειπε εσενα? :think:

στην καλύτερη bi είπε , η κύρια άποψη είναι ότι έχω παργαλάτσο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αχ πώς μου τη λες έτσι με το γάντι αχ !

στην καλύτερη bi είπε , η κύρια άποψη είναι ότι έχω παργαλάτσο

η τριχοφυϊα τον μπερδεψε...δε μπορει να εκτιμησει μια σωστη μεσογειακη γυναικα ρε

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λες και στην Ισπανια ειναι καλυτερα...! :cheesy:

τους πρεσσαρουν οπως και εμας, θα ζητησουμε σεξ λογω αλληλεγγύης ! ))

κοιτα στην Γερμανια ξερω με απολυτη σιγουρια οτι υπαρχει απλετος αρνιτισμος ως προς εμας. ΕΙδικα οταν οι γαμημενες εφημεριδες γραφουν αρθρα οτι απλος συνταξιουχος εδω παιρνει 3000 ευρω συνταξη, δεν ειναι και παραξενο. Οταν ειπα σε κατι μακρινους συγγενεις-γερμαναραδες για δωρα Χρυστουγεννων και Πασχας άφρισαν απο το κακο τους - σωνει και καλα, θελετε και 13-ο και 14-ο μισθοοοοο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom