Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
H γαμημένη η υπομονη ειναι θεία αρετή.
ΟΠοτε δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο για την ωρα... μολις αποκτηθει η δυναμη
θα δεις τι πανηγυρι εχει να γινει![]()
H γαμημένη η υπομονη ειναι θεία αρετή.
ΟΠοτε δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο για την ωρα... μολις αποκτηθει η δυναμη
θα δεις τι πανηγυρι εχει να γινει![]()
Δεν έκατσα να διαβάσω ό,τι γράφτηκε, αλλά είναι απλό πως όπως ακριβώς η πλειοψηφία των παντρεμένων (και εδώ) κοιτάνε πως να κερατώσουν, έτσι γίνεται και με τις γυναίκες τους.. Είναι φελός όποιος πιστεύει ότι ενώ αυτός τρέχει στα μπουρδέλα και προσπαθεί να βρει νέο θήραμα, η γυναίκα του κάθεται στα αυγά της![]()
Φίλε Vago Άκου πια είναι η πορεία ενός μέσου γάμου εκτός ειδικών περιπτώσεων όπου εμπλέκονται πιτσιρίκες με ηλικιωμένους, ηλικιωμένες με πιτσιρίκους, υπάρχει πολύ χρήμα κλπ κλπ. Ο άντρας πριν παντρευτεί είναι κύριος σε όλα του.
Αντίστοιχα η γυναίκα είναι πάντα περιποιημένη, γλυκιά, ευγενική, πρόθυμη να ικανοποιήσει τον μέλλοντα σύζυγο της κλπ κλπ. Μετά το γάμο λοιπόν και όταν περάσουν τα μέλια και ΄ρθει και κανένα παιδάκι (το οποίο εκτός από ευτυχία σημαίνει και αμέτρητες υποχρεώσεις) η γυναίκα αποκτά κοιλιά, μπούτια, κυτταρίτιδα, βγάζει μια γλώσσα εφτά μέτρα, είναι συνεχώς με πιτζάμες και παντόφλες, έχει μόνιμα πονοκέφαλο κλπ κλπ. Αντίστοιχα ο άντρας ξεχνάει τους καλούς του τρόπους και τις καλές πράξεις, γίνεται απαιτητικός, αρχίζει τα γαμοσταβρίδια, κάνει κοιλιά από τις μπύρες, κλπ κλπ. Όταν λοιπόν ο γάμος φτάνει σε αυτό το επίπεδο ο άντραςψάχνει να βρεί να ξενοπηδήξει επαγγελματίες ,και αν έχει τις προϋποθέσεις, και αλανιάρες οι οποίες δεν θα του ζαλίσουν τα παπάρια πριν κάνουν sex και δε θα έχει δυομισάωρη κρεβατομουρμούρα μετά το sex. Οι γυναίκες αντίστοιχα αφού βλέπουν ότι ο άντρας τους τις αγνοεί καίγονται να πηδηχτούν αλλά με τα μπούτια και τις κοιλιές να κάνουν το κολάν να υποφέρει και το τρίχρωμο μαλλί δεν τις πλησιάζει κανείς εκτός από κανένα τελειωμένο. Πήγαινε μια βόλτα σε ένα παιδότοπο σε ώρα αιχμής με κάνα ανιψάκι σου και θα καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάω.... Διαζύγια έχουμε συνήθως όταν ο άντρας κάνει παράλληλη σχέση και γουστάρει τη γκόμενα..
ετσι οπως το περιεγραψες ειναι τοσο εφιαλτικο που ουτε το ψυχω δεν το φτανει![]()
γενικώς καλά το έγραψε.
Φίλε Vago Άκου πια είναι η πορεία ενός μέσου γάμου εκτός ειδικών περιπτώσεων όπου εμπλέκονται πιτσιρίκες με ηλικιωμένους, ηλικιωμένες με πιτσιρίκους, υπάρχει πολύ χρήμα κλπ κλπ. Ο άντρας πριν παντρευτεί είναι κύριος σε όλα του.
Αντίστοιχα η γυναίκα είναι πάντα περιποιημένη, γλυκιά, ευγενική, πρόθυμη να ικανοποιήσει τον μέλλοντα σύζυγο της κλπ κλπ. Μετά το γάμο λοιπόν και όταν περάσουν τα μέλια και ΄ρθει και κανένα παιδάκι (το οποίο εκτός από ευτυχία σημαίνει και αμέτρητες υποχρεώσεις) η γυναίκα αποκτά κοιλιά, μπούτια, κυτταρίτιδα, βγάζει μια γλώσσα εφτά μέτρα, είναι συνεχώς με πιτζάμες και παντόφλες, έχει μόνιμα πονοκέφαλο κλπ κλπ. Αντίστοιχα ο άντρας ξεχνάει τους καλούς του τρόπους και τις καλές πράξεις, γίνεται απαιτητικός, αρχίζει τα γαμοσταβρίδια, κάνει κοιλιά από τις μπύρες, κλπ κλπ. Όταν λοιπόν ο γάμος φτάνει σε αυτό το επίπεδο ο άντραςψάχνει να βρεί να ξενοπηδήξει επαγγελματίες ,και αν έχει τις προϋποθέσεις, και αλανιάρες οι οποίες δεν θα του ζαλίσουν τα παπάρια πριν κάνουν sex και δε θα έχει δυομισάωρη κρεβατομουρμούρα μετά το sex. Οι γυναίκες αντίστοιχα αφού βλέπουν ότι ο άντρας τους τις αγνοεί καίγονται να πηδηχτούν αλλά με τα μπούτια και τις κοιλιές να κάνουν το κολάν να υποφέρει και το τρίχρωμο μαλλί δεν τις πλησιάζει κανείς εκτός από κανένα τελειωμένο. Πήγαινε μια βόλτα σε ένα παιδότοπο σε ώρα αιχμής με κάνα ανιψάκι σου και θα καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάω.... Διαζύγια έχουμε συνήθως όταν ο άντρας κάνει παράλληλη σχέση και γουστάρει τη γκόμενα..
τι μου θύμισεες τώρα ρε φίλε. Είχα γνωρίσει πρίν μήνες σε τσατ μια παντρεμένη μιλφάρα καστανόξανθο με βυζάρες. Ο άντρας της τη παραμελούσε και ψαχνότανε. Μη σας τα πολυλογώ βρισκόμασταν και πηδιόμασταν επι 3 μήνες σα σκυλιά. Κι όταν πηδιόμασταν έβγαζε και τη βέρα της για γούρι.
![]()
![]()
ε τοτε εσεις οι αντρες φταιτε ειστε εγωιστικα γουρουνια
αυτο ειναι σαν με τον γαμο να πινεις ενα φιλτρο που τα κανει ολα πουτανα
βλέπουν ότι ο άντρας τους τις αγνοεί καίγονται να πηδηχτούν αλλά με τα μπούτια και τις κοιλιές να κάνουν το κολάν να υποφέρει και το τρίχρωμο μαλλί δεν τις πλησιάζει κανείς εκτός από κανένα τελειωμένο. Πήγαινε μια βόλτα σε ένα παιδότοπο σε ώρα αιχμής με κάνα ανιψάκι σου και θα καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάω.... Διαζύγια έχουμε συνήθως όταν ο άντρας κάνει παράλληλη σχέση και γουστάρει τη γκόμενα..
έχε τέτοιες ψευδαισθήσεις εσύ και θα φας (ή θα χεις φάει βασικά ) πολύ κέρατο
bre bre
βρε βρεέχε τέτοιες ψευδαισθήσεις εσύ και θα φας (ή θα χεις φάει βασικά ) πολύ κέρατο
βρε βρε
εχω μια φωτο που ειμαι αλφαμιτης,ειμαι πολυ καυλιαρης ,θες να τη δεις?τι γίνεται καυλιάρη ?
εχω μια φωτο που ειμαι αλφαμιτης,ειμαι πολυ καυλιαρης ,θες να τη δεις?
απιστευτο ε?στη πυλη σε ειχανε?