Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (8 μέλη και 79 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για να υπάρχει απλά και μόνο η περίπτωση να μείνει μαζί του επειδή την φτύνει είναι απαραίτητη προ'υ'πόθεση να παντρεύτηκε από έρωτα και όχι από συμφέρον ή συμβιβασμό από πίεση της οικογένειας για να μην μείνει στο ράφι..  :2funny:

συμφέρον...η μαγική λέξη.
και ποιος είπε ότι ο ερωτας είναι μια ανιδιοτελείς δραστηριότητα ?
ποθούμε ότι δεν έχουμε !(είτε πνευματικά είτε υλικά)  

anyway αν συνεχίσω θα γίνω ένας κυνικός άκαρδος καριόλης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
εμενα προσωπικα θα μου φανει περιεργο σε σημειο που θα πω οτι καποιος μου κανει πλακα!

Μια φορά σε μια πλατεία είχε έρθει δίπλα μου μια κοπέλα με ένα σκυλάκι και μου έπιασε την κουβέντα. Ήμουν 25-26 χρονών τότε. Ήταν πολύ εξωστρεφής και ομιλητική. Δε θυμάμαι τι έλεγε, αλλά μίλαγε πολύ, σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Στην αρχή της μίλαγα κι εγώ αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι τόσο φιλική μαζί μου επειδή θέλει να με εκμεταλλευτεί με κάποιο τρόπο, ότι θα μπορούσε να είναι πρεζού. Όταν το σκέφτηκα αυτό τραβήχτηκα λίγο. Δεν τη ξαναείδα από εκείνη τη μέρα δυστυχώς. Ήταν όμορφη κοπελίτσα.

Καμιά φορά, όταν αισθάνομαι μοναξιά, σκέφτομαι να πληρώσω μια πρεζού για να κάτσουμε σε ένα παγκάκι στο πάρκο και να μιλήσουμε. Μερικές είναι αρκετά γλυκές και συμπαθητικές.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καμιά φορά όταν αισθάνομαι μοναξιά σκέφτομαι να πληρώσω μια πρεζού για να κάτσουμε σε ένα παγκάκι στο πάρκο και να μιλήσουμε. Μερικές είναι αρκετά γλυκές και συμπαθητικές.

μηπως σκεφτεσαι να πας κ στην ταρατσα κ να δεις την θεα κ μετα να πεταξεις σαν τον σουπερμαν?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μια φορά σε μια πλατεία είχε έρθει δίπλα μου μια κοπέλα με ένα σκυλάκι και μου έπιασε την κουβέντα. Ήμουν 25-26 χρονών τότε. Ήταν πολύ εξωστρεφής και ομιλητική. Δε θυμάμαι τι έλεγε, αλλά μίλαγε πολύ, σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Στην αρχή της μίλαγα κι εγώ αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι τόσο φιλική μαζί μου επειδή θέλει να με εκμεταλλευτεί με κάποιο τρόπο, ότι θα μπορούσε να είναι πρεζού. Όταν το σκέφτηκα αυτό τραβήχτηκα λίγο. Δεν τη ξαναείδα από εκείνη τη μέρα δυστυχώς. Ήταν όμορφη κοπελίτσα.

Καμιά φορά, όταν αισθάνομαι μοναξιά, σκέφτομαι να πληρώσω μια πρεζού για να κάτσουμε σε ένα παγκάκι στο πάρκο και να μιλήσουμε. Μερικές είναι αρκετά γλυκές και συμπαθητικές.

URL]]

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
μου την εχουν πεσει κ εμενα εξω σε μαγαζικ σε γηπεδο στιβου οταν ετρεχα

σου μιλανε κ καλα με χαμογελο δεν στην πεφτουν σαν ψωλολυσσες εχουν τακτ τα μουνια κ πρεπει να διδαχτουμε απο αυτο

το καλυτερο ειναι οταν τις κλανεις δεν τους μιλας εισαι ξινος το βλεμμα απογοητευσης κ εκνευρισμου που βιωνουν  αφου ο εγωισμος τους γινεται κομματια

για τετοιες στιγμες απαξιωσης ζω πλεον

μου δινουν μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απο το να τους γαμουσα τον κωλο κ να εχυνα μεσα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ "μιλας" επιστημονικα κι αοριστα. Εγω συγκεκριμενα. Οι συνθηκες της ζωης παιζουν ρολο οταν εισαι σε κανα απομονομενο χωριο. Στις πολεις δεν αποτελουν δικαιολογια.

εχει κανει διδακτορικο για αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αβραμη καλα κρυβοσουν αλλα δεν αντεξες τυπε χαχαχα

αμα σε δει ο απολυτος θα σε τρελανει παλι και θα ξαφανιστεις  :2funny: :2funny:

οσο για τους αλλους / αλλες που γραφουν ακομη για γκομενες κτλπ νταξει ειπαμε 1-2 πραγματακια
που πρεπει να πατε και πως να κινηθειτε και εσεις αρχισατε παλι τις αναλυσεις.

Τα κανα και εγω αυτα πριν 2-3 χρονια... μαλακιες ειναι. Τσαμπα φαφλατιάζεις....

και πλεον τι μπλα μπλα και αρχιδιες αμα δεν εχεις λεφτα να το δει η αλλη σε γειωνει χαλαρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α! Και προσοχη.

Την 1η φορα που θα βγειτε ΔΕΝ θα κερασατε .

Να δουμε αν θα ξαναβγει η αλλη... αν βγει και 2η τοτε κερνας.

Γιατι μερικες πορνες πλεον τι κανουν... εχουν 10 κοροιδα στη σειρα.... για καστινγκ

και αν ολα αυτα τα κοροιδα ειναι της σκεψης "ελα μωρε θα βγω να κερασω πρωτη φορα"

η γκομενα εχει καταφερει μεσα σε ενα μηνα να βγαινει και να βγαινει ΤΣΑΜΠΑ!!!! Τελος αυτα.

Τι θα παει να πει στις φιλες της οτι βγηκες και δεν κερασες για αυτο δεν ξαναβγαινει μαζι σου? πουτανα τελειωμενη θα την πουν.

Και επισης ΠΡΟΣΟΧΗ. Οχι κερασμα αμα η αλλη δεν κατσει μαζι σου πανω απο 1 ωρα. Αν φυγει πριν την 1 ωρα σημαινει οτι σε βαρεθηκε κ το παιχνιδι ειναι χαμενο... πας για αλλα.

Πρεπει να βλεπουμε τις λεπτομερειες....

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Α! Και προσοχη.

Γιατι μερικες πορνες πλεον τι κανουν... εχουν 10 κοροιδα στη σειρα.... για καστινγκ

και αν ολα αυτα τα κοροιδα ειναι της σκεψης "ελα μωρε θα βγω να κερασω πρωτη φορα"

η γκομενα εχει καταφερει μεσα σε ενα μηνα να βγαινει και να βγαινει ΤΣΑΜΠΑ!!!! Τελος αυτα.

Τι θα παει να πει στις φιλες της οτι βγηκες και δεν κερασες για αυτο δεν ξαναβγαινει μαζι σου? πουτανα τελειωμενη θα την πουν.

Και επισης ΠΡΟΣΟΧΗ. Οχι κερασμα αμα η αλλη δεν κατσει μαζι σου πανω απο 1 ωρα. Αν φυγει πριν την 1 ωρα σημαινει οτι σε βαρεθηκε κ το παιχνιδι ειναι χαμενο... πας για αλλα.

Ακόμα καλύτερα τύπε κερνάς μόνο αν καταλάβεις ότι το πράγμα οδεύει εκεί που θες.. Αν δεις ότι δεν πρόκειται να βγάλεις τπτ δεν κερνάς..
Αλλιώς αν οι καταστάσεις είναι με το μέρος σου, γιατί να το διακινδυνεύσεις να χαλαστεί η άλλη?

Και ο ΤρειςΛαλούν δεν είναι ο Αβράμης..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Α! Και προσοχη.

καλη φαση θα το κανω πως δεν το χα σκεφτει  :2funny: :2funny: :2funny:

το βρωμοξυλο ποιος το τρωει ομως;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom