Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω περιεγραψα καποιες περιπτωσεις που βλεπω. Εσυ την πας αλλου την κουβεντα. Κι αφου ρωτας θα σου απαντησω.
Οι δυο πρωτες περιπτωσεις που περιγραφεις δεν ξερω αν πρεπει να τις χαιρομαι ή να τις χαιρονται, αλλα τους ευχοναι να το χαιροντε.
Οι αλλες ας προσεχαν ή ας αρχισουν να πηδιονται οσο ακομα τις παιρνει.

ε αν ειναι να τις λυπαται να λυπαται ολες οχι τις μισες. Οι ανθρωποι γενικα ειμαστε για λυπηση αν το δει κανεις γυρω του εγκλωβισμενοι στις συνθηκες ζωης που υποστηριζουμε ενθερμως για κοινωνικους λογους. ολοι δεσμιοι και ολοι με παθη. σπανια βλεπεις ανθρωπους ειτε πολυ χαζους να μην κατανοουν την ζωη τους καν και να εχουν την χαρα του χαζοβιολη ειτε να ειναι σοφοι και να χαιρονται μεσα απο τις επιλογες τους που πλησιαζουν στα θελω τους.(ακομα και αν αυτο δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΝΑΙ δειχνει-ειναι! αλλα δεν γινεται!
και αν γινεαι, γινεται τοσο αραιααα που ειναι σαν σταγονα στον ωκεανο!!!

εγω σου λεω οτι ΠΟΤΕ δεν εχω δει ή ακουσει τετοιο σκηνικο...!

αν το χουν ακουσει αλλοι ας το επιβεβαιωσουν ! εμενα το συγκεκριμενο μου ακουγεται θεωρια!

αν καποτε φτασουμε στο σημειο η ΓΥΝΑΙΚΑ να πηγαινει να καθεται/πεφτει σ'ενα τραπεζι με αντρες , θα χουμε ξεφτυλιστει εντελεως σαν ΑΝΤΡΕΣ!!!

ολα εχουν συμβει σε αυτον τον κοσμο... ακομα και αυτα που σου φαιντονται θεωριες.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μερικες ειναι για λυπηση, ειδικα οταν πλησιαζουν τα 40 κι εχουν μεινει μονες. Αυτες θα τις χωριζα σε δυο κατηγοριες. Αυτες που στα νειατα τους ξεσκιστηκαν στην πουτσα αλλα κανεναν απο αυτους που τις πηδαγε δεν τον ηθελαν ή δεν τις ηθελε για οικογενεια και σε αυτες που το παιζαν δυσκολες και δεν εκαναν σχεσεις με τον οποιονδηποτε. Αλλα μπορουσαν να κρυφο-πηδιονται ακομα και με πατρεμενους. Και ξαφνικα μια μερα συνειδητοποιουν οτι δεν περναει αλλο η μπογια τους. Οτι οι φιλες τους σχεδον ολες εχουν παντρευτει ή καπου εχουν αραξει. Οτι στα μπαρακια ολες οι αλλες γυναικες ειναι μικροτερες τους. Και φρικαρουν. Και γινονται νευρικες και κατηγορουν τους αλλους (γονεις, αδερφια, φιλουςες) και την καριολα τη ζωη που τις αδικησε. Και τοτε δυο επιλογες εχουν. Η θα παραδεχτουν την ηττα τους και θα προσπαθησουν να χρυσωσουν το χαπι, μεγαλωνοντας γατια και σκυλους ή θα πεσουν διπλα στον πρωτο τυχοντα που θα δειξει λιγο ενδιαφερον για αυτες. Κι αυτη θα ειναι ακομα μεγαλυτερη ηττα γιατι θα αναγκαστουν να ζουν ζωη συμβατικη, οπως η μανα τους και η γιαγια τους. Κι οσο τα χρονια θα περνανε τοσες περισοτερες υποχωρισεις θα κανουν για να μη χασουν τον "ανθρωπο" τους. Τον οποιο ισως και να μην ειχαν ποτε γιατι απλα ηταν μια καταναγκαστικη επιλογη.

εχω φιλο που μια γνωστη του 43αρα αν κ μπανικη του χει κυριολεκτικα ζαλισει τον ερωτα...τον παιρνει καθε μερα 100 τηλεφωνα για να του πει ποσο μονη νιωθει,οτι ειναι τελειωμενη,οτι ολοι την πηδανε κ την αφηνουν...εντωμεταξυ εχει γινει απιστευτα νευρικη,βαραει κρισεις κ οποιον βρισκει γανζωνεται πανω του...βλεπω κατι ξεκωλακια εξω μεταξυ 20-30 που νομιζουν οτι ειναι γκομενες κ σκεφτομαι ποσο θα πονεσει η μουνα τους σε μερικα χρονακια...ουτε καν αναλογιζονται τι τις περιμενει μεσα στην αφελεια της νιρβανας που ζουν...τωρα που θα πεσουν κ οι χοντρες πεινες την βαψανε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ας ελπισουμε η μπανικη γκομενα που περιγραφεις να μην κανει κανα παιδι. Ειναι δυστυχης και προβληματικη απο οσο περιγραφεις η ιδια, ας μην κανει και αλλους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εχω φιλο που μια γνωστη του 43αρα αν κ μπανικη του χει κυριολεκτικα ζαλισει τον ερωτα...τον παιρνει καθε μερα 100 τηλεφωνα για να του πει ποσο μονη νιωθει,οτι ειναι τελειωμενη,οτι ολοι την πηδανε κ την αφηνουν...εντωμεταξυ εχει γινει απιστευτα νευρικη,βαραει κρισεις κ οποιον βρισκει γανζωνεται πανω του...βλεπω κατι ξεκωλακια εξω μεταξυ 20-30 που νομιζουν οτι ειναι γκομενες κ σκεφτομαι ποσο θα πονεσει η μουνα τους σε μερικα χρονακια...ουτε καν αναλογιζονται τι τις περιμενει μεσα στην αφελεια της νιρβανας που ζουν...τωρα που θα πεσουν κ οι χοντρες πεινες την βαψανε
ναι το χω ακουσει και γω αυτο το παραπονο απο γυναικα (οχι 40αρα) !!
Σ'αυτο φταινε οι ΙΔΙΕΣ!!!
Οταν ντυνεσαι για παραδειγμα σαν τσουλαρα-πουταναρα αυτη θα ειναι και η αντιμετωπιση που θα χεις στον δρομο απο κορναρισματα-σχολια-σφυρηγματα κλπ!!
αυτο το προκαλουνε μονες τους!!
Αν (θεωρητικα χωρις να μαι γυναικα) καθε φορα που βρισκεις γκομενο εχεις την αντιστοιχη συμεριφορα-κλαψομουνιαση-μιζερια-γκρινια-ψυχολογικα αλλα παρολαυτα εισαι και πανευκολη λογικο ειναι ο αλλος να σε θελει ΜΟΝΟ για πηδημα! αλλα αν εισαι μια γυναικα σοβαρη και ξερεις πως να το χειριστεις και δεν καθεσαι στον καθε τυχοντα απ το 1ο βραδυ και παει λεγοντας ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μου την εχουν πεσει κ εμενα εξω σε μαγαζικ σε γηπεδο στιβου οταν ετρεχα

σου μιλανε κ καλα με χαμογελο δεν στην πεφτουν σαν ψωλολυσσες εχουν τακτ τα μουνια κ πρεπει να διδαχτουμε απο αυτο

το καλυτερο ειναι οταν τις κλανεις δεν τους μιλας εισαι ξινος το βλεμμα απογοητευσης κ εκνευρισμου που βιωνουν  αφου ο εγωισμος τους γινεται κομματια

για τετοιες στιγμες απαξιωσης ζω πλεον

μου δινουν μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απο το να τους γαμουσα τον κωλο κ να εχυνα μεσα

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Τελικα σε αυτη τη ζωη ολα πληρώνονται και για τις γυναικες το πληρωμα του χρονου ερχεται απροβλεπτα.
Υπαρχουν εξαιρεσεις καλων γυναικων που αξιζει να αναφερουμε οι οποιες ειναι αξιοσεβαστες σε ολες τις ηλικιες.
Εκεινες πρεπει να τις κανουμε να νιωσουν γυναικες και οχι τα τσουλακια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οταν ντυνεσαι για παραδειγμα σαν τσουλαρα-πουταναρα αυτη θα ειναι και η αντιμετωπιση που θα χεις στον δρομο απο κορναρισματα-σχολια-σφυρηγματα κλπ!!
Αν (θεωρητικα χωρις να μαι γυναικα) καθε φορα που βρισκεις γκομενο εχεις την αντιστοιχη συμεριφορα-κλαψομουνιαση-μιζερια-γκρινια-ψυχολογικα αλλα παρολαυτα εισαι και πανευκολη λογικο ειναι ο αλλος να σε θελει ΜΟΝΟ για πηδημα! αλλα αν εισαι μια γυναικα σοβαρη και ξερεις πως να το χειριστεις και δεν καθεσαι στον καθε τυχοντα απ το 1ο βραδυ και παει λεγοντας ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ!!!

ετσι. γιαυτο 1)σας λιωνουμε στο περιμενε 2) σας λεμε οτι ειχαμε αλλη μια σχεση 3)ντυνομαστε σεμνα και το παιζουμε παρθενες... μην ξανακουσω κιχ για τις ελλεηνιδες και το οτι δεν σας καθονται μετα την παραπανω δηλωση κιχ !..αχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχχαχαα

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ας ελπισουμε η μπανικη γκομενα που περιγραφεις να μην κανει κανα παιδι. Ειναι δυστυχης και προβληματικη απο οσο περιγραφεις η ιδια, ας μην κανει και αλλους.

μα δεν ειναι μονο η ιδια αλλα αλλες τοσες σαν αυτες...μια κ δυο ειναι νομιζεις ειναι?

Επισκέπτης
ε αν ειναι να τις λυπαται να λυπαται ολες οχι τις μισες. Οι ανθρωποι γενικα ειμαστε για λυπηση αν το δει κανεις γυρω του εγκλωβισμενοι στις συνθηκες ζωης που υποστηριζουμε ενθερμως για κοινωνικους λογους. ολοι δεσμιοι και ολοι με παθη. σπανια βλεπεις ανθρωπους ειτε πολυ χαζους να μην κατανοουν την ζωη τους καν και να εχουν την χαρα του χαζοβιολη ειτε να ειναι σοφοι και να χαιρονται μεσα απο τις επιλογες τους που πλησιαζουν στα θελω τους.(ακομα και αν αυτο δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο)

Εσυ "μιλας" επιστημονικα κι αοριστα. Εγω συγκεκριμενα. Οι συνθηκες της ζωης παιζουν ρολο οταν εισαι σε κανα απομονομενο χωριο. Στις πολεις δεν αποτελουν δικαιολογια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μου την εχουν πεσει κ εμενα εξω σε μαγαζικ σε γηπεδο στιβου οταν ετρεχα

σου μιλανε κ καλα με χαμογελο δεν στην πεφτουν σαν ψωλολυσσες εχουν τακτ τα μουνια κ πρεπει να διδαχτουμε απο αυτο

το καλυτερο ειναι οταν τις κλανεις δεν τους μιλας εισαι ξινος το βλεμμα απογοητευσης κ εκνευρισμου που βιωνουν  αφου ο εγωισμος τους γινεται κομματια

για τετοιες στιγμες απαξιωσης ζω πλεον

μου δινουν μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απο το να τους γαμουσα τον κωλο κ να εχυνα μεσα
ενταξει τετοιο πεσιμο εχω δει-ακουσει και γω!
πεσιμο που περιγραφει η erinal δεν εχω δει!
απλα το πεσιμο της γυναικας μπορει να ειναι τοσο μεσω Λαμιας που η πλειοψηφια των ανδρων παιζει να μην το παρει και χαμπαρι!
μου χει πει φιλη μου οτι Γυναικα που γουσταρε ενα μπαρμαν εχωνε τις φιλες της να πηγαινουν καθε μερα στο μπαρ και να συζητανε μπροστα του για αυην!
ή
μου λεγε οτι ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ σ ενα κλαμπ οι τροποι που θα την πεσετε σε μια γυναικα ειναι 2-3-4 και κλασικοι...απ το να κατσεις στο μπαρ διπλα της κ να πιασεις κουβεντα , απ το να της ζητησεις να χορεψετε ή να την κερασετε σφηνακια....
ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα σας την πεσουμε .....οτι και καλα σε πατησα κατα λαθος...επεσα πανω σου τυχαια πηγαινοντας τουαλετα και αλλα τετοια τεχνασματα τα οποια δεν τα παιρνουν ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ετσι. γιαυτο 1)σας λιωνουμε στο περιμενε 2) σας λεμε οτι ειχαμε αλλη μια σχεση 3)ντυνομαστε σεμνα και το παιζουμε παρθενες... μην ξανακουσω κιχ για τις ελλεηνιδες και το οτι δεν σας καθονται μετα την παραπανω δηλωση κιχ !..αχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχχαχαα
δεν καταλαβες! χαχαχαχαχα!
το ντυομαι σεμνα δεν σημαινει οτι ειμαι κιολας!! ετσι?
το <παιζω> παρθενοπιπιτσα δεν σημαινει οτι η αλλη ειναι??
απλα ειναι και κοπελες που δεν το παιζουν απλα ΕΙΝΑΙ!!!
μην τα βαλουμε ολλα στο ιδιο ΚΑΖΑΝΙ!!!!

αν προσποιηθεις κατι το οποιο δεν εισαι θα φανει αργα ή γρηγορα....ασε που δεν θα σου ταιριαζει το πορσποιητο μονο αν εισαι καλη ηθοποιος!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μα δεν ειναι μονο η ιδια αλλα αλλες τοσες σαν αυτες...μια κ δυο ειναι νομιζεις ειναι?

δεν εχω στον κυκλο μου δειγματα και δεν εχω αποψη τι συμβαινει γενικα, παντως οπως και να χει ειναι τραγικο να μην τα χεις καλα με τον εαυτο σου:think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν καταλαβες! χαχαχαχαχα!
το ντυομαι σεμνα δεν σημαινει οτι ειμαι κιολας!! ετσι?
το <παιζω> παρθενοπιπιτσα δεν σημαινει οτι η αλλη ειναι??
απλα ειναι και κοπελες που δεν το παιζουν απλα ΕΙΝΑΙ!!!
μην τα βαλουμε ολλα στο ιδιο ΚΑΖΑΝΙ!!!!

αν προσποιηθεις κατι το οποιο δεν εισαι θα φανει αργα ή γρηγορα....ασε που δεν θα σου ταιριαζει το πορσποιητο μονο αν εισαι καλη ηθοποιος!

καταλαβες τι ειπα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εσυ "μιλας" επιστημονικα κι αοριστα. Εγω συγκεκριμενα. Οι συνθηκες της ζωης παιζουν ρολο οταν εισαι σε κανα απομονομενο χωριο. Στις πολεις δεν αποτελουν δικαιολογια.
αναλογα την πολη!
δλδ εκτος Αθηνας αντε και Θεσ/νικης οι αλλες πολεις δεν ειναι μεγαλα χωρια?????

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ενταξει τετοιο πεσιμο εχω δει-ακουσει και γω!
πεσιμο που περιγραφει η erinal δεν εχω δει!
απλα το πεσιμο της γυναικας μπορει να ειναι τοσο μεσω Λαμιας που η πλειοψηφια των ανδρων παιζει να μην το παρει και χαμπαρι!
μου χει πει φιλη μου οτι Γυναικα που γουσταρε ενα μπαρμαν εχωνε τις φιλες της να πηγαινουν καθε μερα στο μπαρ και να συζητανε μπροστα του για αυην!
ή
μου λεγε οτι ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ σ ενα κλαμπ οι τροποι που θα την πεσετε σε μια γυναικα ειναι 2-3-4 και κλασικοι...απ το να κατσεις στο μπαρ διπλα της κ να πιασεις κουβεντα , απ το να της ζητησεις να χορεψετε ή να την κερασετε σφηνακια....
ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα σας την πεσουμε .....οτι και καλα σε πατησα κατα λαθος...επεσα πανω σου τυχαια πηγαινοντας τουαλετα και αλλα τετοια τεχνασματα τα οποια δεν τα παιρνουν ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!!

εμενα αγαπητε αν με παταγε γκομενα θα τις εριχνα μπαναγιες οχι πουτσο

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1

εδω θα διαφωνησω...προσωπικα για μενα αυτο που μετραει ειναι η συμπεριφορα,η ελλειψη του δηθεν οχι το ντυσιμο...το αν ντυνεται σεξυ,οχι κ ξεκωλα ομως-υπαρχει μια λεπτη γραμμη αναμεσα σε αυτα τα δυο-δεν το βρισκω ασχημο...καλο ειναι να βλεπεις ωραιες γυναικες γυρω σου η να τις κυκλοφορεις κ οχι να γινεσαι κομπλεξακι οταν πανε να φορεσουν κατι αισθησιακο επειδη θα τις βγαλεις εξω...αλλωστε υπαρχουν κ πολλες που ντυνονται "σεμνα" κ ειναι οι ξεκωλιαρες
ακομα κ για το πηδημα...το να ειναι παρταλι κ να πηγαινει με τον εναν κ τον αλλον χωρις στοπ σιγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο...εμενα δεν με νοιαζει το ποτε θα πηδηχτει καποια,αλλα οταν θα πηδηχτει το ποσο το νιωθει,ποσο το γουσταρει κ το αν το κανει αυθορμητα κ οχι για να κερδισει κατι..μπορει πχ να παει μαζι σου μετα απο 2-3 μηνες...δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κ σεμνη...μπορει απλα να βρηκε τον μαλακα που τον δουλευει ψιλο γαζι παιζοντας του το παρθενα κ απο πισω μπαινουν τρενα
επισης ειναι λαθος η εκφραση "του εκατσε","σου εκατσα"...η γυναικα δεν ειναι τροπαιο ουτε σου κανει χαρη επειδη σου δινει το μουνι της...αλλο τοση χαρη της κανεις κ συ...με κατι τετοιες εκφρασεις ομως εχουν χαλασει οι γυναικες κ βλεπουν το γαμησι,τον ερωτα αν θελετε σαν κατι που σου δινουν για να κερδισουν παραλληλα κ χαλαει η πιατσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

εσυ εχεις καποια ατομα στο μυαλο σου πολυ συγκεκριμενα οταν τα λες αυτα. εγω δεν εχω. αν σκεφτω ποιους λυπαμαι θα λυπηθω καποιους φιλους που εχουν μεινει χωρις δουλεια ας πουμε. Και απο την αλλη δεν εχω αναγκη να εκδικηθω τους αντρες η τις γυναικες ουτε νοιωθω γαματη αν δω οτι καποιος υποφερει μονος η επειδη ειναι προβληματικος η επειδ εκανε λαθη βρισκεται σε ασχημη ψυχικη κατασταση και εγω ειμαι μια χαρα. γιαυτο και δεν συμπασχω με την αποψη σου την συγκεκριμενη.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καταλαβες τι ειπα;
ναι καταλαβα!!

<ετσι. γιαυτο 1)σας λιωνουμε στο περιμενε 2) σας λεμε οτι ειχαμε αλλη μια σχεση 3)ντυνομαστε σεμνα και το παιζουμε παρθενες... μην ξανακουσω κιχ για τις ελλεηνιδες και το οτι δεν σας καθονται μετα την παραπανω δηλωση κιχ !.>

1 δεν χρειαζεται τον αλλον να τον λιωσεις στο περιμενε! (αν ειναι κατι σοβαρο ας πουμε και οχι ξεπετα,δεν του καθεσαι το 1ο βραδυ αλλα οχι και στο 3 βδομαδο)
2 δεν μας ενδιαφερει αν εχετε αλλη σχεση ! τουλαχιστον εμενα δεν μου λεει κατι!
3 σου ειπα δεν χρειαζεται να το παιζεις παρθενοπιπιτσα!!
πρεπει απλα να εισαι ο ευατος σου και να ξερεις τι θες!! απλα!
αν θες να γαμηθεις απλα για 1 βραδυ και μετα να το κρατησεις μυστικο στο χερι σας ειναι!
ειναι πως θα το χειρισετις κατ'εμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom