Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (5 μέλη και 82 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οσο για τους αλλους / αλλες που γραφουν ακομη για γκομενες κτλπ νταξει ειπαμε 1-2 πραγματακια
που πρεπει να πατε και πως να κινηθειτε και εσεις αρχισατε παλι τις αναλυσεις.

Τα κανα και εγω αυτα πριν 2-3 χρονια... μαλακιες ειναι. Τσαμπα φαφλατιάζεις....

και πλεον τι μπλα μπλα και αρχιδιες

Α! Και προσοχη.

Την 1η φορα που θα βγειτε ΔΕΝ θα κερασατε .

Να δουμε αν θα ξαναβγει η αλλη... μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα
μπλα
μπλα μπλα μπλα

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακόμα καλύτερα τύπε κερνάς μόνο αν καταλάβεις ότι το πράγμα οδεύει εκεί που θες.. Αν δεις ότι δεν πρόκειται να βγάλεις τπτ δεν κερνάς..
Αλλιώς αν οι καταστάσεις είναι με το μέρος σου, γιατί να το διακινδυνεύσεις να χαλαστεί η άλλη?

Και ο ΤρειςΛαλούν δεν είναι ο Αβράμης..

Ε και πως θα το καταλαβεις? το ενα τεστ ειναι της ωρας... πιστευω κ το πιο αξιοπιστο...

αν πχ καθεται η αλλη μαζι σου πανω απο μια ωρα.... εσυ εχεις κανα αλλο καλο τεστακι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειναι αναλυση αυτα ρε type

τιπς ειναι... συζηταμε τιπς για το πως θα αποφυγουμε καργιολούδες.
Προτιμω το 5ευρο να το φαω σουβλακια πιστεψε με. Πες με γυφτο στα αρχιδια μου  :2funny:

Με το ενστικτο δεν κανεις τιποτα.... θες κανα καλο τεστακι... χειροπιαστα δηλαδη πραγματα
να δεις η αλλη τι ρολο βαραει... στα αρχιδια μας τι λενε... ολοι στα λογια αγιοι κ ηθικοι ειναι κ ολες  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εεεελα τωρα που δεν το χες σκεφτει... αφου αυτο κανετε  :2funny: :2funny:

οχι απλα δεν σκεφτομαι ετσι αλλα μου φαινεται τρομερα εξωπραγματικο και αστειο μην σου πω και τελειως μαλακισμενο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειναι αναλυση αυτα ρε type

τιπς ειναι... συζηταμε τιπς για το πως θα αποφυγουμε καργιολούδες.
Προτιμω το 5ευρο να το φαω σουβλακια πιστεψε με. Πες με γυφτο στα αρχιδια μου  :2funny:

δε θα σε πω γυφτο γιατι μονος σου εχεις πει οτι δεν περισσευει εκτο ευρω. αρα στη περιπτωση σου θες δε θες μηδεν επιλογες. τα υπολοιπα ειναι φουμαρα για να κοιμασαι καλυτερα τα βραδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ολες ολα τα θεωρουν μαλακισμενα και οτι δεν τα κανουν  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε θα σε πω γυφτο γιατι μονος σου εχεις πει οτι δεν περισσευει εκτο ευρω. αρα στη περιπτωση σου θες δε θες μηδεν επιλογες. τα υπολοιπα ειναι φουμαρα για να κοιμασαι καλυτερα τα βραδια.

Κοιτα μεταξυ μας τωρα αν δεν εχεις δουλεια τι γκομενα να διατηρησεις εγω πχ αυτο το σαββατοκυριακο σε την εβγαλα σπιτια φιλων και μιας ξαδερφης μου το σαββατοκυριακο που μας ερχεται μπορει να μην βγω και καθολου ισως παω καποια μπουρδελοτσαρκα γιατι εχω καιρο να παω. Η γκομενα θελει καθε βδομαδα βολτες σιγουρα.... βαλε βενζινες.... κερασματα κτλπ

Αν πηδας κερνας οκ... αν δεν πηδαω ομως αι πηδηξου  :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ Σαββατοκυριακα ειμαι οφφ απο την υπηρεσια  :grin: 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ναι ολες ολα τα θεωρουν μαλακισμενα και οτι δεν τα κανουν  :2funny:

:huh: ενταξει με επιασες το ομολογω αν ο αλλος δεν ξηλωθει δεν βγαινω καν μαζι του. ζηταω και 1000 ευρω εγγυητικη  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρωτα πρεπει να τακτοποιηθει καποιος σε δουλεια και μετα γκομενα.... αλλιως θα χεις ντραβαλα. Εκτος και αν βρεις κανα χοντρο βοδι και το χωνεις μονο σπιτι να το πηδας  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πρωτα πρεπει να τακτοποιηθει καποιος σε δουλεια και μετα γκομενα.... αλλιως θα χεις ντραβαλα. Εκτος και αν βρεις κανα χοντρο βοδι και το χωνεις μονο σπιτι να το πηδας  :2funny: :2funny:
+1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:huh: ενταξει με επιασες το ομολογω αν ο αλλος δεν ξηλωθει δεν βγαινω καν μαζι του. ζηταω και 1000 ευρω εγγυητικη  :2funny: :2funny:

Δεν ξερω τι ζητας εσυ παντως πριν ενα μηνα ενας φιλος βγηκε με μια απο το ιντερνετ

καλα εχω πει στον λοπεζ οτι στο ιντερνετ δεν κυκλοφορει νορμαλ κοσμος... αν θες γκομενα πρεπει να κοινωνικοποιηθεις. Πχ να πας ενα ΓΥμναστηριο.... να πας καπου που μαζευονται και αυτες... τι ιντερνετ κ κλαπαρχιδιες η καθε περιεργη μπαινει.

Και βγαινουνε που λες.... και η τυπισσα οχι απλα δεν εκανε κινηση να πληρωσει... εβγαλε το πορτοφολι της απλα... κ της κανει ο φιλος λεει ασε πληρωνω εγω που εχω 20αρικο ... δεν ειπε πουθενα κερναω... και μετα ουτε καν του ειπε τιποτα... ουτε και ευχαριστω δεν ειπε φοβηθηκε να το αναφερει ξανα μηπως πληρωσει χαχαχα και δεν ξαναβγηκανε κιολας. Απο αυτο που μου ειπε νευριασα και του τα χωσα κιολας καλος μαλακας εισαι του κανω. Αφησες να σε πιασει κοροιδο η αλλη.

Και για να σε προλαβω υπαρχουν πολλες τετοιες στην Ελλαδα  :P  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν ξερω τι ζητας εσυ παντως πριν ενα μηνα ενας φιλος βγηκε με μια απο το ιντερνετ

καλα εχω πει στον λοπεζ οτι στο ιντερνετ δεν κυκλοφορει νορμαλ κοσμος... αν θες γκομενα πρεπει να κοινωνικοποιηθεις. Πχ να πας ενα ΓΥμναστηριο.... να πας καπου που μαζευονται και αυτες... τι ιντερνετ κ κλαπαρχιδιες η καθε περιεργη μπαινει.

Και βγαινουνε που λες.... και η τυπισσα οχι απλα δεν εκανε κινηση να πληρωσει... εβγαλε το πορτοφολι της απλα... κ της κανει ο φιλος λεει ασε πληρωνω εγω που εχω 20αρικο ... δεν ειπε πουθενα κερναω... και μετα ουτε καν του ειπε τιποτα... ουτε και ευχαριστω δεν ειπε φοβηθηκε να το αναφερει ξανα μηπως πληρωσει χαχαχα και δεν ξαναβγηκανε κιολας. Απο αυτο που μου ειπε νευριασα και του τα χωσα κιολας καλος μαλακας εισαι του κανω. Αφησες να σε πιασει κοροιδο η αλλη.

Και για να σε προλαβω υπαρχουν πολλες τετοιες στην Ελλαδα  :P 

επειδη οταν μιλας ετσι αυθορμητα μου βγαινει να σε τρολαρω δεν θα συνεχισω. παντως ολη αυτη η αναλυση ειναι ασκοπη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη οταν μιλας ετσι αυθορμητα μου βγαινει να σε τρολαρω δεν θα συνεχισω. παντως ολη αυτη η αναλυση ειναι ασκοπη

H γαμημένη η υπομονη ειναι θεία αρετή.

ΟΠοτε δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο για την ωρα... μολις αποκτηθει η δυναμη
θα δεις τι πανηγυρι εχει να γινει  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom