η γυναικα που κατοικει σε αυτην την χωρα ζει βιους παραλληλους με το Κρατος μας...
δεν εχει αποφασισει αν ανηκει στην ανατολη ή στην δυση.
δηλαδη, ουτε παραδεχεται οτι η κεφαλη (απο ολες τις αποψεις, ναι και φαλλοκρατικες αν αναρωτιεται καποια/ος) ειναι ο ανδρας, ουτε αφ'ετερου αυτοπροσδιοριζεται ως ισοτιμος παικτης (οπως και πρεπει) με ολες τις υποχρεωσεις και οχι μονο τα δικαιωματα κατα το δοκουν, σε ολες τις εκφανσεις της κοινωνικης ζωης. Και δεν υπονοω αποκλειστικα και μονο λογου χαριν την υποχρεωση στρατευσης, οπως μονον ενα κομμα το ζηταει. Οι Ισραηλινες π.χ. ειναι λιγοτερο γυναικες απο τις κυριες που βλεπουμε καθημερινως σε αυτον τον τοπο...?
επιπλεον, αν μεινει εγκυος, που μπορει και να το επιδιωξει ως μεσο για να δεσει τον γαϊδαρο με πρωτο κριτηριο το Ε9 , θελει το παιδι της (ενα ή μετα βιας δυο για να μην χαλασει το "φιδισιο" κορμι) να το κανει μονο παντρεμενη και αφου μετα βαλει μεσα στο βρακι της τον ανδρα, εαν εχει και την οικονομικη δυνατοτητα επειδη δουλευει πλεον η νεοελληνιδα, παιρνει και ενα διαζυγιο με την πρωτη δυσκολια/τσακωμο στην σχεση, ετσι χωρις δευτερες σκεψεις... να δειξει οτι εν τελει ειναι και ανεξαρτητη. Αλλα την διατροφη την κυνηγαει-οχι δεν ειμαι διεζευγμενος, γραφω απλα την αποψη μου-
η νεοελληνιδα μετεπεσε αποτομα σε 1-2 γενιες απο την παραδοσιακη εκδοχη, σε κατι που δεν εχει συναφεια καν με την δυτικη και βορειο Ευρωπη...
ειναι κατι σαν το Prius, a category of her own.
και δεν ανεφερα οτι η νεοελληνιδα εχει μια ροπη στο εισαγομενο προϊον που κλαιει ευκολα -μεγαλο σουξε κι αυτο!
κοντολογις, οι νεοελληνιδες θα εξαφανισουν τους Ελληνες, οχι κανενας αλλος.
παντα προσωπικη μου αποψη τα παραπανω, οποιος θελει τα ενστερνιζεται.