Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

8 ωρες εργασιας + 1 ωρα στο πηγαινελα + 2 ωρες για στολισμα / μακιγιαρισμα / σκατιαρισμα + 1 ωρα μαγειρεμα / δουλειες σπιτιου + 2 ωρες μπου + 8 ωρες υπνο, σημαινει οτι σου μενουν μολις 2 ωρες για το διδακτορικο την μερα

αρα μας λες φιδια τοσο απλα

δεν βγαινουν τα κουκια

ουστττττττττττττττττττττττττ

ακου οχι αγαπες μονο μετρημα, με βριζεις καθε φορα που θα με δεις και ειναι φανερο πως δεν εχεις ιδιαιτερη συμπαθεισ το νικ μου. εγω παλι μια χαρα σε συμπαθω και χαβαλες να γινεται γενκως. μην εχεις την αισθηση ομως οτι με νοιαζει η αποψη σου  για εμενα η αν με πιστευεις.  

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε πεσε για υπνο μωρη μουχριτσα.
Μην σε κυνηγησω με το σκουποξυλο

γεμισαμε λαμογια εδω περα.... ακομη κ ο περιπτερας εκλεβε το κρατος
και θα μας πεις οι ξενοι ειναι λαμογια.

και πολυ καλα εκανε ρε μαλακα και εκλεβε
εκλεβε για να μπορει να πληρωσει τον γιατρο που χρειαζεται φακελακι να χειρουργησει το παιδι του!
και για να μπορει να κανει φροντιστηριο το παιδι του, γιατι ο δασκαλος ειναι λαμογιο και βαριεται να κανει μαθημα στο σχολειο!
Μια χαρα δουλευε τοσα χρονια το συστημα και η παραοικονομια! Η οποια, αν δεν υπηρχε, σημερα θα ειχαν πεθανει τα 9/10 εκατομυρια ελληνων!!!!
Πως νομιζεις οτι ζουνε οι πολυτεκνες οικογενειες, οι ανεργοι, οι εγγυες, οι γεροι, κλπ??
Απο την προνοια του κρατους?????

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ, ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ενταξει το οτι τοσα χρονια το κρατος μας πληρωνε εγω το αναγνωριζω οκ... αλλα μηπως ολα αυτα που σου εδωσε τωρα θα στα παρει πισω εις διπλουν? και τοτε γιατι να το αναγνωρισω δεν καταλαβα? μαλακας ειμαι?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τι να καταλαβεις ρε κακομοιρη κι εσυ

δουλευει καπου και την πληρωνουν για να κανει διδακτορικο

ρε τι αλλο θα ακουσουμε  :headbang:

πατσαδες ναι

παραδες οχι
παλι δεν καταλαβες!
πφφφφφφφφφφ!!
το γεγονος οτι μπορει να χει ενα γαμοπτυχιο καλο και να δουλευει καπου και λογω οτι κανει διδακτορικο να ειναι στο 1.000αρικο σου φενεται εξωπραγματικο???? ΕΛΕΟΣ!!
εκει φτασαμε? να θεωρουμε καποιον που κανει διδακτορικο με 1.000 μισθο ΨΕΜΑΤΑ???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!! ΕΛΕΟΣ!
σου ακουγεται παραλογο???? 1.000αρικο παιρναν οι αμορφωτοι ΕΠ.ΟΠ!

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
Μαν, κανεις βελγος και κανεις ελβετος δεν παει με το χαμογελο στα χειλη!!!
Πιστεψε με, εχω γνωρισει αυτες τις χωρες και αυτους τους ανθρωπους στην καθημερινοτητα τους.
Το μονο χαμογελο που θα δεις θα ειναι εκεινο το ψυχρο επαγγελματικο χαμογελο, που απο μεσα του θα σε βριζει σα να του χεις γαμησει τη μανα.
Το μονο αληθινο χαμογελο θα ειναι το βραδακι, μετα τη δουλεια, οταν θα τον βλεπεις τυφλα να σερνεται στο πεζοδρομιο, με την ντελσει στο ενα χερι και το σακακι στο αλλο...
Αν γουσταρεις τοσο ελβετια, πηγαινε να ζησεις εκει μια βδομαδα εγω σου λεω..
Οταν δε θα μπορεις ουτε καζανακι να τραβηξεις το βραδυ, γιατι απαγορευεται απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας..

Μα ειστε με τα καλα σας??
Ολοι οι ξενοι θελουν να ερθουν στην ελλαδα κ εσεις θελετε να πατε στη χωρα τους????

Και μη μου λετε για οικονομικα συστηματα, αυτα ειναι παπαρια μεντολες.
Οταν εκει εισαι 40 χρονων και σε απολυουν γιατι "δεν εισαι παραγωγικος", ελατε να μου πειτε για ανεργια στην ελλαδα..

Ολοι εσεις που τα λετε αυτα, ειστε απλα φερεφωνα του μεγκα και των υπολοιπων μεσων μαζικης παραπληροφορησης..
Οποιος ειναι νορμαλ ελληνας, δεν μπορει να ζησει εξωτερικο.-
αναξιοκρατία, αγένεια, εργασιακή βραδύτητα και κακή συμπεριφορά, μη τήρηση των νόμων, ωχαδερφισμός, εγωκεντρισμός, ατιμωρισία, αδικία, απέραντη φιλοχρηματοσύνη, έλλειψη οργάνωσης, 
αυτά δεν έχουν καμία σημασία;

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
και πολυ καλα εκανε ρε μαλακα και εκλεβε
εκλεβε για να μπορει να πληρωσει τον γιατρο που χρειαζεται φακελακι να χειρουργησει το παιδι του!
και για να μπορει να κανει φροντιστηριο το παιδι του, γιατι ο δασκαλος ειναι λαμογιο και βαριεται να κανει μαθημα στο σχολειο!
Μια χαρα δουλευε τοσα χρονια το συστημα και η παραοικονομια! Η οποια, αν δεν υπηρχε, σημερα θα ειχαν πεθανει τα 9/10 εκατομυρια ελληνων!!!!
Πως νομιζεις οτι ζουνε οι πολυτεκνες οικογενειες, οι ανεργοι, οι εγγυες, οι γεροι, κλπ??
Απο την προνοια του κρατους?????

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ, ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ!!!!!

άρα συμφωνείς απόλυτα σε όσα λέμε

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αναξιοκρατία, αγένεια, εργασιακή βραδύτητα και κακή συμπεριφορά, μη τήρηση των νόμων, ωχαδερφισμός, εγωκεντρισμός, ατιμωρισία, αδικία, απέραντη φιλοχρηματοσύνη, έλλειψη οργάνωσης,  

Εγω παντως, για να σου πω την πασα αληθεια, τα ιδια εχω συναντησει και στο εξωτερικο..
Εχω μεινει σε 9 ευρωπαικες χωρες, ενω εχω συγγενεις σε αλλες τοσες μη ευρωπαικες..
Πιστεψε με, στο λεω μετα λογου γνωσεως, στην ελλαδα ειμαστε πολυ λαιτ σε σχεση με τους αλλους..
Ρωτα να μαθεις τις λαμογιες που θα κανει ο γαλλος αγροτης για να παρει επιδοτηση απο την τραπεζα..
οπως και ο γερμανος..

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ακου οχι αγαπες μονο μετρημα, με βριζεις καθε φορα που θα με δεις και ειναι φανερο πως δεν εχεις ιδιαιτερη συμπαθεισ το νικ μου. εγω παλι μια χαρα σε συμπαθω και χαβαλες να γινεται γενκως. μην εχεις την αισθηση ομως οτι με νοιαζει η αποψη σου  για εμενα η αν με πιστευεις.  

περα απο την πλακα σταρχιδια μου σας γραφω ολους

αλλα μην λες και πραγματα που δεν στεκουν

γιατι αυτα που λες κανουν μπαμ οτι ειναι ψεμματα

ο μονος τροπος να συνδυαζεις διδακτορικο με 8ωρη εργασια και ταυτοχρονα να συντηρεισαι μονη σου ειναι οι εξης 2

η το διδακτορικο ειναι εντελως της πουτσας η η 8ωρη εργασια ειναι της πουτσας ( :pipa1:)

αλλιως δεν βγαινουν οι ωρες

τοσο απλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα αστονα μαλακιες λεει..... ειχα παει Αγγλια για πολυ λιγο βεβαια εκει δεν εμεινα.

Ολοι οι Αγγλοι στο δρομο? στις σειρες τους ! Εδω? ο ελληναρας θα ειχε καβαλησει πεζοδρομια να βγει μπροστα... θα ειχε βρισει... θα ειχε προσπερασει χωρις φλας.... γενικα μπορεις να δεις και στην οδηγηση τι γινεται... την αλλη φορα ημουν Αττικη οδο κ ενω ειμαι στην μεση (δεν ειμαι υποχρεωμενος να τρεξω πανω απο 90-100) εκει ενας μαλακας κολλησε απο πισω..... αναβε φωτα... του κανω απο τον καθρεφτη κοψε αριστερα να φυγεις ... εκει αυτος λεω περιμενε τωρα θα σε φτιαξω εγω μουνοπανακι... οποτε αρχισα να παταω φρενο ρε πουστη λεω θα πεσεις πανω μου θα με πληρωνεις... τελικα του την εσπασα κ εφυγε.

Αντε κανε τετοια στην Αγγλια... κ περα απο αυτο ενας γνωστος ειχε παει για σπουδες εξω. 2ο χρονο δεν πηγε... τον εδιωξαν επειδη δεν ηταν μεσα στην προθεσμια για την παραδοση μιας εργασιας και κοπηκε κ σε κατι εξετασεις... εδω καθονται 10 χρονια. Και ερχεται ο σφαλιαρισμενος ο σοουζουκι τζιμινι να μας πει οτι ολα εδω ειναι καλα  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

προσφατο παραδειγμα. φιλος εργαζεται ως εκπαιδευτικος λονδινο σε σχολειο ιδιωτικο. οι συναδελφοι ο ενας βριζει απο πισω τον αλλον, μου λεει περιστατικα οπου τους ψαχνει να βαλουν βαθμο ολοι μαζι γιατι κανουν σαιενς και οι αλλοι τον παιζουν, τα παιδια επειδη πληρωνουν και ως ιδιωτικο ειναι λεφταδες αραβες κτλ δεν μασσανε χριστο και κανουν οτι θελουν μεχρι καθηγητες απολυουν, με το να παρει ενα γαμωχαρτι που ηθελε απο το σχολειο για μια εκαπιδευση επειδη ηθελε και μια αλλη που ηταν η ρουφιανα του διευθυντη του εκαναν την ζωη δυσκολη. και γενικως εγω ακουσα στην ουσια ενα απο τα ιδια που ακουω εδω. σου λεω το προσφατο παραδειγμα αν και εχω να σου πω πλειστα καθως και εχω και  ιδια αποψη απο γαλλια.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
παλι δεν καταλαβες!
πφφφφφφφφφφ!!
το γεγονος οτι μπορει να χει ενα γαμοπτυχιο καλο και να δουλευει καπου και λογω οτι κανει διδακτορικο να ειναι στο 1.000αρικο σου φενεται εξωπραγματικο???? ΕΛΕΟΣ!!
εκει φτασαμε? να θεωρουμε καποιον που κανει διδακτορικο με 1.000 μισθο ΨΕΜΑΤΑ???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!! ΕΛΕΟΣ!
σου ακουγεται παραλογο???? 1.000αρικο παιρναν οι αμορφωτοι ΕΠ.ΟΠ!

εσενα δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω

εισαι εντελως καθυστερημενος

τουλαχιστον της αλλης της κοβει και καταλαβαινει τι της λεω

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
άρα συμφωνείς απόλυτα σε όσα λέμε
Οχι, κανεις λαθος..
Συμφωνω στο οτι τα καναμε, αλλα δε συμφωνω οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερα..
Αν ηταν καλυτερα, τοτε δε θα αυτοκτονουσαν στις σκανδιναβικες χωρες.. Το προτυπο του παπανδρεου να πουμε..

Μην τρωτε κουτοχορτο παιδια..
Για να παρεις εκει τους μισθους που ακουτε, πρεπει να δουλευεις μερα νυχτα σαν το σκυλι, μεχρι και το σαββατο ακομα..

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
Εγω παντως, για να σου πω την πασα αληθεια, τα ιδια εχω συναντησει και στο εξωτερικο..
Εχω μεινει σε 9 ευρωπαικες χωρες, ενω εχω συγγενεις σε αλλες τοσες μη ευρωπαικες..
Πιστεψε με, στο λεω μετα λογου γνωσεως, στην ελλαδα ειμαστε πολυ λαιτ σε σχεση με τους αλλους..
Ρωτα να μαθεις τις λαμογιες που θα κανει ο γαλλος αγροτης για να παρει επιδοτηση απο την τραπεζα..
οπως και ο γερμανος..

τι εννοείς επιδότηση, προνομιακό επιτόκιο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οπως και ο γερμανος..

Εισαι για φάπες.

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
Οχι, κανεις λαθος..
Συμφωνω στο οτι τα καναμε, αλλα δε συμφωνω οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερα..
Αν ηταν καλυτερα, τοτε δε θα αυτοκτονουσαν στις σκανδιναβικες χωρες.. Το προτυπο του παπανδρεου να πουμε..

Μην τρωτε κουτοχορτο παιδια..
Για να παρεις εκει τους μισθους που ακουτε, πρεπει να δουλευεις μερα νυχτα σαν το σκυλι, μεχρι και το σαββατο ακομα..

και γιατί να μη δουλεύεις;
αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα
ότι ακόμη και αν έχεις κάθε όρεξη να γαμηθείς στη δουλειά 20-30 χρόνια για να κάνεις μια Α περιουσία, θα συναντήσεις 1000 εμπόδια τα περισσότερα εκ των οποίων θα στα δημιουργήσουν λαμόγια και αργόσχολοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ότι ακόμη και αν έχεις κάθε όρεξη να γαμηθείς στη δουλειά 20-30 χρόνια για να κάνεις μια Α περιουσία, θα συναντήσεις 1000 εμπόδια τα περισσότερα εκ των οποίων θα στα δημιουργήσουν λαμόγια και αργόσχολοι

Θα στα δημιουργησουν ατομα που δεν γουσταρουν να ανεβει ο αλλος
επειδη ουτε αυτοι εχουν ανεβει. Και ο τζιμινυς τετοιο στυλακι τον κοβω τιγκα κομπλεξικος
εδω ηθελε να του φτιαξουμε σαιτ στο τσαμπα  και οταν του ειπαμε οχι μας εβριζε κιολας και σου λεει αυτος για χρηματα και δουλειες?... τι καθεσαι κ του απαντας μλκακος ειναι
τρολαρισε τον οπως και εγω κ τελος.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μαν, οποιος θελει να δουλεψει βρισκει τροπους..
Οποιος δε θελει, βρισκει δικαιολογιες..
Πηγαινε εσυ ως ελληνας στη γερμανια και την αγγλια κ ελα πες μου μετα αν βρισκεις εμποδια ή οχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom