Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
την ερωτηση ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙΣ την θεωρω λιγο καπως!!
πρεπει δλδ να τον/την ξερεις καλα τον αλλο/η!!
ΑΝ ΟΧΙ εκει ρωτας και συ με το ιδιο θρασος που ρωταει ο αλλος/η!!!

Δε βρίσκω ποτέ το θάρρος να κάνω την ίδια ερώτηση. Για να της κόψω τη φόρα δλδ, όχι ότι με ενδιαφέρει η φορολογική δήλωση της καθεμιάς. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι η Ελλαδα ειναι τρελη χωρα για να ζησεις.... ακριβως τρελη ειναι οπως το πες...

πας στο σουπερ μαρκετ και βλεπεις να παρκαρουν ρε μλκα αν εχεις τον θεο σου στραβα κ να πιανουν 2 θεσεις λες και οι γραμμες που εχουν στις θεσεις... ηταν η στιγμιαια εμπνευση του καλλιτεχνη....

σε γραφουν τελειως στα αρχιδια τους.... και μετα λενε για τους πολιτικους ρε μλκα... και τη μερκελ.

Εμενα φιλε μερικα πραγματα δεν μ αρεσουν στην Ελλαδα και αμα συνηθιζα εξω πιστευω μια χαρα θα την περνουσα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
συμφωνω ποσα βγαζεις δεν ρωτας ουτε φιλους καλα καλα, εγω τουλαχιστον ειμαι διακριτικη σε αυτα
ειναι...! και ενας μαλακας γυρισε μια φορα και μου ειπε σε καφε ( 1η φορα τον εβλεπα) ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ??)
δεν ρωτιουνται αυτα τα πραγματα!
τωρα αν βγεις με γκομμενα και η συζητηση παει στην κριση και οτι και καλα (στο φερει απο μονη της)
οτι γαμησε τα στην δουλεια μου ετσι κ ετσι και απο κει που παιρνα 1200 τωρα παιρνω 800 αλλα δοξα τον θεο....εκει μπορεις να πει και συ οτι ΝΑΙ παιρνω ΤΟΣΑ...! (αν θες το φερνεις πλαγια πλαγια) ειδικα μια ΓΥΝΑΙΚΑ!!
αλλα αυτο το ποσα παιρνεις που χει τυχει ν'ακουσω σηκωνει .....να της την πεις αλλα με το γαντι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην δεν μ αρεσει που λες οτι εχεις πολιτισμο και εισαι κολογυφτος.

Και γραφεις στα αρχιδια σου τον διπλανο σου. Εμενα αυτο δεν μ αρεσει κ με νευριαζει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δε βρίσκω ποτέ το θάρρος να κάνω την ίδια ερώτηση. Για να της κόψω τη φόρα δλδ, όχι ότι με ενδιαφέρει η φορολογική δήλωση της καθεμιάς. :P
και γω γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που ρωταω τετοια .....αυτα τα ρωταω στον πολυ καιρο που θα υπαρχει ενα χ,ψ θαρος!
Αλλα δεν ειμαστε ολλοι το ιδιο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ναι η Ελλαδα ειναι τρελη χωρα για να ζησεις.... ακριβως τρελη ειναι οπως το πες...

πας στο σουπερ μαρκετ και βλεπεις να παρκαρουν ρε μλκα αν εχεις τον θεο σου στραβα κ να πιανουν 2 θεσεις λες και οι γραμμες που εχουν στις θεσεις... ηταν η στιγμιαια εμπνευση του καλλιτεχνη....

σε γραφουν τελειως στα αρχιδια τους.... και μετα λενε για τους πολιτικους ρε μλκα... και τη μερκελ.

Εμενα φιλε μερικα πραγματα δεν μ αρεσουν στην Ελλαδα και αμα συνηθιζα εξω πιστευω μια χαρα θα την περνουσα.
Σου λεω ειναι τεραστια συζητηση και επειδη εχω κανει εξω κατιτις το ξερω και γω!
τετοια εχει και εξω!
Τσακωνομαι με ατομα που εχουν παει 10 ταξιδια ΕΞΩ και νομιζουν οτι μπορουν να με κοντραρουν οταν μιλαω για ΕΞΩ...! αλλο διακοπες αλλο να ΖΕΙΣ χρονια....καθημερηνοτητα ρουτινα κλπ!!
αστο! σου λεω τεραστια συζητηση!!
απλα ο ανθρωπος ειναι ΠΑΝΤΑ δυσαρεστημενος! δλδ! Ημουν ΕΞΩ ηθελα ΕΛΛΑΔΑ , ημουν Ελλαδα και ηθελα ΕΞΩ!! εβριζα την ελλαδα εδω και εξω την υποστηριζα και το αντιθετο με το εξωτερικο!!
παιζουν πολλα και θα χαθουμε,,,,θα βγουμε οφ τοπικ!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω προσεξει αυτο με τις θεσεις παρκινγκ στα σουπερ μαρκετ... ειτε σκλαβενιτη ειτε βασιλοπουλο που παρκαρουν οπως θελουν στα παρκινγκ.... αυτο αν το εκανες εξωτερικο θα σου κοβανε τον κωλο πιστεψε με.
Εδω αμα πας να πεις τιποτα θα σε βρισουν κιολας. Ειναι τελειως απαραδεκτο να παρκαρει ο αλλος οπως να ναι. Γιατι στερει μια θεση απο εμενα.

Μετα ολα τα πεζοδρομια ειναι τιγκα στα σκυλοκουραδα.... βγαζει ο μαλακας τον κοπρο και ο κοπρος χεζει οπου να ναι κ μετα αντι να τα μαζεψει αφηνει να τα πατησουμε εμεις. Καταλαβες τι σημαινει μαλακας? ή μαλακω αντιστοιχα. Εκει που τους βλεπεις και τους 2 ο ιδιοκτητης να χει στηθει να περιμενει κ ο κοπρος να χει παρει θεση χεσιματος να δωσεις γκάζια να τα πατησεις και τα 2 να ηρεμησουν τα γαμιόλια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ειναι...! και ενας μαλακας γυρισε μια φορα και μου ειπε σε καφε ( 1η φορα τον εβλεπα) ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ??)
δεν ρωτιουνται αυτα τα πραγματα!
τωρα αν βγεις με γκομμενα και η συζητηση παει στην κριση και οτι και καλα (στο φερει απο μονη της)
οτι γαμησε τα στην δουλεια μου ετσι κ ετσι και απο κει που παιρνα 1200 τωρα παιρνω 800 αλλα δοξα τον θεο....εκει μπορεις να πει και συ οτι ΝΑΙ παιρνω ΤΟΣΑ...! (αν θες το φερνεις πλαγια πλαγια) ειδικα μια ΓΥΝΑΙΚΑ!!
αλλα αυτο το ποσα παιρνεις που χει τυχει ν'ακουσω σηκωνει .....να της την πεις αλλα με το γαντι!
δεν ξερω ποτε γυναικα η αντρας σε οποιαδηποτε παρεα μεχρι σημερα δεν με εχει ρωτησει κατι τετοιο. βεβαια και δεν βρισκω τον λογο να ρωτησω καποιον ποσα βγαζει. μπορω να πω  με βεβαιοτητα οτι δεν εχω ρωτησει ποτε κανεναν ποσα βγαζει  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εχω προσεξει αυτο με τις θεσεις παρκινγκ στα σουπερ μαρκετ... ειτε σκλαβενιτη ειτε βασιλοπουλο που παρκαρουν οπως θελουν στα παρκινγκ.... αυτο αν το εκανες εξωτερικο θα σου κοβανε τον κωλο πιστεψε με.
Εδω αμα πας να πεις τιποτα θα σε βρισουν κιολας. Ειναι τελειως απαραδεκτο να παρκαρει ο αλλος οπως να ναι. Γιατι στερει μια θεση απο εμενα.

Μετα ολα τα πεζοδρομια ειναι τιγκα στα σκυλοκουραδα.... βγαζει ο μαλακας τον κοπρο και ο κοπρος χεζει οπου να ναι κ μετα αντι να τα μαζεψει αφηνει να τα πατησουμε εμεις. Καταλαβες τι σημαινει μαλακας? ή μαλακω αντιστοιχα. Εκει που τους βλεπεις και τους 2 ο ιδιοκτητης να χει στηθει να περιμενει κ ο κοπρος να χει παρει θεση χεσιματος να δωσεις γκάζια να τα πατησεις και τα 2 να ηρεμησουν τα γαμιόλια.
στο πα πριν! μην πιανομαστε απο περιπτωσεις! δεν θα βγαλουμε ακρη! θα βγουμε οφ!

και καποιοι θα με κραξουν μ αυτο που θα πω αλλα θα το πω......
σε καποια φαση απο το να γαμαω ξενες....ειχα να γαμησω ελληνιδα 8 χρονια.....ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ να αμησω ελληνιδα!!
καποιοι μου λεγαν ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ???
δεν θα βγαλουμε ακρη!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου λεω ειναι τεραστια συζητηση και επειδη εχω κανει εξω κατιτις το ξερω και γω!
τετοια εχει και εξω!
Τσακωνομαι με ατομα που εχουν παει 10 ταξιδια ΕΞΩ και νομιζουν οτι μπορουν να με κοντραρουν οταν μιλαω για ΕΞΩ...! αλλο διακοπες αλλο να ΖΕΙΣ χρονια....καθημερηνοτητα ρουτινα κλπ!!
αστο! σου λεω τεραστια συζητηση!!
απλα ο ανθρωπος ειναι ΠΑΝΤΑ δυσαρεστημενος! δλδ! Ημουν ΕΞΩ ηθελα ΕΛΛΑΔΑ , ημουν Ελλαδα και ηθελα ΕΞΩ!! εβριζα την ελλαδα εδω και εξω την υποστηριζα και το αντιθετο με το εξωτερικο!!
παιζουν πολλα και θα χαθουμε,,,,θα βγουμε οφ τοπικ!!!

Ε νταξει αμα ησουν μπουζουκοβιος και χαβαλετζης λογικο να ηθελες Ελλαδα
αλλα αυτα που λες εξω δεν γινονται. Αμα πας να χέσεις με τον ζωντανο σου στο δρομο
θα στα δωσουν να τα καταπιεις.

Εμενα δεν θα με χαλουσε να εχω μια ηρεμη ζωη εξω.... να με αναγνωριζουν στην δουλεια μου
να μην ειναι λαμογια... να με πληρωνουν και να βρω και μια κοπελιτσα να μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Πιστεψε με μονο για διακοπες θα γυριζα εδω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξερω ποτε γυναικα η αντρας σε οποιαδηποτε παρεα μεχρι σημερα δεν με εχει ρωτησει κατι τετοιο. βεβαια και δεν βρισκω τον λογο να ρωτησω καποιον ποσα βγαζει. μπορω να πω  με βεβαιοτητα οτι δεν εχω ρωτησει ποτε κανεναν ποσα βγαζει  
δεν εχει να κανει αν εισαι αντρας-γυναικα ! εχει να κανει με το ΘΡΑΣΟΣ!!
αυτο ή το χεις ή δεν το χεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ε νταξει αμα ησουν μπουζουκοβιος και χαβαλετζης λογικο να ηθελες Ελλαδα
αλλα αυτα που λες εξω δεν γινονται. Αμα πας να χέσεις με τον ζωντανο σου στο δρομο
θα στα δωσουν να τα καταπιεις.

Εμενα δεν θα με χαλουσε να εχω μια ηρεμη ζωη εξω.... να με αναγνωριζουν στην δουλεια μου
να μην ειναι λαμογια... να με πληρωνουν και να βρω και μια κοπελιτσα να μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Πιστεψε με μονο για διακοπες θα γυριζα εδω
για αυτο την σταματαω την συζητηση ΕΔΩ!!
γιατι και με αλλους που το συζητουσα σε καφε! μου λεγαν για τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!
δεν ειναι τα μπουζουκια αδερφε ειναι πολλα! αν θες ανοιγουμε 1 θρεντακι και το αναλυουμε! ΟΧΙ ΕΔΩ!!
μετα ειναι θεμα ανθρωπου-χαρακτηρα-βιωματα καθενος και παει λεγοντας ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω ρε μια διαδηλωση και διαμαρτυρια πηγανε να κανουν στην γουολ στριτ και τους μαζεψανε μεσα σε 10 λεπτα να γινουν αυτα τα πανηγυρια εξω ξεχασε το. Αφου οι ξενοι εβλεπαν τι γινοταν εδω και ελεγαν "Ειναι κομματι της κληρονομιας τους..." να ειναι φασαριωζοι δηλαδη και απειθαρχοι. Αστο τωρα αμα οντως εχεις παει εξω και που εχεις παει βεβαια... ειναι τελειως αλλη η κατασταση.

Και να σου πω και την αληθεια ειδικα στο Αμερικα υπαρχει δικαιοσυνη ο αλλος δνε νιωθει να βραζει ωστε να βγει εξω κ να τα σπασει ολα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δεν εχει να κανει αν εισαι αντρας-γυναικα ! εχει να κανει με το ΘΡΑΣΟΣ!!
αυτο ή το χεις ή δεν το χεις!

μαλλον , παρολα αυτα το χρημα παιζει και θα παιζει ρολο σε ολες τις σχεσεις των ανθρωπων

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εδω ρε μια διαδηλωση και διαμαρτυρια πηγανε να κανουν στην γουολ στριτ και τους μαζεψανε μεσα σε 10 λεπτα να γινουν αυτα τα πανηγυρια εξω ξεχασε το. Αφου οι ξενοι εβλεπαν τι γινοταν εδω και ελεγαν "Ειναι κομματι της κληρονομιας τους..." να ειναι φασαριωζοι δηλαδη και απειθαρχοι. Αστο τωρα αμα οντως εχεις παει εξω και που εχεις παει βεβαια... ειναι τελειως αλλη η κατασταση.

Και να σου πω και την αληθεια ειδικα στο Αμερικα υπαρχει δικαιοσυνη ο αλλος δνε νιωθει να βραζει ωστε να βγει εξω κ να τα σπασει ολα.
καλα Αμερικη ειναι εντελως αλλη φαση!
εβλεπα οταν ειχα παει φανταρος σκηνικα απο τυπακι που κανει στρατο για να μην χασει υπηκοοτητα βιντεακια-σκηνικα ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!
Ασε αρωστεια!

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
στο πα πριν! μην πιανομαστε απο περιπτωσεις! δεν θα βγαλουμε ακρη! θα βγουμε οφ!

και καποιοι θα με κραξουν μ αυτο που θα πω αλλα θα το πω......
σε καποια φαση απο το να γαμαω ξενες....ειχα να γαμησω ελληνιδα 8 χρονια.....ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ να αμησω ελληνιδα!!
καποιοι μου λεγαν ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ???
δεν θα βγαλουμε ακρη!

σε ποια χώρα έζησες;

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

σε ρωτησε κανεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σκεψου πως ακομη και ο θεσμος του ΕΠΟΠ ΣΤΟ αμερικα λεει το εξης

"Εμεις θα σε βαλουμε στο στρατο.... αλλα θα σου δωσουμε μετα την δυνατοτητα να γινεις και αξιωματικος αν εισαι μαγκας.... με εξετασεις ομως"

εδω αμα μπεις εποπ ... στην καλυτερη να β γεις ανθυπασπιτης.... και εισαι μια ζωη υπο τους αξιωματικους οποτε και βραζεις και σου δημιουργουνται συμπλεγματα... ενω εκει δεν εχει τετοια σου λεει αξιζεις? θα πας μπροστα... και ετσι κ το ατομο δεν νιωθει (εκτος απο τους ψυχοπαθεις ενταξει) την αναγκη να βγει κ να τα σπασει επειδη του στερουν ευκαιριες. Σκατοχωρα ειμαστε φιλε γ αυτο κ ειμαστε πισω σε ολα. Αυτη ειναι η αληθεια και θα ρθουν ακομη δυσκολοτερες μερες.

Εγω αμα βρω ευκαιρια θα την κανω παντως κ τι λες εσυ για βιωματα βερεσε τα ακουω... ακομη και λαντζερης παω σε δικαιη χωρα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

σοβαρη χωρα το αμερικα που βγαινουν με γκανια στα σχολεια και καθαριζουν τους συμμαθητες τους

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1

δε ρωτάς ευθέως πόσα βγάζει
μπορείς να το θέσεις πιο πλάγια:

πχ τι μισθοί παίζουν εκεί που είσαι στο περίπου; σας έκοψαν καθόλου; κλπ

ο άλλος θα σε απαντήσει αν δεν έχει κόμπλεξ, τουλάχιστον στο περίπου, πχ λίγο πάνω απ το χιλιάρικο, κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom