thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτο το λεω σε φιλαρακι μου που εχει αυτο ακριβως που περιγραφεις και δεν θελει να το καταλαβει!Φιλε έχουμε πολλα να κάνουμε... και εμενα με παρατησε η γκομενα αλλα στα αρχιδια μου.
Της ειπα στα ισια οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω. Εφυγε κ καλα εκανε... εγω φερθηκα μαλακισμενα
που ηθελα γκομενα απο την στιγμη που δεν εχω το background.
Οι γκομενες θελουν λεφτα.... μερικοι μπουρδελιαρηδες ειχαν δικιο οκ το αναγνωριζω αν κ γενικα
ορισμενοι ειναι υπερβολικοι σε γενικες γραμμες γιατι αν ειχα τον μισθο τους θα ειχα σιγουρα μια καλη γκομενα. Το θεμα ειναι για να εισαι ανεργος κ να χεις σχεση θα πρεπει την γκομενα να την ειχες απο πριν αρχισει η κριση οποτε να χει δεθει συναισθηματικα κ να μην της ειναι ευκολο να την κανει.
Χωρις δουλεια δεν εχει γκομενες. Τελος αυτο
Ο τυπος ειχε δουλεια λεφτα αμαξι κλπ! Γκομενα εδω και 6-7 μηνες, δεθηκαν....απολυθηκε πριν λιγες βδομαδες , θα παρει και 1 ταμειο ανεργειας στην τελικη θα βρει (ο συγκεκριμενος επειδη ειναι χρονια στην πιατσα και 5 μεροκαματα τον μηνα θα τα κανει) (οποτε να τα 500) ! Η γκομενα του ανεργη, πινουν καφεδες , προλαβαν πηγαν και 1-2 ταξιδακια οσο ειχαν φραγκα και τωρα το χουν ριξει στον καφε-μπιριμπα σπιτι παρεα κλπ κλπ!! (δεν ειναι λυση το ταμειο, αλλα απο καποιον που δεν εχει ουτε ΑΥΤΟ ειναι κατι τεσπα)
ετσι ΝΑΙ!
Αλλα ΑΝΕΡΓΟΣ να βρεις γκομενα....δεν θα βγεις στην αρχη και 5-10 φορες παραπαννω??
Ε ΝΑΙ...! και παει λεγοντας!!