Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
maximilian θα το ξαναπω αλλη μια φορα!!
γαμα τις ερευνες!  βλεπεις τι γινεται γυρω σου???! καταντια!!!
πιστευεις οτι η ΚΡΙΣΗ δεν εχει επηρεασει την αγαμια????
Γκρινια-μιζερια-στεναχωρια-προβληματα-ανεργια=αφραγκια=οχι εξω = οχι παρεες=οχι βολτες =οχι σχεσεις =οχι ΣΚ  ---------> ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....βλεπεις ποσο μεγαλη αλυσιδα ειναι? ΚΡΙΚΟΣ!!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΟΕΟ?????
Ειναι παραλογο το να θελει 1 νεος/α να τελειωσει σπουδες να δουλεψει να νοικιασει να παρει 1 τουτου και να κανεις την ζωουλα σου ??? ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ή ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ??
εχει λιγα χρονακια που εκτος οτι συζηταει ο κοσμος τα ιδια και τα ιδια ΕΞΩ ....βλεπω παρεες να τσακωνονται για δουλειες-λεφτα (πουτσοθεματα ) δλδ που παλια δεν ασχολιομασταν ΠΟΤΕ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε αδερφε καλα τα λες! χιλια δικια εχεις !!
αλλα δεν βλεπεις τι γινεται γυρω σου!!!! καταντια!!!
ειτε ειναι Επαρχια ειτε Αθηνα...!
Διαβαζα και το χα δημοσιευσει κιολας εδω στο φορουμ οτι σε στατιστικη ερευνα που εγινε σε γυναικες απο 24-35 χρονων περιπου ενα 60% δεν εχει σεξουαλικη επαφη για 6 μηνες και ενα 35-40% πανω απο 6 μηνες εως χρονο!!!
ηλικιες 19-20-21 φοιτοιτριες γαμιουνται ΟΚ!!!!!!

και γω θα σε ρωτησω το εξης!!
με βαση τις επισημες στατιστικες ερευνες!!
Θεωρεις παραλογο οτι η ΜΕΣΗ ελληνιδα δεν γαμιεται πλεον?? (οχι γιατι υπαρχουν ταμπου-κοληματα) (ισα ισα) λογικο οι νεοι να στραφουν σε αλλες λυσεις!!!
πιστευεις εσυ οτι η ΚΡΙΣΗ δεν εχει επηρεασει και αυτον το τομεα??
Γκρινια-μιζερια-στεναχωρια-προβληματα-ανεργια=αφραγκια=οχι εξω = οχι παρεες=οχι βολτες =οχι σχεσεις =οχι ΣΚ  ---------> ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....βλεπεις ποσο μεγαλη αλυσιδα ειναι? ΚΡΙΚΟΣ!!
οταν εισαι εγκλωβισμενος οικονομικα-ψυχολογικα και σε ηλικια 25-35 οπου ενα μεγαλο ποσοστο ζει με γονεις λογω σπουδων και <δεν βρηκα δουλεια> ......οποτε ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΟΕΟ?????
Ειναι παραλογο το να θελει 1 νεος/α να τελειωσει σπουδες να δουλεψει να νοικιασει να παρει 1 τουτου και να κανεις την ζωουλα σου ??? ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ή ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ??
εχει λιγα χρονακια που εκτος οτι συζηταει ο κοσμος τα ιδια και τα ιδια ΕΞΩ ....βλεπω παρεες να τσακωνονται για δουλειες-λεφτα (πουτσοθεματα ) δλδ που παλια δεν ασχολιομασταν ΠΟΤΕ!!!

το θεωρεις παραλογο?

αν θελεις μπορω να στο τραβηξω και αλλο αυτο παραμυθι σε πολυ πιο τρανταχτα παραδειγματα (και λογικα)
βρε μαλακες ποιος λεει οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται;οποιος το πιστευει αυτο απλα δεν εχει επαφη με τον κοσμο.φυσικα και γαμιουνται οπως ολος ο κοσμος.αλλα οχι με τυπους που μπαινουν εδω μεσα ολη μερα και κλαψομουνιαζονται.και ειναι λογικο αντρα θελουν να γαμηθουν οχι μαλακα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βρε μαλακες ποιος λεει οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται;οποιος το πιστευει αυτο απλα δεν εχει επαφη με τον κοσμο.φυσικα και γαμιουνται οπως ολος ο κοσμος.αλλα οχι με τυπους που μπαινουν εδω μεσα ολη μερα και κλαψομουνιαζονται.και ειναι λογικο αντρα θελουν να γαμηθουν οχι μαλακα.
δεν ειπαμε οτι δεν γαμιουνται αλλα το κατα ποσο γαμιουνται!!!
και κατα ποσο εχει επηρεσετι η ολη φαση λογω κρισης!!!!

αλλο κλαψομουνιασμα και αλλο ανταλαγη αποψεων!!
τα κλαψομουνιασματα τραβα πεστα στους γνωτους στου φορουμ που κλαιγονται το παιζουν εξυονοι και εχουν και απο 2-3 κλωνους ο καθενας!!!!  ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
πιστευεις οτι η ΚΡΙΣΗ δεν εχει επηρεασει την αγαμια????
Γκρινια-μιζερια-στεναχωρια-προβληματα-ανεργια=αφραγκια=οχι εξω = οχι παρεες=οχι βολτες =οχι σχεσεις =οχι ΣΚ  ---------> ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....βλεπεις ποσο μεγαλη αλυσιδα ειναι? ΚΡΙΚΟΣ!!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΟΕΟ?????

Θάνο με τη λογική αυτή θα έπρεπε όταν γυρίζω σπίτι επειδή έχω προβλήματα με τη δουλειά μου λόγω κρίσης να πλακώνω στο ξύλο τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, να μη μου σηκώνεται με τίποτα και να γκρινιάζω και να στεναχωριέμαι όλη μέρα. Η κατάληξη θα είναι κανένα εγκεφαλικό...
Κρίση ΟΚ όμως η ζωή συνεχίζεται έστω με παραχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αν σε πάρει από κάτω το παιχνίδι είναι χαμένο. Μια απόλαυση και καλό αγχολυτικό είναι το sex και για τους άντρες και για τις γυναίκες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Θάνο με τη λογική αυτή θα έπρεπε όταν γυρίζω σπίτι επειδή έχω προβλήματα με τη δουλειά μου λόγω κρίσης να πλακώνω στο ξύλο τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, να μη μου σηκώνεται με τίποτα και να γκρινιάζω και να στεναχωριέμαι όλη μέρα. Η κατάληξη θα είναι κανένα εγκεφαλικό...
Κρίση ΟΚ όμως η ζωή συνεχίζεται έστω με παραχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αν σε πάρει από κάτω το παιχνίδι είναι χαμένο. Μια απόλαυση και καλό αγχολυτικό είναι το sex και για τους άντρες και για τις γυναίκες.
Δεκτο αυτο που λες...!
Εχεις απολυτο δικιο! ΑΛΛΑ θα το ξαναπω οτι ο καθενας τραβαει το δικο του σταυρο!
Χτες το απογευμα στην περιοχη μου Κοπελα 30 χρονων και Μητερα ενος μικρου παιδιου εκανε αποπειρα αυτοκτονιας και την ωρα που πηγε να πεσει απο καπου την εσωσε ενας Ψαρας που περνουσε εκεινη την ωρα απο κει!
Ο ανθρωπος στο ρεπορταζ εκλαιγε απαρηγορητος σαν μωρο παιδι (γυρω στα 60+)οταν περιεγραφε το σκηνικο!!

Εμενα προσωπικα μου φανηκε εγωιστικο και απερισκεψια αυτο που πηγε να κανει επειδη  εχει και 1 μικρο παιδακι απο πισω!! λογω οτι την απελυσαν απο την δοευλεια της αποπειραθηκε να αυτοκτονησει!!
ΑΛΛΑ ποιος ξερει γιατι εφτασε σε αυτο το σημειο! Αν ηταν χωρισμενη δεν ειχε γονεις να την στηριξουν δουλεια-λεφτα και ενα καρο προβληματα, πολυ θελει για να παρει αναποδες στροφες το μυαλο??

Φιλος μου σε νησακι κανει το αγροτικο του και εχει ενα τυπα 40+ με 2 μικρα παιδια και ευτυχως η γυναικα του εχει στανταρ εισοδημα! Ειναι απολυμενος, παει στον γιατρο να του γραψει φαρμακα του περιγραφει την κατασταση και οτι δεν βρισκει δουλεια....Ειναι να μην σε παιρνει απο κατω μετα και να μην φτανεις στα ορια της καταθλιψης....!??

Οι περιπτωσεις ειναι πολλες και ακομη χειροτερες απλα ακουω μερικους μαλακες εδω μεσα οι οποιοι μπαινουν με στυλακι γαμαω μαω και μου την δινει! Δεν τους κατηγορω ουτε τους ζηλευω επειδη ειναι σε καλυτερη φαση! απλα να κραταν και λιγο χαμηλο προφιλ....να μην δινουν εξωπραγματικα παραδειγματα!!! οπως ενα φιλαρακι κολητου μου που εχει μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρησεις της Θεσ/νικης και οταν ΕΜΕΙΣ βγαιναμε με ΑΠΛΟ χαρτζηλικι στην τσεπη (φανταροι) αυτος εβγαινε με το χαρτζηλικι μας + κατι 0000 απο πισω και ελεγε ελα μωρε παμε και δω παμε και κει!!!! (αυτα τα ατομα οσο και να θελουν να σε καταλαβουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!!)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αν λέει μια γυναικα ότι δεν γαμιέται σημαίνει ότι δεν γαμιέται ?
απλά εμείς το βγάζουμε σημαία μεταξύ μας ενώ αυτές το παίζουν παρθένες.
ξεκολλήστε όλες γαμιούνται με κάθε πιθανό τρόπο και με τον κάθε πιθανό τύπο.
από pertouzes μέχρι και λεσβιακά...όλες όμως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (αν ξέρουν ότι δεν θα μαθευτεί) ;)

Τα είπες πολύ όμορφα!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.533
Πόντοι
506
εγω παντως εχω "υποκλεψει" διαλογους απο γκομενα κλασικης ξινης ελληνιδας με την παρεα της. Μου εφυγε ο πατος μ αυτα που ακουσα. Ψευτοπαρθενες του κωλου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ που τις πηδας καθε μερα τι λές? πουλακι μου?  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εχω ξαναπει σκηνικο στο μετρο που κρυφακουγα εμφανισιμου μουνιου με τον γκομενο η αγκαλιτσα δεν ξερω που ελεγε για τα σουβλακια που ειχε φαει το σαββατο κ τα ρευοταν κ τα εχεζε μεχρι την δευτερα

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχω ξαναπει σκηνικο στο μετρο που κρυφακουγα εμφανισιμου μουνιου με τον γκομενο η αγκαλιτσα δεν ξερω που ελεγε για τα σουβλακια που ειχε φαει το σαββατο κ τα ρευοταν κ τα εχεζε μεχρι την δευτερα

καπως ετσι μιλατε κ εσεις κ χειροτερα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny:

γαμησε τες ξαδερφε ... ψηστο αυριο να παιχθει επικη μπουρδελοτσαρκα με μπαρμπανώντα
να παμε να τα γαμησουμε ολα  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
λοιπον οποιος δεν το εχει καταλαβει ας το καταλαβει τωρα οτι οι γυναικες γαμιουνται απο χομπι και ο αντρας απο αναγκη...τα κοινωνικα στερεοτυπα ειναι μικρος ανασταλτικος παραγοντας για τη συμπεριφορα της γυναικας σε σχεση με της ορμες της...η γυναικα σε κανενα απευλευθερωμενο συστημα απο κοινωνικα στερεοτυπα δεν εχει δειξει ακραια μορφη σεξουαλικοτητας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λοιπον οποιος δεν το εχει καταλαβει ας το καταλαβει τωρα οτι οι γυναικες γαμιουνται απο χομπι και ο αντρας απο αναγκη...τα κοινωνικα στερεοτυπα ειναι μικρος ανασταλτικος παραγοντας για τη συμπεριφορα της γυναικας σε σχεση με της ορμες της...η γυναικα σε κανενα απευλευθερωμενο συστημα απο κοινωνικα στερεοτυπα δεν εχει δειξει ακραια μορφη σεξουαλικοτητας

μπουρδες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αν και πας να πεις κάτι, δεν σε καταλαβαίνω, τις δύο τελευταίες προτάσεις τις αναλύεις λίγο?

μην ασχολείσαι με "παράσιτα".

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ισως να ειναι και μπουρδες ποιος ξερει τα παντα με σιγουρια

Stories

Νέο!