Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτη τη στιγμη η κουβεντα που κανουμε ειναι χωρις νοημα

και που ξερω εγω αμα ο χιτμαν21 δεν μου το παιζει βαρυμαγκας απο εδω μεσα
και σοφος με τα καμακια κ την γκομενα του την εχει βρει απο κοινη παρέα.

:2funny: :2funny:

Τελοςπαντων παιδια ενταξει ο καθενας εχει τις αποψεις του το τραβηξα κ εγω λιγο  :P
απλα αν καποια στιγμη δεν σου βγαινει.... παρατα το καμακι κ κοιτα να γινεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ χαχχαχαχαχα
δηλαδη να χεις και μια φιλη ρε μλκα μην εισαι ουρακοτανγκος τελειως μονο ψωλαρια μπυρες και μαλακιες χαχαα τεσπα εφυγα γεια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πσσσσσσσ ρε το θεμα μας ειναι οι γυναικες......ΟΧΙ να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη!!
ΕΛΕΟΣ!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξω πληρωμενο σεξ ειναι μονο για ειδικα γουστα
στραπονιασματα κατρουλια χεσιματα κλπ

στην ελλαδα ολοι οι 20αρηδες λιωνουν στα μπουρδελα στα κωλομπαρα η στην μαλακια κ καποιοι λιγοι η πρωτη π θα τους ανοιξει τα ποδια κανουν 7 χρονια σχεση κ μετα παντρευονται

εσυ εισαι στον κοσμο σου

φυσικα και ειμαι στον κοσμο μου. αλλα δεν ειμαι και στραβος. τυπε το χωριο σου δεν ειναι η ελλαδα ολη να βγαζεις συμπερασματα. ουτε εξω ξερεις τη μπαλιτσα ουτε μεσα. ο κοσμος σου δεν ειναι ο κοσμος ολων. αν δε ξερεις ηδη οτι υπαρχουν και αλλοι κοσμοι τοτε προφανως εσυ εισαι στον κοσμο σου αλλα με πολυ τσιμπλα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
φυσικα και ειμαι στον κοσμο μου. αλλα δεν ειμαι και στραβος. τυπε το χωριο σου δεν ειναι η ελλαδα ολη να βγαζεις συμπερασματα. ουτε εξω ξερεις τη μπαλιτσα ουτε μεσα. ο κοσμος σου δεν ειναι ο κοσμος ολων. αν δε ξερεις ηδη οτι υπαρχουν και αλλοι κοσμοι τοτε προφανως εσυ εισαι στον κοσμο σου αλλα με πολυ τσιμπλα.

ναι ναι ξερω εσυ εισαι 20 χρονια στη νυχτα κ μποξερ αλλα κ στο κοσμοπολιταν κ σαμπουαν κ μαλακτικο

πηγαινε το καλοκαιρι στην παρο κ στην μυκονο να δεις αγελες απο 20αρηδες με πεινα στο ματι για γυναικα κ μουνι
κ κωλοδιακοπες που μαζευαν 6 μηνες χαρτζηλικι να πανε ετσι

μοναξια κ αγαμια κ πουτανογαμιαση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι ναι ξερω εσυ εισαι 20 χρονια στη νυχτα κ μποξερ αλλα κ στο κοσμοπολιταν κ σαμπουαν κ μαλακτικο

πηγαινε το καλοκαιρι στην παρο κ στην μυκονο να δεις αγελες απο 20αρηδες με πεινα στο ματι για γυναικα κ μουνι
κ κωλοδιακοπες που μαζευαν 6 μηνες χαρτζηλικι να πανε ετσι

μοναξια κ αγαμια κ πουτανογαμιαση

σου ξαναλεω ο κοσμος δεν ειναι το χωριο σου. εμενα σταρχιδια μου, εσυ καθεσαι και μου περιγραφεις χωρια της ξανθης ή της πτολεμαιδας με νεους στα κωλομπαρα και να μικροπαντρευονται. ξυπνα μεγαλε παρε το κτελ και κατεβα και λιγο πρωτευουσα να ανοιξει ο εγκεφαλος.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σου ξαναλεω ο κοσμος δεν ειναι το χωριο σου. εμενα σταρχιδια μου, εσυ καθεσαι και μου περιγραφεις χωρια της ξανθης ή της πτολεμαιδας με νεους στα κωλομπαρα και να μικροπαντρευονται. ξυπνα μεγαλε παρε το κτελ και κατεβα και λιγο πρωτευουσα να ανοιξει ο εγκεφαλος.

ναι στην αθηνα δεν πανε στα κωλομπαρα πανε στο w  με το ενα χερι στο ποτο κ το αλλο στην τσεπη κ κοιτανε σαν βοδια με 15 ευρω εισοδο

στην επαρχια τουλαχιστον πανε κ σε κανα πανηγυρι σαν αυτα που εδειχνε ο παραλιμνιος κ κανουν κ κανα μπαφο κ ξελαμπικαρουν

εδω μονο προ εβολουτιον κ μαλακια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω παντως ξερω οτι στην επαρχια γινεται του καραξεσκισματος το καγκελο απλα εχει τα μειον που δεν εχει η Αθηνα ....ο γνωστος του γνωστου!!!
Τελευταια με την αγαμια το κακο ειναι γενικο....
α και κατι τελευταιο ! Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι στην αθηνα δεν πανε στα κωλομπαρα πανε στο w  με το ενα χερι στο ποτο κ το αλλο στην τσεπη κ κοιτανε σαν βοδια με 15 ευρω εισοδο

στην επαρχια τουλαχιστον πανε κ σε κανα πανηγυρι σαν αυτα που εδειχνε ο παραλιμνιος κ κανουν κ κανα μπαφο κ ξελαμπικαρουν

εδω μονο προ εβολουτιον κ μαλακια

εχει και απο αυτα, εχει και απο αλλα. μην επιμενεις ομως γιατι πριν ειπες μαλακια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως ξερω οτι στην επαρχια γινεται του καραξεσκισματος το καγκελο απλα εχει τα μειον που δεν εχει η Αθηνα ....ο γνωστος του γνωστου!!!

Αρχηγέ γίνεται του καραξεσκίσματος το κάγκελο από φιδέμπορες.. Σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα οι καταστάσεις είναι πολύ καλύτερες! Σε επαρχίες παίζει πολύ αρχιδόκαμπος..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φυσικα και δεν ειναι μονο η αθηνα. και προσωπικα καραγουσταρω και τα πανηγυρια και οπου τα πετυχω καθομαι. για πες μου και τη γνωμη σου ομως σε αυτο που ειπε για κωλομπαρα και μικροπαντρεματα, φωτογραφιζει επαρχια ή ειναι ολη η ελλαδα ετσι συμπεριλαμβανομενη αθηνα? μαλακια ειπε.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αρχηγέ γίνεται του καραξεσκίσματος το κάγκελο από φιδέμπορες.. Σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα οι καταστάσεις είναι πολύ καλύτερες! Σε επαρχίες παίζει πολύ αρχιδόκαμπος..

o μεγαλυτερος αρχιδοκαμπος ειναι η κρητη κ η κυπρος

υπογραφη 3 λαλουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλαααααα
αναλογως που!! Επαρχια εγω δεν ενοω μονο τα χωρια! (οπως καποιοι αλλοι)
Εχει και κατι πολεις τιγκα στους φοιτητες......της πορνης.....!
Ναι δεν λεω οτι εχει και καμενες πολεις! αλλα εκει συνηθως βρισκουν κατι αλλο!!!
μην τα λεμε οπως θελουμε!!!!!

φυσικα και δεν ειναι μονο η αθηνα. και προσωπικα καραγουσταρω και τα πανηγυρια και οπου τα πετυχω καθομαι. για πες μου και τη γνωμη σου ομως σε αυτο που ειπε για κωλομπαρα και μικροπαντρεματα, φωτογραφιζει επαρχια ή ειναι ολη η ελλαδα ετσι συμπεριλαμβανομενη αθηνα? μαλακια ειπε.
Η αθηνα...αν βγαλεις τους συνταξιουχους-μικρα παιδια και τους Αλλοδαπους ειναι ενα μεγαλο χωριο!!!
και ας το παραδεχτουν οι ιδιοι οι Αθηναιοι αν τα παραλεω!
δλδ θελετε να μου πειτε οτι καθε τρεις και λιγο κατεβενετε ΚΕΝΤΡΟ για καφε? ΟΧΙ πιο πολλοι μου χουνε πει συνοικιακα διπλανες περιοχες κλπ!
Η ΑΘΗΝΑ θελει γκαφραααααααα.....αν δεν εχεις μαμαλιγκα....
καθε ποτε θα πας κεντρο παραλιακη Βαρη Βουλα Βουλιαγμενη θυσειο και 50-60 χλμ προς τα εξω που χει κατι ψαγμενα με θεα καφε???????? ΟΕΟ!!!
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ!! με 1 3ευρο στην τσεπη θα βγω για καφε! κατι που δεν κανεις στην ΑΘΗΝΑ με 1 3ευρο!

Αθηνα εχει αλλα πολλα καλα! μην λεω μονο μαλακιες! αν εχεις καποια φραγκα (οχι τρελα) και ξερεις να περνας καλα θα την βρεις την ακρη!!
κατι στο οποιο υστερει η Επαρχια που πρεπει να χεις πολλα φραγκα για να μπεις σε κυκλους με παρτουζες και αλλα.....!
Επαρχια εχει αλλα πολλα καλα που δεν εχει η Αθηνα!!!

δλδ με αλλα λογια αν πω 100 καλα και κακα για Αθηνα ΤΑ ΙΔΙΑ θα πω και για την ΕΠΑΡΧΙΑ!
απλα βαριεμαι να γραψω σεντονι!!!

περι μικροπαντρεματων αυτα ειναι μαλακιες!!!

απλα καποιοι υπερβαλουν για να δωσουν σε καποιους να καταλαβουν!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλαααααα
αναλογως που!! Επαρχια εγω δεν ενοω μονο τα χωρια! (οπως καποιοι αλλοι)
Εχει και κατι πολεις τιγκα στους φοιτητες......της πορνης.....!
Ναι δεν λεω οτι εχει και καμενες πολεις! αλλα εκει συνηθως βρισκουν κατι αλλο!!!
μην τα λεμε οπως θελουμε!!!!!
Η αθηνα...αν βγαλεις ους συνταξιουχους-ικρα παιδια και τους Αλλοδαπους ειναι ενα μεγαλο χωριο!!!
και ας το παραδεχτουν οι ιδιοι οι Αθηναιοι αν τα παραλεω!
δλδ θελετε να μου πειτε οτι καθε τρεις και λιγο κατεβενετε ΚΕΝΤΡΟ για καφε? ΟΧΙ πιο πολλοι μου χουνε πει συνοικιακα διπλανες περιοχες κλπ!
Η ΑΘΗΝΑ θελει γκαφραααααααα.....αν δεν εχεις μαμαλιγκα....
καθε ποτε θα πας κεντρο παραλιακη Βαρη Βουλα Βουλιαγμενη θυσειο και 50-60 χλμ προς τα εξω που χει κατι ψαγμενα με θεα καφε???????? ΟΕΟ!!!
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ!! με 1 3ευρο στην τσεπη θα βγω για καφε! κατι που δεν κανεις στην ΑΘΗΝΑ με 1 3ευρο!

Αθηνα εχει αλλα πολλα καλα! μην λεω μονο μαλακιες! αν εχεις καποια φραγκα (οχι τρελα) και ξερεις να περνας καλα θα την βρεις την ακρη!!
κατι στο οποιο υστερει η Επαρχια που πρεπει να χεις πολλα φραγκα για να μπεις σε κυκλους με παρτουζες και αλλα.....!
Επαρχια εχει αλλα πολλα καλα που δεν εχει η Αθηνα!!!

δλδ με αλλα λογια αν πω 100 καλα και κακακα για Αθηνα ΤΑ ΙΔΙΑ θα πω και για την ΕΠΑΡΧΙΑ!
απλα βαριεμαι να γραψω σεντονι!!!

περι μικροπαντρεματων αυτα ειναι μαλακιες!!!

απλα καποιοι υπερβαλουν για να δωσουν σε καποιους να καταλαβουν!!!!

Για φοιτητικές κοινωνίες επαρχίας μπορώ να σου πω για Σέρρες και Αλεξανδρούπολη, ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα! Θεσσαλονίκη που έζησα είναι καλά, αν και πάλι όπως είναι φυσικό υπάρχουν πολλοί που δεν γαμάνε.

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
στα γιαννενα ειναι καλα τυποι  πολλες φοιτητριες  :thumbsup:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Για φοιτητικές κοινωνίες επαρχίας μπορώ να σου πω για Σέρρες και Αλεξανδρούπολη, ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα! Θεσσαλονίκη που έζησα είναι καλά, αν και πάλι όπως είναι φυσικό υπάρχουν πολλοί που δεν γαμάνε.
ας μην το πιασουμε μεμονομενα.....ακρη δεν θα βγαλουμε! Αλεξ/πολη Σερρες Τριπολη Χανια Αρτα Βεροια κλπ!
θα λεμε το κοντο και το μακρυ μας! θα σπαμαρουμε και ακρη δεν θα βγαλουμε! απλο!!!

στα γιαννενα ειναι καλα τυποι  πολλες φοιτητριες  :thumbsup:
Κομοτηνη να δεις!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
υπαρχει  ΚΡΙΣΗ γενικα στο γαμησι και στις ανθρωπινες σχεσεις!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εχει κ βατραχοποδαρα στη λιμνη
γαμησε  τα........και λιγο πιο πανν Ζαγοροχωρια....τιγκα στα χωρια στα ττσιπουρα κοντοσουβλια (το καλυτερο της ελλαδος στο Μετσοβο στα 5φφφφφ) γιδα βραστη.....κοκορετσια....της πορνης!!
οταν εβλεπα τα βλαχικα στην Αθηνα γελουσα.......! :cheesy:

κατι γλυκα απο ντοπιες.....με secret συνταγες.......! πφφφφ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γαμησε  τα........και λιγο πιο πανν Ζαγοροχωρια....τιγκα στα χωρια στα ττσιπουρα κοντοσουβλια (το καλυτερο της ελλαδος στο Μετσοβο στα 5φφφφφ) γιδα βραστη.....κοκορετσια....της πορνης!!
οταν εβλεπα τα βλαχικα στην Αθηνα γελουσα.......! :cheesy:

κατι γλυκα απο ντοπιες.....με secret συνταγες.......! πφφφφ

το καλυτερο ειναι να γαμησεις καμια ντοπια με θαμνο μουνι που μυριζει θυμαρι κ κατσικισιο τυρι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom