erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μα ναι ......
όλο το συνάφι σου .........
![]()
εγω ειμαι καβλιαρα και ομορφη, αυτες που μου βαζεις δεν με αντιπροσωπευουν εμφανισιακως
Μα ναι ......
όλο το συνάφι σου .........
![]()
Ότι στα μάλλινα έχει βάλει ...
http://[URL unfurl="true"]www.marketingweek.co.uk/pictures/web/images/MarketingWeek/850fc5b6-8422-467c-9b61-6ab8511dd65a.jpg[/img[/URL]]
επειδή δεν αερίζονται
μη τα φάει ο σκώρος .....
[/quote]
Χαχαχα και εντομοκτόνα στα εσώρουχα της που έχουν γεμίσει κατσαρίδες και αράχνες?
υποκυπτω αλλα δεν κουραζομαιΕσυ όμως δεν υποκύπτεις στα ποταπά,κτηνώδη και κατώτερα ένστικτα σου ε?
εγω ειμαι καβλιαρα και ομορφη
όλες όσες συχνάζουν σε εξάρχεια, στρέφη , καλλιδρομίου κτλ κτλ κτλ ..........
δεν ειμαι απο αθηνα λακη μην μου λες περιοχες αθηνας που δεν εχω παει καν
Ντούρασελ δηλαδή ε?υποκυπτω αλλα δεν κουραζομαιΟ λακης ειναι χοντρουλης πινει κιολας ε πως να εχει αντοχες
![]()
Ντούρασελ δηλαδή ε?
άρα και εσυ είσαι η κλασική ελλεεινίδα που γουστάρει να τα φτιάχνει με στυλάκια-γυμνασμένους και όλοι οι άλλοι στο Καιάδα?
εσυ είσαι η κλασική ελλεεινίδα που γουστάρει να τα φτιάχνει με στυλάκια-γυμνασμένους ?
Είσαι ολίγον τι ισοπεδωτικός...Πας καλά ρε ;;;;;;;
Όλες όσες μπαίνουν εδώ μέσα
συναναστρέφονται με κάτι τέτοιους
![]()
αλλά σε αυτούς από το χασίσι
και την πείνα , δεν σηκώνεται
Τις βρίσκεις εύκολα?οχι εγω αρεσκομαι στις μεγαλες πουτσες![]()
Είσαι ολίγον τι ισοπεδωτικός...
Είσαι ολίγον τι ισοπεδωτικός...
Τις βρίσκεις εύκολα?![]()
Με χαλάνε σε πολλα οι συγκεκριμένοι νεαροί,αλλα δεν πρόκειται για αυτο...αλλου ήταν το δικό μου point.είπα οτι ήσουν ισοπεδωτικός λέγοντας οτι ΟΛΕΣ που μπαίνουν εδω μέσα κάνουν αυτο κ αυτο.Τι θες να πεις ;;;;;
Σε χαλάει κάτι στους συγκεκριμένους "νεαρούς" ;;;;;
Με χαλάνε σε πολλα οι συγκεκριμένοι νεαροί,αλλα δεν πρόκειται για αυτο...αλλου ήταν το δικό μου point.είπα οτι ήσουν ισοπεδωτικός λέγοντας οτι ΟΛΕΣ που μπαίνουν εδω μέσα κάνουν αυτο κ αυτο.
Με χαλάνε σε πολλα οι συγκεκριμένοι νεαροί,αλλα δεν πρόκειται για αυτο...αλλου ήταν το δικό μου point.είπα οτι ήσουν ισοπεδωτικός λέγοντας οτι ΟΛΕΣ που μπαίνουν εδω μέσα κάνουν αυτο κ αυτο.
όλες βρωμιάρες του συγκεκριμένου ιδεολογικού χώρου είναι ......
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ......
Κοίταξε να δεις,εδω μέσα με πολυ λίγα άτομα έχω ανταλλάξει αρκετές αποψεις έτσι ώστε να σχηματίσω μια εικόνα για το άτομο τους,για τους υπόλοιπους απλα δε γνωρίζω.Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν,όταν κάποιος παραθέτει κάτι δικό μου,οπότε ειναι σαν να μου απηύθυνε το λόγο στη πραγματικότητα,εγω του απαντώ κανονικά όπως θεωρώ πως εκ σε το σωστό.Τωρα αν μετα αποδειχτεί πως δεν εχει νόημα και οτι διαφωνούμε σε όλα,απλώς το σταματώ...τίποτα λιγότερο τίποτε περισσότερο.ναι καλα κατσε να κανεις σοβαρη συζητηση με τον λακη![]()